Nejsi přihlášen
Re: Dobijeni B6 98
Foglik psal:se mi nejak nezdalo spatny pocasi. slunicko a 12°C tak sem za tenhle tyden nalital peknych 300km
jinak na volnobeh tam je tak tech 14V a jak se prida, tak to jde nahoru.
no já ti nevím, v tomhle počásku to je trošku vo hubu hlavně gumy nedrží, pořádně se nazahřejí jelikož silnice jsou už studené
a máš v píči regulátor napětí, teda myslím
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
jako neprislo mi ze by se zahrivali spatne. nekde sem na ne cetl i recenzi a psali tam ze pri teplote 5st C se zahrejou na provozni teplotu behem 10min.
bylo by dobry kdyby nekde odtud zmeril kolik mu to taky dobiji abych to resil dal. ale vim ze kdyz zaclo prebijet auto, tak mi hned schoreli vsechny zarovky. tady sem zadnou nemenil od ty pulky rijna co sem motorku koupil. cca 2000km
Foglik psal:jako neprislo mi ze by se zahrivali spatne. nekde sem na ne cetl i recenzi a psali tam ze pri teplote 5st C se zahrejou na provozni teplotu behem 10min.
to možná ano, ale ta přilnavost tam není na 100%. Guma při nižších teplotách tvrdne a nepomůže jestli bude ohřáta na provozní teplotu, určitě nebude mít takové vlastnosti jako při jízdě v létě. Motocyklová směs je vyráběna pro teplejší dny a musí být schopna vydržet i při 250km/h a ještě k tomu být co nejvíc univerzální, aby zvládla bezpečně i jízdu na mokru atd. Bavím se o cestovních gumách.
Jako u auta, letní pod 7C ztrácí adhezi a hlavně těsně nad silnicí je vždy míň než metr na zemí.
Prostě tam kde by ti to v létě drželo, tak v tuhle dobu může bez problému ustřelit. Taky na silnici kde jakéj bordel včetně mokrého listí a to je ta největší podpásovka - to jsi jak na ledě.
Ale jezdi si klidně i v lednu, tvoje rozhodnutí :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Banditatom (Člen) 05.12.2011 15:21:31 Offline |
Bandit mě šel přes 15V takže 14,8V bych moc neřešil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mereno pri vypnutych svetlech. ve stredu zkusim pri normalni zatezi a uvidim, pripadne zajedu k elektrikari.
svetlo zustalo po jednom z predeslych 5ti majitelu. mozna casem koupim kulaty, ale zase za tohle se da krasne skovat.
Foglik psal:mereno pri vypnutych svetlech. ve stredu zkusim pri normalni zatezi a uvidim, pripadne zajedu k elektrikari.
svetlo zustalo po jednom z predeslych 5ti majitelu. mozna casem koupim kulaty, ale zase za tohle se da krasne skovat.
ser na to hodnoty máš správný se světlama to je
není to světlo z B-Kinga ???
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 05.12.2011 16:43:23 Offline |
libac22 psal:Foglik psal:mereno pri vypnutych svetlech. ve stredu zkusim pri normalni zatezi a uvidim, pripadne zajedu k elektrikari.
svetlo zustalo po jednom z predeslych 5ti majitelu. mozna casem koupim kulaty, ale zase za tohle se da krasne skovat.ser na to hodnoty máš správný se světlama to je
není to světlo z B-Kinga ???
...vy dva jste se s těma sfjetlama hledali co?
Banditatom psal:libac22 psal:Foglik psal:mereno pri vypnutych svetlech. ve stredu zkusim pri normalni zatezi a uvidim, pripadne zajedu k elektrikari.
svetlo zustalo po jednom z predeslych 5ti majitelu. mozna casem koupim kulaty, ale zase za tohle se da krasne skovat.ser na to hodnoty máš správný se světlama to je
není to světlo z B-Kinga ???...vy dva jste se s těma sfjetlama hledali co?
woe nevíš co je originalita !!!
