Nejsi přihlášen
Vidle na B 6 2003
Cus , kamos koupil bouranou bandasku , aby jako moch jezdit se mnou , je to samozrejmne N , 600 ,r.v.2003 .Je to bouchly na predek . takze schani predni vidle a ten kybl na parabolu , ta to prezila Otazka ,jsou ty vidle stejny z neceho jinyho ? B12 , SV 650 , ... .Nema to nekdo doma ?
Banditatom (Člen) 28.02.2012 12:13:35 Offline |
Re: Vidle na B 6 2003
deny1234 psal:Cus , kamos koupil bouranou bandasku , aby jako moch jezdit se mnou , je to samozrejmne N , 600 ,r.v.2003 .Je to bouchly na predek . takze schani predni vidle a ten kybl na parabolu , ta to prezila Otazka ,jsou ty vidle stejny z neceho jinyho ? B12 , SV 650 , ... .Nema to nekdo doma ?
B12 určitě né SV nevím, ten kýbl originál maj smůlu... pokud chceš jen trubky cinkni kojaksro pokud použitý http://motopuzzle.cz/dily.php?stav=1&am … p;fisek=24 ale neber od něj ty nové jsou to mrdky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
to se dneska vyplati koupit bouranou motku ? a pak to opravovat
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2012 12:47:21 Offline |
deny1234 psal:Cus , kamos koupil bouranou bandasku , aby jako moch jezdit se mnou , je to samozrejmne N , 600 ,r.v.2003 .Je to bouchly na predek . takze schani predni vidle a ten kybl na parabolu , ta to prezila Otazka ,jsou ty vidle stejny z neceho jinyho ? B12 , SV 650 , ... .Nema to nekdo doma ?
krom vidlic musite nechat srovnat i spodni a horni brejle.
SV ma stejny kluzaky a streva ale jestli jsou stejny i delky trubek to si nejsem jistej.slo by to porovnat na partsdepot podle objednacich cisel.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2012 12:50:02 Offline |
Billy psal:to se dneska vyplati koupit bouranou motku ? a pak to opravovat
vyplati ale jak ktera.tahle jo ale ne na kseft.tak pro sebe.
to Mour za tech 15 uz je to na hranici
Banditatom (Člen) 28.02.2012 12:51:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:to se dneska vyplati koupit bouranou motku ? a pak to opravovat
vyplati ale jak ktera.tahle jo ale ne na kseft.tak pro sebe.
to Mour za tech 15 uz je to na hranici
¨vogu nejní to tak dávo co tu jeden expert prodával něco co bylo v minulosti bandit za 30tis
...děláte si prdel, ale jag je to dražší neš 10, tag na to srát...mi loni s Alešem koupili za 30 SV, kerý bylo rozbitý na předek, ale zas žádná trága s vidinou, že se na tom napakujem, páč to bylo uplně nový s najetejma 3t km a dyš sme to ve finále spočítali, tag sme vyďáli celejch pjet tyšonc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No von si každej řekne že vymění trubky ve vidlích a jezdí,jenomže pak na něho vykouknou pokroucený kotouče,vohlá oska,nějakej ten držák třmenu,ložisko do krku a seš v tom až po uši Proto sem se už vysral na vopravování doveženejch bajků,protože doba,kdy na motorku stačilo pověsit nějaký světlo,nebo ufoštítek a šup s ňou do světa je dávno pryč a pokud to skládáš do origo věcí,tak je to finanční nesmysl
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2012 14:07:43 Offline |
Filous psal:...děláte si prdel, ale jag je to dražší neš 10, tag na to srát...mi loni s Alešem koupili za 30 SV, kerý bylo rozbitý na předek, ale zas žádná trága s vidinou, že se na tom napakujem, páč to bylo uplně nový s najetejma 3t km a dyš sme to ve finále spočítali, tag sme vyďáli celejch pjet tyšonc
jo takhle nejak jsme dopadli taky s SV.
Jak uz tu nekdo psal ta opravovat d origa se dneska nevyplati.ma to smysl tak pro sebe a jeste nejlip kdyz je to na nejakou stavbu.
Banditatom (Člen) 28.02.2012 15:31:01 Offline |
Kelly01 psal:Ne každej kupuje na "kšeft"
Koupil bych celej předek z dvanáctky(vč brejlí) a hotovo za 30 min
jo zapoměli dodat, že včetně kola brzdičů a kotoučů
Jo, a sobě jsem spravoval po kreši z nových dílů a i tak na to padlo přes 90litrů a musel jsem třeba trubky rovnat, vařit plasty, cínovat nádrž apod. bo bych se do toho nevešel..
Ale mám k ní citovej vztah, takže jsem peníze neřešil(stejně jako když onemocní pejsek)
Nejsem nelida ale na lidi seru
God Save The Queen!
No , ja ji jeste nevidel , byl pro to v nedeli sam , ale dle popisu , si myslim ze ty vidle do 5000 vopravime, ted jsem nekde nasel jednu komletni za 2500 ,jety pruziny jsou tady na bazaru za 500 , a ta druha asi pujde srovnat No a svetlo asi budem muset koupit u Kojaka tu repliku
Stránky: 1