Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Ceny Benzinu

deny1234 (Člen)
18.01.2012 19:40:35

Ceny Benzinu

Co rikate na ten stoupajici trend cen PHM ? Dneska jsem byl u Shellu ,a radci jsem vzal 40 l benose do kanystru do masiny na jaro , meli zrovna akci 2 kc / l slevu , tag si rikam , jestli to na jare bude za 40 kc++ za litr , tak uz si asi moc nepojezdim help Ja blbec prodal pred casem dve Babetty , a koupil si masinu , ted vazne uvazuju , ze si ji zase koupim zpatky , na to jezdeni do prace idontknow To jsme to ale s touhle vladou dopracovali fakt do pussy

Ondráš (Člen)
18.01.2012 19:43:05

Re: Ceny Benzinu

Dobře už bylo.smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Inženýrek (Člen)
18.01.2012 20:01:15

Co se divíš. Já tomu teda moc nerozumím, ale celková daň za PHM je nějakých 60%, což jsou prachy který dou do státní kasy. Řeknu si ok, to musí ta naše zemička pěkně vzkvétat. Pak se ale dozvím, že nějakej nehorázně státem placenej šulin si za tyhle love platí paní na píchání a ještě jí dává monstrózní provize, jinej šulin zase dostává nesmysl peněz na benzín, přitom má služební auto placený zvlášť atd. Z toho je mi teprve blivnosick

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
deny1234 (Člen)
18.01.2012 20:02:28

No ja myslel , ze kdyz jsem pred 20 lety jezdil do fabriky na babette , a mluvilo se vo tom utahovani opasku , a jak do desiti let dozenem zapadni nemecko , ze bychom uz tam mohli byt , a ne ze uz na opasku nejsou zadny dirky ,a auto bude stat pred barakem , Bandaska f garage ,a do prace budu muset zase po 20 letech jezdit zase na Babe sickfuck

Koldan (Člen)
18.01.2012 20:02:30

deny1234 psal:

Co rikate na ten stoupajici trend cen PHM ? Dneska jsem byl u Shellu ,a radci jsem vzal 40 l benose do kanystru do masiny na jaro , meli zrovna akci 2 kc / l slevu , tag si rikam , jestli to na jare bude za 40 kc++ za litr , tak uz si asi moc nepojezdim help Ja blbec prodal pred casem dve Babetty , a koupil si masinu , ted vazne uvazuju , ze si ji zase koupim zpatky , na to jezdeni do prace idontknow To jsme to ale s touhle vladou dopracovali fakt do pussy

to ti těch ušetřených cca 120-150 Kč stojí zato sušit benál v kanďáku tři měsíce? bych sa na to vysral, nevyšpekuluješ nicass

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
libac22 (Člen)
18.01.2012 20:07:00

nemá cenu se s tím zabejvat  , stejně s tím nic neuděláme ...... světový zásoby ropy jdou k budu mrazu . benzín časem pude na 40 kč i víc a mi budem jen křivit xifty a platit fuck

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 (Člen)
18.01.2012 20:07:06

holt budu přepadávat okolojedoucí a obírat je o benzín. ..jako v Mad Maxovi bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
deny1234 (Člen)
18.01.2012 20:08:04

Koldan psal:
deny1234 psal:

to ti těch ušetřených cca 120-150 Kč stojí zato sušit benál v kanďáku tři měsíce? bych sa na to vysral, nevyšpekuluješ nicass

No to ani ne , ja to f praci projedu projedu prackou dph , a pak uz to je s tou slevou co meli nakejch 30 kc /l  a to uz se jezdi s lepsim pocitem smile1

Mour (Člen)
18.01.2012 20:10:31

Po práci jsem si zajel do Polska za 33,20 Kč natural.

vorel (Člen)
18.01.2012 20:17:40

deny1234 psal:
Koldan psal:
deny1234 psal:

No to ani ne , ja to f praci projedu projedu prackou dph , a pak uz to je s tou slevou co meli nakejch 30 kc /l  a to uz se jezdi s lepsim pocitem smile1

takze v malym to samy co kritizujesidontknow

řikám si hurikán
deny1234 (Člen)
18.01.2012 20:19:52

Mour psal:

