Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 20.01.2012 01:46:50 Offline |
Re: Ve století - Loděnice - zkušenost
s jídlem nemáš vůbec žádnej problém negře,
tak jako tam se nažereš málokde, doporučuju candáta, ale ani s ničím jiným jsem tam nikdá nešláp vedle
poslední návštěva v srpnu loni, jako všechno ok, ale esli se chceš před někym vytáhnout tak zas taková pecka to není, talíře studený, porce každá jiná a celkem spíš průměr, včetně obsluhy. Esli ti nevadí pár km navíc - Žebrák na náměstí italská Genius Loci - v poslední době nutná rezervace telefonem, nebo jezdit tak na třetí odpolko. Při cestě po D5 už jinde nestavim.
Strýcfajtr !!!
Maj tam skvelej Borsc (jen obcas trochu studenej) a dale doporucuju panenku s bramborovou kasi (davaji do toho cerstvej zelenej pepr a je to fakt mnamka). Ale jak pise Jelen, je to takova prumerovka. Hezky prostredi, ale obsluha lina a jidlo tak 8 z 10
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
XJelen psal:poslední návštěva v srpnu loni, jako všechno ok, ale esli se chceš před někym vytáhnout tak zas taková pecka to není, talíře studený, porce každá jiná a celkem spíš průměr, včetně obsluhy. Esli ti nevadí pár km navíc - Žebrák na náměstí italská Genius Loci - v poslední době nutná rezervace telefonem, nebo jezdit tak na třetí odpolko. Při cestě po D5 už jinde nestavim.
Ten Žebrák je
Kdybys dostal hlad v noci, tak o kus dál sjezd Cerhovice je Bouchalka. Non stop restaurace. Kvalita spíš hospodská, ale potom co zavřeli Zemana, tak je to asi jediné místo co znam, kde ve 4 ráno dostaneš steak a nikdo se nediví.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen psal:poslední návštěva v srpnu loni, jako všechno ok, ale esli se chceš před někym vytáhnout tak zas taková pecka to není, talíře studený, porce každá jiná a celkem spíš průměr, včetně obsluhy. Esli ti nevadí pár km navíc - Žebrák na náměstí italská Genius Loci - v poslední době nutná rezervace telefonem, nebo jezdit tak na třetí odpolko. Při cestě po D5 už jinde nestavim.
je to nutné zlo. Problem je ten ze v Beroune stoji uz vse za a tak hledam neco pobliz. Ale za radu v Zebraku moc děkuju
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
tlustoch psal:je to nutné zlo. Problem je ten ze v Beroune stoji uz vse za a tak hledam neco pobliz. Ale za radu v Zebraku moc děkuju
Kamaráde, ale v Berouně vietnamec U Koně. To je taky masakr.
Nejsou to takový ty zaflusaný, švábama prolezlý okýnka někde na nádraží. Tohle je fakt dobrá restaurace. Jídlo
Na náměstí nedávno otevřeli nějakou novou po Pizzerii... Madona...? Za komunistů a chvíli po tam byla bába šidilka co prodávala 2x zauzený salám potíraný sádlem.
Byl jsem tam, ale že by mě to nějak nadchlo... To radši ten vietnamec.
V Madle už jsem nebyl dlouho. Ještě v Havlíčkově ulici je mexická. Svýho času taky celkem dobrá. Dnes nevím.
Jinak asi nic, no.
Banditatom (Člen) 20.01.2012 17:00:14 Offline |
Ondráš psal:XJelen psal:poslední návštěva v srpnu loni, jako všechno ok, ale esli se chceš před někym vytáhnout tak zas taková pecka to není, talíře studený, porce každá jiná a celkem spíš průměr, včetně obsluhy. Esli ti nevadí pár km navíc - Žebrák na náměstí italská Genius Loci - v poslední době nutná rezervace telefonem, nebo jezdit tak na třetí odpolko. Při cestě po D5 už jinde nestavim.
