Nejsi přihlášen
sedlo-ulomený díl?
Zdar bando,
potřebuju něco pořešit se sedlem, protože jediný co mě na motce bolí je .
Protože nechci nějak zkoušet a laborovat s mým originálním sedlem, rozhodl jsem se koupit jetý z havárky a nechat ho upravit. Mám možnost koupit sedlo z GSX-F za dobrý peníz, ale pán se kterým to řeším mi poslal foto sedla a něco mi nesedí na jedné fotce. Není tu něco ulomenýho? Mě přijde, že tam něco bylo, nějaký úchyt nebo tak. Pokud někdo víte, že tam má něco být, tak jak je ta část důležitá popř. jestli se dá něčím nahradit/spravit.
Bohužel není na fotce vidět druhá strana, tak už sem psal ať znovu nafotí celý spodek a pošle, ale mezitím se poptám i tady.
Díky
WD club member...
hlemejzd999 (Člen) 27.01.2012 21:16:13 Offline |
Re: sedlo-ulomený díl?
to bude jen nabořený vod nějakýho toho dorazu na rámu počitám....tam asi nic nejni...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
to inža: myslíš, že sem tak blbej jak vypadám?, když budeš chtít být příště za chytrýho, tak si pořádně přečti zadání...sedlo je z GSX-F(okapotovaná verze, jednodílné sedlo), já mám GSF (dvoudílné) a sedla jsou jinak tvarovaná, tím pádem nevím jestli není na daném sedle něco zlomenýho apod., protože zkrátka nevím jak vypadá zespod....a když nevím, tak se zeptám
to all: asik to tak bude, díky
WD club member...
Hanz psal:to inža: myslíš, že sem tak blbej jak vypadám?, když budeš chtít být příště za chytrýho, tak si pořádně přečti zadání...sedlo je z GSX-F(okapotovaná verze, jednodílné sedlo), já mám GSF (dvoudílné) a sedla jsou jinak tvarovaná, tím pádem nevím jestli není na daném sedle něco zlomenýho apod., protože zkrátka nevím jak vypadá zespod....a když nevím, tak se zeptám
Tak to pardón.
Zadání jsem si přečetl, ale nenapsal jsi že to z gsx-f není taky dvojdílné
Předpokládal jsem výměnu kus za kus se stejným uchycením. V případě, že by tam chyběl dejme tomu nějaký úchyt, měl by jsi ho v těch místech na motorce vůbec kde zaháknout?
Můj komentář byl přitroublej to uznávám, ale včera večír se mi i Tvoje otázka zdála trochu hloupá, sorry.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Tak to pardón.
Zadání jsem si přečetl, ale nenapsal jsi že to z gsx-f není taky dvojdílné
Předpokládal jsem výměnu kus za kus se stejným uchycením. V případě, že by tam chyběl dejme tomu nějaký úchyt, měl by jsi ho v těch místech na motorce vůbec kde zaháknout?
Můj komentář byl přitroublej to uznávám, ale včera večír se mi i Tvoje otázka zdála trochu hloupá, sorry.
...sry, taky ta moje reakce teď, když ji čtu, vyzní drsněji než jsem zamýšlel
Jinak já v tom místě mám (aspoň mi to tak přijde) takový ty vymezovací dorazy(kostky), tak jsem nevěděl, jestli tam náhodou není nějaký ulomený úchyt na nějakou jejich obdobu, ale to sedlo je má řešeno trochu jinak a jak psali kucí, je to pravděpodobně pozůstatek havárky, podle nového fota není nic ani na druhé straně....
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2012 01:02:08 Offline |
blbci
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 29.01.2012 03:47:31 Offline |
K.a.s.y.m. psal:blbci
amen
hlemejzd999 (Člen) 29.01.2012 19:07:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:blbci