Nejsi přihlášen
Re: Motohadry
Libor nx psal:Máte někdo věci od M-B-W? Jak to vypadá s kvalitou.
Ja by řekl že celkem dobry přeci jen to je Padana
Nikdo z mého okoli si na ty hadry nestěžuje
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Mám bundu i kalhoty,poměr cena-kvalita je dobrej,
semtam se povolí nějakej šev,ale nic zásadního,
prostě to přištychnu režnou nití a fertig,
zipy držej,druky taky...
Válet se v tom nechci,ale snad by to něco sneslo
...a bude hůř!
Fidzi psal:A Alpinestar takhle:
http://img5.rajce.idnes.cz/d0505/2/2437 … G_0883.JPG
Jezdili jsme za sebou, takže najety mají obě skoro stejně....
http://img5.rajce.idnes.cz/d0505/2/2437 … G_0632.JPG
Tyhle slidery jsem dostal k botám Forma (4 ks )na Motostaru před 3 lety.Myslím si že to nejsou Alpinestary.
mám gatě a povolil zatim jen šev od zipu....a v sosnový se mi trhla podšívka na prdeli ....
SLUGI psal:Michal DK : ... jak říkáš,nejsou,ty vypadaj takhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … lajdry.jpg
V podstatě jde vo prd, jen že to stavěl tak že m-b-w mizej a značkový jsou super.A tady je vidět že můžou bejt taky dobrý jiný než ty značkový.
je to první značka, co nedělá dámský střihy.. bylo mi doporučeno, že prý ty nejmenší pánské velikosti jsou pro ženský v pohodě, což mě opravdu moooc pobavilo, kdo mě zná ví
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2010 12:06:29 Offline |
Luk psal:...sem si te predstavil s progýrem vedle sebe
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kukii psal:Libor nx psal:Máte někdo věci od M-B-W? Jak to vypadá s kvalitou.
je to první značka, co nedělá dámský střihy.. bylo mi doporučeno, že prý ty nejmenší pánské velikosti jsou pro ženský v pohodě, což mě opravdu moooc pobavilo, kdo mě zná ví
Tak teď mě máš vážně na svědomí
...dá se ze smíchu dostat infarkt??
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:Libor nx psal:Máte někdo věci od M-B-W? Jak to vypadá s kvalitou.
...dá se ze smíchu dostat infarkt??
myslim, že v tvém případě určitě
Kukii psal:karlos100 psal:Kukii psal:
je to první značka, co nedělá dámský střihy.. bylo mi doporučeno, že prý ty nejmenší pánské velikosti jsou pro ženský v pohodě, což mě opravdu moooc pobavilo, kdo mě zná víTak teď mě máš vážně na svědomí
...dá se ze smíchu dostat infarkt??myslim, že v tvém případě určitě
potvoro
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:karlos100 psal:
...dá se ze smíchu dostat infarkt??myslim, že v tvém případě určitě
potvoro
ale di ty přici bys mi ani vlásek nezkřivil jo a zasíráme technickou
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2010 14:00:27 Offline |
myslim, že v tvém případě určitěpotvoro
ale di ty přici bys mi ani vlásek nezkřivil jo a zasíráme technickou
Nezasíráme,já už psal,že MBW je gut
A Tobě bych prostě jen nasekal na prdku,howgh
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:karlos100 psal:
potvoroale di ty přici bys mi ani vlásek nezkřivil jo a zasíráme technickou
A Tobě bych prostě jen nasekal na prdku,howgh
že se tě tak bojim
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2010 14:10:14 Offline |
ale di ty přici bys mi ani vlásek nezkřivil jo a zasíráme technickouNezasíráme,já už psal,že MBW je gut
A Tobě bych prostě jen nasekal na prdku,howghže se tě tak bojim
myslim,že by jsi se moc nebránila
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:karlos100 psal:
A Tobě bych prostě jen nasekal na prdku,howghže se tě tak bojim
myslim,že by jsi se moc nebránila
Karlos by mi neublížil, na to mě má moc rád
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2010 14:24:16 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
že se tě tak bojimmyslim,že by jsi se moc nebránila
Karlos by mi neublížil, na to mě má moc rád
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2010 14:44:38 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
Karlos by mi neublížil, na to mě má moc rádvo nás bez nás
asi vám nasekám oběma,dítka
Bojim bojim
K.a.s.y.m. (Člen) 03.02.2010 14:57:06 Offline |
ty mu dáváš zabrat...aby ho ten infarkt fakt neskolil
Nějakej pátek pokročil a tak se chci zeptat, jak je na tom teď momentálně s kvalitou MBW. Lepší, horší? Nemáte někdo zkušenost?
