Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Je tady nějakej veteránista?

VikecB12 (Člen)
25.01.2012 20:21:54

Je tady nějakej veteránista?

Mám malej dotaz,máme doma starýho jednosica pincka 555ku z roku tuším 59,je celkem puvodná,dokonce má možná origo gumybigsmile,barva dost strávená,ráfky lehce voreznutý,ale jede,svítí,troubí. Nemá žádný doklady,má jenom origo štítek na rámu. Je nějaká možnost na to dostat nějaký veteránský papíry nebo něco tak,aby se s tím dalo legálně na silnicu?

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jennys (Člen)
25.01.2012 20:31:26

Re: Je tady nějakej veteránista?

No, mám pocit, že musíš být někde vedený jako sběratel nebo tak něco, abys mohl požádat o Véčko na SPZ.

Libor nx (Člen)
25.01.2012 20:36:39

Musíš na testaci veteránů,tady to máš popsaný http://www.motorkari.cz/clanky/veterani … 18229.html

Kuba B12 (Člen)
25.01.2012 20:46:57

je to nesmysl,   kvůli fichtlovi určitě

honda je honda
PALOUS (Člen)
25.01.2012 21:13:03

Kuba B12 psal:

není to kecáš páč Vikec na pařezu to by bylo žrádlogoodvěřím že  se  sponzorama by neměl problém aby to utáchbigsmile

Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen)
25.01.2012 21:54:20

jennys psal:

No, mám pocit, že musíš být někde vedený jako sběratel nebo tak něco, abys mohl požádat o Véčko na SPZ.

good ale to běhání kolemsick

marakm myslím dělá s tátou veteránygood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš (Člen)
25.01.2012 23:46:31

VikecB12 psal:

Mám malej dotaz,máme doma starýho jednosica pincka 555ku z roku tuším 59,je celkem puvodná,dokonce má možná origo gumybigsmile,barva dost strávená,ráfky lehce voreznutý,ale jede,svítí,troubí. Nemá žádný doklady,má jenom origo štítek na rámu. Je nějaká možnost na to dostat nějaký veteránský papíry nebo něco tak,aby se s tím dalo legálně na silnicu?

Tak přesně tohle prodal otec za 500,-
Jsem myslel, že mě klepne.surprisedfuck

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
26.01.2012 09:09:44

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

přesně tohle jsem v krabicovém stavu (kompletní) včetně papíru tu knížečkugood koupil za 500kč a flašku slivovicebigsmile

VikecB12 (Člen)
26.01.2012 09:13:39

PALOUS psal:
Kuba B12 psal:

není to kecáš páč Vikec na pařezu to by bylo žrádlogoodvěřím že  se  sponzorama by neměl problém aby to utáchbigsmile

Vole,to je jak v tom 6medvědů s cibulkou,jak tam lítaj ti medvědi na těch vehiklechbigsmile

osiris (Člen)
26.01.2012 09:18:06

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

...to nemá zas takovou ukrutnou hodnotu aby ses tím tak trápil smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 (Člen)
26.01.2012 09:24:08

Nemá,tata to dotáhl loni dom vod nějaké zákaznice u kerá to stálo v garáži snad za 7kil. Ženská to tam měla po otcovi,kerej je 20let pod drnem a vod té doby s tím nikdo nejel,takže byl provozovanej jenom nějakejch 30letbigsmile Každopádně je to hezkej stařík,kerýho by bylo škoda někde za pár korun prodat,ale tata by s tím chtěl na chatě vobčas na silnic,ať není vodkázanej na přesuny jenom polňačkamabigsmile Už právě přemejšlel že to vymění za babetusmile2

Mour (Člen)
26.01.2012 09:43:58

Víkec: Tak  takového pincka jednoskoka mám po dědovi taky i vč. TP - taková plátěná knížečka bigsmile . Jinak jak děda v 85 umřel, tak pionýra zapoměli uvést v dědictví a už to následně nešlo přepsat. Doma jsem robce navrch, že bych jí ho zrepasoval a dal tam košík, aby mohla jezdit do obchoda. A i se mnou třeba na  výlet. surprised Nechce idontknow bigsmile

Banditatom (Člen)
26.01.2012 09:50:08

Mour psal:

Víkec: Tak  takového pincka jednoskoka mám po dědovi taky i vč. TP - taková plátěná knížečka bigsmile . Jinak jak děda v 85 umřel, tak pionýra zapoměli uvést v dědictví a už to následně nešlo přepsat. Doma jsem robce navrch, že bych jí ho zrepasoval a dal tam košík, aby mohla jezdit do obchoda. A i se mnou třeba na  výlet. surprised Nechce idontknow bigsmile

vogu víš jaký to "pro mě" bylo ze začátku obtížnýsmokin

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1057_obraz151.jpg

tomsth (Člen)
26.01.2012 19:39:57

VikecB12 psal:

Tak heleďse, na veteránský se to samo dá, ale čeká tě pak každej rok pak testace (většinou je to formalita) a hnusný zelený číslo, do toho bych nešel. Spíš kup jinou 555 s papírama nebo jen papíry a postav to na ně. Pincek nemá číslo na rámu, ale jen na štítku, ten koupíš novej a raznice snad máš (kdyžtak si je puč nebo na aukru sou za levno pro takovejhle účel k mání). Kapišto?
PS řeším teď to samý, bo renovuju 550 http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40169

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
MaraKM (Člen)
26.01.2012 21:25:26

Samozřejmě to jde, proč by nešlo a třebas přímo u nás evilsmile1

555 je "méně cenější" než 550 (osobně mám od každé 3 kousky cool a odkaždé jen jednu s papírama).
Je potřeba aby fechtl byl pojízdný, prostý úprav a pokud jej nechceš renovovat, tak aby nebyl moc rezavej (rozuměj nebezpečnej) atd. atd. - narozdíl od STK zde totiž dost záleží na benevolenci testační komise - funguje to na principu = co neukecáš a (nebo) nedoložíš, tak máš smůlu.

nějaké obecné info zde http://ceskyveteran.cz/testace
ceník testací ve zlínském kraji http://ceskyveteran.cz/user_upload/docu … estaci.pdf

Obecně záleží k čemu pincka chceš - pokud na lítání do obchodu / práce či hospody, udělej to jak je psáno výše - sežeň si živé papíry.

Nic lidského mi není cizí
tomasNJ (Člen)
26.01.2012 21:41:15

Banditatom psal:
Mour psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … raz151.jpg

jo tak tohle bude lestos na jaře u mě doa taky takbigsmile
akorát já teda skutera mám, a tedka si hraju eště s jedním...jede to 50, žádné řazení, no pro absolutního laika ideal...good

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
MaraKM (Člen)
26.01.2012 21:43:38

tomsth psal:

řeším teď to samý, bo renovuju 550

Nevím co a jak máš, nemáš, řešíš apod. ale tento odkaz by ti mohl bodnout minimálně jako zajímavé večerní čtení před spaním good
http://www.inext.cz/jawa_50_typ550/

Já to pročítal znovu naposledy na podzim, i když autor článku na zveřejněný mail nereaguje souhrn informací je výživný...smile1

Banditatom (Člen)
26.01.2012 21:44:11

tomasNJ psal:
Banditatom psal:
Mour psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … raz151.jpg

jo tak tohle bude lestos na jaře u mě doa taky takbigsmile
akorát já teda skutera mám, a tedka si hraju eště s jedním...jede to 50, žádné řazení, no pro absolutního laika ideal...good

no jestli máš skůtry dva seš cajkgood já si to  opravdu užívalbigsmile

MaraKM (Člen)
26.01.2012 21:48:02

VikecB12 psal:

Ještě jedna zprávička - právě se dívám, že v Brůně budeme dělat testace nejspíše 19.4. nevím přesně v kolik a jestli to klapne, ale děláme tu testace jedné renovátorské dílně. Táákže pokud by jsi to stihnul a měl zájem, dalo by se to domluvit smile1

tomsth (Člen)
26.01.2012 21:52:12

MaraKM psal:

Já to pročítal znovu naposledy na podzim, i když autor článku na zveřejněný mail nereaguje souhrn informací je výživný...smile1

jj, znal jsem tyhle stránky už před tím, než jsem tu 550 koupil.
Teď už jen spasovat prsíčka s nádrží a kapotáží, pak už lakovna a montáž..ale nejsou lidi help
Zas na druhou stranu správnej veteránista nespěchá, což splňuji, páč toho fichtla stavím čtvrtým rokem bigsmile

MaraKM (Člen)
27.01.2012 20:03:22

tomsth psal:

Zas na druhou stranu správnej veteránista nespěchá, což splňuji, páč toho fichtla stavím čtvrtým rokem bigsmile

To jsi ještě měkouš bigsmilebigsmilebigsmile
já s tatou pořídil ty fechtlíky před 11 lety! K tomu pak ještě přibyl S11 a později Spartak...

