Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » serizeni ventilu Plzen a okoli

Foglik (Člen)
25.10.2011 18:57:11

serizeni ventilu Plzen a okoli

cau. najde se tu nekdo hodnej kdo by za mensi uplatek byl ochotnej sestelovat ventily na B6 r98 a zaroven ukazat jak na to? vim ze na netu je spousta navodu, ale sam si na to netroufam, ale mozna mi nic jinyho nezbyde.

Ondráš (Člen)
25.10.2011 20:37:04

Re: serizeni ventilu Plzen a okoli

Kodkoliv kdo umí seřídit ventily na Škodě 120 je seřídí i na Banditu. Bacha jen na víko. Těm šroubům se snadno utrhne závit... Citofka...smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kakac (Člen)
25.10.2011 21:29:07

Ondráš psal:

Kodkoliv kdo umí seřídit ventily na Škodě 120 je seřídí i na Banditu. Bacha jen na víko. Těm šroubům se snadno utrhne závit... Citofka...smokin

Závity se strhají jen na eNkách bigsmilebigsmile
To je přece známá věc....bigsmile
Ale jinak má pravdu goodgood

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Foglik (Člen)
25.10.2011 21:44:53

to je nejaka pussyvina....idontknow

hodlam si koupit momentak, tak snad trhat nebudu... uvidim, mozna se na to vrhnu sam. musim kupovat nekam novy tesneni? nebo lze pouzit puvodni? a jeste se chci zeptat jestli vadi stelovani za studena pri pokojovy teplote. mam uz vsechno pripraveny tak motor nelze zahrat. udelam 0,1 sani 0,2 vyfuk a musi to byt ok.

nety (Člen)
25.10.2011 21:57:09

zase ho prásknu, zkus faitíka, už to dělal, určitě se rád podělí o zkušenost smile1good

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Kakac (Člen)
25.10.2011 22:10:38

Foglik psal:

to je nejaka pussyvina....idontknow

hodlam si koupit momentak, tak snad trhat nebudu... uvidim, mozna se na to vrhnu sam. musim kupovat nekam novy tesneni? nebo lze pouzit puvodni? a jeste se chci zeptat jestli vadi stelovani za studena pri pokojovy teplote. mam uz vsechno pripraveny tak motor nelze zahrat. udelam 0,1 sani 0,2 vyfuk a musi to byt ok.

Fógle je vidět že jseš mladej a nezkušenej a hlavně novej..bigsmilebigsmilebigsmile
Už to že sis pořídil eNko mluví samo za sebe,doufám že brzo prozříš a koupíš porádnou motorku v provedení eS...a ne tu hrůzu co máš teď, ani eN ani eSbigsmilebigsmile
Ne teď k problému ventilů ,na to abys znal škodu 120 nemáš věk .
Není to vůůbec žádnej problém sundáš ventilový víko a boční víčko aby ses dostal ke klice a pak měrky a meříš a pomalu otáčíš klikou a zas meříš a šteluješ  a furt dokola tak 3x pro sichr..a ve finále to složíš ..těsnění nepotřebuješ nový...jen když dotahuješ ventilový víko tak s citem sedá si na dorazy takže nějaký extremní síly nejsou potřeba..
ale jak vidím máš ještě správnej motor bez přísávaní čerstvýho vzduchu do výfuku ..takže budeš míň práce s tím to odmašlit aby ses k tomu dostal.bigsmilegood

Foglik (Člen)
25.10.2011 22:39:47

skodu 120 znam... mivali sme doma. takova oskliva hranatejsi a kroutici se bestie bigsmile ... sam mam felicii, takze stejnej motor, ale ventily sem na ni neserizoval ale nechal serizovat po tom co sem daval novy tesneni pod palici. s porizovanim novy masiny to vidim blbe. na tohle sem si tak nejak zvyknul. hlavne ta maska je hezci jak cumak na Sku sick a Nko se mi zase nelibi kvuli tomu svetlu. tohle je takovej unikat bouranej ze vsech stran. nikde nic neklepe, motor jde jak hodinky, stopu drzi krasne. jenom zakladni servis potrebuje a bude jako nova.

