Nejsi přihlášen
Re: Bacha na zimní nápady!
XJelen psal:Honzik8719 psal:Ondráš psal:
Já když někde řeknu Brutus, tak se mi koukaj na nohy jestli nemám důchodky.když slyšim Brutus hnedle se mi vybaví hit ve kterym zpívaj automatická pračka a druhej ve kerym zpívaj nebezpečný sex...ty dva sem, tušim ve 14, slyšel u babičky na zábavě za plotem když sem se tam byl podívat na fichtlovi...
jinak Filousovu story, i přes svůj věk dobře znám... poslouchám už od 3. třídyty vole já mám zafixováno nejvíc hajzl na vokrese a somrácí jdou do práce a pak samosebou gynekológ a vopijem sé
...gou gou gou gorila
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:XJelen psal:Honzik8719 psal:
když slyšim Brutus hnedle se mi vybaví hit ve kterym zpívaj automatická pračka a druhej ve kerym zpívaj nebezpečný sex...ty dva sem, tušim ve 14, slyšel u babičky na zábavě za plotem když sem se tam byl podívat na fichtlovi...
jinak Filousovu story, i přes svůj věk dobře znám... poslouchám už od 3. třídyty vole já mám zafixováno nejvíc hajzl na vokrese a somrácí jdou do práce a pak samosebou gynekológ a vopijem sé
...gou gou gou gorila
tak v tom případě Indickej čaj
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:gore psal:XJelen psal:ty vole já mám zafixováno nejvíc hajzl na vokrese a somrácí jdou do práce a pak samosebou gynekológ a vopijem sé
...gou gou gou gorila
tak v tom případě Indickej čaj
...sup supí, tapír tápe, netopýr netopí...sépie se sepije...
Banditatom (Člen) 07.02.2012 14:29:15 Offline |
XJelen psal:tady ale máme krásnou komunitu, se pozná na čem sme vyrůstali akorát sokolíci si budou myslet, že už nám definitivně šouplo
pro tyhle případy i tam máme známe
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:ty vole já mám zafixováno nejvíc hajzl na vokrese a somrácí jdou do práce a pak samosebou gynekológ a vopijem sé
Dlažební kostka, Indickej čaj, Cinkající auto a další a další...
Já si z těhle koncertu pamatuju jen to, že si z nich nic nepamatuju.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:ja si vcera nadelil novej karbec,variator,remen a zadnitlumic na skutra.kazde s delame radost jinakpojistovna byla po bouracce docela stedra tak zbylo i na trochu tuuuuningu
17,5 dell orto,
sport varec Hebo next generation, Hebo prodloužený řemen, nová spojka, to už tam mám
eště by to chtělo klapky
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filous psal:Kelly01 psal:Taky jsem leštil..
Dokonce celou motorku..
Stáří mne přesvědčilo že jediný správný směr je ratbike...taky uš máme jednoho f garáži...eště nejni dotaženej do konce, ale uš se to rýsuje
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … az0593.jpg[/IMG]
už vidim jak dává novej lak.. pěkně ščetkou před panelákem... zatře muchy sere pes
ale ta záclona měla být asi ve dví...
jinak moc pěkné...
tady kurva každý leští, a mě to tam stojí v koutě zaprášené jak cyp...
__________________________________________________________________________________
nicola.foxx (Člen) 07.02.2012 18:13:40 Offline |
Honzik8719 psal:jinak Filousovu story, i přes svůj věk dobře znám... poslouchám už od 3. třídy
Kam ta doba de Ve třetí třídě <III>Sestry. Dyt f tomhle vjeku ty texty nikdo nerozlusti a tim padem to nejni tak ftipny.
Ze ty lakujes a stydis se za Patrasovou
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Honzik8719 (Člen) 07.02.2012 20:04:34 Offline |
nicola.foxx psal:Honzik8719 psal:jinak Filousovu story, i přes svůj věk dobře znám... poslouchám už od 3. třídy
Kam ta doba de Ve třetí třídě <III>Sestry. Dyt f tomhle vjeku ty texty nikdo nerozlusti a tim padem to nejni tak ftipny.
kdepak...ve třetí třídě sem tátovi sebral kazetu Na kovárně to je nářez a točil sem jí furt dokola, přišlo mě to vonehdá jako dobrá muzika a význam textů a jejich pochopení se dostavilo v průběhu let...
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2012 20:40:14 Offline |
nicola.foxx psal:Honzik8719 psal:jinak Filousovu story, i přes svůj věk dobře znám... poslouchám už od 3. třídy
já si zas nejvíc cenil mojeho trička a placky Sandokana ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2012 20:43:25 Offline |
hlemejzd999 psal:nicola.foxx psal:Honzik8719 psal:jinak Filousovu story, i přes svůj věk dobře znám... poslouchám už od 3. třídy
Ze ty lakujes a stydis se za Patrasovoujá si zas nejvíc cenil mojeho trička a placky Sandokana ...
http://www.youtube.com/watch?v=TfSvXyVesnE
od 1:53 je to nejvíc...to budu mít do smrti vrytý v paměti
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:nicola.foxx psal:Kam ta doba de Ve třetí třídě <III>Sestry. Dyt f tomhle vjeku ty texty nikdo nerozlusti a tim padem to nejni tak ftipny.
Ze ty lakujes a stydis se za Patrasovoujá si zas nejvíc cenil mojeho trička a placky Sandokana ...
od 1:53 je to nejvíc...to budu mít do smrti vrytý v paměti
Kamoš -původem maďar to má origo ma´darsky na desce.Tohle jsme dycky vrtěli va velikonoce po několikáté flašce Medveďovského démona http://www.youtube.com/watch?v=RhWNUi34 … re=related
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2012 20:54:51 Offline |
4Fun.cz psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:já si zas nejvíc cenil mojeho trička a placky Sandokana ...
od 1:53 je to nejvíc...to budu mít do smrti vrytý v pamětiKamoš -původem maďar to má origo ma´darsky na desce.Tohle jsme dycky vrtěli va velikonoce po několikáté flašce Medveďovského démona http://www.youtube.com/watch?v=RhWNUi34 … re=related
tak to je vejška
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2012 07:01:47 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:ja si vcera nadelil novej karbec,variator,remen a zadnitlumic na skutra.kazde s delame radost jinakpojistovna byla po bouracce docela stedra tak zbylo i na trochu tuuuuningu
17,5 dell orto,
sport varec Hebo next generation, Hebo prodloužený řemen, nová spojka, to už tam mám
eště by to chtělo klapky
no ja daval 17,5 Naraku mel jsem v ruce i del orto ale vypadaj uplne stejne jen cena skoro polovicni.varec multivar kevlar remen.klapky bych taky rad prej jsou supr ty W-force ale chtej za ne raketu tak zatim pockam.zatim to posadim na serii fuck a az bude teplo bude se ladit na Leo Vince TT trysky uz mam koupeny.nevis o nejakym jetym streetovym fucku pro serii 50??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:ja si vcera nadelil novej karbec,variator,remen a zadnitlumic na skutra.kazde s delame radost jinakpojistovna byla po bouracce docela stedra tak zbylo i na trochu tuuuuningu
17,5 dell orto,
eště by to chtělo klapkyno ja daval 17,5 Naraku mel jsem v ruce i del orto ale vypadaj uplne stejne jen cena skoro polovicni.varec multivar kevlar remen.klapky bych taky rad prej jsou supr ty W-force ale chtej za ne raketu tak zatim pockam.zatim to posadim na serii fuck a az bude teplo bude se ladit na Leo Vince TT trysky uz mam koupeny.nevis o nejakym jetym streetovym fucku pro serii 50??
...úchylácí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ psal:Filous psal:Kelly01 psal:Taky jsem leštil..
Dokonce celou motorku..
Stáří mne přesvědčilo že jediný správný směr je ratbike...taky uš máme jednoho f garáži...eště nejni dotaženej do konce, ale uš se to rýsuje
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … az0593.jpg[/IMG]už vidim jak dává novej lak.. pěkně ščetkou před panelákem... zatře muchy sere pes
jinak moc pěkné...
tady kurva každý leští, a mě to tam stojí v koutě zaprášené jak cyp...
...záclona měla bejt ve dví, ale holt babička tolik záclon neměla ...a jináč máš recht, pani se ptala jag se to bude mejt, tag sme jí řekli, že se to mejt nebude a aš to bude jakože hodně špinavý, tag to dostane novou vrstvičku tabulofky a bude
Filous psal:tomasNJ psal:Filous psal:...taky uš máme jednoho f garáži...eště nejni dotaženej do konce, ale uš se to rýsuje
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … az0593.jpg[/IMG]už vidim jak dává novej lak.. pěkně ščetkou před panelákem... zatře muchy sere pes
jinak moc pěkné...
tady kurva každý leští, a mě to tam stojí v koutě zaprášené jak cyp......záclona měla bejt ve dví, ale holt babička tolik záclon neměla ...a jináč máš recht, pani se ptala jag se to bude mejt, tag sme jí řekli, že se to mejt nebude a aš to bude jakože hodně špinavý, tag to dostane novou vrstvičku tabulofky a bude
to pak bude mít zakonzervovanou celou historii motorky jako léta na stromě
Koldan psal:Filous psal:Progear 650 psal:
ok... woe, ne že to hned zválíš...
PS: dáme Ješted, dám ti lekci zdarma......dostanete do dršky vobá
neunavuj sa, dyš sem naposlet viděl mladýho, tak Progíra by uš moh zvládnout i sám, tagže bych na tfém místě jen počkal gdo vyhraje a temu pak dal liskanec
Progres je chcipak
Billy psal:Koldan psal:Filous psal:
...dostanete do dršky vobáneunavuj sa, dyš sem naposlet viděl mladýho, tak Progíra by uš moh zvládnout i sám, tagže bych na tfém místě jen počkal gdo vyhraje a temu pak dal liskanec
Progres je chcipak
...myslim že sou vobá tag ňák stejná váhová kategorije
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2012 09:52:32 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:
17,5 dell orto,
eště by to chtělo klapkyno ja daval 17,5 Naraku mel jsem v ruce i del orto ale vypadaj uplne stejne jen cena skoro polovicni.varec multivar kevlar remen.klapky bych taky rad prej jsou supr ty W-force ale chtej za ne raketu tak zatim pockam.zatim to posadim na serii fuck a az bude teplo bude se ladit na Leo Vince TT trysky uz mam koupeny.nevis o nejakym jetym streetovym fucku pro serii 50??
...úchylácí
Ondráš psal:Filous psal:......to víš, dneska je to samej Rytmus, Rihana a Kejtý Perry
Já když někde řeknu Brutus, tak se mi koukaj na nohy jestli nemám důchodky.
no a nemáš?
vogo mě zas utkvělo v makovici:
vomrdáme kněze
zapálíme kříž
pak do hajzlu ho spláchnem
ať je k peklu blíž
znesvětíme kostely
nablijem za oltář
potom svojí močí zhasnem svatozář
vyhoníme čůráky do vody světsený
pak nastavíme bohu
svý řitě spocený
válka
válka s nebem.....
Banditatom (Člen) 08.02.2012 15:46:21 Offline |
Billy psal:Koldan psal:Filous psal:
...dostanete do dršky vobáneunavuj sa, dyš sem naposlet viděl mladýho, tak Progíra by uš moh zvládnout i sám, tagže bych na tfém místě jen počkal gdo vyhraje a temu pak dal liskanec
Progres je chcipak
bacha na něj víš, že dokáže jednou rukou zlomit suchej rohlík
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:ja si vcera nadelil novej karbec,variator,remen a zadnitlumic na skutra.kazde s delame radost jinakpojistovna byla po bouracce docela stedra tak zbylo i na trochu tuuuuningu
17,5 dell orto,
JÁ Mám lauf tecnigas next R
street asi mám doma, ale trochu braklý :)je na minarelli horizontal...
byl na tom original... je to tento:
http://www.i-bazar.cz/1976092-skutr-aprilia-rally-lc/
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2012 17:19:58 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:
17,5 dell orto,
JÁ Mám lauf tecnigas next R
http://www.i-bazar.cz/1976092-skutr-aprilia-rally-lc/
což minarelli horizontal je v pořádku pokud je to AC,ale s timhle by mě na závody nepustili :( když už budu shanět tak ten co se tam dá použít.Pořád mě to láká zkusit aspoň jeden víkend..je to za pár šušnů a hodně ježdění a srandy.
Na Tecnigas sem ladil taky. Chvilku trvá než sladíš výkonovou křivku A to jsem chemicky leštil. Je to laborování, škoda neměl jít z baráku.
Potom ti dá 50ka tachometrově kilo (bez větru a bez kopce) a jsi vždy první za křižovatkou
bla...blabla...!
Lihy psal:vogo mě zas utkvělo v makovici:
vomrdáme kněze
zapálíme kříž
pak do hajzlu ho spláchnem
ať je k peklu blíž
znesvětíme kostely
nablijem za oltář
potom svojí močí zhasnem svatozář
vyhoníme čůráky do vody světsený
pak nastavíme bohu
svý řitě spocený
válka
válka s nebem.....
torr
upali kridla i andelu snad
kam se mu zachce, tam zasekne drap
cerna a bila, vic nechce znat
jen dvou hranic extrem, jezuitu rad
inkvizitorr, zveda svuj kriz...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:
no ja daval 17,5 Naraku mel jsem v ruce i del orto ale vypadaj uplne stejne jen cena skoro polovicni.varec multivar kevlar remen.klapky bych taky rad prej jsou supr ty W-force ale chtej za ne raketu tak zatim pockam.zatim to posadim na serii fuck a az bude teplo bude se ladit na Leo Vince TT trysky uz mam koupeny.nevis o nejakym jetym streetovym fucku pro serii 50??JÁ Mám lauf tecnigas next R
http://www.i-bazar.cz/1976092-skutr-aprilia-rally-lc/což minarelli horizontal je v pořádku pokud je to AC,ale s timhle by mě na závody nepustili :( když už budu shanět tak ten co se tam dá použít.Pořád mě to láká zkusit aspoň jeden víkend..je to za pár šušnů a hodně ježdění a srandy.
jo já mám AC... ale ten lauf je stejný...AC i LC mají přírubu ny výfuk ve stejném místě i sklon, já toho technigase kupoval od typa co jej jezdil na LC...
akorát jak říkám, je braklý
fido:
no ani mi nemluv než sem to doladil... a ted mě to čeká zas, gdyž budu měnit ten karbec
filousej:
magoři co?
K.a.s.y.m. (Člen) 09.02.2012 06:38:19 Offline |
to Fiat:proc magori?je to nejlevnejsi hrani s tuningem na dvou kolecha vysledkem muze bejt klidne 200% narust vykonu coz se u vejkech bajku nedateda da ale ne za 10 tis.
na ten technigas jsem cet dobry recenze
K.a.s.y.m. psal:to Fiat:proc magori?je to nejlevnejsi hrani s tuningem na dvou kolecha vysledkem muze bejt klidne 200% narust vykonu coz se u vejkech bajku nedateda da ale ne za 10 tis.
na ten technigas jsem cet dobry recenze
dyk já vím :)
ale 200 percent tak maximálně u 70-ky MHR
sem si četl tecnické předpisy pro třídu 50 serie a je tam omezená hlučnost, takže muj braklý výfuk je k prdu...
