Nejsi přihlášen
GSF600 kable ke svíčkám
Ahoj,chci se zeptat,jestli máte nějaký způsob,kterým vyměňujete kabliky od fajek co jdou do těch dvou induček?Rvu a nic , kroutím a nic. Jedna mi probíjí a tak mi ten můj stroj jede skoro furt na 3v. Jak to mám vyměnit?A jde vůbec vyměnit pouze kable?nebo se to musí celé cívky aji s kablama... já být technik od suzuki,tak to dám tak samo na závit na jedné i na druhé straně(na faju i do indučky,když tam nejsou spojky jak u auta nebo u fichtla
Banditatom (Člen) 28.12.2011 17:52:26 Offline |
Re: GSF600 kable ke svíčkám
ale prosím tě nevyšiluj já si je zvládl vyměnit chce to jen opatrnost a cit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak to mě dojebalo...a kde to koupím? Náhrada se asi nedělá co? origo bude určitě za balík Nenašel jsem na netu nic.(krom starších) A na kojaksro mě právě ještě vic utvrdili včera v mém tvrzení že se mění jen kabel,protože přímo k mému modelu(96) tam maj kabel na metráž.
Banditatom (Člen) 28.12.2011 17:56:16 Offline |
jinač cívka stojí 3000kč kus. Já si to vyměnil taky mě probíjely kabely...
Cvrček psal:Tak to mě dojebalo...a kde to koupím? Náhrada se asi nedělá co? origo bude určitě za balík Nenašel jsem na netu nic.(krom starších) A na kojaksro mě právě ještě vic utvrdili včera v mém tvrzení že se mění jen kabel,protože přímo k mému modelu(96) tam maj kabel na metráž.
....nechci tě strašit, ale myslím že na 96 je kabel s cívkou dohromady a fajfka zvlášť.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Když to není zvláštní položka, bude to asi v celku.
GSF1250SA K7
Asi před dvěma roky na jedněch stránkách to řešila jedna ítrnice.
Koupil ve slevě kabely v metráži. Kabel z cívky ukroutil kombinačkama a pak se nás ptal, co s tím.
Cívky nakonec musel koupit a manželce udělal vysokonapěťové šňůry na sušák na prádlo.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Asi před dvěma roky na jedněch stránkách to řešila jedna ítrnice.
Koupil ve slevě kabely v metráži. Kabel z cívky ukroutil kombinačkama a pak se nás ptal, co s tím.
Cívky nakonec musel koupit a manželce udělal vysokonapěťové šňůry na sušák na prádlo.
jméno? znám ještě?
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen) 29.12.2011 09:08:12 Offline |
kojaksro psal:Cvrček psal:Tak to mě dojebalo...a kde to koupím? Náhrada se asi nedělá co? origo bude určitě za balík Nenašel jsem na netu nic.(krom starších) A na kojaksro mě právě ještě vic utvrdili včera v mém tvrzení že se mění jen kabel,protože přímo k mému modelu(96) tam maj kabel na metráž.
....nechci tě strašit, ale myslím že na 96 je kabel s cívkou dohromady a fajfka zvlášť.
...já teda na 96 měnil jen kablíky měl sem to tam na takovejch zacvakávacích plastovejch čumprdlíkách...
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 29.12.2011 10:00:16 Offline |
Honzik8719 psal:kojaksro psal:Cvrček psal:Tak to mě dojebalo...a kde to koupím? Náhrada se asi nedělá co? origo bude určitě za balík Nenašel jsem na netu nic.(krom starších) A na kojaksro mě právě ještě vic utvrdili včera v mém tvrzení že se mění jen kabel,protože přímo k mému modelu(96) tam maj kabel na metráž.
...já teda na 96 měnil jen kablíky měl sem to tam na takovejch zacvakávacích plastovejch čumprdlíkách...
přesně tak měl jsem to tam stejně akurát to lepidlo nějak drželo ale nic jsem nekroutil jen to opratrně vyreparoval
Banditatom psal:Honzik8719 psal:kojaksro psal:
....nechci tě strašit, ale myslím že na 96 je kabel s cívkou dohromady a fajfka zvlášť....já teda na 96 měnil jen kablíky měl sem to tam na takovejch zacvakávacích plastovejch čumprdlíkách...
přesně tak měl jsem to tam stejně akurát to lepidlo nějak drželo ale nic jsem nekroutil jen to opratrně vyreparoval
Fajn ještě jsem se do toho nepustil, ale mám to sundané a na jedné cívce ty plastíky už prasklé, ale to nevadí...kablíky vypreparuju jak píšou předřečníci a nahradím.Už jsem měl vymyšlený i jiný způsob(náhradní)
Jinak našel jsem je za 500 starší ale jsem teď student,tak musím šetřit a chci jezdit. Tzn udělám náhradu a možná za nějaký ten čas zainvestuju. Díky za pomoc chlapáci Bandit
sice neviem aka je to kvalita ale je to nove za rozumnu cenu.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Ignition- … 336f7e6c0f
Stránky: 1