Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Speedohealer

Sucre (Člen)
22.12.2011 09:42:00

Speedohealer

Čau Bandiťáci. Máte někdo ten speedohealer? Nevíte jak to funguje? Jestli to stačí jednou naprogramovat a na motorce se to nevozí nebo jestli to je pořád v motorce? Jde mi o to jestli je nutný to kupovat, nebo jestli se to dá od někoho půjčit a nakalibrovat. Díky :)

Filous (Člen)
22.12.2011 10:43:43

Re: Speedohealer

...mam ho...musíš to vozit trvale připojený...s toho vyplívá, že si ho musíš koupit...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pepa (Člen)
22.12.2011 14:34:40

zdar, takový nesmělý dotaz: k čemu to je idontknow

GSX 1400 K7
corimec (Člen)
22.12.2011 15:33:57

pepa psal:

http://www.gipro.cz/speedohealer/speedohealer-popis
tady si to naštuduj

Filous (Člen)
22.12.2011 15:39:40

pepa psal:

...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem, tak pi změně pevodu...prostě aby to nekecalo...

Lihy (Člen)
22.12.2011 15:56:28

Filous psal:
pepa psal:

...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem...prostě aby to nekecalo...

hele a ak to "ví" kolik je správná rychlost? chápu že při změně převodu si nastavíš kolik je origo a kolik tam máš aktuálně převodovej poměr a ono to přepočítává, ale jak to může vědět kolik je ta správná rychlost bez změny převodu? nebo je tam i jiný čidlo na převodovku?

Filous (Člen)
22.12.2011 16:29:06

Lihy psal:
Filous psal:
pepa psal:

...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem...prostě aby to nekecalo...

hele a ak to "ví" kolik je správná rychlost? chápu že při změně převodu si nastavíš kolik je origo a kolik tam máš aktuálně převodovej poměr a ono to přepočítává, ale jak to může vědět kolik je ta správná rychlost bez změny převodu? nebo je tam i jiný čidlo na převodovku?

...to nevim a je mi to jedno, ale podle radarů to po přenastavení sedígood ...a čidlo zvostává původní...asi výropce zná procentuelní vodchylku serijovýho tachaidontknow

tomasNJ (Člen)
22.12.2011 17:02:46

mam sigmu, a zbytek mam v pičibigsmilesmokin

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Sucre (Člen)
22.12.2011 17:31:25

Filous psal:

...mam ho...musíš to vozit trvale připojený...s toho vyplívá, že si ho musíš koupit...

Tak to jsem nechtrěl slyšet, ale díky za odpověď. :)

PALOUS (Člen)
22.12.2011 20:24:13

tomasNJ psal:

mam sigmu, a zbytek mam v pičibigsmilesmokin

mam to v piči a zbytek mám taky v pičibigsmilesmokin

Jebat motorky :-)
pepa (Člen)
22.12.2011 20:37:52

Filous psal:
pepa psal:

...kalibrace tachometru jak se sériovým převodem, tak pi změně pevodu...prostě aby to nekecalo...

to pak rafička nebo u novějších ukazuje přesně rychlost - něco jako sigma...

GSX 1400 K7
Filous (Člen)
22.12.2011 22:00:17

pepa psal:
Filous psal:
pepa psal:

to pak rafička nebo u novějších ukazuje přesně rychlost - něco jako sigma...

...naprosto přesně...a je jedno esi je to analog nebo digitál...a Sigma by muj problém neřešila, bo mě aš tag nesere proměřování tacha, ale skreslený najetý kilometry ať uš kvůlivá servisnim intervalům nebo kvůlivá celkovýmu stavu...zvlášť dyš mam změněnej převot...

Pšán (Člen)
22.12.2011 23:02:09

..jestli jsem tě dobře pochopil,tak máš zato,že Sigma proměřuje a udává chujové km?

