Nejsi přihlášen
Desticky B6 1995-1999
Takze, je tu toho hafec... skoro vsechno sem to procetl, ale poradne sem se nedozvedel. Nekdo je pro tyhle, jinej pro tyhle. Dneska sem koukal proc mi od brzd jde takovej divnej kovovej zvuk pri brzdeni a desticky sou promeneny v prach. Takze sem projizdej vsemozny shopy a hledal co se da sehnat. Vsechno je +- stejne drahy, ale u brzd se moc setrit nema. Poradite mi nejaky na normalni jezdeni a obcas ostrejsi jizdu? Koukal sem na:
Brembo (ty jezdim na aute)
AP Racing
SBS
Bendix
Goldfren
Lucas
Carbone Lorraine
a nevim poradne jaky. budu kupovat jak predek tak zadek.
Banditatom (Člen) 11.11.2011 16:47:52 Offline |
Re: Desticky B6 1995-1999
Filous psal:...za mě spokojenost se sintrovanejma EBC...dyš koupíš Goldfren, tag tvuj další dotas bude "gde koupit nový kotouče???"
...nešer mě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Foglik psal:zamejslel sem o Bendixech, ale v abmoto sem je nenasel...
....hoď mi to do emailu co by jsi chtěl pošlu Ti nabídku ať si můžeš vybrat, něco i doporučím.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 11.11.2011 18:20:56 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:Filous psal:...za mě spokojenost se sintrovanejma EBC...dyš koupíš Goldfren, tag tvuj další dotas bude "gde koupit nový kotouče???"
...nešer mě
copak ty jezdíš Goldfreny
...další takový jj dojezdil jsem goldfreny ale na béčku mě posloužily perfektně
Foglik psal:zamejslel sem o Bendixech, ale v abmoto sem je nenasel...
před lety v prvním balíčku bendixů vod elitu měli na rubu ještě vyraženo sbs street excel nic jinýho jsem tam ještě nedal, zatim mi vyhovujou
Strýcfajtr !!!
Foglik psal:feroda na aute mam jako novy i po trech letech. tak jestli budou taky tak tvrdy... tak kotoucky pujdou do
na plechovce feroda destičky zásadně s ferodo kotoučema,jinak stojej za na bandasku bych si je nedal vůbec
goldfren - brzdnej účinek dobrej, vliv na kotouče jsem nepoznal.....pískaj...
bendix - brzděj dobře, v prachu za půl sezony...
brembo - bez problémů
SBS - brzděj dobře, pískaj (ty už znám teda jen z Biga)
Banditatom (Člen) 12.11.2011 12:05:53 Offline |
hans psal:goldfren - brzdnej účinek dobrej, vliv na kotouče jsem nepoznal.....pískaj...
bendix - brzděj dobře, v prachu za půl sezony...
brembo - bez problémů
SBS - brzděj dobře, pískaj (ty už znám teda jen z Biga)
goldfren- brzdnej učinek na kotouče sežerou za 10 tis nepískaj...
na plechovku sere bíle tesák... starline a jak to brzdí
Filous psal:richie psal:co Feroda? Stejně napiču jako Goldfren?
...ser na ně...
de vo to, že je na Biku mám. Koutouče po předchozím majiteli byli takový hrubější (bůh ví co se s tím dělo - asi nějakej stunér). Bylo ze dvou zdrojů porazeno Ferodo Sinter grip.... mám to vyhodit nebo dojezdit? Je fakt že to kotouče trochu dře... ale dře to do hladší plochy než tam byla .... tož co s tem?
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Bremba mi přijdou, že se vzrůstajícím počtem km začínají bejt takový jako vláčnější... Nové brzdí jako čert. Pak je to takový...
A neni to, že jsem si zvyknul. Měl jsem 2 sady a když jsem starou vyměnil za novou, tak to byl kurva rozdíl.
Ale jezdit se s tím dá.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 14.11.2011 16:48:52 Offline |
Ondráš psal:Bremba mi přijdou, že se vzrůstajícím počtem km začínají bejt takový jako vláčnější... Nové brzdí jako čert. Pak je to takový...
A neni to, že jsem si zvyknul. Měl jsem 2 sady a když jsem starou vyměnil za novou, tak to byl kurva rozdíl.
Ale jezdit se s tím dá.
na to tvoje mrdání...
...relativní kochač...
tak dneska vymeny desky jak predek tak zadek... bral sem od Kojaka AP racing tak uvidim jak to bude brzdit. Zaroven se pri tom udelali gufera na vidlich (celkem orisek) akorat sem zapomel koupit v patek olej do tlumicu tak motorka stoji v garazi na heveru z auta.
Stránky: 1