Nejsi přihlášen
Kruháč..
..celkem by mě zajímal váš názor na tuto dopravní situaci..
..ono se tam fakt jezdí stylem"alebo ti vyjde,alebo nie"..
..a na motu stačí jednou aby nevyšlo..
http://www.frodogalery.cz/text/kruhovy- … alnici-d47
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Kruháč..
Pšán psal:..celkem by mě zajímal váš názor na tuto dopravní situaci..
na moto musíš bejt rychle pryč mám podobnou situaci za barákem, ne tak velkou a zaplaťsatan ne tak frekventovanou. Na moto tam nejezdim a v autě se mi ještě nepovedlo tam potkat čtyři auta naráz, tak abych se nevešel. Ale při temperamentu vás tam z okolí, bych se tomu tam radši vyhýbal
Strýcfajtr !!!
Necet jsem to cely a je to docela neprehledny, ale je to normalni pridatnej pruh s prupletovim usekem,kterej je strasne kratkej a proto tam asi vznikaji neprehledny situace. Asi by bylo vhodnejsi vetve primo zaustit do OK a pridatnej pruh vyuzit jako by-pas. Kdyz uz takhle,tak bych rek,ze je zbytecny to oznacovat jako okruzni krizovatku coz je asi nevic matouci a bral bych to spis cely jako vetve mimouronovy krizovatky.Navic pokud je to nova OK, tak je navrzena dost spatne
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Co je na tom divnýho? prostě kruháč je až za "krátkou dělenou" čárou. Takže kdo najížní na kruháč, dává přednost těm na kruháči a kdo z kruháče sjíždí nesmí ohrozit ty na nájezdu (jako když se vrací na dvouproudovce z levýho do pravýho pruhu). V čůrákově kde sou dle mínění zbytku republiky lidi co říděj jako dobytek a smý zmrdi to funguje naprosto bez problémů....vidim, že někdo se chce připojit, tak sundám nohu z plynu a on se zařadí, naopak když se připojuju já, tak klidně zpomalim, když vidim že někdo pospíchá....Jo, ale je jasný že jakožto vyjebanej pražák neumim řídit a tak když vyjedu z širšího okolí Prahy kde je většina stejnejch kokotů jako já, jsem v pasti bo tam všichni umí řídit a znají svá práva, takže nepotřebují být ohleduplní a někoho někam pouštět....pak chápu, že se může stát, že se "hlavní" kruháč zastaví bo "nájezdo sjezd" bude plnej a nikdo nesjede ani nenajede bo je přeci dáný kdo má přednost
pražskej provoz na vás
![]() |
Honzik8719 (Člen) 02.02.2012 10:20:45 Offline |
Lihy psal:....vidim, že někdo se chce připojit, tak sundám nohu z plynu a on se zařadí, naopak když se připojuju já, tak klidně zpomalim, když vidim že někdo pospíchá....
amen
...relativní kochač...
Lihy psal:pražskej provoz na vás
Lihy klíííd, on ten kruháč není zase až tak nepříjemný (krom jedné strany-sjezd-výjezd od Polanky a Svinova+sjezd na dálnici), on se tam pan projektant trochu sekl s délkou připojovacího průběžného pruhu, on je fakt dost krátký a když jede proud aut, stačí jeden extrém ohleduplnej (čti blbej nebo nezkušenej) a zastaví tam provoz. Jezdím tam trénovat náklony (proto mi tak jde jen levá strana, pravá ani hovno
) a pár idiotů už sem tam potkal.
Až budete v Prahe, jeďte po Okruhu od Zličína a chtějte sjet na Zbraslav. Je to něco podobného.
Délka těch připojovacích pruhů je pokud si dobře pamatuji podle rychlosti kterou se tam jezdí, ale musel bych se podívat do skript na kterých je metr prachu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Až budete v Prahe, jeďte po Okruhu od Zličína a chtějte sjet na Zbraslav. Je to něco podobného.
Délka těch připojovacích pruhů je pokud si dobře pamatuji podle rychlosti kterou se tam jezdí, ale musel bych se podívat do skript na kterých je metr prachu.
Na rychlosti závisí úplně všechno, je to základní návrhovej prvek ;-)
Chytrej jsem zas jak rádio, protože jsem z toho minulej tejden dělal státnice a něco málo co jsem ze sebe ještě nevyplách si z toho ještě pamatuju
vcizině na západě s kamioném na tědlech krojcech nebil nikdy problém, teda jednou v paříži mě vytroubil vybirzdil a pak vkoloně osobně sdělil co sem zač pražák skaravanem pak přišla jeho pani (pěkná kost) kudy na Marsej, říkam musíte se furt držet jako na Bordeaux a pak na Marsej
svět je cirkusovej stan
Petr J. psal:Mour psal:...no cypi co to vymysleli úplní....
...tak to se to určitě projektovalo v Brně...
Jinak jak Píše Lihy, za hranicí Prahy je to problém
Ale
, ...kdyby bylo normálně dát přednost při vjezdu na tuto kruhovou křižovatku a mít přednost při výjezdu z této kruhové křižovatky tak není problém. Ale mlet něco o společné jizdě ve dvou jízdních pruzích
...a máš pravdu, kdo to vymyslel ten nemá problém ...
Inženýrek psal:osiris psal:...a vono jako neni normalni slizt pred kruhacem z kola dolu?
néé
Pro kolaře spravný průjezd po okružce podle norem:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … stoiek.jpg
...asi seš tuze přeštudovanej, protože ty normální to pochopili jako vtip
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2012 13:33:17 Offline |
hezký ....musíš tam bejt na moto dycky rychlejší ,jinak se na to vyser, no..
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:osiris psal:...asi seš tuze přeštudovanej, protože ty normální to pochopili jako vtip
Ci fix nech ho si to užít... Víš jak dlouho na to studoval...
Tak
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2012 15:47:06 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:hezký ....musíš tam bejt na moto dycky rychlejší ,jinak se na to vyser, no..
...na mašině musíš bejt dycky a fšude rychlejší, nejenom na kruháku
mě to vobčas vadí jen v zatáčce
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2012 15:48:35 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:hezký ....musíš tam bejt na moto dycky rychlejší ,jinak se na to vyser, no..
...na mašině musíš bejt dycky a fšude rychlejší, nejenom na kruháku
mě to vobčas vadí jen v zatáčce
to se pak modlim k širokej krajnici ...
Tom jr. psal:prvni co me pri pohledu na ten kruhac napadlo nebyl vyse popisovanej problem ale predstava jak celej den jezdim dokola
v tom případě tady máš tip na vejlet
http://www.mapy.cz/#x=14.394741&y=4 … 8&z=15
Pšán psal:..celkem by mě zajímal váš názor na tuto dopravní situaci..
Já teda myslím, že pokud jedu po tý jak je ukázáno na fotkách původního, mám přednost. Pokud chci jet na kruháč, musím dát přednost já. Ale jinak je to stejně o ohleduplnosti řidičů. Jen přikládám fotomapu křižovatky v Lahovicích (Pražáci a okolí vědí), kterou projíždím několikrát do týdne a ještě jsem tam bouračku neviděl . Situace velmi podobná, ne li horší.
http://www.mapy.cz/#x=14.396985&y=4 … 5&l=15
Stránky: 1