Ty ja nevim , to se vyplati ? U nas s tou slevou u Shellu 33.90 , a to je cena po zdrazeni ,v pondeli to bylo 32.90 , ale nevim , jak ty ceny vypadaj u vas idontknow

deny1234 (Člen)
18.01.2012 20:29:45

To Vorel> takze v malym to samy co kritizujes .Pockej to nak nechapu , co tim myslis idontknow Ja jsem zamestnanec , na dopravu mi nikdo neprispiva , Wurstenky taky nedostavam , kdyz jsem nemocnej , tak si beru dovolenou , a jednou za dva mesice mi obcas , vratej dph z benzinu do masiny redface

Mour (Člen)
18.01.2012 20:40:34

deny1234 psal:
Mour psal:

Ty ja nevim , to se vyplati ? U nas s tou slevou u Shellu 33.90 , a to je cena po zdrazeni ,v pondeli to bylo 32.90 , ale nevim , jak ty ceny vypadaj u vas idontknow

35,80

spidys (Člen)
18.01.2012 20:50:41

37,70

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
vorel (Člen)
18.01.2012 20:52:06

Jako ze se natom bordelu podilime vesmes sici

řikám si hurikán
Stiegl (Člen)
18.01.2012 23:07:26

Jó zlatá Chrudim, jak rád tady tankuju když jedu na chalupu do Svratky... Zlatých 33 kaček... Jak píšou chlapi vejš...tady ve středozemi je to na zblití už teď, co teprve jarohelp

Mimochodem co ta oranžová benzinka naproti OMV u kasáren? Nevim jak se to teď jmenuje, nevybavím si to, ale často tam beru do Octávky a zatím bez problému... nevíš jak je to tam s kvalitou? Ceny jsou tam gutgood

Meloun (Člen)
18.01.2012 23:18:13

U nás maj speciál ( rozumněj  85) za nějakých 25.80,-?..přemejšlim do čeho to lejt..zas chudák báwo by to as neschrouplo..ikdyž v manuálu píšou, že se může lejt 91/95 a 98..surprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
PALOUS (Člen)
18.01.2012 23:33:59

ceny benzínu a nafty jsou mě v čechách u assjiž několik let a do motorky těch pár litrů v čechách neřešímbigsmile

Jebat motorky :-)
deny1234 (Člen)
18.01.2012 23:53:45

Stiegl psal:

Jó zlatá Chrudim, jak rád tady tankuju když jedu na chalupu do Svratky... Zlatých 33 kaček... Jak píšou chlapi vejš...tady ve středozemi je to na zblití už teď, co teprve jarohelp

Mimochodem co ta oranžová benzinka naproti OMV u kasáren? Nevim jak se to teď jmenuje, nevybavím si to, ale často tam beru do Octávky a zatím bez problému... nevíš jak je to tam s kvalitou? Ceny jsou tam gutgood

Vim , jmenuje se to tusim Euro bit ,maj jak levnej benzin , kvalitu netusim , do masiny radci tankuju jinde , tak naftu , kupodivu dnes stejna cena , jako za benzin + za 32.90 Bionafta , taky zadnej problem , ale je fakt , ze muj ropak , zkousne i repkovej olej ze supermarketu , alek kde sou ty casy co stal  17 kacek  bad

Frodo89 (Člen)
19.01.2012 00:06:49

deny1234 psal:

Vim , jmenuje se to tusim Euro bit ,maj jak levnej benzin , kvalitu netusim , do masiny radci tankuju jinde , tak naftu , kupodivu dnes stejna cena , jako za benzin + za 32.90 Bionafta , taky zadnej problem , ale je fakt , ze muj ropak , zkousne i repkovej olej ze supermarketu , alek kde sou ty casy co stal  17 kacek  bad

Jo a nadavalose jak je drahej... "poradim jen jednu věc odstěhovat se do USA tam stále tak nějak v přepočtu vychází na Kč 16,- - 19,-Kč do dnes..."

No u ty shelky je problem že musíš mit nastřadany ty jejich smartbody, nebot na jeden litr jich potřebuješ 12... Což už tak zrovna vyhodny není...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Libor nx (Člen)
19.01.2012 00:12:14

Frodo89 psal:

No u ty shelky je problem že musíš mit nastřadany ty jejich smartbody, nebot na jeden litr jich potřebuješ 12... Což už tak zrovna vyhodny není...

