Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 25.01.2012 19:39:28 Offline |
Re: stavební spoření
Baltazar psal:kdo to umí?
to už si nikdo nedělá ..počkej si na třetí pilíř důchodového připojištění
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Já šel loni k těmhle, byli nejlíp hodnocení fin poradcema
http://www.wuestenrot.cz/stavebni-sporeni/
Lepší někdy, než nikdy.
Zdenák psal:S pílířem mu zavolaj Partners.
Už obvolavaj tak počkej..... Halo .... tady Partners mame něco co se Vás týka.
a mimochodem sme největší... (ale co jsou největší to neřekl)
čeče fčera mě něco takovýho volalo a slibovalo 18,5% zisk,paní z toho byla kántry kdyš sem se začal tlemit a řek jí kolik jako že volů na to uš dostaly a tak zavěsila
Jebat motorky :-)
Zdenák psal:To Palous: ja se k informaci o procentech vůbec nedostal, řekli , že v tom je ten důchodcovskej pilíř tak sem jim řekl, že se důchodu nedožiju tak ať si to nechaj.
u nás tady to máme tak,že kdo se dožije 60ti tak nás postavěj k Rozkoši(přehrada)a kdo jí přeplave tak jde makat dál a kdo né tak má holt smůlu
PALOUS psal:Zdenák psal:To Palous: ja se k informaci o procentech vůbec nedostal, řekli , že v tom je ten důchodcovskej pilíř tak sem jim řekl, že se důchodu nedožiju tak ať si to nechaj.
u nás tady to máme tak,že kdo se dožije 60ti tak nás postavěj k Rozkoši(přehrada)a kdo jí přeplave tak jde makat dál a kdo né tak má holt smůlu
jo a já vím že mám smůlu páč nejsem zas takovej ukrutnej plavec
PALOUS psal:PALOUS psal:Zdenák psal:To Palous: ja se k informaci o procentech vůbec nedostal, řekli , že v tom je ten důchodcovskej pilíř tak sem jim řekl, že se důchodu nedožiju tak ať si to nechaj.
myslím,že nejsi sám,takovejch tady je víc
![]() |
Banditatom (Člen) 25.01.2012 21:52:38 Offline |
PALOUS psal:PALOUS psal:Zdenák psal:To Palous: ja se k informaci o procentech vůbec nedostal, řekli , že v tom je ten důchodcovskej pilíř tak sem jim řekl, že se důchodu nedožiju tak ať si to nechaj.
trenuj vogu zítra plaveš padesátku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Drakoxxl psal:Já šel loni k těmhle, byli nejlíp hodnocení fin poradcema
http://www.wuestenrot.cz/stavebni-sporeni/
jj dávají 3% což je momentálně nejvíc na trhu
pokud přičtěš státní podporu 2litry tak si na efektivním uroku 5,95% což je už zajímavé
tož tak..
Mě včera volal nějaká ženská, že prej má pro mě deky v hodnotě 6,5 tis zdarma a jediný co je potřeba, aby při předání byli nějací moji známí, aby viděli jak zdravě žiju a spím.
Jsem povídal že mám 15 kilo nadváhu a to že mi přijedou dělat domu předváděčku na deky pro alergiky mě určitě reputaci nezlepší.
Tak pak taky zavěsila.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1