Nejsi přihlášen
Ceny Benzinu
Co rikate na ten stoupajici trend cen PHM ? Dneska jsem byl u Shellu ,a radci jsem vzal 40 l benose do kanystru do masiny na jaro , meli zrovna akci 2 kc / l slevu , tag si rikam , jestli to na jare bude za 40 kc++ za litr , tak uz si asi moc nepojezdim Ja blbec prodal pred casem dve Babetty , a koupil si masinu , ted vazne uvazuju , ze si ji zase koupim zpatky , na to jezdeni do prace
To jsme to ale s touhle vladou dopracovali fakt do
Re: Ceny Benzinu
Co se divíš. Já tomu teda moc nerozumím, ale celková daň za PHM je nějakých 60%, což jsou prachy který dou do státní kasy. Řeknu si ok, to musí ta naše zemička pěkně vzkvétat. Pak se ale dozvím, že nějakej nehorázně státem placenej šulin si za tyhle love platí paní na píchání a ještě jí dává monstrózní provize, jinej šulin zase dostává nesmysl peněz na benzín, přitom má služební auto placený zvlášť atd. Z toho je mi teprve blivno
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
No ja myslel , ze kdyz jsem pred 20 lety jezdil do fabriky na babette , a mluvilo se vo tom utahovani opasku , a jak do desiti let dozenem zapadni nemecko , ze bychom uz tam mohli byt , a ne ze uz na opasku nejsou zadny dirky ,a auto bude stat pred barakem , Bandaska f garage ,a do prace budu muset zase po 20 letech jezdit zase na Babe
deny1234 psal:Co rikate na ten stoupajici trend cen PHM ? Dneska jsem byl u Shellu ,a radci jsem vzal 40 l benose do kanystru do masiny na jaro , meli zrovna akci 2 kc / l slevu , tag si rikam , jestli to na jare bude za 40 kc++ za litr , tak uz si asi moc nepojezdim
Ja blbec prodal pred casem dve Babetty , a koupil si masinu , ted vazne uvazuju , ze si ji zase koupim zpatky , na to jezdeni do prace
to ti těch ušetřených cca 120-150 Kč stojí zato sušit benál v kanďáku tři měsíce? bych sa na to vysral, nevyšpekuluješ nic
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nemá cenu se s tím zabejvat , stejně s tím nic neuděláme ...... světový zásoby ropy jdou k budu mrazu . benzín časem pude na 40 kč i víc a mi budem jen křivit xifty a platit
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 20:07:06 Offline |
holt budu přepadávat okolojedoucí a obírat je o benzín. ..jako v Mad Maxovi
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Koldan psal:deny1234 psal:Co rikate na ten stoupajici trend cen PHM ? Dneska jsem byl u Shellu ,a radci jsem vzal 40 l benose do kanystru do masiny na jaro , meli zrovna akci 2 kc / l slevu , tag si rikam , jestli to na jare bude za 40 kc++ za litr , tak uz si asi moc nepojezdim
Ja blbec prodal pred casem dve Babetty , a koupil si masinu , ted vazne uvazuju , ze si ji zase koupim zpatky , na to jezdeni do prace
to ti těch ušetřených cca 120-150 Kč stojí zato sušit benál v kanďáku tři měsíce? bych sa na to vysral, nevyšpekuluješ nic
No to ani ne , ja to f praci projedu projedu prackou dph , a pak uz to je s tou slevou co meli nakejch 30 kc /l a to uz se jezdi s lepsim pocitem
deny1234 psal:Koldan psal:deny1234 psal:Co rikate na ten stoupajici trend cen PHM ? Dneska jsem byl u Shellu ,a radci jsem vzal 40 l benose do kanystru do masiny na jaro , meli zrovna akci 2 kc / l slevu , tag si rikam , jestli to na jare bude za 40 kc++ za litr , tak uz si asi moc nepojezdim
No to ani ne , ja to f praci projedu projedu prackou dph , a pak uz to je s tou slevou co meli nakejch 30 kc /l a to uz se jezdi s lepsim pocitem
takze v malym to samy co kritizujes
řikám si hurikán
To Vorel> takze v malym to samy co kritizujes .Pockej to nak nechapu , co tim myslis Ja jsem zamestnanec , na dopravu mi nikdo neprispiva , Wurstenky taky nedostavam , kdyz jsem nemocnej , tak si beru dovolenou , a jednou za dva mesice mi obcas , vratej dph z benzinu do masiny
deny1234 psal:Mour psal:Po práci jsem si zajel do Polska za 33,20 Kč natural.