To já ještě mám nastřadaný z dobrejch časůsmokin

Dado (Člen)
19.01.2012 10:28:45

Stiegl psal:

Tam je to asi v poho, já tam leju naturál 95 už cca 2 roky a no problém,známej naftu a taky vpoho, vloni dělali nový nádrže, takže odtud nic podle mě nehrozí, berou od čepra jako ostatní, kromě OMV ty si to vozí z Austriagood

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Drakoxxl (Člen)
19.01.2012 10:39:48

Nehodnotím kvalitu, ale prej to doháněj kvantem zákazníků, beru nich N95 do Fabči a zatím v poho idontknow
Zajímavá price na dnešní dobu http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik

Lepší někdy, než nikdy.
Ondráš (Člen)
19.01.2012 10:55:26

Drakoxxl psal:

Nehodnotím kvalitu, ale prej to doháněj kvantem zákazníků, beru nich N95 do Fabči a zatím v poho idontknow

ONO ve Vysokém Mýtu nebrat!!!
Nevím jak ostatní, ale tohle ne.

Radek-Ban (Člen)
19.01.2012 10:56:58

Drakoxxl psal:

ceny hezký good
já jezdim sem v neděli máj ještě slevu
http://kont.cz/cerpaci-stanice/index.php

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Inženýrek (Člen)
19.01.2012 11:03:46

Ondráš psal:
Drakoxxl psal:

ONO ve Vysokém Mýtu nebrat!!!
Nevím jak ostatní, ale tohle ne.

V Mejtě už jsem nebral dlouho, ale nikdy jsem tam neměl trabl.
Stejně tak ono v Církvici u Kutný hory, tam beru často a favorit si jen mlaská smile1

Kelly01 (Člen)
19.01.2012 11:07:44

Beru u Agipu, Slovnaftu nebo Lukoilu a cenu neřeším bo s jejich výrobky jsem nikdy neměl problémy ani v sekačcebigsmile

God Save The Queen!
Stiegl (Člen)
19.01.2012 11:31:00

ONO v Mejtě hrůza, kamoš tam bral dvakrat a pokaždý na pussy. Já jsem jednou vzal do TSIčka v Trutnově v ONU a auto mi měsíc cukalo... musel jsem několikrat vyjet nádrž a hodit tam Shell nebo OMV. Pak bez problému, ale po těhlech zkušenostech už ONO never more...

Ondráš (Člen)
19.01.2012 11:51:21

Inženýrek psal:

V Mejtě už jsem nebral dlouho, ale nikdy jsem tam neměl trabl.
Stejně tak ono v Církvici u Kutný hory, tam beru často a favorit si jen mlaská smile1

Neschroup to ani Bandit a ten myslím snese hodně.help

hlemejzd999 (Člen)
19.01.2012 16:11:35

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3046_407961_282462645148389_100001539675974_807495_768143868_n.jpg

Banditatom (Člen)
19.01.2012 16:32:22

To je provokace??? njn 60% hyjenam nenažranýmsick a prej chcou dohnat italii s řeckemsurprisedsick raděj to nesleduju ale u nás za 14dní +1,50 a tomu říkám fofrsurprised

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pepa (Člen)
19.01.2012 16:32:23

... kde to je...

GSX 1400 K7
Inženýrek (Člen)
19.01.2012 16:33:49

pepa psal:

... kde to je...

Motorkářský doupě v Humpolci

hlemejzd999 (Člen)
19.01.2012 16:37:58

Banditatom psal:

To je provokace??? njn 60% hyjenam nenažranýmsick a prej chcou dohnat italii s řeckemsurprisedsick raděj to nesleduju ale u nás za 14dní +1,50 a tomu říkám fofrsurprised

ty vole to sou ceny piva bigsmile

Banditatom (Člen)
19.01.2012 16:39:47

hlemejzd999 psal:
Banditatom psal:

ty vole to sou ceny piva bigsmile

njn už jsem si vzal brýle a zvětšil si toredfacesmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Michal Dk (Člen)
19.01.2012 16:48:16

Mě to je jedno já beru za 600 kč.bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS