Nejsi přihlášen
VIF super diesel zimní-letní
Možna někdo z vás bude chtit do svejch ropáků
Mam možnost mít VIF zimní a letní :
plechovka (letní-zimní) 0.5l za cenu 135,- Kč
kanystr 5l (letní-zimní) za 1050,- Kč balení i po 10l!
Případné objednávky do majlu a nebo na mobil. Díky
Re: VIF super diesel zimní-letní
pučmeloun400 (Člen) 27.03.2011 09:32:49 Offline |
Fulltank psal:Možna někdo z vás bude chtit do svejch ropáků
Mam možnost mít VIF zimní a letní :
plechovka (letní-zimní) 0.5l za cenu 135,- Kč
kanystr 5l (letní-zimní) za 1050,- Kč balení i po 10l!
Případné objednávky do majlu a nebo na mobil. Díky
Dobrá cena, jen to brno je trošku z ruky
Banditatom (Člen) 27.03.2011 17:11:47 Offline |
leju tam vod sheronu takovou modrou sračku za 140kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2011 20:28:28 Offline |
Fulltank psal:treba tady
http://www.moto-oleje.cz/vif-super-dies … dukt-1000/
i tak se ptám k čemu to je dobrý
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Fulltank psal:treba tady
http://www.moto-oleje.cz/vif-super-dies … dukt-1000/i tak se ptám k čemu to je dobrý
,užu říct, páč ta debilní složka likviduje vstřikovače u CR, po 130 byly na bmw skoro kaput, nechal jsem repas a leju právě vif. údajně to eliminuje to bio složku a zvyšuje mazivost.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Michal Dk psal:Na 50 l nalej 2 decky motor oleje do nafty a je to.
to je mazivost, kde je cetanový číslo, kde je omezení biosložky, bod tuhnutí. Sem se tim po zkurveným motoru chvíli pročítal a to vif je špička.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Vif nebo diesel aditiv od Castrolu není špatná věc. Preventivně chrání a čistí vstřikovací systém a zvyšuje cetanový číslo. Používám sem tam preventivně v zimě, v létě na letní seru. V zimě pomáhá i na lepší tekutost nafty. U novejch kár pokud jedou dobře rozdíl asi nepocítíte, jde o tu prevenci, nicméně když sem měl pažouta 406 2,1 TD tak začal jednoho času hulit opravu jak kamna. Koupil sem tuhle věc od Castrolu, dal koňskou dávku, tzn půl flašky na půl nádrže a po pár desítkách km auto ani nezahulilo a byl na dva roky pokoj. Takže za mě dobrý
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Michal Dk psal:Na 50 l nalej 2 decky motor oleje do nafty a je to.
No to by se ti DPF filtr poděkoval.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2011 06:35:46 Offline |
Zdenda psal:Vif nebo diesel aditiv od Castrolu není špatná věc. Preventivně chrání a čistí vstřikovací systém a zvyšuje cetanový číslo. Používám sem tam preventivně v zimě, v létě na letní seru. V zimě pomáhá i na lepší tekutost nafty. U novejch kár pokud jedou dobře rozdíl asi nepocítíte, jde o tu prevenci, nicméně když sem měl pažouta 406 2,1 TD tak začal jednoho času hulit opravu jak kamna. Koupil sem tuhle věc od Castrolu, dal koňskou dávku, tzn půl flašky na půl nádrže a po pár desítkách km auto ani nezahulilo a byl na dva roky pokoj. Takže za mě dobrý
novejma technologiema k jednoduššímu užívání auta kvůli tomu jsem si nekoupil Trabanta a to se mi tak libil..bo míchat něco do nádrže je opruz
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenda psal:Michal Dk psal:Na 50 l nalej 2 decky motor oleje do nafty a je to.
