Nejsi přihlášen
nabijacka z lidlu - pokazena??
kuva, ked je baterka v motorke, tak pekne toci aj nastartuje, ale nabijacka sa sprava, akoby bola bateria v prdeli.
mate s tym niekto skusenosti. odisla dakomu tato "lidl" nabijacka? dik
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
hlemejzd999 (Člen) 19.02.2012 18:18:16 Offline |
Re: nabijacka z lidlu - pokazena??
osiris psal:...fláknul jsem s ní vzteky vo zeď a mám klid
hezky si ji vyreklamoval
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 19.02.2012 18:21:45 Offline |
mám jednu nepouživaou v garáži ti jí daruju
jinač tohle už jsem někde četl, že se prej takhle vysere
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
moje z lidlu TX funguje na vyybornou pokud teda nejni bateka vybita moc, pak se nechytne a musim ji pomoct zdrojem ale na udrzovacku pres zimu se osvedcila
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Killere mě funguje jedna báseň .....teda abych to nezakřik...
Nabíjím s tím auto i moto a bez problémů.....
Tak nevím....
P.S. jestli to není tím že to nabíjí eNka... když klekla Tomovi tak to vše nasvědčuje že to nemá rádo eNka ....... A za to bych se na ni moc nezlobil..
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
byl tam někdo?dá se to žrát? http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23341.htm
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:byl tam někdo?dá se to žrát? http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23341.htm
ještě sem zapoměl páč je to snad jedno jesi nabijačka nebo zabijačkajá jen že jitrnice je hodně
Banditatom (Člen) 20.02.2012 21:01:55 Offline |
PALOUS psal:byl tam někdo?dá se to žrát? http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23341.htm
kuci z arbeitnu to nakoupily a prej hnus ale to víš mi kuci vesnický jsme rozmlsaný s těch zabíjaček
PALOUS psal:PALOUS psal:byl tam někdo?dá se to žrát? http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23341.htm
ještě sem zapoměl páč je to snad jedno jesi nabijačka nebo zabijačkajá jen že jitrnice je hodně
Palous, neblbni, Ty ze vsi a jitrnice z Lídlu?, kdyby Tě někdo místní viděl, tak si mrtvý muž, totálně zvostuzen, odsouzen k celoživotnímu posměchu ....
Banditatom psal:PALOUS psal:byl tam někdo?dá se to žrát? http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23341.htm
kuci z arbeitnu to nakoupily a prej hnus ale to víš mi kuci vesnický jsme rozmlsaný s těch zabíjaček
skusím se tam stavit ve středu páč jesi budou uš jetý tak sou naale ty Lada vobrásky sou teda hodně
Banditatom (Člen) 20.02.2012 21:06:35 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:PALOUS psal:byl tam někdo?dá se to žrát? http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23341.htm
skusím se tam stavit ve středu páč jesi budou uš jetý tak sou naale ty Lada vobrásky sou teda hodně
jednou domů donesla moje jitnicoj s tesca a už nikdác barva pěkná chuť žádná když si s ní plácnul o zem lítala všude
ale aranžer se vyřádil to jo
Mour psal:PALOUS psal:PALOUS psal:byl tam někdo?dá se to žrát? http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23341.htm
Palous, neblbni, Ty ze vsi a jitrnice z Lídlu?, kdyby Tě někdo místní viděl, tak si mrtvý muž, totálně zvostuzen, odsouzen k celoživotnímu posměchu ....
sem myslel že dyš ně říkaj že sem jitrnice že bych to moch dát páč poslední prase co sem doma viděl je momentálně na votpolední a valí hypotéku
PALOUS psal:Mour psal:PALOUS psal:
ještě sem zapoměl páč je to snad jedno jesi nabijačka nebo zabijačkajá jen že jitrnice je hodněPalous, neblbni, Ty ze vsi a jitrnice z Lídlu?, kdyby Tě někdo místní viděl, tak si mrtvý muž, totálně zvostuzen, odsouzen k celoživotnímu posměchu ....