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Koldan (Člen)
23.12.2011 00:08:53

Pšán psal:

..jestli jsem tě dobře pochopil,tak máš zato,že Sigma proměřuje a udává chujové km?

ale prt, von si Filous jen neuvědomil, že ty Sigmy uměj měřit i vzdálenostevil ináč Sigma ukazuje jen tak přesně, jak přesně zadáš obvod kola. Ten se navíc během provozu ojetím pryže mění, tagže je to votázkaidontknow

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen)
23.12.2011 06:51:17

ja bych spis rek ze mu ani tak nevadi presnost nebo nepresnost sigmy ale to ue bymusel vozit dalsi krabicku a stejne by mel na origo tachu jiny km nez by tam chtel resp. mel mitsmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
23.12.2011 07:48:01

K.a.s.y.m. psal:

ja bych spis rek ze mu ani tak nevadi presnost nebo nepresnost sigmy ale to ue bymusel vozit dalsi krabicku a stejne by mel na origo tachu jiny km nez by tam chtel resp. mel mitsmile1

...chytrej klukgood ...naco budu někam montovat mrňavej cyklokompjůtr, tahat další kábl někam ke kolu, lepit na kotouč magnet atd., dyš mam origo budiky na kerejch budu mít zbastlený kilometryidontknow ...na todle je Speedohealer daleko inteligentnější řešenígoodcool

XJelen (Člen)
23.12.2011 08:20:03

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...chytrej klukgood ...naco budu někam montovat mrňavej cyklokompjůtr, tahat další kábl někam ke kolu, lepit na kotouč magnet atd., dyš mam origo budiky na kerejch budu mít zbastlený kilometryidontknow ...na todle je Speedohealer daleko inteligentnější řešenígoodcool

každýmu muší bejt přece jasný, že filousův zásadní problém hned po nepřesnejch datech je jak to vypadá good něco mi říká, že i to GiPro je pro něj velkej kompromis smile1 doufám, že to oranžový se shoduje s tvým pojetím?good

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
23.12.2011 08:57:23

XJelen psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

každýmu muší bejt přece jasný, že filousův zásadní problém hned po nepřesnejch datech je jak to vypadá good něco mi říká, že i to GiPro je pro něj velkej kompromis smile1 doufám, že to oranžový se shoduje s tvým pojetím?good

...schodovalo by segood ...akorát že ten novej displej nefungujesmile2smile2smile2

Koldan (Člen)
23.12.2011 09:02:03

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

maj recht velebnosti. V nerozvážné mladické touze sem si sigmu taky hodil na Pákistánca. Chtěl sem vědět jaků rychlostí sa možu kasat v hospodě, že sem jako jel. Pak sem zistil, že je mi to jako jedno. že dyž jedu rychle, tak jedu rychle a dyž scu být za machra, tak řeknu, že sem jel kurefsky rychle. Navíc mi kabel ot teho verku odíral vidlicu. Tagže to šlo spět do krabicegood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
XJelen (Člen)
23.12.2011 10:05:22

Filous psal:
XJelen psal:
Filous psal:

...schodovalo by segood ...akorát že ten novej displej nefungujesmile2smile2smile2

surprisedhelpdůvot?

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
23.12.2011 10:14:19

XJelen psal:
Filous psal:
XJelen psal:

surprisedhelpdůvot?

...nevim...vadnej kousek???smile2

xrohy (Člen)
23.12.2011 13:20:27

Filous psal:
XJelen psal:
Filous psal:

surprisedhelpdůvot?

Tak proto Ti to direktór vyměnil, prej kolevá barvě....bigsmilebigsmile

Čaroděj Dobroděj 8-)
karlos100 (Člen)
23.12.2011 13:29:54

xrohy psal:
Filous psal:
XJelen psal:

surprisedhelpdůvot?

Tak proto Ti to direktór vyměnil, prej kolevá barvě....bigsmilebigsmile

...to je kurfabigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
XJelen (Člen)
23.12.2011 14:01:22

Filous psal:
XJelen psal:
Filous psal:

surprisedhelpdůvot?

šmarjápano já to budu zkoušet až z jara, tak doufám, že bude cajk i ten druhej protikus surprised tak teď jenom aby štěpán ten novej neposlal zas ke mně evil

tů dvě hovada - hele vy dva kokotí fuckbigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS