![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: ááách jo.......
zahamstnul to předemnou dědula na přechodu a už to bylo.moc jsem vzala za brzdu a ani nevím jak a bylo hají na zemi.já jsem v pohodě ale bandtika bude muset zase do nemocnice to počasí mě vážně s....... po dlouhý době jsem si vzala volno....
A je to!!
spidys psal:Zrzule: Ty bláho - tak to mě mrzí... myslel jsem, že budeš pak vyprávět v Rudný u kafča, jaký to bylo a tak... . No hlavně ale že se ti nic nestalo...
...dostals mejl? ...co ty vibrace?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zrzule psal:tak se omlouvám za absenci v jedovnicích.........už jsem byla na cestě a najednou BUM....
,jela bych dál ale ohnuli se mi řidítka a nějak to nešlo.tak tam moc nezlobte
...to je smutný, hlavně že si celá
loser: nevím na co narážíš nééé fakt tady jsem jela opravdu pomalu, byla to totiž moje premiéra na dešti tak jsem se bála......
Už jsi ready? teď dám bandasku do nemocnice a hnej jak bude zase doma což bude doufam do konce týdne tak vyrážíme na vejlet, jóóóó???
A je to!!
no, dneska jsem sel do prace, ale asi to nebyl nejlepsi napad. Asi mne zase naskocila horecka a nemuzu skoro ani polykat. Uvidime, jak mi bude koncem tydne a kdyztak muzeme v sobotu nebo kdy budes mit volno, nekam vyrazit. Jel bych se mrknout treba na jested, co?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
škardík: no to zní móóóóc dobře.mám volno a v sobotu jdu až na noční. jen nevím jestli bude moto.ty vado já se dneska ráno probudila a mě snad v noci někdo zmlátil jak mě bolí celej člověk....auauauau
hele a co děláš dneska......takové to naše normální chlastání?????
A je to!!
zrzule psal:škardík: no to zní móóóóc dobře.mám volno a v sobotu jdu až na noční. jen nevím jestli bude moto.ty vado já se dneska ráno probudila a mě snad v noci někdo zmlátil jak mě bolí celej člověk....auauauau
hele a co děláš dneska......takové to naše normální chlastání?????
Skládam puzzle Ve středu ráno mi stříkaj plasty, tak doufam že to do pátku hooodně uschne
viz avatar:)
škardík: hele jsi včera dělal mrtvýho brouka??? jsme za tebou chtěli přijet a trochu popít a ty nic. jinak já ti věřim že to dáš dohromady ale kolik km na tom ujedeš..........nóóó nevim. máš nějaký podrobnější info o pátku? budeš si mě muset někde vyzvednout protože já dojedu do plzně a jsem v p.......
A je to!!
zrzule psal:maňas: jak že to na tebe čeká??? jaký byli jedovnice??...............co si z toho pamatujete?
všechno pivo,rum fernet,víno........dál nemenuju dostávám žízeň
čeká,to na mě,ještě sem sebou pořádně nepraštil,tak čekám kdy se mi to povede
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
čekáš.............????? tak to potom nepřijde, já nečekala a hele BůůůůůůM na zem
.......a bylo to. týýýýýýýýýý jóóóóóó mět ak štve že jsem tam nemohla dorazit.no tak příště.
se škarďou
budem v pátek v plzni....tak doražte
A je to!!
Filous psal:škardík psal:Zrzuleeee. Pojeď v pátek do pilsnu. První jarní srázeček a moje letošní velkolepá premieera. Co?
...ty ušs to lego poskládal???
...a pochlubit by ses nechtěl???
Wogo eště nee, chybí mi na to dát nádrž svjetlo, podsedlák a blatník. To udělam v pátek ráno a pak se teprv budu chlubit
škardík psal:Filous psal:škardík psal:Zrzuleeee. Pojeď v pátek do pilsnu. První jarní srázeček a moje letošní velkolepá premieera. Co?
...ty ušs to lego poskládal???
...a pochlubit by ses nechtěl???
Wogo eště nee, chybí mi na to dát nádrž svjetlo, podsedlák a blatník. To udělam v pátek ráno a pak se teprv budu chlubit
...sem zvjedaf
zrzule psal:škarďa: chrochrochro. teda toto zase včera dopadlo. Jo a doufám že už se mi v mrazáku chladí ta Finská........
![]()
dneska jsem si koupila nový řidla tak doufám že mi je martin do pátku vymění......
Sme tam na tvojí počest tu finskou včera vypili Litr absolutky pad ve třech jak prd. Sem byl zase kua nezničitelnej
škarďa: hele vííííš co, mě je to jedno, můžeš koupit další a zase jí vychlastat a další a další......ale finskou pro zrzulku prostě musíš mít, víš co mě to stálo sil tam přijet a pak se tam s tebou ještě zničit????
A je to!!
Stránky: 1