Nejsi přihlášen
Re: laďák b1250
...poměr cena, kvalita Scorpion ( UK ), provedení a zpracování kvalitní, podobná cena jako Ixil, ale kvalitnější.
....byla by i nějaká lepčí cena.
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c25930/scorpion.html
Když tak dej vědít.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
....podobně kvalitou a cenou je na tom ještě LEO-VINCE.
...jinak Scorpion je znám nepropadem v nízkých točkách a co vím od kluků z DK tak u stříkaček v poho. Dá se něco nahnat ve středu pole otáček comanderem, ale to mě přijde zbytečný, leda - že by, lauf + vačky(joši dělá přímo na 1250) + comander....to už je kurva zajímaví
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Alebo kompletka 150 koníkov a 130 krúťák
http://www.bogy.at/Tuning.100.0.html
Suzuki Bandit 1250SA
Banditatom (Člen) 24.12.2010 12:49:51 Offline |
stvrto1 psal:
...ten dual oval je děs ofšem ten vinš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:stvrto1 psal:...ten dual oval je děs ofšem ten vinš
mám vinceka a celkom spokojnosť ešte chcem niečo vymyslieť len tak skromne
asi šupnem kn-ko a pancierové hadice a dalej netuším ... Atre už mám a to by asi aj stačilo
Suzuki Bandit 1250SA
Hanz psal:vitnec psal:Tak to vyhrál scorpion, hlavně kvůli ceně - fungl nový za 3600Kč i se svodem.
....kdes ho splašil??
Napiš na tento mail: losbanditos1@seznam.cz
Tahá je přímo z anglie. Můžeš si vybrat ovál, kulatý, nerez, karbon,.... Objevil jsem jej někde v inzerátu
vitnec psal:Hanz psal:vitnec psal:Tak to vyhrál scorpion, hlavně kvůli ceně - fungl nový za 3600Kč i se svodem.
....kdes ho splašil??
Tahá je přímo z anglie. Můžeš si vybrat ovál, kulatý, nerez, karbon,.... Objevil jsem jej někde v inzerátu
Tak to je hodně dobrý,taky se po ňákym pídim.Přemejšlel jsem o creptusu,ale no tohle....
vitnec psal:Hanz psal:vitnec psal:Tak to vyhrál scorpion, hlavně kvůli ceně - fungl nový za 3600Kč i se svodem.
....kdes ho splašil??
Díky...
WD club member...
vitnec psal:Se kterými laďáky jsou dobré zkušenosti na stříkačce? V cenové relaci ixil, creptus? Na homologaci Měl jsem na b12 RP tuning, ten řval solidně a dokonce spoustu šimlů přidal, ale na karburátorech. Té stříkačky se docela bojím.
Mam tady pěknou (sice jen koncovku) karbon akrapovic
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Jenom to téma trošku voživim skromnym dotazem Sem pořídil karbonovýho Mivva a jak asi dlouho tam vydrží vata při normálním ježdění cca 5tis ročně.Závodník nejsem,okruhy nejezdím páč umim hovno.Prej ten karbonovej plášť je náchylnej na vyhřátí,když ta vata vylítá.Kolik to tak teda bajvoko snese
Přesně z tohoto důvodu bych si karbonovej lauf už nekoupil,jak vata vylítá,tak začne karbon zlátnout,hnědnout... Nerez je nerez a na B1250bych to tuplem nedal,jestli se nepletu tak je tam malej kat,kerej se sám vo sobě dost zahříva a tím pádem by mohl byt teplejší celej lauf...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
banda1250 psal:Jenom to téma trošku voživim skromnym dotazem Sem pořídil karbonovýho Mivva a jak asi dlouho tam vydrží vata při normálním ježdění cca 5tis ročně.Závodník nejsem,okruhy nejezdím páč umim hovno.Prej ten karbonovej plášť je náchylnej na vyhřátí,když ta vata vylítá.Kolik to tak teda bajvoko snese
...tak to máš tag jednou ročně...záleží na vatě a na tom jag je udělanej vnitřek, ale jag uš psali kucí, karbon je na todle choulostivej...nejen že změní barvu, ale najednou je v ňom díra, ale to uš je ekstrém...já to ďál dycky pi servisu po 6 t km a dycky se tam něco vešlo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PFremer psal:Chlapi, nevíte na kolik zlaťáků vyjde převatovat carbónovej lazer? 2há/3na laufu mi zlátne
Odpověď jsem si našel sám. Jsem prostě šikula, jen mě sere, že jsem na to nepřišel dřív.Nemusel jsem mít kus zlatýho carbónu . Doufám, že to zvládnu vyměnit.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous psal:banda1250 psal:Jenom to téma trošku voživim skromnym dotazem Sem pořídil karbonovýho Mivva a jak asi dlouho tam vydrží vata při normálním ježdění cca 5tis ročně.Závodník nejsem,okruhy nejezdím páč umim hovno.Prej ten karbonovej plášť je náchylnej na vyhřátí,když ta vata vylítá.Kolik to tak teda bajvoko snese
...tak to máš tag jednou ročně...záleží na vatě a na tom jag je udělanej vnitřek, ale jag uš psali kucí, karbon je na todle choulostivej...nejen že změní barvu, ale najednou je v ňom díra, ale to uš je ekstrém...já to ďál dycky pi servisu po 6 t km a dycky se tam něco vešlo...