Honzik8719 (Člen)
25.10.2011 22:43:35

Foglik psal:

skodu 120 znam... mivali sme doma. takova oskliva hranatejsi a kroutici se bestie bigsmile ... sam mam felicii, takze stejnej motor, ale ventily sem na ni neserizoval ale nechal serizovat po tom co sem daval novy tesneni pod palici. s porizovanim novy masiny to vidim blbe. na tohle sem si tak nejak zvyknul. hlavne ta maska je hezci jak cumak na Sku sick a Nko se mi zase nelibi kvuli tomu svetlu. tohle je takovej unikat bouranej ze vsech stran. nikde nic neklepe, motor jde jak hodinky, stopu drzi krasne. jenom zakladni servis potrebuje a bude jako nova.

tak hezčí než eSko je kde co,že jo Kakáčibigsmile

...relativní kochač...
nety (Člen)
25.10.2011 22:45:23

Honzik8719 psal:
Foglik psal:

tak hezčí než eSko je kde co,že jo Kakáčibigsmile

¨

S.ko bylo pro fajnšmekry, do dneška trpim, že jsem vlezl do hlavního proudu a nejde vystoupit bigsmile

Kakac (Člen)
25.10.2011 22:48:20

Foglik psal:

to že se 120 kroutila ap..je sice pravda ale já s ní zažil mnoho krásných chvil..
a můj názor na to co máš vepředu....idontknow
Buď klasický eNko nebo pěkný eSko ,ale tenhle bastl...idontknow
Ale je to tvoje motorka...takže na můj názor můžeš z vysoka ass

Foglik (Člen)
25.10.2011 22:58:11

tuhle masku tam dal jeden z predeslych 5ti majitelu asi po bouracce... mozna casem ze to predelam na origo Nko, ale ted nejsou penize moc navic a to me ceka jeste zadni guma, olej, filtry, svicky, stelung podtlaku a komplet obleceni. takze je ted do ceho sypat.

nety (Člen)
26.10.2011 06:22:49

www.jokaro.cz

nebo rys v přešticích, případně něco je za nezvěsticema, to zkus barynka.

Ondráš (Člen)
26.10.2011 08:07:02

Kakac psal:

Fógle je vidět že jseš mladej a nezkušenej a hlavně novej..bigsmilebigsmilebigsmile
Už to že sis pořídil eNko mluví samo za sebe,doufám že brzo prozříš a koupíš porádnou motorku v provedení eS...a ne tu hrůzu co máš teď, ani eN ani eSbigsmilebigsmile
Ne teď k problému ventilů ,na to abys znal škodu 120 nemáš věk .
Není to vůůbec žádnej problém sundáš ventilový víko a boční víčko aby ses dostal ke klice a pak měrky a meříš a pomalu otáčíš klikou a zas meříš a šteluješ  a furt dokola tak 3x pro sichr..a ve finále to složíš ..těsnění nepotřebuješ nový...jen když dotahuješ ventilový víko tak s citem sedá si na dorazy takže nějaký extremní síly nejsou potřeba..
ale jak vidím máš ještě správnej motor bez přísávaní čerstvýho vzduchu do výfuku ..takže budeš míň práce s tím to odmašlit aby ses k tomu dostal.bigsmilegood

Prosimtě Fogle... Kakáče neposlouchej, ten motorkám nerozumí a navíc nemá vkus... Vždyť normální člověk si Sko nemůže koupit.asssmokin Na to sundavání bočního víka se vyser. Zařaď rychlost a toč kolem.
Když to těsnění pod ventilovým víkem nějak nepokurvíš, můžeš ho použít znova. Bacha jen aby si ho při dosedání někde neskříp a pak nepřeštím. Jo a bejvaj máznutý tmelem, tak ho při sundavání neutrhni.

