Nejsi přihlášen
Re: Rezerva u B650
Marťas psal:Tak já mám jak kontrolku hladiny, tak i přepínač rezervy, asi model na vývoz
ale v profilu máš 600N a tam to bylo ale u 650 už ten kohout vynechali...
sice to sem nepatři ale když to založil někdo kdo má 650 tak by mě zajímalo kolik ti to papá? když jsem to počítal tak jsezdím něco přes 5l
Roman :) psal:za 5?????
jak to delate?
a za kolik ty?
za 5,5l jezdím s těžkou rukou...
Jako spotřebu co to žére prostě neřeším páč do auta dát plnou to mě bolí ale u motórky dostříknout tam za někaký tři kila mě vůůbec netrápí
A schválněse mě voptejte kolik mě to žere volejea vás pošlu do hofen
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Jako spotřebu co to žére prostě neřeším páč do auta dát plnou to mě bolí ale u motórky dostříknout tam za někaký tři kila mě vůůbec netrápí
A schválněse mě voptejte kolik mě to žere volejea vás pošlu do hofen
tak kolik srabe?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tak dneska jsem dolival a vyšlo mi 4,8l tak že pohoda...
ale je pravda že ji dost šetřím a teprve zajíždím...
Co je sakra spatne? nechci kecat, ale pod 6 sem se snad nedostal ani pri zajizdeni.... (a to musim rict ze sem dodrzoval max. otacky pro zajizdeni). Spis jezdim tak za 7-8 litru
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Marián psal:nedal sis tam nakej blbej lauf co tam nepatri,to je mi nake divne...
dyz jetu fakt na fest tak max 6 litru...
Vyfuk sem tam mel tak mesic, mozna dva....
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
no nezda se mi to,tak si dej plnou a zkus to az do doby nez ti zacnou blikat obe kontrolky (jak posledni ctverecek benzinu a i stojan),to tam maj bejt myslim posledni 2 litry benzinu a zmer si kolometry co na to ujedes...
protoze kdyz se nedolejva plna,tak ty ctverecky tak zvlastne ubejvaj a jevi se mi to taky,ze to zere hodne a vono pri tom nee...
a na 18 litru musis tech 300-350 ujet
...sam mezi jebkarema...
Roman :) psal:Co je sakra spatne? nechci kecat, ale pod 6 sem se snad nedostal ani pri zajizdeni.... (a to musim rict ze sem dodrzoval max. otacky pro zajizdeni). Spis jezdim tak za 7-8 litru
za to mi jezdí dvanácka,když ji trochu honím,takže to je v případě šestky docela dost,jemnou jízdou mi to vrčí za 6,někdy i 5,5.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1