Nejsi přihlášen
zvýšení výkonu B6
Chlapi, B6 má sériově +- 80 poníků, na kolik se dá běžnejma věcma jako KN, vejfuk apod. serepetičky dostat? 100 poníků?
Pro rejpaly: žádnou úpravu neplánuju, B12 neplánuju, jen si chci rozšířit obzory
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Re: zvýšení výkonu B6
...nic složitýho, přímý filtry, slušnej full exhaust (né houm mejd vot Láďi ze stodoly), Dyno, doladit na brzdě a seš hodně blísko stofce bes zásahu do motoru...no a dydy byl něgdo takovej magor, že by to chtěl hnát do ekstrému, tag vačky a písty, ale to by musel bejt něgdo echt magor ...já měl na mym B6 82 klokanů v naprostý sériji a jen votevřenou koncofkou sem šel vejš vo další štyry...né že by to při jízdě bylo ňák ekstra znát, ale bylo to tam...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...nic složitýho, přímý filtry, slušnej full exhaust (né houm mejd vot Láďi ze stodoly), Dyno, doladit na brzdě a seš hodně blísko stofce bes zásahu do motoru...no a dydy byl něgdo takovej magor, že by to chtěl hnát do ekstrému, tag vačky a písty, ale to by musel bejt něgdo echt magor ...já měl na mym B6 82 klokanů v naprostý sériji a jen votevřenou koncofkou sem šel vejš vo další štyry...né že by to při jízdě bylo ňák ekstra znát, ale bylo to tam...
Nevim nevim Fildo, na stránkách dkracingu jsou grafy motorek před a po úpravě, a na tušímže B6 99 to po Dynojet stage (asi)1, dobrýho laufu včetně svodů (akrap, joši?) a KN filtru za souhrnnou cenu cca 36000 to udělalo 6 koní...
A klukum z DK bych docela věřil, páč to umí a kdo by inzeroval tak "malej" nárůst za tolik peněz, dyby to nebyla pravda... Si myslim, že ti tam ty 4 koně připočetli nějakejma pozměněnejma číslíčkama ve výpočtu a reál byl...
Kdo se chce kouknout, tak je to www.dkracing.cz sekce tunning, mě to teď nejde otevřít, tak to píšu po paměti
Bandit rulezz!!!
cus..mam takovou prozbicku..potreboval bych moji puljebku nejak sladit..Zda se mi, ze potom co jsem dal ladaky, tak se v zaberu udelali vykonostni diry.Nedoporucili byste mi nekde nekoho sikovnyho s brzdou? Jsem z vysociny, takze Brno ci Praha je asi jedno, nebo pokud mozno bliz?Jak se pohybujou ceny serizeni..diky moc
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
Chlapi, mě přijde, že někteří neuměj číst. Já nic kupovat ani měnit nechci, jsem se svou B6 spokojenej (zatím), jen mě zajímal potenciál motoru. Howgh
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Stránky: 1