Nejsi přihlášen
MotorheadB12 (Člen) 08.01.2012 17:44:31 Offline |
Pujčení klíče Praha
čau, prosim někoho kdo by byl ochotný a pujčil mi na dva týdny klíč, nebo přípravek vlastní výroby na seřizení ventilů ? Dám zálohu za něj.dík moc
Velociraptor (Člen) 08.01.2012 19:49:51 Offline |
Re: Pujčení klíče Praha
přípravek na seřízení ventilů? Myslíš listové měrky?
To,co děláme v životě se ozývá do věčnosti
MotorheadB12 psal:čau, prosim někoho kdo by byl ochotný a pujčil mi na dva týdny klíč, nebo přípravek vlastní výroby na seřizení ventilů ? Dám zálohu za něj.dík moc
já jsem místo čtyřhranu vzal šroub a ze spoda jsem do něj vypiloval jen drážku...a jde to v pohodě..stejně jestli to budeš dělat tak do budoucna budeš potřebovat svůj přípavek..
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
MotorheadB12 (Člen) 09.01.2012 13:09:26 Offline |
Měrky mám. Jo ten čtyř hran jsem myslel, udělám ten šroub s drážkou dík.
MotorheadB12 psal:Měrky mám. Jo ten čtyř hran jsem myslel, udělám ten šroub s drážkou dík.
Zrovna na to taky koukam... čtyřhran delkou strany 4mm
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
MotorheadB12 (Člen) 09.01.2012 13:59:54 Offline |
Frodo89 psal:MotorheadB12 psal:Měrky mám. Jo ten čtyř hran jsem myslel, udělám ten šroub s drážkou dík.
dÍK
MotorheadB12 psal:Frodo89 psal:MotorheadB12 psal:Měrky mám. Jo ten čtyř hran jsem myslel, udělám ten šroub s drážkou dík.
dÍK
promin... překlep 3mm ted jsem to byl radši ještě jednou přeměřit a byl to přesněji 3,05mm
Omlouvam se na předchozí nepřesnost
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Já si na to udělal přípravek s prodloužení na závitníky.Má to požadovaný čtyřhran a dá se to sehnat v každé slušné prodejně s nářadím.Pak stačí jen nasadit vratidlo,nebo navařit kousek kulatinky a se vzniklým téčkem to jde super.
Zrovna jsem zjistil noviku
Klič na čtyřhrany se použivaji v RCmodelingu... a tam se i ten klič dá cca za 200,-Kč koupit...
Ale zjistil jsme lepší zaležitost... Centrklič na kolo je akorad a stoji 40,-Kč
Stránky: 1