Chtěl bych pořídit tohle, jestli mi to bude sedět:
Bunda
http://www.m-b-w.cz/product/kozene-moto … otorku/113
Kalhoty
http://www.m-b-w.cz/product/moto-kalhot … kalhoty/38
Rukavice
http://www.m-b-w.cz/product/moto-rukavi … ukavice/60
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
furt stejný....pákistánec....
ale za ty prachy dobrý....
kdybys chtěl, tak ty kalhoty mám, akorát ne broušený, vel 54
hans psal:furt stejný....pákistánec....
Tak jasně, že za ty prachy vod toho člověk nemůže čekat zázraky. Jde mi o to, aby se to po dvou sezónách hned nerozsypalo.
Číslování oblečení fakt nerozumím, ale předpokládám, že 54 není na postavu 186cm/105kg
Když je budu kupovat, tak bych stejně za ty prachy šel do novejch.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 25.01.2012 18:15:46 Offline |
hans psal:furt stejný....pákistánec....
to je děcká velikost
kůže jakeš takeš ale textilu od nich bych se vyhýbal... rukavice bych taky raděj zvolil jinné... polovička jezdí dámskou kůži a zatím je spokojená
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 25.01.2012 19:08:10 Offline |
Inženýrek psal:hans psal:furt stejný....pákistánec....
kdybys chtěl, tak ty kalhoty mám, akorát ne broušený, vel 54Tak jasně, že za ty prachy vod toho člověk nemůže čekat zázraky. Jde mi o to, aby se to po dvou sezónách hned nerozsypalo.
Číslování oblečení fakt nerozumím, ale předpokládám, že 54 není na postavu 186cm/105kg
mám MBW dvě sezony a furt drží...jediná všc je roztržená podšívka na prdeli,a na Buellu se v tom blbě sedí,asi by chtěla taky namazat
...relativní kochač...
ano, podšívka na prdeli šla srát po pár vyjížďkách.....
inženýrek: s těmahle rozměrama jsi asi tak o štok vejš než já....
běž do toho, když něco povolí, tak to necháš zalátat a je to....
jinak pohodlný to, takže
bandit.alien (Člen) 25.01.2012 22:04:39 Offline |
to Inženýrek :
Ty kalhoty mame doma, tatík v nich lítal na zmrzlině když ji ještě měl a nijak si nestežoval a ja kdyz se občas zamyslim a misto maskáčů a okovaný vesty si vezmu bundu a tyhle gatě tak si taky nestěžuju,. a to je mel tatík už od nekoho kupovaný a nic zavažnýho sem na nich teda nepostřehl
zzzmrzlinar (Člen) 26.01.2012 00:20:41 Offline |
mám od nich rukavice, jedna je trochaj roztrhaná, ale vzhledem k tomu že se to objevilo po pádu v Brně tak za to úplně nemůže výrobce, za mě za ty prachy dobrý
Inženýrek psal:...Číslování oblečení fakt nerozumím, ale předpokládám, že 54 není na postavu 186cm/105kg
185cm/96kg při nákupu velikosti 54. Sice se mi Karlos tlemil, že sem jak užovka, ale voblík sem jí i při 104, celkem slušně se to vytvaruje, dneska jsem zatraceně rád, že jsem si nevzal tu 56. (Probiker)
MBW bych se nebál, dost lidí to nechce slyšet, ale šijou to stejný asijský ruce jako jiné "renomované" značky. Karlos v tom hodil několik kotoulů v Mostě za retardérem a pak ještě nějakej skluz v Bečově a řekl bych žádnej trabl
Strýcfajtr !!!
Naše mladá jezdí od nich v kůži a zatím dobré, ale je fakt, že v tom byla tak štyrykrát a už se jí moc jezdit nechce.
Myslím si, že rukavice nebudou nic moc a za ty prachy bych si koupil rači od renovovanějších firem
Proti čemu brojím a dycky vidím rudě jsou kapsy na suchý zip pro kolenní chrániče z vnější strany
Inženýrek psal:Díky za komentáře, pokud mi to bude, tak do toho půjdu.
heleď koukni ještě sem...maj pár věcí v akcitaky sem si udělal radost s kalhotama ;)
http://www.psihubik.cz/cs/produkty/kozene/?page_p=1
MRDAT!!!
Zdravím. Mám takový trabl. Vloni jsem koupil textilní hadry od Ixonu, ale asi to nebyla moc dobrá volba, jelikož jak je nad 20 stupňů tak po svlečení je všechno co mám pod tím totál propocený (asi to moc nevětrá). Nějak tam asi zapoměli udělat větrací otvory. Máte stejný problémy i v kůži? Je mi jasný, že to asi záleží od výrobce a typu. Jde mi o to, že si asi budu kupovat nový oblečení, tak ať podruhý nehodím prachy z okna. Díky za názory a tipy Honza
honza1977 psal:Zdravím. Mám takový trabl. Vloni jsem koupil textilní hadry od Ixonu, ale asi to nebyla moc dobrá volba, jelikož jak je nad 20 stupňů tak po svlečení je všechno co mám pod tím totál propocený (asi to moc nevětrá). Nějak tam asi zapoměli udělat větrací otvory. Máte stejný problémy i v kůži? Je mi jasný, že to asi záleží od výrobce a typu. Jde mi o to, že si asi budu kupovat nový oblečení, tak ať podruhý nehodím prachy z okna. Díky za názory a tipy Honza
Zkus si pod to vzít termoprádlo. Neříkám, že když to svlíkneš, tak to nebude prochcaný, ale nebudeš to mít na těle, což je myslím to co tě sere.
Termoprádlo seženeš za 500,-. Pro začátek lepší než kupovat novou kombošku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:honza1977 psal:Zdravím. Mám takový trabl. Vloni jsem koupil textilní hadry od Ixonu, ale asi to nebyla moc dobrá volba, jelikož jak je nad 20 stupňů tak po svlečení je všechno co mám pod tím totál propocený (asi to moc nevětrá). Nějak tam asi zapoměli udělat větrací otvory. Máte stejný problémy i v kůži? Je mi jasný, že to asi záleží od výrobce a typu. Jde mi o to, že si asi budu kupovat nový oblečení, tak ať podruhý nehodím prachy z okna. Díky za názory a tipy Honza
Zkus si pod to vzít termoprádlo. Neříkám, že když to svlíkneš, tak to nebude prochcaný, ale nebudeš to mít na těle, což je myslím to co tě sere.
Termoprádlo seženeš za 500,-. Pro začátek lepší než kupovat novou kombošku.
Ono totiž ty hadry jsou zevnitř nejak impregnovaný. A opravdu po jízdě ouplně mokrý, po uschnutí nepěkné mapování na podšívce. Zkusím asi na sezonu to termoprádlo a uvidí se jestlli bude líp. Dokoupit něco jinýho můžu vždycky, že.
...po skušenosti se značkovym tekstilem, gdy sem dal jen za bundu skoro sedmičku a potil sem se jako kráva nedám dopustit na kůži...f tekstilu sem byl jag f ilegalitu...f kůži se samo taky potim, ale né tolik...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Měl sem oboje a myslím, že je to u prdele esli máš kůži nebo textil. Je to spíš enom pocit než že je mezi nima nějaký rozdíl. Spíš enom kůže má výhodu, že može být perforovaná. Jenže někdo může namítnout, že textil može mět odvětrávací kapcy....