Z pincků původně jezdily dva, pak jeden a dnes ani jeden bigsmile pustil jsem se konečně do renovace, ale nejde mi to tak rychle jak jsem čekal idontknow celé ty roky jsem pomáhal lidem okolo, tak uvidím kolik mi zaberou času moje úložky  smile1

tomsth (Člen)
27.01.2012 21:01:38

MaraKM psal:

To jsi ještě měkouš bigsmilebigsmilebigsmile
já s tatou pořídil ty fechtlíky před 11 lety! K tomu pak ještě přibyl S11 a později Spartak...

no jo, jenže k tomu pařezu mám ještě hranatou čízu 477 s PAvem, zetku Téčko, malou kejvačku s Motexem..všechno momentálně buď v "depozitu" (sklep), nebo ve stavu rozebraném/napůl rozebraném a různém stádium renovace..vlastně číza a Pav normálně jezdí, jen teď chudinka nemá ani jedno kolo (stáčím bubny)..nejsou na všechno lidi, no

jo a vlastně eště B6-ku, aby se neřeklo bigsmile

MaraKM (Člen)
28.01.2012 19:35:24

Tu jsem paradoxně dal do kupy taky během pár měsíců... a šlo to bigsmile

yebat (Člen)
21.02.2012 17:21:59

já se teď s kolegou budu pouštět do týhle hromádky... dva komplet S11 smile1

http://2i.cz/2i/i/4f43d252/0b86a6fe761fb85ca79096c9eb798680/8fca85af7c.p.jpg
tomasNJ (Člen)
21.02.2012 20:59:59

yebat psal:

já se teď s kolegou budu pouštět do týhle hromádky... dva komplet S11 smile1

http://2i.cz/2i/i/4f43d252/0b86a6fe761f … af7c.p.jpg

superbigsmilebigsmilebigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ondráš (Člen)
21.02.2012 21:09:46

tomasNJ psal:

superbigsmilebigsmilebigsmile

Ale zase se neumažou...smokin

yebat (Člen)
21.02.2012 21:12:41

kurvafix, co to je? idontknow bigsmilebigsmile

yebat (Člen)
21.02.2012 21:15:21

http://2i.cz/2i/i/4f44094a/1fdfbceeec9e20b40e9b04d6a143356f/4fdb94be6d.f.jpg
Filous (Člen)
21.02.2012 21:19:45

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
yebat (Člen)
21.02.2012 21:22:03

no abych pravdu řek, tak se mi do toho moc nechce... :D

Kožak (Člen)
21.02.2012 21:24:24

já tam teda pussyvydim...vy taky?

MRDAT!!!
VikecB12 (Člen)
21.02.2012 21:52:29

Tak to máte kopu práce před seboubigsmile Než z toho budou s11kybigsmile

hlemejzd999 (Člen)
21.02.2012 21:55:31

to si dáte začínat  takhle takříkajíc z ničeho bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
válejícísesmajlíkpozemi bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Ondráš (Člen)
21.02.2012 22:01:29

hlemejzd999 psal:

to si dáte začínat  takhle takříkajíc z ničeho bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
válejícísesmajlíkpozemi bigsmilebigsmilebigsmile

Odvaha jim nechybí.
Další level je "z prdu kulička".smile1

MaraKM (Člen)
22.02.2012 07:55:25

Stavět dvakrát komplet stadióna, takříkajíc na zelené louce bude dost mastný teda bigsmile
při dnešní "ceně dílů"  bigsmile

- mimochodem dnes se staví TO a z DÍLŮ, které před cca 10lety nikdo nechtěl pomalu ani do železa.... idontknow

VikecB12 (Člen)
22.02.2012 08:30:37

MaraKM psal:

Stavět dvakrát komplet stadióna, takříkajíc na zelené louce bude dost mastný teda bigsmile
při dnešní "ceně dílů"  bigsmile

- mimochodem dnes se staví TO a z DÍLŮ, které před cca 10lety nikdo nechtěl pomalu ani do železa.... idontknow

