Nejsi přihlášen
MotorheadB12 (Člen) 21.11.2011 23:25:34 Offline |
Renovace dílenských hadrů
Čau, chci se zeptat jestli jste to už někdo řešil a jakým postupem. Dneska jsem z garáže přinesl domů cca 10kg použitých hadrů garážovým způsobem, prostě humus, špína, šmír, olej, benzín a tak dále. A protože ty hadry byly dobré než jsem je použil, a mám je rád, chci je udělat zase novýma. Nemusej bejt zas bílé ale funkční. Víte někdo něco o postupu? nebo je to marný? Dík za všechna moudra.
Re: Renovace dílenských hadrů
vetsina lidi ti poradi kamna
pokud chces bejt hodnej na svy spoluobcany v soucasny smogovy situaci, tak je odnes do sbernyho dvora
...a az tvoje pani bude zase narikat "ze nema co na sebe" tak si u ni ve skrini naber hadry novy
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
to Luk: jen jestli on místo hadrů, se kterýma čistí motorku nemyslel hadry, ve kterých čistí motorku....
U těch druhých přeci stačí udělat na kapesníku uzel, vložit do kapsy u košile a do pračky, no né? ...alespoň tak to onehdá říkali v televizi....
...sou dílny, gde používaj hadry, kerý potom nechávaj prát, tagže řešit to určitě de, ale co sme měli nastavenej tedle režim, tag používáš "jejich" hadry a voni ti poskytujou komplet servis, tzn. vrátíš X kilo hadrů, voni je vyperou a zase ti X kilo přivezou, prostě výměnym spůsobem za ňákej poplatek, ale esi ti něgdo vypere tvý hadry netušim, spíš se vobávam, že ne...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tvoje vlastni hadry ti urcite nikdo nevypere a kdyz tak , za takovy peniz , ze obmena se satnikem tvoji pani vyjde levneji
jinak problem je ekolog likvidace - stoji to penize proto jsou -proto to delaji jenom firmy kde se kontroluje eko nebo iso.................dve zakladni cesty :
-koupis tech hadry a odevzdas je do sberu-ekolog likvidace
-najmes hadry a nechavas je vyprat
oboji je pro tebe ekonomicky nezajimave
MOTO KOZZI GRISO
My v práci bereme něco takovýho:
http://www.dimatex.cz/cistici-hadry/esh … y-BT-10-kg
GSF1250SA K7
bolek009 psal:My v práci bereme něco takovýho:
psal, že k těm hadrům má citovej vztah... tohle je bezpohlavní balík anonymních cárů
Strýcfajtr !!!
neco takovyho mame v praci
MotorheadB12 (Člen) 22.11.2011 15:35:49 Offline |
Díky
MotorheadB12 (Člen) 22.11.2011 15:55:11 Offline |
...A staré hadry jsme po várkách vyvařili v hrnci na kamnech, aby se dostaly z toho nejhoršího..Vylejvali do vany tam se cachtaly ze solí, když žena usoudila že můžou do pračky šly na vyvářku. A jsou znova k použití. Potom ale na tu vanu to chce použíti chain cleaner. A pračku nechat projet naprázdno s panákem sava.
MotorheadB12 psal:...A staré hadry jsme po várkách vyvařili v hrnci na kamnech, aby se dostaly z toho nejhoršího..Vylejvali do vany tam se cachtaly ze solí, když žena usoudila že můžou do pračky šly na vyvářku. A jsou znova k použití. Potom ale na tu vanu to chce použíti chain cleaner. A pračku nechat projet naprázdno s panákem sava.
...tag to seš dobrej magor
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
MotorheadB12 (Člen) 22.11.2011 16:15:23 Offline |
Filous psal:MotorheadB12 psal:...A staré hadry jsme po várkách vyvařili v hrnci na kamnech, aby se dostaly z toho nejhoršího..Vylejvali do vany tam se cachtaly ze solí, když žena usoudila že můžou do pračky šly na vyvářku. A jsou znova k použití. Potom ale na tu vanu to chce použíti chain cleaner. A pračku nechat projet naprázdno s panákem sava.
...tag to seš dobrej magor
...No to jo A když se nudím, tak taky rád luštím sudoku...
MotorheadB12 psal:...A staré hadry jsme po várkách vyvařili v hrnci na kamnech, aby se dostaly z toho nejhoršího..Vylejvali do vany tam se cachtaly ze solí, když žena usoudila že můžou do pračky šly na vyvářku. A jsou znova k použití. Potom ale na tu vanu to chce použíti chain cleaner. A pračku nechat projet naprázdno s panákem sava.
tag to musel bejt dobrej model
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
osiris psal:...to zavání putovním pohárem na tenhle tejden
furt sem žil v tom, že to je prodejce těch pracích hadrů do servisů a vono hovno :)))
inu, člověk se furt učí :)))
putovní pohár o5 putuje :)))
ale di, Ty brepto ...
jako na tohle je neljepsi nastrouhat mejdlo s jelenem do vody a pres noc namocit... S tim se prej myly i Migy... :D ale stary hadry prat, proc? Hodil bych to do kamen, vzdyt je to z ekologicky, je to z ropy... A ta je prirodni...
MotorheadB12 (Člen) 22.11.2011 18:41:37 Offline |
yebat psal:jako na tohle je neljepsi nastrouhat mejdlo s jelenem do vody a pres noc namocit... S tim se prej myly i Migy... :D ale stary hadry prat, proc? Hodil bych to do kamen, vzdyt je to z ekologicky, je to z ropy... A ta je prirodni...
Mám je dlouho, to bych neudělal i kdybych ty kamna měl.. Ale dík za tip, příště zkusim sílu jelena.
MotorheadB12 (Člen) 22.11.2011 18:42:33 Offline |
huskyb12 psal:osiris psal:...to zavání putovním pohárem na tenhle tejden
furt sem žil v tom, že to je prodejce těch pracích hadrů do servisů a vono hovno :)))
inu, člověk se furt učí :)))
putovní pohár o5 putuje :)))
MotorheadB12 psal:yebat psal:jako na tohle je neljepsi nastrouhat mejdlo s jelenem do vody a pres noc namocit... S tim se prej myly i Migy... :D ale stary hadry prat, proc? Hodil bych to do kamen, vzdyt je to z ekologicky, je to z ropy... A ta je prirodni...
Mám je dlouho, to bych neudělal i kdybych ty kamna měl.. Ale dík za tip, příště zkusim sílu jelena.
úplně vidím umaštěnou smažku bez domova
God Save The Queen!
MotorheadB12 (Člen) 22.11.2011 18:51:51 Offline |
Kuba B12 psal:já sem si myslel že to vlákno je celý vtip, a vono se fakt perou hadry, jo?
Napadlo mě to včera když jsem uklízel garáž, a našel a posbíral všechny ty hadry (jsme v garáži čtyři) tak jich najednou bylo dost a vlastně jsou jenom špinavý tak sem je nechtěl vyhodit a napadlo mě je umejt..
Banditatom (Člen) 22.11.2011 21:30:09 Offline |
...ajajaj zima je tu
já bejt tebou vzal bych je domů hodil paní do pračky a vypral no pak už jen následují samá pozitiva... vyhazov s baráku... rozvod... svoboda
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
MotorheadB12 (Člen) 22.11.2011 21:55:14 Offline |
Banditatom psal:...ajajaj zima je tu
já bejt tebou vzal bych je domů hodil paní do pračky a vypral no pak už jen následují samá pozitiva... vyhazov s baráku... rozvod... svoboda
Pračka špinavější než ty hadry...
Jo jo zima
jelikos jezdim s tatrou a liazem tak tehto olejovych a naftovych hadru mame mraky. no koncej kde? v nebezpecnem odpadu ktery likviduje zdejsi skladka TKO
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
hlemejzd999 (Člen) 24.11.2011 23:25:15 Offline |
hele a když už je tu tak veselo .....čistíte kombinézy taky zevnitř? ...u mě to zatim v úvahu nepřipadá ,páč ji mám teprv dva roky ,ale ...?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:hlemejzd999 psal:hele a když už je tu tak veselo .....čistíte kombinézy taky zevnitř? ...u mě to zatim v úvahu nepřipadá ,páč ji mám teprv dva roky ,ale ...?
...ničim
asi tak, ale párkrát sem pořádně zmoknul...
hlemejzd999 (Člen) 25.11.2011 10:16:31 Offline |
Lihy psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:hele a když už je tu tak veselo .....čistíte kombinézy taky zevnitř? ...u mě to zatim v úvahu nepřipadá ,páč ji mám teprv dva roky ,ale ...?
...ničim
asi tak, ale párkrát sem pořádně zmoknul...
tak to sem v klidu, zmoknul sem taky pořádně,...schla tři dny, takže to bylo údržbě učiněno za dost....
hlemejzd999 psal:hele a když už je tu tak veselo .....čistíte kombinézy taky zevnitř? ...u mě to zatim v úvahu nepřipadá ,páč ji mám teprv dva roky ,ale ...?
...už sis do ní nasral?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 25.11.2011 11:06:51 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:hele a když už je tu tak veselo .....čistíte kombinézy taky zevnitř? ...u mě to zatim v úvahu nepřipadá ,páč ji mám teprv dva roky ,ale ...?
...už sis do ní nasral?
no to ne ...několikrát jsem se možná připosral v nějakej krizovce , ale to byl jen textil ..až tolik to neprosáklo
Stránky: 1