Nejsi přihlášen
Nové moto-boty PUMA
Zdar. Mám možnost sehnat z velkoskladu motocyklové boty PUMA 1OOO, běžná cena v obchodech je okolo 4900,- Kč (hold každý chce z něčeho žít). Obrázek najdete na této stránce http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=3612
Jinak pro kamarády Bandiťáky je cena 2300,- Kč.
kdyby jste někdo měli zájem, tak mi napište nebo zavolejte na T-mobile: 731 444497
Není důležité přežít, ale být rychlejší :)
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 11:02:31 Offline |
Re: Nové moto-boty PUMA
hustý holínky, pani by slušely do stáje ke koním takový ty hardcore voplastovaný pumy jak maj u pola za desítku bys levnějc neuměl??? tam bych myslim jedny vzal
doba je temná...
to Inkviz:
pošli mi typový označení a zkusím se optat.
Jinak vypadaj jako holínky do stáje, ale pořád je to lepší, než si za 3000 koupit nějáký JEBS, ty jsou jako gumáky.
Já v nich odjezdil sezónu a mimo to že sev nich lehl a přežily boty i noha bych vyzvedl, že jsou velmi příjemné na chůzi, takže na srazy nemusíš řešit druhý boty
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 11:34:08 Offline |
jedla psal:to Inkviz:
Jinak vypadaj jako holínky do stáje, ale pořád je to lepší, než si za 3000 koupit nějáký JEBS, ty jsou jako gumáky.
Já v nich odjezdil sezónu a mimo to že sev nich lehl a přežily boty i noha bych vyzvedl, že jsou velmi příjemné na chůzi, takže na srazy nemusíš řešit druhý boty
voznačení nevim, viděl sem je u pola v ndr, můži ti vokázat jenom pikčr:
jináč u těch bot bych na pohodlí při chůzi sral, lepší mít pevnou voplastovanou botu a na srazy tahat kecky než zrajtovanou nohu vod lehlý motorky....
jináč tyhle sou za 130€ a řek bych na bajk podstatně vhodnější....
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 11:37:14 Offline |
Americkej psal:a pro Inkvize maj i růžovočerný
myslim, že by stačily tyhle
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 11:53:59 Offline |
Americkej psal:inkvizitorr psal:Americkej psal:a pro Inkvize maj i růžovočerný
myslim, že by stačily tyhle
dyk nevíš, co povidáš-k majli a Tvýmu trikotu nemáš snad ani volbu
bóóóóžínku, no tak tyhle no
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 12:09:47 Offline |
tyhle se mi teda taky líbí....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:jedla psal:to Inkviz:
Já v nich odjezdil sezónu a mimo to že sev nich lehl a přežily boty i noha bych vyzvedl, že jsou velmi příjemné na chůzi, takže na srazy nemusíš řešit druhý botyvoznačení nevim, viděl sem je u pola v ndr, můži ti vokázat jenom pikčr:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … z/pumy.jpg
jináč u těch bot bych na pohodlí při chůzi sral, lepší mít pevnou voplastovanou botu a na srazy tahat kecky než zrajtovanou nohu vod lehlý motorky....
jináč tyhle sou za 130€ a řek bych na bajk podstatně vhodnější....
http://www.polo-motorrad.de/mb3_media/1 … 025601.jpg
...čípag je to krásná noška??? ...to muší bejt féééééšááááák
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tos sice super ze sezenes levne ale takovyhle gumovky ee. radsi za 2900 formy
shanel sem neco pro batoh ale vse je hnus nebo zase az moc drahe nakonec si vybrala sama a ja mam klid
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kelly01 psal:u morávka v tss jich maj plný regály..
při době jejich obouvání a přezkování jsem se zamyslel..
poděkoval,a velice rychle je vrátil do regálu
bohatě mi stačí na každé noze jeden zips a jeden sucháč
a to nemáš cejchu, to je pak teprve prdéél
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 16:09:57 Offline |
VikecB12 psal:Když uš zaznělo TSS,minulej týden sem se tam díval na ty Gaernéčka s kloubem a byly gut za ty prachy. Máte s nima někdo skušenost? Připadne mě to rozumější volba než nějaký Forma atd.
mam je, super pohodlný, pevný, vypadaj bezpečně a asi taky sou (otestováno loni na podzim v mostě asi ve 140km/h) to zapínání přesek trochu pruda, ale zas ti z tý nohy nesklouznou
doba je temná...
z tvýho "sucháče" nesklouzne nic
von myslel řadový moravskočeský nohy
nějakej Mussolini-Hitlerovskej paskvil je pro nás "rozené!!" moraváky(kolaboranty z čech nepočítám) jako reprevzorek haxny nepoužitelnej
God Save The Queen!