To máš pravdu,jako děcko sem měl taky S11ku,pak ještě jednu a k tomu hromadu dílů,rámů,nějakej ten motor a byl sem rád,kdyš sem stadiony prodával,že si ten "bordel" kupec vodvezl,protože co taky s tím žebigsmile A stejně to bylo s kejvačkou,ke které byly snad další dvě v bednách ale zároveň u každě něco podstatnýho vždycky chybělo,aby se daly tenkrát poskládatsmile2 Už to bude 15let,co tuhle veteš doma nemám,ale bylo s tim dobrý dětstvígood Pak proběhla ještě J634 a 632,ale to už nebylo vonosmile2

yebat (Člen)
22.02.2012 10:39:28

jo, co jsem koukal, tak jeden spolkne dvacku minimálně... proto druhýho dávám kolegovi, ten už něco dohromady dával, takže to bude dělat sppíš on... sám jsem zvědavej, jak to nakonec dopadne...

MaraKM (Člen)
22.02.2012 17:33:18

Pokaváď to nechceš přímo pro sebe a "na furt" tak se na to ass nebo do toho prosím tě alespoň nervy prachy horem, dolem... nedostaneš to zpět a takový ty rádoby kecy" To má cenu minimálně 15.000,- dyť se podívej na inzeráty..." njn ale taky sleduj jak tam vysej dluho než ... než je stáhnou smile1

Já jako "navíc na náhradní díly" dovezl domů jednoho, který se ukázal jako "potencionální" zlatej důl.... ale stejně neprodám, takže je to jen a pouze čirá fantazie z říše kéců bigsmile

MaraKM (Člen)
22.02.2012 17:35:29

Jo a pokud někomu něco říká S23 tak nad tou jsem ohrnul noc, že je hnusná a že požadovanejch 4.500,- Kč mu teda rozhodně nedám.... za 2měsíce jsem se dozvěděl, že to nakonec dal na net a dojel borec z Vídně a dal mu za to 25.000,- Kč ... při troše pátrání jsme zjistil, že jich bylo pouze 25 kusů, 23 vlastnil onen rakušák - pořídil 24.kousek o kterém nevěděl kde je a jednoho vlastníka co má poslední kousek nemůže překecat k prodeji evil takže tak nějak...

VikecB12 (Člen)
22.02.2012 18:37:59

To byl ten tříkvalt néhelpgood
Těch normálních verglůbigsmile se za nějakej velkej peníz nikdo nezbaví a je jedno,jestli jo to moped,nebo třiapula. Je jich ještě fšude hodně.

tomsth (Člen)
22.02.2012 19:17:57

MaraKM psal:

Jo a pokud někomu něco říká S23 tak nad tou jsem ohrnul noc, že je hnusná a že požadovanejch 4.500,- Kč mu teda rozhodně nedám.... za 2měsíce jsem se dozvěděl, že to nakonec dal na net a dojel borec z Vídně a dal mu za to 25.000,- Kč ... při troše pátrání jsme zjistil, že jich bylo pouze 25 kusů, 23 vlastnil onen rakušák - pořídil 24.kousek o kterém nevěděl kde je a jednoho vlastníka co má poslední kousek nemůže překecat k prodeji evil takže tak nějak...

No, těm 25ks bych nevěřil, vyrobilo se jich pravda nemnoho a a z toho většina šla na vývoz http://www.motomagazin.cz/index.php?act … tadionuvod , ale asi víc než jen 25.
Tenhle kousek se našel v USA http://www.motomagazin.cz/index.php?act … stadions23 .
4 a půl bych za něj dal z fleku..

MaraKM (Člen)
23.02.2012 18:24:24

tomsth psal:

No, těm 25ks bych nevěřil, vyrobilo se jich pravda nemnoho a a z toho většina šla na vývoz http://www.motomagazin.cz/index.php?act … tadionuvod , ale asi víc než jen 25.
Tenhle kousek se našel v USA http://www.motomagazin.cz/index.php?act … stadions23 .
4 a půl bych za něj dal z fleku..

"Jak jsem tehdy nakoupil, tak prodávám" smile1 jen zběžně jsem si o tom něco na netu onehdá našel... vím např, že v améru to právě používali jako výbavu obytňáků.
Prostě to bylo "nějaký divný" a kšeftman nejsem (i když vědět tehdy za kolik se to dalo otočit idontknow tak bych pouvažoval bigsmile )

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS