Nejsi přihlášen
Re: První oficiální Bandit hospoda - otevíráme!!!! :-)
Cau fsichnina patek chystam klokani stejky,protoze posledne mely famozni uspech.Bude nejakej mnamozni prekrmik a pak radna porce Skipiho.Svatomartinska vecere bude pod heslem Skipi Skipi je nas kamarad kazdej ma Skipiho rad MNAM MNAM.Potvrdit ucast do ctvrtka 24:00hod.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Huso kachny jsme pozirali minule,husu budou mit na Jiraku,v patek tam Praha 3 porada nejakej mejdan tak si muzes cestou nakou zobnout
když už budete v tý hospodě,můžete trénovat
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 … ekundu.htm
...a bude hůř!
Žirafa psal:Prosím dva klokany... no a já to pro změnu asi nejim, co že bude ten předkrm?
Neboj nejaka namka se pro tebe urcite najde,treba porce žabo stehenPredkrm neprozrazuju ale bude dobrej, tak ze nemusis mit stracha.
karlos100 psal:když už budete v tý hospodě,můžete trénovat
Tak to je mazec.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:karlos100 psal:když už budete v tý hospodě,můžete trénovat
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 … ekundu.htmTak to je mazec.
...přes zimu bude čas potrénovat
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Ondráš psal:karlos100 psal:když už budete v tý hospodě,můžete trénovat
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 … ekundu.htmTak to je mazec.
...přes zimu bude čas potrénovat
Az to da nekdo z lahve tak to teprve bude frajer
K.a.s.y.m. (Člen) 10.11.2011 17:21:18 Offline |
karlos100 psal:když už budete v tý hospodě,můžete trénovat
Nechci bejt rejpavej,ale tohle neni půllitr ani náhodou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdar zrouti,tak jsme se zhodli na tom ze jsme dlouho nepozirali krevetytak ze f patek bude KREVETOZRANI jako predkrmik uzenej losusek a pak radna porce grilovanejch krevet s nakejma mnamkovejma vomackama.Tak kdo ma chut a cas tak potvrdit do patku 12:00 at to stihnu nakoupit
pulmotor psal:Zdar zrouti,tak jsme se zhodli na tom ze jsme dlouho nepozirali krevetytak ze f patek bude KREVETOZRANI jako predkrmik uzenej losusek a pak radna porce grilovanejch krevet s nakejma mnamkovejma vomackama.Tak kdo ma chut a cas tak potvrdit do patku 12:00 at to stihnu nakoupit
Jo a pokud nekdo nechce krevety tak neni problem zustat jen u hromady lososa bez krevet,nebo naopak u hromady krevet bez lososa,muzete to kompletovat jak to komu chrochta
Šlo by, že bych si to vyzvedl příští čtvrtek? V pátek to asi nedám a při dobré paměti myslím, že pak budeš mít službu ve středu a čtvrtek, je to tak?
Ondráš psal:Šlo by, že bych si to vyzvedl příští čtvrtek? V pátek to asi nedám a při dobré paměti myslím, že pak budeš mít službu ve středu a čtvrtek, je to tak?
Neni problem Ondrasi ta jedna porce vod kazdyho se da uchovata mozna se nekdo jeste prida
......ty woe co se včera stalo......takhle na kaši sem už dlouho nebyl......a na sobě mám kolečko techtlemechtle.....prosím o vysvětlení
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:......ty woe co se včera stalo......takhle na kaši sem už dlouho nebyl......a na sobě mám kolečko techtlemechtle.....prosím o vysvětlení
Se divíš?
Tvoje kombinace 2+2+1 byla fakt vražedná...
Ke konci mi to teda spíš přišlo tak 3+2.
MotorheadB12 (Člen) 01.12.2011 16:16:21 Offline |
Tak jsme konečně zalítli poprvé do knajpy a výborná. Vypadá ještějc líp než na fotkách. Visí tam pěkné cajky a fakt zašívárna na suprová. Už se těším na slet.
muhy psal:Zdarec vsem, tak to je luxusni mit vlastni knajpu! Stale fungujete? A vezmete mezi sebe aj nekoho uplne novyho? Ja jen ze bych se aj stavil
řek bych že do putyky může kdo chce
to jebu
Tak že lidi věci se maj tak že v pátek 16.12. 2011 to bude poslední mejdan fnašem PIČO klubu.Je mě to sice líto ale jináč to Fuck nejde.Podrobnosti nechci rozebírat tady, můžememe vo tom pokecat fpátek při smutečním panáku kterej bude na můj účet.Bude i nějaký slušný vobžerstvení jako např.VOBROVSKÁ ŠUNKOVÁ PRASEČÍ KEJTA a ještě dalši ňamky.Vo svoje suveníry které jste do klubu nanosili se nemusíte vobávat,kdo si je nestihne do termínu cca.23.12.2011 vodvést tak je pečlivě uložím u sebe v garage na Plzenský a po domluvě si je vyzvednete nebo je někam dovezu na nějakej náš slet,vyhazovat nic nebudu počkam do jara.NEBEJT SMUTNÝ MOŽNÁ ČASEM ZASE ŇECO VYBUDUJEM.
hlemejzd999 (Člen) 12.12.2011 22:36:51 Offline |
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Loser psal:karlos100 psal:do ,a my ani nestihli přijet požrat a zakalit
v patek mate posledni sanci, krusnohorci
jo,to máme firemní párty,a musíme se zúčastnit..
už jsme řešili,jestli se na to nevysrat
...a bude hůř!
karlos100 psal:Loser psal:karlos100 psal:do ,a my ani nestihli přijet požrat a zakalit
v patek mate posledni sanci, krusnohorci
jo,to máme firemní párty,a musíme se zúčastnit..
už jsme řešili,jestli se na to nevysrat
ja mam taky firemni party a hned vod zacatku jsem vedel, ze vysrat se na to je to nejlepsi reseni.
Dorazte - nejaky ubytko pro vas sezenu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:ja mam taky firemni party a hned vod zacatku jsem vedel, ze vysrat se na to je to nejlepsi reseni.
Dorazte - nejaky ubytko pro vas sezenu
Kdyby bylo nejhůř, tak http://www.studenthostel.cz/home.php?pg=accomodation
Hostel Bubeneč. Umíte česky což je pro pani na recepci výhoda.
A cestou domu můžeme sdílet tágo.
Ondráš psal:Loser psal:ja mam taky firemni party a hned vod zacatku jsem vedel, ze vysrat se na to je to nejlepsi reseni.
Dorazte - nejaky ubytko pro vas sezenuKdyby bylo nejhůř, tak http://www.studenthostel.cz/home.php?pg=accomodation
Nač platit za luxusní hotýlek, když se dá krásně půlka noci projezdit spánkem v noční tramvaji?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondráš psal:Loser psal:ja mam taky firemni party a hned vod zacatku jsem vedel, ze vysrat se na to je to nejlepsi reseni.
Dorazte - nejaky ubytko pro vas sezenuKdyby bylo nejhůř, tak http://www.studenthostel.cz/home.php?pg=accomodation
k ránu stejně mluvim svahilsky
ale neklapne to kucí,firma si potrpí na čurákakce,
tak holt musíme reprezentovat
...a bude hůř!
Inženýrek psal:Nač platit za luxusní hotýlek, když se dá krásně půlka noci projezdit spánkem v noční tramvaji?
Jsem myslel, že by mě odvedli, abych to nemusel absolvovat.
Ondráš psal:Inženýrek psal:Nač platit za luxusní hotýlek, když se dá krásně půlka noci projezdit spánkem v noční tramvaji?
Jsem myslel, že by mě odvedli, abych to nemusel absolvovat.
To nějak dáme
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
karlos100 psal:Ondráš psal:Loser psal:ja mam taky firemni party a hned vod zacatku jsem vedel, ze vysrat se na to je to nejlepsi reseni.
A cestou domu můžeme sdílet tágo.k ránu stejně mluvim svahilsky
ale neklapne to kucí,firma si potrpí na čurákakce,
tak holt musíme reprezentovat
Mě čeká kalba s chlebodárcem příští středu taky,ale to je f pohodě,je to samej vopilec
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2011 06:41:46 Offline |
Libor nx psal:do jsem měl v plánu,že konečně dorazím do kjajpy a volala mi ségra,že příjede na víkend.Si nemohla vybrat lepší termín
tak at prijede...to u toho musis nutne bejt i ty?