...sem měl mig a po 3 sezony sem vatu nedoplňoval - a to sem jí měl dost, protože sem ho krátil. Vejfuk barvu neměnil - byl furt stejnej
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Filous psal:banda1250 psal:Jenom to téma trošku voživim skromnym dotazem Sem pořídil karbonovýho Mivva a jak asi dlouho tam vydrží vata při normálním ježdění cca 5tis ročně.Závodník nejsem,okruhy nejezdím páč umim hovno.Prej ten karbonovej plášť je náchylnej na vyhřátí,když ta vata vylítá.Kolik to tak teda bajvoko snese
...sem měl mig a po 3 sezony sem vatu nedoplňoval - a to sem jí měl dost, protože sem ho krátil. Vejfuk barvu neměnil - byl furt stejnej
...já to takle dělal u INDY, coš je "českej" MIG, prostě komponenty MIG kompletovaný f CZ...po 6000km mi tam dycky chybjelo...jednou sem to protách na 12 a na texalu (stříbrnej karbon) se mi udělal hnědej flek ...teť s nerez Yoshi to docpávam vob rok a víc neřešim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:faitík psal:Filous psal:
...tak to máš tag jednou ročně...záleží na vatě a na tom jag je udělanej vnitřek, ale jag uš psali kucí, karbon je na todle choulostivej...nejen že změní barvu, ale najednou je v ňom díra, ale to uš je ekstrém...já to ďál dycky pi servisu po 6 t km a dycky se tam něco vešlo......sem měl mig a po 3 sezony sem vatu nedoplňoval - a to sem jí měl dost, protože sem ho krátil. Vejfuk barvu neměnil - byl furt stejnej
...já to takle dělal u INDY, coš je "českej" MIG, prostě komponenty MIG kompletovaný f CZ...po 6000km mi tam dycky chybjelo...jednou sem to protách na 12 a na texalu (stříbrnej karbon) se mi udělal hnědej flek ...teť s nerez Yoshi to docpávam vob rok a víc neřešim...
Tak až to začne flekatět,tak to předělat na nerezovej plášť a po prdeli.Když já ho tam nemoh nechat.Měl ve výprodeji na motorkar.net poslední kousek komplet na 1250 a poslal mi to za 4půl,homol.kartička,killer...
Honzik8719 (Člen) 03.01.2012 16:09:58 Offline |
...tak to máš tag jednou ročně...záleží na vatě a na tom jag je udělanej vnitřek, ale jag uš psali kucí, karbon je na todle choulostivej...nejen že změní barvu, ale najednou je v ňom díra, ale to uš je ekstrém...já to ďál dycky pi servisu po 6 t km a dycky se tam něco vešlo......sem měl mig a po 3 sezony sem vatu nedoplňoval - a to sem jí měl dost, protože sem ho krátil. Vejfuk barvu neměnil - byl furt stejnej
to abych to na Buellu taky doplňoval...za novej dát dvacet tisíc nechci
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Filous psal:faitík psal:
...sem měl mig a po 3 sezony sem vatu nedoplňoval - a to sem jí měl dost, protože sem ho krátil. Vejfuk barvu neměnil - byl furt stejnej...já to takle dělal u INDY, coš je "českej" MIG, prostě komponenty MIG kompletovaný f CZ...po 6000km mi tam dycky chybjelo...jednou sem to protách na 12 a na texalu (stříbrnej karbon) se mi udělal hnědej flek ...teť s nerez Yoshi to docpávam vob rok a víc neřešim...
to abych to na Buellu taky doplňoval...za novej dát dvacet tisíc nechci
To je teda raketa,to je ten vincek tak drahej?Ale hezký to je,to zas jo
Honzik8719 (Člen) 03.01.2012 18:50:21 Offline |
banda1250 psal:Honzik8719 psal:Filous psal:
...já to takle dělal u INDY, coš je "českej" MIG, prostě komponenty MIG kompletovaný f CZ...po 6000km mi tam dycky chybjelo...jednou sem to protách na 12 a na texalu (stříbrnej karbon) se mi udělal hnědej flek ...teť s nerez Yoshi to docpávam vob rok a víc neřešim...to abych to na Buellu taky doplňoval...za novej dát dvacet tisíc nechci
To je teda raketa,to je ten vincek tak drahej?Ale hezký to je,to zas jo
Vincek je jen hliníková značka...kuli homologaci jinak je to Jardine...no raketa to je protože bych chtěl bud sebring nebo remus s homologací
...relativní kochač...
já měl normálně klasicky tmavej karbon
a nedoplňoval sem ho možná taky proto, že sem nekontroloval stav tý vaty
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 03.01.2012 20:53:07 Offline |
osiris psal:...nakoukneš jedním vokem do díry, slušně pozdravíš a zeptáš se
(jestli máš hudební sluch, tak změnou tónu, nebo jinak ho voddekluješ a uvidíš)
to je v... eče čtěstí še tyhle problémy nemám slatej originál
Banditatom (Člen) 04.01.2012 12:59:14 Offline |
Pšán psal:..zlatej možná je,ale poslouchat se to nedá..
..diť jsou krásně tichoučké
Honzik8719 (Člen) 04.01.2012 13:06:42 Offline |
Banditatom psal:Pšán psal:..zlatej možná je,ale poslouchat se to nedá..
právě...pak vedle toho postavíš to moje a nebudeš ani vědět jestlis to natočil
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 04.01.2012 13:20:31 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Pšán psal:..zlatej možná je,ale poslouchat se to nedá..
právě...pak vedle toho postavíš to moje a nebudeš ani vědět jestlis to natočil
hele když jsem byl na duchonce u erika tak vedle mě stál taky jeden s takovým postižením jako ty a maj recht motorku jsem neslyšel ale zas mě nepochoduje kolem stojánku a po 600km mám prdel i bubínky v pořádku
Stránky: 1