sem myslel že dyš ně říkaj že sem jitrnice že bych to moch dát páč poslední prase co sem doma viděl je momentálně na votpolední a valí hypotéku
...no u nás hypotéku valí spíš takový králíček ..denní
...jo a na ty jitrnice z Lídloj se vyseroj bo se pak poblijoj a poseroj a taky pogrcoj
Banditatom (Člen) 20.02.2012 21:11:44 Offline |
Mour psal:PALOUS psal:Mour psal:
Palous, neblbni, Ty ze vsi a jitrnice z Lídlu?, kdyby Tě někdo místní viděl, tak si mrtvý muž, totálně zvostuzen, odsouzen k celoživotnímu posměchu ....sem myslel že dyš ně říkaj že sem jitrnice že bych to moch dát páč poslední prase co sem doma viděl je momentálně na votpolední a valí hypotéku
...jo a na ty jitrnice z Lídloj se vyseroj bo se pak poblijoj a poseroj a taky pogrcoj
...vogu jako šidítko pro paňmámy to použitelný bude
prej králičkoj
Mour psal:PALOUS psal:Mour psal:Palous, neblbni, Ty ze vsi a jitrnice z Lídlu?, kdyby Tě někdo místní viděl, tak si mrtvý muž, totálně zvostuzen, odsouzen k celoživotnímu posměchu ....
ale todle mě nerozmluvíš ty červený na ryby to bude pecka bo teplej rybář u vody to je taky hodně
dobře poslechnu tě teda parťáku
sem myslel že dyš ně říkaj že sem jitrnice že bych to moch dát páč poslední prase co sem doma viděl je momentálně na votpolední a valí hypotéku...no u nás hypotéku valí spíš takový králíček ..denní
...jo a na ty jitrnice z Lídloj se vyseroj bo se pak poblijoj a poseroj a taky pogrcojale todle mě nerozmluvíš ty červený na ryby to bude pecka bo teplej rybář u vody to je taky hodně
dobře poslechnu tě teda parťáku
ještě votkas nééé http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23374.htm
Banditatom psal:Mour psal:PALOUS psal:
sem myslel že dyš ně říkaj že sem jitrnice že bych to moch dát páč poslední prase co sem doma viděl je momentálně na votpolední a valí hypotéku...no u nás hypotéku valí spíš takový králíček ..denní
...jo a na ty jitrnice z Lídloj se vyseroj bo se pak poblijoj a poseroj a taky pogrcoj...vogu jako šidítko pro paňmámy to použitelný bude
prej králičkoj
Dyť máš 14-ctku, tak na co šidítko? ...nebo, že by to fungovalo jenom u Bandita??
PALOUS psal:PALOUS psal:Mour psal:
...jo a na ty jitrnice z Lídloj se vyseroj bo se pak poblijoj a poseroj a taky pogrcojale todle mě nerozmluvíš ty červený na ryby to bude pecka bo teplej rybář u vody to je taky hodně
dobře poslechnu tě teda parťákuještě votkas nééé http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23374.htm
...docela mě mrzí, co Ti napíšu ...velikost max 41, což je sedmička, typuju Tě na větší ...takže co tam máš dál
Banditatom (Člen) 20.02.2012 21:19:31 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...jo a na ty jitrnice z Lídloj se vyseroj bo se pak poblijoj a poseroj a taky pogrcoj...vogu jako šidítko pro paňmámy to použitelný bude
prej králičkojDyť máš 14-ctku, tak na co šidítko? ...nebo, že by to fungovalo jenom u Bandita??
ja psal pro paňmámy ať máme čas se v létě flákat
palousoj: za mě ty červený
Mour psal:PALOUS psal:PALOUS psal:
ale todle mě nerozmluvíš ty červený na ryby to bude pecka bo teplej rybář u vody to je taky hodně
dobře poslechnu tě teda parťákuještě votkas nééé http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23374.htm
...docela mě mrzí, co Ti napíšu ...velikost max 41, což je sedmička, typuju Tě na větší ...takže co tam máš dál
tak s toho udělám pantofel a yebat na patej
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:
...vogu jako šidítko pro paňmámy to použitelný bude
prej králičkojDyť máš 14-ctku, tak na co šidítko? ...nebo, že by to fungovalo jenom u Bandita??
ja psal pro paňmámy ať máme čas se v létě flákat
palousoj: za mě ty červený
aš budeš s bábou protivnou tak dlouho jak já tak se ti bude stejskat a chybět ti to tak se kroť mláděale je fakt že mám tolik volna že nevím co s ním
ještě votkas nééé http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz … _23374.htm...docela mě mrzí, co Ti napíšu ...velikost max 41, což je sedmička, typuju Tě na větší ...takže co tam máš dál
tak s toho udělám pantofel a yebat na patej
..nebo jebat na prstej ...to zas ale bude na prd to zateplení ....bože, to je situlace!
