Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » sháním psa

Petr (Člen)
01.12.2011 15:45:32

sháním psa

Čaute bando,
rodičum odešel pes do věčných lovišť (německý ovčák) a já teď nějakého na rychlo sháním ať nemají prázdný dvorek.
ideal je štěně (teď dost blbá doba..) vlčák (vlkošedý nebo černý pokud možno)
jinak nebráním se ani stafordovi atd.. (samo že nemusí mit papíry)
vlastně cokoliv co jim zase muže trhar boty a ničit šlapák bigsmile
předem dík za pomoc či rady
Petr

tož tak..
Póla (Člen)
01.12.2011 15:57:27

Re: sháním psa

ještě žiješ člověče ....? Jsi se ztratil někde  v hlubinách velkoměsta.....bigsmile

Nekupuj jim ovčáka....kup jim postelového mazla.....hlídá to úplně stejně, vzteklé je to víc, žere to míň a za krkem to skvěle hřeje....

Koldan (Člen)
01.12.2011 16:01:58

švagrová:
http://www.odkunovskeholesa.wbs.cz/

teď by měli mít brzo štěňata

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Petr (Člen)
01.12.2011 16:24:55

Póla psal:

ještě žiješ člověče ....? Jsi se ztratil někde  v hlubinách velkoměsta.....bigsmile

Nekupuj jim ovčáka....kup jim postelového mazla.....hlídá to úplně stejně, vzteklé je to víc, žere to míň a za krkem to skvěle hřeje....

nazdárek, tak víš jak, je tam moc betonu.. a až se dostanu večer k PC a mám čas tak už nemám sílu :)
jinak čeče mamina by to brala ale tatík by vynesl v zubech nejen mati ale i toho chudaka psika..
mají velká dvur, chtejí neco i na hlídání..

tož tak..
inkvizitorr (Administrator)
01.12.2011 16:27:29

jestli chtěj psa jenom na hlídání u baráku a nic jinýho, zajeď do nejbližšího útulku a něco tam vybersmokin

doba je temná...
Petr (Člen)
01.12.2011 16:27:35

Koldan psal:

švagrová:

díky za link, psi sou to krásní, ale umíš si nějakéko znich představit jak spí v obyčejné boudě a běhá po dvorě kde je i blato bigsmile?? zachvili by byli jak čunata a to by byla škoda headshake

tož tak..
Meloun (Člen)
01.12.2011 17:12:09

Známý zdrhla čuba (zodpovědnost jak krávasick)..nicméně má 7 štěňat..matka lqabrador a otec zřejmě rotwailer..takže hlídač by o nejspíš byl..je jim teprv 14 dní..Jinak jak píše Inkviz..útulky jsou plný a určitě si vyberou..
..štěně je sice fajn, ale stačí blbá chyba ve výchově nebo nedostatek času a beztak nebude poslouchat jak má.,.

PURE NAKED BIKE!
MaraKM (Člen)
01.12.2011 17:46:23

Petr psal:
Koldan psal:

švagrová:

díky za link, psi sou to krásní, ale umíš si nějakéko znich představit jak spí v obyčejné boudě a běhá po dvorě kde je i blato bigsmile?? zachvili by byli jak čunata a to by byla škoda headshake

Máme zlatého retrívra v sametové barvě (čili prakticky bílá fenka) a žije celoročně venku - pouze na Vánoce a narozeniny tráví jeden celý den doma + sem tam pár hodin a když jsou velké mrazy tak spí v prádelce a co se bahna týče tak není problém - ten pes zase taky nechce na sobě vláčet kila hnusu a pokud má trávník kde se může vyválet, tak je spokojenej ... no, ne? good

Nic lidského mi není cizí
Koldan (Člen)
01.12.2011 17:56:17

Petr psal:
Koldan psal:

švagrová:

a myslíš, že je švagrová má v bytě? jsou normálně na dvoře, včetně štěňat. ale je fakt, že zrovna blátivý tankodrom tam nemajísmile1

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen)
01.12.2011 18:14:55

bohužel je u nás klobásková sezóna tak není nic volnýhoevilbigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Petr (Člen)
01.12.2011 18:37:56

Banditatom psal:

bohužel je u nás klobásková sezóna tak není nic volnýhoevilbigsmilebigsmilebigsmile

si mě rozesmál bo kousek od nás je jalubí a tam je sezona pořád ;)

tož tak..
Petr (Člen)
01.12.2011 18:45:30

Koldan psal:
Petr psal:
Koldan psal:

švagrová:

a myslíš, že je švagrová má v bytě? jsou normálně na dvoře, včetně štěňat. ale je fakt, že zrovna blátivý tankodrom tam nemajísmile1

tak i staříci mají trávník, ale ti švagrové vypadají jak kdyby se právě vyválali ve Vanišu cool

tož tak..
Petr (Člen)
01.12.2011 18:48:06

a co se týče výchovy, to je v poho. Rodičové už měli několik hafanů a vždy psíci poslouchali jak hodinky. zítra to nějak občíhnu v okolí a uvim co dál. Teď je téma dne "už nikdy nechci psa, zas nám umře". Hádám, že mám tak 14 dní na to nějakého hafana sehnat - až je bude štvat prazdný dvur ..
zatím díky za snahu i rady ;)
Petr

tož tak..
hans (Člen)
01.12.2011 19:50:53

jestli chceš něco co pohlídá a zároveň ti to neutrhne nohu až tomu rupne v kouli, tak si kup chodskou fenku.....krásný, hodný a kurevsky chytrý....

máme už druhou good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
XJelen (Člen)
01.12.2011 20:37:32

německý ovčáky good jsme z druhý strany republiky http://havliks.net/panakovi/ ale teď jsme zaplaťsatan všechno udali. Asi seženeš něco blíž, kdyby ne poptám se ještě po našich členech. Dneska jsme akorát ukončili sezonu, cvičit jdeme až v březnu.

Strýcfajtr !!!
mi (Člen)
02.12.2011 20:00:49

ségrě se narodili asi předpředpředevčírem, tři kluci a tři psice, tata takový to chlupatý šedivý vysoký mislivecký, mama bernckýsalašnickýpes kříženec.... tel mám fprofilu :)

svět je cirkusovej stan

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS