Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 16.02.2012 18:43:37 Offline |
Re: baterie
corimec psal:jestli se ti tam vejde,tak ji tam klidně dej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mě v těch mrazech nestartoval pežot taky buhvíjak dobře,baterka furt ne a ne s tím pořádně zatočit. Byla tam puvodní 95Ah (zhruba 750A startovací proud),tak sem tam nacpal to nejvěčí,co se do kastliku vejde a to 110Ah(1000A startovací proud) vod Varty a je to vo poznání lepčí No a protože mám v autě naftovej bufík,kerej taky něco málo z baterky žere při chodu(5-20W podle toho,jak moc je puštěnej) a potřebuju abych mohl v německu v klidu chrápat třeba 8hodin,tak sem si šoupl pod sedadlo ještě jednu menší baterku,na kerou sem bufíka napojil,tu sem propojil přes vodpojovač baterek s hlavní velkou baterkou,takže kdyš du spat,tak baterky vodpojovačam rozpojím,topením vytřískávám malou,ráno krásně nastartuju z velké a pak vodpojovačem propojím okruh a malá se mě za celodení cestu dom krásně dobije a je nachystaná na další noc topení...
Na pežotu to fšecko vychytám,pak už jenom to fšecko předělat do Mercedesa až se na něho zmůžu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jenže ta 72 je zadarmo, tak to neber že
Kelly01 psal:K úvodnímu příspěvku:
dát tam 63Ah Varta Silverline(stejný rozměr) a neřešit, ve všech nových ochrávkách a pod. tyhle baterky jsou, dávám je tam i jako výměnu a ještě se nastalo že by někomu nestačila...
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1