trochu si mě totiž nahlodal
ale jo... baví mě ten skuter
Banditatom psal:Billy psal:Koldan psal:
neunavuj sa, dyš sem naposlet viděl mladýho, tak Progíra by uš moh zvládnout i sám, tagže bych na tfém místě jen počkal gdo vyhraje a temu pak dal liskanecProgres je chcipak
bacha na něj víš, že dokáže jednou rukou zlomit suchej rohlík
Sem cekal ze aspon Prog odveti nejakou urazkou a ono houbelec, asi ma respekt
Billy psal:Banditatom psal:Billy psal:
Progres je chcipakbacha na něj víš, že dokáže jednou rukou zlomit suchej rohlík
Sem cekal ze aspon Prog odveti nejakou urazkou a ono houbelec, asi ma respekt
Z hobita ve flanelce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 09.02.2012 18:22:23 Offline |
VikecB12 psal:Billy psal:Banditatom psal:
bacha na něj víš, že dokáže jednou rukou zlomit suchej rohlíkSem cekal ze aspon Prog odveti nejakou urazkou a ono houbelec, asi ma respekt
Z hobita ve flanelce
chudák čivavák
nicola.foxx (Člen) 09.02.2012 19:29:30 Offline |
VikecB12 psal:Z hobita ve flanelce
Ty seš taky dobrá kurwa Sem se málem pochcal smíchem
XJelen psal:Honzik8719 psal:Ondráš psal:
Já když někde řeknu Brutus, tak se mi koukaj na nohy jestli nemám důchodky.když slyšim Brutus hnedle se mi vybaví hit ve kterym zpívaj automatická pračka a druhej ve kerym zpívaj nebezpečný sex...ty dva sem, tušim ve 14, slyšel u babičky na zábavě za plotem když sem se tam byl podívat na fichtlovi...
tak pod tohle se podepisuju,jako by to bylo včéra když jsme ve svých krásných 16letech jezdili na brutus (kyklop) až za hranice stredočeskýho kraje,když jim kokoti bolševický zakázali hrát.Tak jsme museli od Plas dál...na Plzeň.Pocházim z Rakovníka....BRUTUS RAKOVNÍÍÍÍK
banda1250 psal:tak pod tohle se podepisuju,jako by to bylo včéra když jsme ve svých krásných 16letech jezdili na brutus (kyklop) až za hranice stredočeskýho kraje,když jim kokoti bolševický zakázali hrát.Tak jsme museli od Plas dál...na Plzeň.Pocházim z Rakovníka....BRUTUS RAKOVNÍÍÍÍK
Konečně našinec...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:Billy psal:Banditatom psal:
bacha na něj víš, že dokáže jednou rukou zlomit suchej rohlíkSem cekal ze aspon Prog odveti nejakou urazkou a ono houbelec, asi ma respekt
Z hobita ve flanelce
Kua ja zadny flanelky nikdy nenosil
Billy psal:VikecB12 psal:Billy psal:
Sem cekal ze aspon Prog odveti nejakou urazkou a ono houbelec, asi ma respektZ hobita ve flanelce
Kua ja zadny flanelky nikdy nenosil
...jen nekecej
nicola.foxx (Člen) 10.02.2012 11:27:20 Offline |
Klasickou kostkovanou hobití flanelku
K.a.s.y.m. (Člen) 11.02.2012 11:20:22 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:to Fiat:proc magori?je to nejlevnejsi hrani s tuningem na dvou kolecha vysledkem muze bejt klidne 200% narust vykonu coz se u vejkech bajku nedateda da ale ne za 10 tis.
na ten technigas jsem cet dobry recenzedyk já vím :)
ale 200 percent tak maximálně u 70-ky MHR
sem si četl tecnické předpisy pro třídu 50 serie a je tam omezená hlučnost, takže muj braklý výfuk je k prdu...
trochu si mě totiž nahlodal
ale jo... baví mě ten skuter
no z těch mejch 4 koní se to dá i z 50 ccm
Stránky: 1 2