inkvizitorr psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … z/pumy.jpg
a co takle zmensovat druide?
uprimne - pulmegova fotka musela na nejakym GPRS zastavit majitelovi srdce
Second Class Citizen
1130 Café Racer
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 18:19:07 Offline |
mr.BSE psal:inkvizitorr psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … z/pumy.jpg
jináč u těch bot bych na pohodlí při chůzi sral, lepší mít pevnou voplastovanou botu a na srazy tahat kecky než zrajtovanou nohu vod lehlý motorky....a co takle zmensovat druide?
uprimne - pulmegova fotka musela na nejakym GPRS zastavit majitelovi srdce
aj ja ja jaj, sorráček
doba je temná...
inkvizitorr psal:aj ja ja jaj, sorráček
okej, dneska to jeste vemu,ale priste at se to neopakuje...
Jo a je moc velkej problem (ja vim ze neni ) pridelit kazdymu userovi (nebo aspon me ) pravo mazat ve svy vlastni slozce ve fotkydiskuze/ ?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...jéééémine, a já wůl sem na to ani nemrk , sem myslel že to předseda bude mít v cajku, ani sem nezapochyboval (tos mi nemoh dát mrbse echo ...abych ho moh zpucovat neřáda )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jéééémine, a já wůl sem na to ani nemrk , sem myslel že to předseda bude mít v cajku, ani sem nezapochyboval (tos mi nemoh dát mrbse echo ...abych ho moh zpucovat neřáda )
jéé šiši sem na nej nechtel hned posilat nejvetsi zlo na svete
ja ho mam kluka rad, krasne se s nim diskutuje
Second Class Citizen
1130 Café Racer
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 18:59:18 Offline |
šmejdi, vobá.... trouble to neni, je tu eště jeden ftp účet kerej má oprávnění mazat a upravovat celý eftýpko,ale chci ho dát někomu, kdo se bude starat o všechno, teda ne jenom vo svou složku, taj. jednou za tejden to projde a pročistí... jenže zatim se nikdo do toho nehrne
doba je temná...
inkvizitorr psal:šmejdi, vobá.... trouble to neni, je tu eště jeden ftp účet kerej má oprávnění mazat a upravovat celý eftýpko,ale chci ho dát někomu, kdo se bude starat o všechno, teda ne jenom vo svou složku, taj. jednou za tejden to projde a pročistí... jenže zatim se nikdo do toho nehrne
Co si představuješ pod pojmem pročistí?
jinak upravovat i když je to na FTP má právo každý někomu jsme tu upravu dělal stačí tam nahrát zmenšené se stejným názvem Přepis není mazání
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 20:07:58 Offline |
jde spíš o mazání tun fotek po nějakejch akcích co se tam naspe a tak...
doba je temná...
inkvizitorr psal:jde spíš o mazání tun fotek po nějakejch akcích co se tam naspe a tak...
To nezní špatně stejně tady na foru trávím sakra moc času tak že jestli by jsi mi to svěřil tak bych to zkusil...
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 20:48:35 Offline |
tak si zejtra hodim do mailu co a jak
doba je temná...
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Fík: Woe,svěří ti funkci nástěnkáře
no hlavne aby to nemelo vliv na funkci zivocichare
Sakra tak nad tím jsem nepřemýšlel...
Tak teda doufám že to žádný vliv mít nebude
Tak jsem byl dneska v Hondě kupovat filtry a olej do tý mojí jebky, kouknu do regálu a tam boty, který jsem na začátku týhle diskuze nabízel, kouknu se líp a nestačil jsem se divit, cena 5900,- Kč... to já jen pro ty, co je přirovnávají k holínkám do stáje :)
inkvizitorr (Administrator) 18.02.2008 10:41:41 Offline |
jedla psal:Tak jsem byl dneska v Hondě kupovat filtry a olej do tý mojí jebky, kouknu do regálu a tam boty, který jsem na začátku týhle diskuze nabízel, kouknu se líp a nestačil jsem se divit, cena 5900,- Kč... to já jen pro ty, co je přirovnávají k holínkám do stáje :)
hele tak to když umíš holínky za půlku, tak bys teda moh umět i ty plastový křusky za půl v tom případě ti hned posílám bůra a čekám v poště plasťáky
doba je temná...
jedla psal:Tak jsem byl dneska v Hondě kupovat filtry a olej do tý mojí jebky, kouknu do regálu a tam boty, který jsem na začátku týhle diskuze nabízel, kouknu se líp a nestačil jsem se divit, cena 5900,- Kč... to já jen pro ty, co je přirovnávají k holínkám do stáje :)
..a proc by nemohly bejt holinky do staje za 5900,-kč
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Kdyby stály desítku, tak to jsou furt holínky.To nijak nesouvisí s cenou.Fakt seženeš za standartní cenu vhodnější...ale jestli máš zdroj na tu značku,je to fajn nabídka, zvlášť, pokud bys uměl i ty rejsový
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
čus jsou to tyto
http://www.cyclegear.com/spgm.cfm?item= … 00-03-38_G
http://www.youtube.com/watch?v=zfbDZgWZYaU
kde se to nechá v čechách vyzkoušet?