Nee mám crd bez DPF až mě situace donutí k novým technologiím koupím benzin.Piezo vstřiky a DPF mě nesmí do baráku.
taky to davam, kdyz zrovna neberu Vervu od Benziny
jako jedna z mala aditiv asi opravdu neco dela viz. test
http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. psal:Zdenda psal:Vif nebo diesel aditiv od Castrolu není špatná věc. Preventivně chrání a čistí vstřikovací systém a zvyšuje cetanový číslo. Používám sem tam preventivně v zimě, v létě na letní seru. V zimě pomáhá i na lepší tekutost nafty. U novejch kár pokud jedou dobře rozdíl asi nepocítíte, jde o tu prevenci, nicméně když sem měl pažouta 406 2,1 TD tak začal jednoho času hulit opravu jak kamna. Koupil sem tuhle věc od Castrolu, dal koňskou dávku, tzn půl flašky na půl nádrže a po pár desítkách km auto ani nezahulilo a byl na dva roky pokoj. Takže za mě dobrý
novejma technologiema k jednoduššímu užívání auta kvůli tomu jsem si nekoupil Trabanta a to se mi tak libil..bo míchat něco do nádrže je opruz
Do nádrže nic míchat nemusíš, kor když tankuješ kvalitní palivo. Je tu řeč o prevenci nebo sichru proti špatný naftě.
Michal Dk psal:Zdenda psal:Michal Dk psal:Na 50 l nalej 2 decky motor oleje do nafty a je to.
Nee mám crd bez DPF až mě situace donutí k novým technologiím koupím benzin.Piezo vstřiky a DPF mě nesmí do baráku.
Aha. Já jen že jich mám několik a všechny přes 200tis a bez jedinýho problému
No ja lil ten zimni ted pres zimu , pac sem mel nahodou zasobu letni nafty az do ledna A za me jako dobry , ani kdyz bylo - 16 c , tak nebyl problem se startem [omezuje to tvorbu parafinu pri nizkych teplotach , a zvysuje filtrovatenost nafty ]
http://www.moto-oleje.cz/vif-super-dies … dukt-1000/
Hele v tom seznamu motorů píšou "pro motory common rail" a v seznamu je SDI - no myslim, že jsou trochu mimo...
Kdyš sem jezdíval starý mercedesy,tak výrobce v manuálu doporučoval na nádrž (75L) 5L benzínu jako prevenci proti zámrzu Bych chtěl vidět ty dnešní sračky auta,jak by jim to šmakovalo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
richie psal:co VIF do benzínu, ten můžeš pošéfovat taky?
Vole co blbneš,to ti jako zamrzá benzín a v pekle sněží Kurva do benzínu maximálně vobyč velfobín,kerej koupíš na každé pumpě a aji to je zbytečnost
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:richie psal:co VIF do benzínu, ten můžeš pošéfovat taky?
Vole co blbneš,to ti jako zamrzá benzín a v pekle sněží Kurva do benzínu maximálně vobyč velfobín,kerej koupíš na každé pumpě a aji to je zbytečnost
vono je to aji na čištění, udržování bla bla bla bla.......
přecejenom to vychází na asi 5kč na nadrž (za rok utrácím víc peněz za větší pičoviny), člověk má dobrej pocit a rozhodně se tím nic nezkazí...
VIF vyhrává ve všech testech jako nej aditivum, tak proč ne...
a místo toho, že člověk laboruje nad tím: u které benzinky bude ten benzin nejlepší a u které benzinky do něj dávají více aditiv..... tak prostě nabere tam, kde zrovna jede vokolo a aditiva si nalije sám podle potřeby
tak proč ne
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Banditatom (Člen) 08.11.2011 19:22:47 Offline |
jako k čemu je to dobrý?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:jako k čemu je to dobrý?
krom toho zvyseni bodu tuhnuti zvysuje cetanovy cislo, mazivost, chrani pred korozi...viz http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf
bohuzel v dnesni dobe hajtech dieslu uz obyc nafta vyrabena dle normy z roku xy nedostacuje
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1