Ty ja nevim , to se vyplati ? U nas s tou slevou u Shellu 33.90 , a to je cena po zdrazeni ,v pondeli to bylo 32.90 , ale nevim , jak ty ceny vypadaj u vas
35,80
Jó zlatá Chrudim, jak rád tady tankuju když jedu na chalupu do Svratky... Zlatých 33 kaček... Jak píšou chlapi vejš...tady ve středozemi je to na zblití už teď, co teprve jaro
Mimochodem co ta oranžová benzinka naproti OMV u kasáren? Nevim jak se to teď jmenuje, nevybavím si to, ale často tam beru do Octávky a zatím bez problému... nevíš jak je to tam s kvalitou? Ceny jsou tam gut
Stiegl psal:Jó zlatá Chrudim, jak rád tady tankuju když jedu na chalupu do Svratky... Zlatých 33 kaček... Jak píšou chlapi vejš...tady ve středozemi je to na zblití už teď, co teprve jaro
Mimochodem co ta oranžová benzinka naproti OMV u kasáren? Nevim jak se to teď jmenuje, nevybavím si to, ale často tam beru do Octávky a zatím bez problému... nevíš jak je to tam s kvalitou? Ceny jsou tam gut
Vim , jmenuje se to tusim Euro bit ,maj jak levnej benzin , kvalitu netusim , do masiny radci tankuju jinde , tak naftu , kupodivu dnes stejna cena , jako za benzin + za 32.90 Bionafta , taky zadnej problem , ale je fakt , ze muj ropak , zkousne i repkovej olej ze supermarketu , alek kde sou ty casy co stal 17 kacek
deny1234 psal:Vim , jmenuje se to tusim Euro bit ,maj jak levnej benzin , kvalitu netusim , do masiny radci tankuju jinde , tak naftu , kupodivu dnes stejna cena , jako za benzin + za 32.90 Bionafta , taky zadnej problem , ale je fakt , ze muj ropak , zkousne i repkovej olej ze supermarketu , alek kde sou ty casy co stal 17 kacek
Jo a nadavalose jak je drahej... "poradim jen jednu věc odstěhovat se do USA tam stále tak nějak v přepočtu vychází na Kč 16,- - 19,-Kč do dnes..."
No u ty shelky je problem že musíš mit nastřadany ty jejich smartbody, nebot na jeden litr jich potřebuješ 12... Což už tak zrovna vyhodny není...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stiegl psal:Jó zlatá Chrudim, jak rád tady tankuju když jedu na chalupu do Svratky... Zlatých 33 kaček... Jak píšou chlapi vejš...tady ve středozemi je to na zblití už teď, co teprve jaro
Tam je to asi v poho, já tam leju naturál 95 už cca 2 roky a no problém,známej naftu a taky vpoho, vloni dělali nový nádrže, takže odtud nic podle mě nehrozí, berou od čepra jako ostatní, kromě OMV ty si to vozí z Austria
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Nehodnotím kvalitu, ale prej to doháněj kvantem zákazníků, beru nich N95 do Fabči a zatím v poho
Zajímavá price na dnešní dobu http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Nehodnotím kvalitu, ale prej to doháněj kvantem zákazníků, beru nich N95 do Fabči a zatím v poho
ONO ve Vysokém Mýtu nebrat!!!
Nevím jak ostatní, ale tohle ne.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Drakoxxl psal:Nehodnotím kvalitu, ale prej to doháněj kvantem zákazníků, beru nich N95 do Fabči a zatím v poho
ceny hezký
já jezdim sem v neděli máj ještě slevu
http://kont.cz/cerpaci-stanice/index.php
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Ondráš psal:Drakoxxl psal:Nehodnotím kvalitu, ale prej to doháněj kvantem zákazníků, beru nich N95 do Fabči a zatím v poho
Zajímavá price na dnešní dobu http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenikONO ve Vysokém Mýtu nebrat!!!
Nevím jak ostatní, ale tohle ne.
V Mejtě už jsem nebral dlouho, ale nikdy jsem tam neměl trabl.
Stejně tak ono v Církvici u Kutný hory, tam beru často a favorit si jen mlaská
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
ONO v Mejtě hrůza, kamoš tam bral dvakrat a pokaždý na . Já jsem jednou vzal do TSIčka v Trutnově v ONU a auto mi měsíc cukalo... musel jsem několikrat vyjet nádrž a hodit tam Shell nebo OMV. Pak bez problému, ale po těhlech zkušenostech už ONO never more...
Inženýrek psal:V Mejtě už jsem nebral dlouho, ale nikdy jsem tam neměl trabl.
Stejně tak ono v Církvici u Kutný hory, tam beru často a favorit si jen mlaská
Neschroup to ani Bandit a ten myslím snese hodně.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2012 16:11:35 Offline |
![]() |
Banditatom (Člen) 19.01.2012 16:32:22 Offline |
hlemejzd999 psal:
To je provokace??? njn 60% hyjenam nenažraným a prej chcou dohnat italii s řeckem
raděj to nesleduju ale u nás za 14dní +1,50 a tomu říkám fofr
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2012 16:37:58 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:To je provokace??? njn 60% hyjenam nenažraným
a prej chcou dohnat italii s řeckem
ty vole to sou ceny piva
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 19.01.2012 16:39:47 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:To je provokace??? njn 60% hyjenam nenažraným
a prej chcou dohnat italii s řeckem
ty vole to sou ceny piva
njn už jsem si vzal brýle a zvětšil si to
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1