Banditatom (Člen) 20.02.2012 21:25:18 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:Mour psal:
Dyť máš 14-ctku, tak na co šidítko? ...nebo, že by to fungovalo jenom u Bandita??ja psal pro paňmámy ať máme čas se v létě flákat
palousoj: za mě ty červenýaš budeš s bábou protivnou tak dlouho jak já tak se ti bude stejskat a chybět ti to tak se kroť mláděale je fakt že mám tolik volna že nevím co s ním
no mi mladej nevíme jak to vy ostřílení ženáči máte s propustkama
Mour psal:PALOUS psal:Mour psal:
...docela mě mrzí, co Ti napíšu ...velikost max 41, což je sedmička, typuju Tě na větší ...takže co tam máš dáltak s toho udělám pantofel a yebat na patej
..nebo jebat na prstej ...to zas ale bude na prd to zateplení ....bože, to je situlace!
víš hofno co je situacetohle čeká každýho
Sexuálně aktivní žena středního věku informovala svého plastického chirurga, že chce zmenšit své stydké pysky, protože se věkem příliš zvětšily a zplihly. Z důvodu studu, trvala na tom že se o její operaci nesmí nikdo dovědět Chirurg samozřejmě souhlasil.
Když se probrala z anestezie, našla vedle sebe na posteli položené tři nádherné růže. To ji rozčílilo a okamžitě si nechala zavol...at chirurga.
"Mám pocit, že jsem vás požádala, aby se o mé operaci nikdo nedověděl"!
Chirurg jí řekl, že splnil její přání důvěrnosti a že první růže byla od něj.
Za její odvahu a důvěru v něj, jako v lékaře.
"Cítil jsem s vámi, protože jste si tím prošla bez jakékoli podpory blízkých."
"Druhá růže je od zdravotní sestry. Asistovala mi při operaci a cítila s vámi, protože před nedávnem sama prošla touto procedurou sama.."
"A co ta třetí růže?" zeptala se pacientka.
"Ta je od muže z oddělení spálenin - chtěl vám poděkovat za své nové uši."
tak s toho udělám pantofel a yebat na patej..nebo jebat na prstej ...to zas ale bude na prd to zateplení ....bože, to je situlace!
víš hofno co je situacetohle čeká každýho
Sexuálně aktivní žena středního věku informovala svého plastického chirurga, že chce zmenšit své stydké pysky, protože se věkem příliš zvětšily a zplihly. Z důvodu studu, trvala na tom že se o její operaci nesmí nikdo dovědět Chirurg samozřejmě souhlasil.
Když se probrala z anestezie, našla vedle sebe na posteli položené tři nádherné růže. To ji rozčílilo a okamžitě si nechala zavol...at chirurga.
"Mám pocit, že jsem vás požádala, aby se o mé operaci nikdo nedověděl"!
Chirurg jí řekl, že splnil její přání důvěrnosti a že první růže byla od něj.
Za její odvahu a důvěru v něj, jako v lékaře.
"Cítil jsem s vámi, protože jste si tím prošla bez jakékoli podpory blízkých."
"Druhá růže je od zdravotní sestry. Asistovala mi při operaci a cítila s vámi, protože před nedávnem sama prošla touto procedurou sama.."
"A co ta třetí růže?" zeptala se pacientka.
"Ta je od muže z oddělení spálenin - chtěl vám poděkovat za své nové uši."
Ježišikriste, pánbůh s námi a zlé pryč, pojďme radči vykládat o motkách
jo a komu odesla nabijecka z lidlu - maji pekne v tescu cca 250 kachli
krasne cervene vypadaj skoro jak optimet
skoro mne mrzi ze ta lidlacka mi furt funguje
jardagsf katalogama z motoradermesse Linz se probirajici a dle ziskanych map jarni cesty planujici
MOTO KOZZI GRISO
to Palous : to nežer, LIDL tláču míchal určo bez masa ňákej R2D2 co neumí ani dochutit.
Správná tlačenka jedině vod nadrátovanýhoj řezníka : nový koření, pepř, sůl s mírou a do žaludku aspoň 10x propranýho v kamenci.
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2012 20:33:45 Offline |
jardagsf psal:jo a komu odesla nabijecka z lidlu - maji pekne v tescu cca 250 kachli
jardagsf katalogama z motoradermesse Linz se probirajici a dle ziskanych map jarni cesty planujici
f tesku jo ? ...kurva dneska jsem byl v Táboře...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
To je jak s tim pravym moravskym uzenym , dyt to videlo udirnu tak leda z vlaku
hlemejzd999 psal:jardagsf psal:jo a komu odesla nabijecka z lidlu - maji pekne v tescu cca 250 kachli
jardagsf katalogama z motoradermesse Linz se probirajici a dle ziskanych map jarni cesty planujicif tesku jo ? ...kurva dneska jsem byl v Táboře...
stará nakupuje,já čumim po nabíječce a žádnou nemaj,nebo sem slepej
Stránky: 1