Nejsi přihlášen
Speedohealer
Čau Bandiťáci. Máte někdo ten speedohealer? Nevíte jak to funguje? Jestli to stačí jednou naprogramovat a na motorce se to nevozí nebo jestli to je pořád v motorce? Jde mi o to jestli je nutný to kupovat, nebo jestli se to dá od někoho půjčit a nakalibrovat. Díky :)
Re: Speedohealer
pepa psal:zdar, takový nesmělý dotaz: k čemu to je
http://www.gipro.cz/speedohealer/speedohealer-popis
tady si to naštuduj
Filous psal:pepa psal:zdar, takový nesmělý dotaz: k čemu to je
...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem...prostě aby to nekecalo...
hele a ak to "ví" kolik je správná rychlost? chápu že při změně převodu si nastavíš kolik je origo a kolik tam máš aktuálně převodovej poměr a ono to přepočítává, ale jak to může vědět kolik je ta správná rychlost bez změny převodu? nebo je tam i jiný čidlo na převodovku?
Lihy psal:Filous psal:pepa psal:zdar, takový nesmělý dotaz: k čemu to je
...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem...prostě aby to nekecalo...
hele a ak to "ví" kolik je správná rychlost? chápu že při změně převodu si nastavíš kolik je origo a kolik tam máš aktuálně převodovej poměr a ono to přepočítává, ale jak to může vědět kolik je ta správná rychlost bez změny převodu? nebo je tam i jiný čidlo na převodovku?
...to nevim a je mi to jedno, ale podle radarů to po přenastavení sedí ...a čidlo zvostává původní...asi výropce zná procentuelní vodchylku serijovýho tacha
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:pepa psal:zdar, takový nesmělý dotaz: k čemu to je
...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem, tak pi změně pevodu...prostě aby to nekecalo...
to pak rafička nebo u novějších ukazuje přesně rychlost - něco jako sigma...
GSX 1400 K7
pepa psal:Filous psal:pepa psal:zdar, takový nesmělý dotaz: k čemu to je
...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem, tak pi změně pevodu...prostě aby to nekecalo...
to pak rafička nebo u novějších ukazuje přesně rychlost - něco jako sigma...
...naprosto přesně...a je jedno esi je to analog nebo digitál...a Sigma by muj problém neřešila, bo mě aš tag nesere proměřování tacha, ale skreslený najetý kilometry ať uš kvůlivá servisnim intervalům nebo kvůlivá celkovýmu stavu...zvlášť dyš mam změněnej převot...
Pšán psal:..jestli jsem tě dobře pochopil,tak máš zato,že Sigma proměřuje a udává chujové km?
ale prt, von si Filous jen neuvědomil, že ty Sigmy uměj měřit i vzdálenost ináč Sigma ukazuje jen tak přesně, jak přesně zadáš obvod kola. Ten se navíc během provozu ojetím pryže mění, tagže je to votázka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2011 06:51:17 Offline |
ja bych spis rek ze mu ani tak nevadi presnost nebo nepresnost sigmy ale to ue bymusel vozit dalsi krabicku a stejne by mel na origo tachu jiny km nez by tam chtel resp. mel mit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ja bych spis rek ze mu ani tak nevadi presnost nebo nepresnost sigmy ale to ue bymusel vozit dalsi krabicku a stejne by mel na origo tachu jiny km nez by tam chtel resp. mel mit
...chytrej kluk ...naco budu někam montovat mrňavej cyklokompjůtr, tahat další kábl někam ke kolu, lepit na kotouč magnet atd., dyš mam origo budiky na kerejch budu mít zbastlený kilometry ...na todle je Speedohealer daleko inteligentnější řešení
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:ja bych spis rek ze mu ani tak nevadi presnost nebo nepresnost sigmy ale to ue bymusel vozit dalsi krabicku a stejne by mel na origo tachu jiny km nez by tam chtel resp. mel mit
...chytrej kluk ...naco budu někam montovat mrňavej cyklokompjůtr, tahat další kábl někam ke kolu, lepit na kotouč magnet atd., dyš mam origo budiky na kerejch budu mít zbastlený kilometry ...na todle je Speedohealer daleko inteligentnější řešení
každýmu muší bejt přece jasný, že filousův zásadní problém hned po nepřesnejch datech je jak to vypadá něco mi říká, že i to GiPro je pro něj velkej kompromis doufám, že to oranžový se shoduje s tvým pojetím?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:ja bych spis rek ze mu ani tak nevadi presnost nebo nepresnost sigmy ale to ue bymusel vozit dalsi krabicku a stejne by mel na origo tachu jiny km nez by tam chtel resp. mel mit
každýmu muší bejt přece jasný, že filousův zásadní problém hned po nepřesnejch datech je jak to vypadá něco mi říká, že i to GiPro je pro něj velkej kompromis doufám, že to oranžový se shoduje s tvým pojetím?
...schodovalo by se ...akorát že ten novej displej nefunguje
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:ja bych spis rek ze mu ani tak nevadi presnost nebo nepresnost sigmy ale to ue bymusel vozit dalsi krabicku a stejne by mel na origo tachu jiny km nez by tam chtel resp. mel mit
maj recht velebnosti. V nerozvážné mladické touze sem si sigmu taky hodil na Pákistánca. Chtěl sem vědět jaků rychlostí sa možu kasat v hospodě, že sem jako jel. Pak sem zistil, že je mi to jako jedno. že dyž jedu rychle, tak jedu rychle a dyž scu být za machra, tak řeknu, že sem jel kurefsky rychle. Navíc mi kabel ot teho verku odíral vidlicu. Tagže to šlo spět do krabice
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:
...chytrej kluk ...naco budu někam montovat mrňavej cyklokompjůtr, tahat další kábl někam ke kolu, lepit na kotouč magnet atd., dyš mam origo budiky na kerejch budu mít zbastlený kilometry ...na todle je Speedohealer daleko inteligentnější řešeníkaždýmu muší bejt přece jasný, že filousův zásadní problém hned po nepřesnejch datech je jak to vypadá něco mi říká, že i to GiPro je pro něj velkej kompromis doufám, že to oranžový se shoduje s tvým pojetím?
...schodovalo by se ...akorát že ten novej displej nefunguje
důvot?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:
každýmu muší bejt přece jasný, že filousův zásadní problém hned po nepřesnejch datech je jak to vypadá něco mi říká, že i to GiPro je pro něj velkej kompromis doufám, že to oranžový se shoduje s tvým pojetím?...schodovalo by se ...akorát že ten novej displej nefunguje
důvot?
...nevim...vadnej kousek???
Filous psal:XJelen psal:Filous psal:...schodovalo by se ...akorát že ten novej displej nefunguje
důvot?
...nevim...vadnej kousek???
šmarjápano já to budu zkoušet až z jara, tak doufám, že bude cajk i ten druhej protikus tak teď jenom aby štěpán ten novej neposlal zas ke mně
tů dvě hovada - hele vy dva kokotí
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1