Ten Žebrák je
Kdybys dostal hlad v noci, tak o kus dál sjezd Cerhovice je Bouchalka. Non stop restaurace. Kvalita spíš hospodská, ale potom co zavřeli Zemana, tak je to asi jediné místo co znam, kde ve 4 ráno dostaneš steak a nikdo se nediví.
ty se jednou sežereš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:ty se jednou sežereš
V době kdy ještě nebyla dálnice stála tahle hospoda přímo na hlavním tahu. Kamioňáci tam projížděli furt, takže tam pořád někdo seděl.
tlustoch psal:XJelen psal:poslední návštěva v srpnu loni, jako všechno ok, ale esli se chceš před někym vytáhnout tak zas taková pecka to není, talíře studený, porce každá jiná a celkem spíš průměr, včetně obsluhy. Esli ti nevadí pár km navíc - Žebrák na náměstí italská Genius Loci - v poslední době nutná rezervace telefonem, nebo jezdit tak na třetí odpolko. Při cestě po D5 už jinde nestavim.
je to nutné zlo. Problem je ten ze v Beroune stoji uz vse za a tak hledam neco pobliz. Ale za radu v Zebraku moc děkuju
v Berouně mě občas kolega vezme do Tipsportu (nevim přesně, taková hranatá potvora u výjezdu z náměstí na hlavní) ale je to tam jenom na nějaký členský karty. Taky slušný jídlo i obsluha, čistota atd.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:v Berouně mě občas kolega vezme do Tipsportu (nevim přesně, taková hranatá potvora u výjezdu z náměstí na hlavní) ale je to tam jenom na nějaký členský karty. Taky slušný jídlo i obsluha, čistota atd.
TipSport bar pod horní bránou.
Vchod z Hornohradební ulice, nebo přes sázkovou kancelář po schodech.
Byl jsem tam jednou. Neurazí. Nepřekvapí. Ale už je to nějakej rok. Možná to zlepšili. Přeci jen v Berouně je sídlo TipSportu a na oběd tam budou asi chodit i papalášové.
Ondráš psal:tlustoch psal:je to nutné zlo. Problem je ten ze v Beroune stoji uz vse za a tak hledam neco pobliz. Ale za radu v Zebraku moc děkuju
Kamaráde, ale v Berouně vietnamec U Koně. To je taky masakr.
Nejsou to takový ty zaflusaný, švábama prolezlý okýnka někde na nádraží. Tohle je fakt dobrá restaurace. Jídlo
Na náměstí nedávno otevřeli nějakou novou po Pizzerii... Madona...? Za komunistů a chvíli po tam byla bába šidilka co prodávala 2x zauzený salám potíraný sádlem.
Byl jsem tam, ale že by mě to nějak nadchlo... To radši ten vietnamec.
V Madle už jsem nebyl dlouho. Ještě v Havlíčkově ulici je mexická. Svýho času taky celkem dobrá. Dnes nevím.
Jinak asi nic, no.
Madla už není Má to někdo jiný a myslím, že se jmenuje u Mlynáře Zajíčka, nebo tak nějak. Když jsme tam posledně byli, tak si pletli stoli, a pár lidem jídlo nedonesli vůbec. Přístup dost hrozný, a zima jako sviňa. To nás tam bylo 30 s tím, že jezte a pijte co hrdlo ráčí.
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
tlustoch psal:Madla už není Má to někdo jiný a myslím, že se jmenuje u Mlynáře Zajíčka, nebo tak nějak. Když jsme tam posledně byli, tak si pletli stoli, a pár lidem jídlo nedonesli vůbec. Přístup dost hrozný, a zima jako sviňa. To nás tam bylo 30 s tím, že jezte a pijte co hrdlo ráčí.
Že se změnil majitel vím a z doslechu i to, že to od tý doby stojí za hovno. Já sám tam od tý doby nebyl.
luboss psal:původní provozovatel Madly má prý hospodu někde u spořitelny, prostě tam naproti Tipsportu na straně k blackhillu
Když jsem si přeložil tvůj místopis, tak vůbec netuším co by tam mimo toho vietnamce mohlo bejt.
V kasárnách je ještě Jiná Káva, ale to je "chráněná dílna".
U Hradeb to má někdo jinej (pokud vím) a nic jinýho tam teda neznam.
Stránky: 1