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 05.12.2011 17:27:29 Offline |
libac22 psal:Banditatom psal:libac22 psal:
ser na to hodnoty máš správný se světlama to je
není to světlo z B-Kinga ???...vy dva jste se s těma sfjetlama hledali co?
woe nevíš co je originalita !!!
řekl ten, co to prodává?
snowflake600 psal:libac22 psal:Banditatom psal:
...vy dva jste se s těma sfjetlama hledali co?woe nevíš co je originalita !!!
řekl ten, co to prodává?
ne už né to byla taková chvilka demence ale nechávám si ho . už ti je líp
snowflake600 (Člen) 06.12.2011 06:40:58 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
woe nevíš co je originalita !!!řekl ten, co to prodává?
ne už né to byla taková chvilka demence ale nechávám si ho . už ti je líp
líp? proč líp? po čem líp?
Takze ted sem zajel do Autoelektrikarstvi vedle do vesnice, zmerili sme to... 15 - 17V to dobiji. spis se to porad drzi jenom na te vetsi castce. Za opravu pry tak 5 - 7t Kc. Ze bude pryc rele a kdyz je pryc rele tak byva pryc i diodovy mustek.
Foglik psal:Takze ted sem zajel do Autoelektrikarstvi vedle do vesnice, zmerili sme to... 15 - 17V to dobiji. spis se to porad drzi jenom na te vetsi castce. Za opravu pry tak 5 - 7t Kc. Ze bude pryc rele a kdyz je pryc rele tak byva pryc i diodovy mustek.
...nešil...motorkový alternátory sou malinko jiný...budeš mít v háji jen regulátor dobíjení-relé...možná mam ňákej v regále...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Foglik psal:Takze ted sem zajel do Autoelektrikarstvi vedle do vesnice, zmerili sme to... 15 - 17V to dobiji. spis se to porad drzi jenom na te vetsi castce. Za opravu pry tak 5 - 7t Kc. Ze bude pryc rele a kdyz je pryc rele tak byva pryc i diodovy mustek.
...nešil...motorkový alternátory sou malinko jiný...budeš mít v háji jen regulátor dobíjení-relé...možná mam ňákej v regále...
jasně, to bude určitě regulátorem :D
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
merkni sem http://suzuki.blgz.cz/Servis-a-udrzba.html
Najdi si někoho v okolí,kdo montuje Ignitech,není to žádnej extra ranec,nebo sežeň origo z bouračky,fšude se toho válí mraky. A tuším to bude stejný aji s nějakou jinou suzukou z té doby... Aspoň mě kdysi pasoval na GSXR400 regulátor z nějaké staré GSXF1100 nebo co to bylo za kurvu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 07.12.2011 18:56:34 Offline |
Foglik psal:rekli mi 5700Kc nevim jestli s DPH nebo bez
motopuzzle.cz motovraky.cz motorkari.cz mi rekni, že ho nikdo na těchto stránkách nebude mít nemá
Banditatom psal:Foglik psal:rekli mi 5700Kc nevim jestli s DPH nebo bez
motopuzzle.cz motovraky.cz motorkari.cz mi rekni, že ho nikdo na těchto stránkách nebude mít nemá
To víš že ho tam někdo vyhrabe z bedny,vždyť celej altík je votázka 2000kč z nějaké rozborky.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 07.12.2011 19:17:02 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:Foglik psal:rekli mi 5700Kc nevim jestli s DPH nebo bez
To víš že ho tam někdo vyhrabe z bedny,vždyť celej altík je votázka 2000kč z nějaké rozborky.
...takže je zdechlej hledat
takze, regulator koupenej za 200Kc, nejaky konektory a kabely k tomu za 40Kc. Pred odstranenim staryho reguratoru cca 15V na volnobeh 17V v zatezi. S novym jen tak na rychlo zapojenom jestli to je opravdu tim na volnobeh 14,5V v zatezi 15,02V. Skoda ze to je ten novy elektronicky bez moznosti nastaveni jinak bych to dal na tech 14,5V v zatezi
Stránky: 1