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2011 06:44:03 Offline |
pulmotor psal:Tak že lidi věci se maj tak že v pátek 16.12. 2011 to bude poslední mejdan fnašem PIČO klubu.Je mě to sice líto ale jináč to Fuck nejde.Podrobnosti nechci rozebírat tady, můžememe vo tom pokecat fpátek při smutečním panáku kterej bude na můj účet.Bude i nějaký slušný vobžerstvení jako např.VOBROVSKÁ ŠUNKOVÁ PRASEČÍ KEJTA a ještě dalši ňamky.Vo svoje suveníry které jste do klubu nanosili se nemusíte vobávat,kdo si je nestihne do termínu cca.23.12.2011 vodvést tak je pečlivě uložím u sebe v garage na Plzenský a po domluvě si je vyzvednete nebo je někam dovezu na nějakej náš slet,vyhazovat nic nebudu počkam do jara.NEBEJT SMUTNÝ MOŽNÁ ČASEM ZASE ŇECO VYBUDUJEM.
ty voe.takze moje premiera bude i dernierou no aspon ze se tam vubec podivam
K.a.s.y.m. psal:Libor nx psal:do jsem měl v plánu,že konečně dorazím do kjajpy a volala mi ségra,že příjede na víkend.Si nemohla vybrat lepší termín
Bohužel musím,ségra přijede s rodinou i s mámou a paní doma nebude.
Honzik8719 (Člen) 14.12.2011 21:54:38 Offline |
MAZI psal:Už mám žížu teď ....jak je to s cestou je to blíž pěšky z Flory nebo z Jířáku ?
z Jiřáku je to blíž.
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:MAZI psal:Už mám žížu teď ....jak je to s cestou je to blíž pěšky z Flory nebo z Jířáku ?
z Jiřáku je to blíž.
Z Flory je to zase z kopce.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.12.2011 19:01:06 Offline |
Libor nx psal:K.a.s.y.m. psal:Libor nx psal:do jsem měl v plánu,že konečně dorazím do kjajpy a volala mi ségra,že příjede na víkend.Si nemohla vybrat lepší termín
Bohužel musím,ségra přijede s rodinou i s mámou a paní doma nebude.
tak to tam holt přežijou sami
K.a.s.y.m. (Člen) 15.12.2011 19:02:49 Offline |
dá se tam zaparkovat ať nemusim nechávat plechovku někde na kraji prahy?
to Husky: vem mi sebou jeden aršík Bandit Pičo prosím prosím..musim něco nalepit na auto
K.a.s.y.m. psal:dá se tam zaparkovat ať nemusim nechávat plechovku někde na kraji prahy?
to Husky: vem mi sebou jeden aršík Bandit Pičo prosím prosím..musim něco nalepit na auto
dá...na Vinohradský kousek pod metrem....jak jsou sady Sv. Čecha podel...tam se to dalo nechat
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Dá se i někde kolem vysílače. Já teda parkoval vždycky před (když bylo místo). Na doporučení Milana tam dal za sklo cedulku STĚHOVÁNÍ s tel. číslem a nikdy nebyl problém. Ale je tam modrá, takže je to spíš o štěstí.
Chci fšem poděkovat za SUPER rozlučku z pičo knajpou a vomluvit se za ten chaos kterej tam vzniknul''nestíhal jsem ani kokot''Doufám že všichni dofrčeli domů OK DÍK MOC A SNAD NĚKDY NĚKDE:
pulmotor psal:Chci fšem poděkovat za SUPER rozlučku z pičo knajpou a vomluvit se za ten chaos kterej tam vzniknul''nestíhal jsem ani kokot''Doufám že všichni dofrčeli domů OK DÍK MOC A SNAD NĚKDY NĚKDE:
Jj... Prochrupnul jsem se a jel domu metrem. Akce jako vždy.
2 Kojak: Zkus si příště vybrat potvrzování přátelství něčím co není destruktivní...