......je to věčná hádka co že je lepčejší. Třeba pro odpor větru je lepčejší kůže, ale to je iné téma
některý textily (třeba pharao) mají po podšívkou ještě takovou jakože membránu, která je to, co právě nevětrá....koukni jestli tam taky něco takovýho nemáš a případně co celý odpárej/odstřihni....
právě s pharaem to nějakej člověk dělal a potom prý v pořádku....
Zkušenosti s Lookwell?
Koukam stále po nějake kožene bundě do 5.500,-Kč
http://www.lookwell.cz/produkty/kozene- … nda-wings/
http://www.lookwell.cz/produkty/kozene- … -stingray/
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Mám textil od buse, bunda 6, kalhoty 5.5litrů a skoro stejně do toho vždy vypotim.
Tuhle sezónu chci zkusit nějakou dvou dílnou kombošku na sosnu a most a kevlarky do práce... Tak uvidíme, co z toho si budu moct dovolit
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous psal:...po skušenosti se značkovym tekstilem, gdy sem dal jen za bundu skoro sedmičku a potil sem se jako kráva nedám dopustit na kůži...f tekstilu sem byl jag f ilegalitu...f kůži se samo taky potim, ale né tolik...
eště bych tě doplnil... potom co jsem si v tom zlehka ustlal
zbytek podepisuju v plnym rozsahu, se mi líbí ty "recenze" těch co jezdí v textilu - ty vole se nebudu pařit v kůži
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 09:06:35 Offline |
mám kombošku koženou i textil ( oboje výrobce USA - vyrobeno v Pakistánu) ...když je vedro ,potim se ve všem ,ale z toho textilu jsem po dvou měsících vypáral tu nepromokavou a protivětrnou membránu ,páč to bylo jak ve skleníku ..ta membrána nějak nemembránila ,nebo co...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
mám taky oboje. Dvoudilnej textil od Streetfighter (Louis) a dvoudilnou kuzu od Dfakto (už bych ji nechtěl). V tom textilu sem se teda potil míň. Asi tam ty membrány membránovaly...
Ale v kůži mně to pocení příjde takový... no jakože za ty víc litru potu aspoň dostávám trochu větší ochranu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mám 2dílnou koženou PADANU asi 4-5let, jeden pád a vše OK.
http://img.motorkari.cz/upload/images/b … 229885.jpg
teď bych šel asi do něčeho jiného.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 13:10:51 Offline |
neni nad jednodílnou kombi , když se ti chce
Ono je textil a textil...stejně jako kůže a kůže...
V plně perforované kombi se strečema, je pod 20 stupňů kosa, stejně tak třeba v oblečení z Cordura AFT, tam je to podobné...ale zase se v tom člověk nebude potit ve 30 stupních...jinak univerzálního oblečení prostě není a dobré oblečení není za pár korun...
Další řešení je mít vícero oblečení...totiž není špatného počasí, ale pouze špatného oblečení
...a pak člověk má jedno oblečení na silniční motorku, jedno na dlouhé cesty, jedno na ježdění za prací, jedno na enduro....
Mám komplet PSI textil,už asi 10let starej a od předloňska komplet PSI kůžu. V létě mám rači kůžu,ale najaře a napodzim je mě v ní zima,tak beru textil,kde je lepší vložka(calá vnitřní bundička,kdešto v kůži jenom vesta) A přemejšlím že si koupín textil bundu novou,dlouhou na cestování a do špatnáho počasí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jedine souhlas a kdyz koukam k lujzovi na ceny.....textil 2dil kombi za 120E , kuze kombi kupoval kamos za 200E - tak se to pomalu nevyplati ani cistit....
rozdil mezi kuzi a textilem? v kuzi muzes padnout vickrat - snese to - v textilu jenom jednou...
a jeste nejdrazsi kombinezu kterou jsem videl byla cestovatelska - brousena kuze a textil a stala 2500E.......
Petr J. psal:Ono je textil a textil...stejně jako kůže a kůže...
V plně perforované kombi se strečema, je pod 20 stupňů kosa, stejně tak třeba v oblečení z Cordura AFT, tam je to podobné...ale zase se v tom člověk nebude potit ve 30 stupních...jinak univerzálního oblečení prostě není a dobré oblečení není za pár korun...
Další řešení je mít vícero oblečení...totiž není špatného počasí, ale pouze špatného oblečení
...a pak člověk má jedno oblečení na silniční motorku, jedno na dlouhé cesty, jedno na ježdění za prací, jedno na enduro....
MOTO KOZZI GRISO
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 17:48:51 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:neni nad jednodílnou kombi , když se ti chce
...no vono ani f dělený to nejni žádná hitparáda, dyš máš sportovní boty a slajdry
když se mi poprvé chtělo , tak sem se málem zesrál , a když už jsem to dostal ke kolenum ,tak sem musel bejt v podrepu oprenej za zády rukama o zeď, pac v tom novém se prostě nedalo dosednout
Petr J. psal:Ono je textil a textil...stejně jako kůže a kůže...
...dá rozum že nemůžeš mít doma jedny hadry,na ples taky nepudeš v teplákách
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 17:59:58 Offline |
Kim psal:Petr J. psal:Ono je textil a textil...stejně jako kůže a kůže...
...a pak člověk má jedno oblečení na silniční motorku, jedno na dlouhé cesty, jedno na ježdění za prací, jedno na enduro.......dá rozum že nemůžeš mít doma jedny hadry,na ples taky nepudeš v teplákách
proč ne ?
hlemejzd999 psal:Kim psal:Petr J. psal:Ono je textil a textil...stejně jako kůže a kůže...
...a pak člověk má jedno oblečení na silniční motorku, jedno na dlouhé cesty, jedno na ježdění za prací, jedno na enduro.......dá rozum že nemůžeš mít doma jedny hadry,na ples taky nepudeš v teplákách
proč ne ?
ty jo?
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:...dá rozum že nemůžeš mít doma jedny hadry,na ples taky nepudeš v teplákách
Táta byl v teplákách i ve Stavovským. Byl to chudej kluk z lesní samoty a tak nic jinýho neměl. Když přišli spolu s jeho bráchou ráno do školy, tak je učitelka poslala domu, že prej v teplákách tam nepůjdou.
No ale jiný kalhoty neměly, tak jim jejich máma na teplákách nažehlila puky, že si o ně pes rozříz čumák a jeli do divadla.
Takže tepláky do divadla ano.
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 23:23:59 Offline |
Ondráš psal:Kim psal:...dá rozum že nemůžeš mít doma jedny hadry,na ples taky nepudeš v teplákách
Táta byl v teplákách i ve Stavovským. Byl to chudej kluk z lesní samoty a tak nic jinýho neměl. Když přišli spolu s jeho bráchou ráno do školy, tak je učitelka poslala domu, že prej v teplákách tam nepůjdou.
No ale jiný kalhoty neměly, tak jim jejich máma na teplákách nažehlila puky, že si o ně pes rozříz čumák a jeli do divadla.
Takže tepláky do divadla ano.
horší je ty puky udělat na těch šusťákových ...ty se připejkaj k žehličce
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 23:24:35 Offline |
Kim psal:Filous psal:Kim psal:
ty jo?...a ne???
woové,každej neni maškarní,to už byste měli vědět
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 23:34:40 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:horší je ty puky udělat na těch šusťákových ...ty se připejkaj k žehličce
Neblázni. Chudej kluk z lesa. Kde by je vzal.
To máma byla IN, když k maturitě dostala tuleňky.
ty voe ted sem se zasnil ,jak sem všude chodil ve vaťáku (na zádech nakreslenýho kostlivce vod IRON MAIDEN ) vlasy do půl zad a důchodky
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:hlemejzd999 psal:horší je ty puky udělat na těch šusťákových ...ty se připejkaj k žehličce
To máma byla IN, když k maturitě dostala tuleňky.ty voe ted sem se zasnil ,jak sem všude chodil ve vaťáku (na zádech nakreslenýho kostlivce vod IRON MAIDEN ) vlasy do půl zad a důchodky
no třeba v srpnu to musel být dost drsný zážitek.....
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:hlemejzd999 psal:horší je ty puky udělat na těch šusťákových ...ty se připejkaj k žehličce
To máma byla IN, když k maturitě dostala tuleňky.ty voe ted sem se zasnil ,jak sem všude chodil ve vaťáku (na zádech nakreslenýho kostlivce vod IRON MAIDEN ) vlasy do půl zad a důchodky
...tag to sme byli dvojčata
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2012 09:41:50 Offline |
dannygsf psal:hlemejzd999 psal:Ondráš psal:Neblázni. Chudej kluk z lesa. Kde by je vzal.
no třeba v srpnu to musel být dost drsný zážitek.....
v srpnu samozřejmě nejšpinavější džísku a kalhoty (pruhovaný vyrobený z modročerný,červenočerný,nebo žlutočerný pruhovaný látky na závěsy k oknu )...a hódně zúžený ...na nohou Kristusky samosebou ......kurva to byl čas....
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2012 09:50:35 Offline |
hlemejzd999 psal:dannygsf psal:hlemejzd999 psal:
ty voe ted sem se zasnil ,jak sem všude chodil ve vaťáku (na zádech nakreslenýho kostlivce vod IRON MAIDEN ) vlasy do půl zad a důchodkyno třeba v srpnu to musel být dost drsný zážitek.....
v srpnu samozřejmě nejšpinavější džísku a kalhoty (pruhovaný vyrobený z modročerný,červenočerný,nebo žlutočerný pruhovaný látky na závěsy k oknu )...a hódně zúžený ...na nohou Kristusky samosebou ......kurva to byl čas....
hlemejzd999 psal:dannygsf psal:hlemejzd999 psal:
ty voe ted sem se zasnil ,jak sem všude chodil ve vaťáku (na zádech nakreslenýho kostlivce vod IRON MAIDEN ) vlasy do půl zad a důchodkyno třeba v srpnu to musel být dost drsný zážitek.....
...no ty vole, pruhovaný "metalky" byli nejvíc!!! ...pag eště doktorský batikovaný kalhoty ...vobojí ouský na nohu...a kristusky byli jasný, vo tom žádná, stejně jako All Stary z Číny a v zimě ty důchodky...jo a eště ruská patrontaška jako žebradlo ...a na krku pentagram na kůži
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2012 10:05:44 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:dannygsf psal:
no třeba v srpnu to musel být dost drsný zážitek.....v srpnu samozřejmě nejšpinavější džísku a kalhoty (pruhovaný vyrobený z modročerný,červenočerný,nebo žlutočerný pruhovaný látky na závěsy k oknu )...a hódně zúžený ...na nohou Kristusky samosebou ......kurva to byl čas....
...no ty vole, pruhovaný "metalky" byli nejvíc!!! ...pag eště doktorský batikovaný kalhoty ...vobojí ouský na nohu...a kristusky byli jasný, vo tom žádná, stejně jako All Stary z Číny a v zimě ty důchodky...jo a eště ruská patrontaška jako žebradlo ...a na krku pentagram na kůži
no ty na doktorský batikovaný kalhoty sem zapoměl...já měl kuchařský ,páč brácha se tou dobou učil na kuchaře a žebradlo sem měl tudle tašku vod plynový masky
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2012 12:04:28 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:na nohou Kristusky samosebou ......kurva to byl čas....
Ovšem pozor. Musely bejt posraný.
na těch mejch bylo vječně jen nablito ...
Filous psal:Ondráš psal:Když zapomíná, tak by mohl zase začít chlastat, aby měl nový příhody z odmašťovny.
...to nemůže, páč ve svym vjeku uš by neměl čas se podruhý napravit
Zas ale v jeho věku už by to bylo celkem jedno,nemyslíš
Kurva ale s Palousem bych si chtěl někdy ťuknout pullitrem a pak to zapít panákem
Jestli von nám tak trochu nekecá a nikdá alkáčem nebyl a zná to jen z doslechu protože je celoživotní apstinent
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Jestli von nám tak trochu nekecá a nikdá alkáčem nebyl a zná to jen z doslechu protože je celoživotní apstinent
V tom případě by byl dobrým spisovatelem, protože to co vypráví by normálního člověka nemohlo napadnout.
Stránky: 1