Filous (Člen)
26.10.2011 08:59:03

...neš ti řeknu co a jak, tak bych se přimlouval, aby sis to nechal aspoň napoprvý něgde udělat, páč dyš nevíš, že se ventily dělaj ZA STUDENA, tak se na to fakt vyser, to k vohřejváníidontknow ...a samotnej postup je takovej, že točit kolem s kvaltem je dost nepraktický, daleko jednodušší je povolit tech pjet šroubů a sundat víko zapalování...pod nim je "palec", kerym votáčíš ve směru chodu motoru aš nastavíš značku "T" proti snímači tak abys měl na prvnim válci ventily sání i vejfuku zavřený a šteluješ na prvnim IN+EX, na druhym  EX, na třetim IN a štvrtej nic, pag votočíš zas ve směru chodu motoru vo 360 st a děláš na štvrtym voba, třetí EX, druhej IN a první nic...pag si to eště jednou skontroluješ a zavíráš...těsnění pod ventilový víko se používá vícekrát a NEPODMAZÁVÁ SE SILIKONEM, mimo vybrání z boku hlavy...je dobrý mít připravený nový těsnění pod víko zapalování, kerý se může přetrhnout a opjet se NEPODMAZÁVÁ, mimo dělící roviny karterů...tag a teť sem vyčerpal svoji dnešní dáfku vochotycool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Foglik (Člen)
26.10.2011 09:15:54

vim ze mi nekdo kdysi rikal ze se vetily maji stelovat pri vnejsi teplote kolem 20°C. nevim co je na tom teda pravdy.

Filous (Člen)
26.10.2011 09:23:56

Foglik psal:

vim ze mi nekdo kdysi rikal ze se vetily maji stelovat pri vnejsi teplote kolem 20°C. nevim co je na tom teda pravdy.

...to znamená za studena...a esi má motor 15, 20 nebo 25 stupňů je uplně šumák...

Ondráš (Člen)
26.10.2011 09:27:00

Filous psal:

...neš ti řeknu co a jak, tak bych se přimlouval, aby sis to nechal aspoň napoprvý něgde udělat, páč dyš nevíš, že se ventily dělaj ZA STUDENA, tak se na to fakt vyser, to k vohřejváníidontknow ...a samotnej postup je takovej, že točit kolem s kvaltem je dost nepraktický, daleko jednodušší je povolit tech pjet šroubů a sundat víko zapalování...pod nim je "palec", kerym votáčíš ve směru chodu motoru aš nastavíš značku "T" proti snímači tak abys měl na prvnim válci ventily sání i vejfuku zavřený a šteluješ na prvnim IN+EX, na druhym  EX, na třetim IN a štvrtej nic, pag votočíš zas ve směru chodu motoru vo 360 st a děláš na štvrtym voba, třetí EX, druhej IN a první nic...pag si to eště jednou skontroluješ a zavíráš...těsnění pod ventilový víko se používá vícekrát a NEPODMAZÁVÁ SE SILIKONEM, mimo vybrání z boku hlavy...je dobrý mít připravený nový těsnění pod víko zapalování, kerý se může přetrhnout a opjet se NEPODMAZÁVÁ, mimo dělící roviny karterů...tag a teť sem vyčerpal svoji dnešní dáfku vochotycool

TO je to až tak složitý... Koukám, že to děláme hodně hulvátsky... Ale jezdím dodnes. Fogl: Poslouchej Filouse. Ten je od fochu.good

Jo a ta teplota. 20°C, vlhokost do 60%, tlak ne vyšší než 1020hPa (přepočteno na hladinu moře).help

XJelen (Člen)
26.10.2011 09:34:10

Filous psal:

zapoměls vyndat sfíčky help aby nekroutil proti kompresi good
dyk já vimsmile1

Strýcfajtr !!!
osiris (Člen)
26.10.2011 09:57:57

Ondráš psal:
Filous psal:

TO je to až tak složitý... Koukám, že to děláme hodně hulvátsky... Ale jezdím dodnes. Fogl: Poslouchej Filouse. Ten je od fochu.good

Jo a ta teplota. 20°C, vlhokost do 60%, tlak ne vyšší než 1020hPa (přepočteno na hladinu moře).help

...to není složitý, dáš do střihu jeden a pak druhej konec (platí ko klidně i u šestiválce) a pak v podstatě vždycky seřídíš všechny volný
...oba způsoby jsou běžný a ten tvůj není vůbec hulvátskej, jen je zdlouhavější

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Foglik (Člen)
26.10.2011 10:10:39

OK. tak odpoledne na to mozna mrknu. Prijde mi jednoduzsi delat to tim kolem, ze se nemusi nic jinyho sundavat. Jinak ted mi prisli dva balicky. Jeden s origo naradim a druhej s lankem spojky, vzduchovym filtrem, olejovym filtrem a klicem na filtr. Docela rozdil tahat za stary lanko a za novy... ma se ten filtr nejak striknout olejem? jako treba u auta? nebo to nema cenu?