tak nedělejte kdepak je maj u ducati a .....
nebylo by něco ve vychodních čechách
na
http://www.pumamotorsport.com
asi brno tak to zkusím tam
Chlapy, kdo je teda má???
http://www.ducatishop.cz/eshop-boty-ducati-1000-v3.html
jsem si je zkoušel a kurva já se do nich nemoh vobout!!!! Mám většinou 44, někde 45, ale ani do 45 jsem haksnu nedal.... pokaždý se mi pata zasekla v místě, jak jsou ty šňůrky na zpocenej jsem byl jak kokot a nic...
Mě s mooc líbí!!!
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
snowflake600 (Člen) 01.03.2012 01:13:05 Offline |
takovýdle buznakřusky na naháče?
hlemejzd999 (Člen) 01.03.2012 05:49:58 Offline |
Bedřich psal:Chlapy, kdo je teda má???
jsem si je zkoušel a kurva já se do nich nemoh vobout!!!! Mám většinou 44, někde 45, ale ani do 45 jsem haksnu nedal.... pokaždý se mi pata zasekla v místě, jak jsou ty šňůrky na zpocenej jsem byl jak kokot a nic...
Mě s mooc líbí!!!
ser na to ...vem si kristusky ...dělám to taky tak...
když jsem si chtěl dyckyv krámě skusit nějaký sport boty ,tak sem se na to asi po půl hodině vysral ,protože se tam bud nedostanu ,nebo nejdou dopnout ,když mám nohavici vod kombinezy v botě ...mám asi nějaký nohy na hovno...
mám turistický a seru na to
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 01.03.2012 11:21:08 Offline |
Miras psal:Pak se nedivte že vypadáte ja dark weider zlatý glády..
čoveče ty mi na motorku nikdy moc neseděli, na normální nošení je nosim ale na mašinu ne
...relativní kochač...
hlemejzd999 psal:Bedřich psal:Chlapy, kdo je teda má???
Mě s mooc líbí!!!ser na to ...vem si kristusky ...dělám to taky tak...
když jsem si chtěl dyckyv krámě skusit nějaký sport boty ,tak sem se na to asi po půl hodině vysral ,protože se tam bud nedostanu ,nebo nejdou dopnout ,když mám nohavici vod kombinezy v botě ...mám asi nějaký nohy na hovno...
mám turistický a seru na to
já mám taky hnáty na hovno,ale moto boty mi sedí super,za to civilní mám velký problém
No já se taky nemohl s tou mou noženkou do žádnejch botů vobut,až sem vlezl do SIDIček,mají tu vodklápěcí zadní část,takže se vobouvají suprově Mám je teďka třetí sezonu,zatím fšecko drží Cenofka kolem sedmičky...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Včera jsem se byl podívat na tyhle Formy ale samo že nemají tu echt velikost 47.Tak asi vobjednám. http://www.dorso.cz/565-forma-forma-ice.html
Editoval osiris (02.03.2012 08:18:51)
Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
...dyby mi stála f garáži Panigale na kerý sem fčera seděl, tag by se mi líbili...nevim esi sem po fčerejší párty eště vožralej, ale furt se nemůžu zbavit dojmu, že začínam přicházet na chuť tem italskejm červenejm pičovinám ...néééééééééé...eště sem vožralej
Filous psal:...dyby mi stála f garáži Panigale na kerý sem fčera seděl, tag by se mi líbili...nevim esi sem po fčerejší párty eště vožralej, ale furt se nemůžu zbavit dojmu, že začínam přicházet na chuť tem italskejm červenejm pičovinám ...néééééééééé...eště sem vožralej
ale hovno a dresy, dresy ste měli?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:...dyby mi stála f garáži Panigale na kerý sem fčera seděl, tag by se mi líbili...nevim esi sem po fčerejší párty eště vožralej, ale furt se nemůžu zbavit dojmu, že začínam přicházet na chuť tem italskejm červenejm pičovinám ...néééééééééé...eště sem vožralej
ale hovno a dresy, dresy ste měli?
...tentokrát bez dresů ...jen já a mladej sme měli Bandit trika a dost sme se vymykali vostatnim účastníkum ...gól tomu dal Míra Lysej, dyš mi povidá: "...a Bandit Pičo! na zádech máš???"
Stránky: 1