Nejsi přihlášen
Re: foto v profilu
Paflik psal:Zdar, snazim se dat fotku do profilu s koncovnou .JPG a pise mi to hlasku, ze nelze uploadnout, ze to neni spravny format. Co s tim? Predem dik.
Pošli mi to foto mailem, mrknu se na to...
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
syky psal:Paflik psal:Zdar, snazim se dat fotku do profilu s koncovnou .JPG a pise mi to hlasku, ze nelze uploadnout, ze to neni spravny format. Co s tim? Predem dik.
Pošli mi to foto mailem, mrknu se na to...
Poslano, diky moc.
Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř...
No nicméně by to byl pomalu celkem dobrej nápad,dávat fotky do profilu, páč já už se začínám v těch haldách "Bandiťáků" docela ztrácet. Dokonce jsem mluvila na okruhu s lidmi, který ani nevím kam zařadit, natož je pojmenovat
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
RadkaB6 psal:No nicméně by to byl pomalu celkem dobrej nápad,dávat fotky do profilu, páč já už se začínám v těch haldách "Bandiťáků" docela ztrácet. Dokonce jsem mluvila na okruhu s lidmi, který ani nevím kam zařadit, natož je pojmenovat
koukám že sis do profilu hnedkon foukla foto z vokruhu
to jebu
bobule psal:RadkaB6 psal:No nicméně by to byl pomalu celkem dobrej nápad,dávat fotky do profilu, páč já už se začínám v těch haldách "Bandiťáků" docela ztrácet. Dokonce jsem mluvila na okruhu s lidmi, který ani nevím kam zařadit, natož je pojmenovat
koukám že sis do profilu hnedkon foukla foto z vokruhu
Jasně, jak jinak, že? Mistr Kakin je prostě Jednička
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Loser psal:Radus: neztratilas na tom vokruhu nahodou kufr?
Myslíš při té turistice?? no myslela jsem, že zatáčím, ale koukám, já jezdím okruh rovně, to taky neumíte, co?
Stránky: 1