Filous (Člen)
26.10.2011 10:21:12

Foglik psal:

OK. tak odpoledne na to mozna mrknu. Prijde mi jednoduzsi delat to tim kolem, ze se nemusi nic jinyho sundavat. Jinak ted mi prisli dva balicky. Jeden s origo naradim a druhej s lankem spojky, vzduchovym filtrem, olejovym filtrem a klicem na filtr. Docela rozdil tahat za stary lanko a za novy... ma se ten filtr nejak striknout olejem? jako treba u auta? nebo to nema cenu?

...prosatana, nic nestříkej!!!

Filous (Člen)
26.10.2011 10:25:26

...jo a sorry za trochu podrážděný reakce, ale po fčerejší rozborce jednoho B12tkovýho motoru, f kerym se něgdo vrtal a skurvil na co šáhnul sem trochu alegorickej na zásahy "rádobymechaniků"redface ...tagže nic vosobního a good lucksmokin

Petula (Člen)
26.10.2011 10:38:59

Filous psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Filous (Člen)
26.10.2011 10:59:35

Petula psal:
Filous psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

...ty se nesměj, ty bys rači dyby...............áááále nic, uš rači držim huburedfacebigsmileredface

Foglik (Člen)
26.10.2011 11:04:49

tak nevim, tak se radsi zeptam nez abych neco zmrvil... ne ze bych byl nejakej antitalent, na aute si toho udelam dost (mam ho zkrizeny s jinymabigsmile) Jedina motorka na kterej sem do ted jezdil byla CBF500 v autoskole. Do ty doby sem jenom ladil mopedy a tam se treba vzduchovej filtr namaci do benzinu s olejem. Je pravda ze tam je jeste filtr z dratenky idontknow Tak sorry za ty otazky redface

Petula (Člen)
26.10.2011 12:32:44

Filous psal:
Petula psal:
Filous psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

...ty se nesměj, ty bys rači dyby...............áááále nic, uš rači držim huburedfacebigsmileredface

bigsmilebigsmile stříkééééj bigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Foglik (Člen)
26.10.2011 12:35:55

tak pred chvili sem doslozil vypinac spojky u retezovyho kolecka... celej sem ho mel rozebranej a cistil sem to. pak namazal, poskladal, dal novy lanko a docela mazec idontknow packa jde mackat malickem bigsmile odpoledne zajedu pro olej a snad to do vecera vsechno stihnu surprised

kolem retezu pred:

http://img43.imageshack.us/img43/2040/67479.th.jpg

a po:

http://img844.imageshack.us/img844/8584/67480.th.jpg

Foglik (Člen)
26.10.2011 20:12:51

tak mam hotovo. a i to jede. i kdyz se mi zda ze tam stejne neco klepe. nastavil sem na sani 0,1 a na vyfuk 0,2. kontorloval sem to asi 4x a merky tam sli krasne. trosku rozhaseny to sem tam bylo.

jeste musim udelat karburatory pres zimu jelikoz trosku skacou otacky... tak snad to pomuze. idontknow

vzduchovy filtr taky novej a oproti puvodnimu ze kteryho mi bylo na sick je tenhle krasnej. z filtr boxu sem vytrel vsechen olej co tam byl. Napadlo me co by se stalo kdybych tu hadici z odfuku motoru vyvedl nekam jinam nez do filtrboxu? Treba na primazavani retezu?

nalil sem tam rovnou i novej olejicek Castrol Power 1 Racing 4T 10W-40 tak snad to i maze.

spojka zabira nadherne hned od zacatku co zacnu poustet packu, takze taky nadhera. lanko za to stalo. to stary bylo nejaky na pussy

Pristi mesic musim objednat Conti RoadAttack 2 a nechat prezout

video chodu motoru: http://www.youtube.com/watch?v=-LhuGwPsRwE

Filous (Člen)
26.10.2011 22:05:07

...to tě napadla pjekná hovadina, páč motorovej volej nejni uplně to nejlepčí mazadlo na řetěs a navíc tu mlhovinu z vodvjetrání skříně motor f pohodě schroupe, tagže nevidim důvot měnit něco, co maj japoncký indžinýři vymyšlený...i gdyš to vyvedeš jinam, v ničom si nepomůžeš, chce to jen se jednou za čas vohnout a votkalit filtrboks...a esi máš filtrboks často plnej voleje, nejni tvuj motor v nejlepčí kondici, páč ti to tlakuje do skříně a tym pádem máš vybjehlý válce...ale to tě nechci strašit, neznám tvoji mašinu...a co se týká voleje, tag vot Castrolu bys měl lejt Power 1 GPS 10W40, ne Racing, tym si zaděláváš na problém se spojkou...

Foglik (Člen)
26.10.2011 22:20:41

pro volej sem byl ve velkoskladu tady kousek od nas a chtel sem ten GPS a bylo mi receno ze uz se nevyrabi a tak ze uz ho nemaji a ze tohle se ted dela misto nej... ze je to uplne to samy. tak uvidime no.

Filous (Člen)
26.10.2011 22:24:47

Foglik psal:

pro volej sem byl ve velkoskladu tady kousek od nas a chtel sem ten GPS a bylo mi receno ze uz se nevyrabi a tak ze uz ho nemaji a ze tohle se ted dela misto nej... ze je to uplne to samy. tak uvidime no.

...ano, měnili názvy, oba jsou teď Power 1, ale jeden s dovětkem Racing 10W50 a druhej GPS 10W40...vodkazy:

http://maziva.heureka.cz/castrol-power- … 4t-10w-50/

http://www.motostar.cz/cz/eshop/9813-ca … -10w40-1l/

Foglik (Člen)
26.10.2011 22:25:02

promin sem pussy s tim olejem sem se upsal... koukam ze jich je od jednoho nazvu takovy mnozstvi ze bych se z toho ass.... ted koukam na flasu a je tam CASTROL POWER 1 4T a to je uplne neco jinyho nez ten racing ... bigsmile

Koldan (Člen)
26.10.2011 22:30:38

Foglik psal:

co tě ten olej stál?

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Foglik (Člen)
26.10.2011 22:35:34

presne nevimn idontknow 879kc myslim

Filous (Člen)
26.10.2011 23:16:09

Foglik psal:

promin sem pussy s tim olejem sem se upsal... koukam ze jich je od jednoho nazvu takovy mnozstvi ze bych se z toho ass.... ted koukam na flasu a je tam CASTROL POWER 1 4T a to je uplne neco jinyho nez ten racing ... bigsmile

...no a je togood

Foglik (Člen)
09.11.2011 19:09:31

tak to tu jeste jednou otevru. jelikoz se mi zdalo ze to porad klepe, tak sem to dneska jeste jednou otevrel a vsechno nastavil znova... na miste kde se mi zdalo ze to klepe tak sem mel misto 0,2mm 0,15 tak sem je nastavil na 0,2 a trochu se to zklidnilo. Predpokladam ze kdyz je to vzduch/olej tak je to hlasitejsi nez sem zvyklej. Jinak sem zaroven kontroloval retez a napinak a byl na 15. zubu takze to by melo byt OK.

Filous (Člen)
09.11.2011 21:56:38

Foglik psal:

tak to tu jeste jednou otevru. jelikoz se mi zdalo ze to porad klepe, tak sem to dneska jeste jednou otevrel a vsechno nastavil znova... na miste kde se mi zdalo ze to klepe tak sem mel misto 0,2mm 0,15 tak sem je nastavil na 0,2 a trochu se to zklidnilo. Predpokladam ze kdyz je to vzduch/olej tak je to hlasitejsi nez sem zvyklej. Jinak sem zaroven kontroloval retez a napinak a byl na 15. zubu takze to by melo byt OK.

...eště jedna rada...neposlouchej to tolik, tydle motory sou hlučnější...

Foglik (Člen)
09.11.2011 22:01:10

jasny. vim ze to je hlucnejsi nez vodnik. ale stejne se mi zda ze 2 ventily vic klepou... ale tezko rict... ted se to trochu zklidnilo a nezda se mi to tak strasny. tak snad se nic nestane. jinak na kolik kilaku je ten rozvodak kdyz je na 15. zubu? mel by ten motor asi prezit co?

Ton@l (Člen)
09.11.2011 22:14:09

po serizeni jsme myslel, ze se to musi rozpadnout po par kilakach si to sedlo a zas normalni rachot:)

Vzdy muze byt hur :-)
Honzik8719 (Člen)
10.11.2011 00:38:25

až uslyšíte muj nebo Lihův motor budete si řikat jak to máte tichýbigsmile

...relativní kochač...
Lihy (Člen)
10.11.2011 08:09:56

Honzik8719 psal:

Taky už chápeš proč si harlejáři jako první věc na motorku rvou ty vykuchaný laufy...vona pak není slyšet ta pračka plná šroubů bigsmile

yebat (Člen)
10.11.2011 09:58:58

taky se přidám s dotazem... včera sem sundal svody, a když sem kouk na ventily, tak byl jeden mastnej... ostatní byli ok... do svodu je to pak už suchý... radši se ptám, jestli to něják řešit... ?

Honzik8719 (Člen)
10.11.2011 12:17:32

Lihy psal:
Honzik8719 psal:

Taky už chápeš proč si harlejáři jako první věc na motorku rvou ty vykuchaný laufy...vona pak není slyšet ta pračka plná šroubů bigsmile

ja ja bigsmilegood

...relativní kochač...
Filous (Člen)
10.11.2011 14:25:06

yebat psal:

taky se přidám s dotazem... včera sem sundal svody, a když sem kouk na ventily, tak byl jeden mastnej... ostatní byli ok... do svodu je to pak už suchý... radši se ptám, jestli to něják řešit... ?

...prosakuje ti gufero na ventilu...řešit by to výhledovje chtělo, bo se ti bude ten ventil zakarbonovávat a bere ti to přes to gufero volej...

yebat (Člen)
10.11.2011 15:54:24

a cenovka je za to asi jaká? olej mi to papá, teď to bylo cca 0,5 l mezi výměnama...

Filous (Člen)
10.11.2011 16:21:42

yebat psal:

a cenovka je za to asi jaká? olej mi to papá, teď to bylo cca 0,5 l mezi výměnama...

...abys vyměnil gufero, musíš sundat hlavu, a abys sundal hlavu, musí motor z rámu, takže práce okolo 5t + gufera 114,- x 16ks (nemá cenu dělat jen to jedno), těsnění pod hlavu cca 2300,-, O kroužky mezi válce a palici...počítej vokolo desítky...

karlos100 (Člen)
10.11.2011 16:52:27

Filous psal:
yebat psal:

...abys vyměnil gufero, musíš sundat hlavu, a abys sundal hlavu, musí motor z rámu, takže práce okolo 5t + gufera 114,- x 16ks (nemá cenu dělat jen to jedno), těsnění pod hlavu cca 2300,-, O kroužky mezi válce a palici...počítej vokolo desítky...

Sorry Fildoredface
ale za desítku mám stotřicet litrů oleje,
to bych třeba já mohl dolejvat do halelujábigsmile

...a bude hůř!
osiris (Člen)
10.11.2011 17:33:23

karlos100 psal:
Filous psal:
yebat psal:

Sorry Fildoredface

...yebat na to bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
yebat (Člen)
10.11.2011 18:07:54

karlos100 psal:
Filous psal:
yebat psal:

Sorry Fildoredface

umíš takle levnej olej? smile1 130 litrů zrovna nepotřebuju... stačily by 4... abych tam měl ten půlitr na dolití... :D

Filous (Člen)
11.11.2011 08:24:03

osiris psal:
karlos100 psal:
Filous psal:

Sorry Fildoredface

...yebat na to bigsmile

...chtěl cenubigsmile ...ale jag řikášsmokin

XJelen (Člen)
11.11.2011 12:23:20

yebat psal:
karlos100 psal:
Filous psal:

Sorry Fildoredface

umíš takle levnej olej? smile1 130 litrů zrovna nepotřebuju... stačily by 4... abych tam měl ten půlitr na dolití... :D

umí bigsmile ale kdyby vám řek co je to zač dostali byste tady všichni kopřivku bigsmile a zakrývali byste si všichni monitor smokin

Strýcfajtr !!!
Luk (Člen)
11.11.2011 15:06:43

slunečnicovej?

bigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
XJelen (Člen)
11.11.2011 18:21:51

Luk psal:

slunečnicovej?

bigsmile

slunečnicovej je na piču, rychle se přepaluje, moderní trendy velí palmovej good
lejem ho tam všichni krušnohorcí cool

Strýcfajtr !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS