Nejsi přihlášen
vysedáváte?
zdarec, sem se chtěl zeptat, jestli na bandasce vysedáváte. Zezačátku se mi to zdálo trochu jako vidle do potoka u týhle motorky, ale pak jsem zjistil, že stačí trochu a ta mašina do tý zatáčky prostě líp de. A to nejsem žádný střelec.
Jak to máte vy?
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Re: vysedáváte?
vorel psal:vysedávám před prázdnou garážej, vogo
...vogo, nechcu tě strašit, ale přet chvílí sem mluvil s kámošem, majitelem Bramboráku (1200 Edvenčr) a byl nasranej jag sviň, jaká je to jepka...za dvje leta najeto 30000 km, celkem dvaapůl měsíce f servicu, celková cena za záruční vopravy 130 litrů, vysraný jednotky motoru a ABS, popraskaný zrcátka vibracema, úniky voleje, zejtra mu končí záruka, tag chtěl přet tejdnem udělat poslední garančku v rámci záruky a f AuTecu ho vyfakovali, že na něj maj čas aš za cca 30 dní a to uš bude po záruce, tagže se vobjednal na servis do regensburgu, no hnus...nechcu tě strašit a modlim se za tebe, abys měl f budoucnu jinčí skušenosti ...dybys chtěl, nejni problém vás skontaktovat, ten kluk jezdí s boleslafskejma Baronama a bejvá každej štvrtek v jejich klubhausu...sem si myslel, jaká to nejni hájtek kvalitní a spolehlivá mašina a von to takle hanil, sem docela čuměl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vysedávat se podle mně musíš učit stejně vot začátku, jako projet zatáčku v trřošku věčim náklonu.
já dyš si blbě vysednu tag mně to akurát rozhodía to i cbr
ale s banditem se dá jezdiz dost bez házení prdelí,vysedat aš uš u exstrému. možná něgde na vokruhu.(tam sem nembyl, sem na to moc soutěživej) aspoň se šeskou.koleno sem dal bez vysedávání na michelin pilot road.na normoš silnici.
A je to!!
Polo psal:zdarec, sem se chtěl zeptat, jestli na bandasce vysedáváte. Zezačátku se mi to zdálo trochu jako vidle do potoka u týhle motorky, ale pak jsem zjistil, že stačí trochu a ta mašina do tý zatáčky prostě líp de. A to nejsem žádný střelec.
Jak to máte vy?
na každé mašině můžeš vysednout,otázka je jak to bude vypadat,každopádně natlačení ramena a boku do zatáčky,zalomení hlavy a lehké posunutí prdele po sedle ti dá lepší zážitek ze zatáčky,nemluvě o celkově lepší ovladatelnosti a taky pohledu na jezdce.takže pokud to stíhám,tou prdelí si hodím,dokonce jsem začal sledovat,že mi to chybí, nedělal jsem to při jízdě ve dvou,zkrátka jsem klasicky prkenně seděl a docela mi to dělalo problémy zatáčku odhadnout a projet
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Na motorkách typu Bandit a vůbec pokud to není supersport(kterej je na vysedávání i uzpůsobenej) mi to nesedí a zkoušel jsem vydedávat na Banditu a myslím si,že je to na těhle naháčích jenom spíš o frajeřině.Bez vysedávání tu zatáčku projedu rychleji a lépe mi přijde,alespoň z mého pohledu...
Tomy psal:Na motorkách typu Bandit a vůbec pokud to není supersport(kterej je na vysedávání i uzpůsobenej) mi to nesedí a zkoušel jsem vydedávat na Banditu a myslím si,že je to na těhle naháčích jenom spíš o frajeřině.Bez vysedávání tu zatáčku projedu rychleji a lépe mi přijde,alespoň z mého pohledu...
jak se pozná motorka uzpůsobená na vysedávání? a jinak nikdy neprojedeš zatáčku bez vysednutí rychleji než s vysednutím, jsem si jistej, že ani takovej borec jako ty ne. takže doporučuju ti vyzkoušet ještě jednou pořádně a pak mudrovat
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Tomy psal:Na motorkách typu Bandit a vůbec pokud to není supersport(kterej je na vysedávání i uzpůsobenej) mi to nesedí a zkoušel jsem vydedávat na Banditu a myslím si,že je to na těhle naháčích jenom spíš o frajeřině.Bez vysedávání tu zatáčku projedu rychleji a lépe mi přijde,alespoň z mého pohledu...
jak se pozná motorka uzpůsobená na vysedávání? a jinak nikdy neprojedeš zatáčku bez vysednutí rychleji než s vysednutím, jsem si jistej, že ani takovej borec jako ty ne. takže doporučuju ti vyzkoušet ještě jednou pořádně a pak mudrovat
Eremi : projedeš jí rychlejc ale jenom dyš neumíš pořádně vysedávat, pak je to rychlejší.
Tomy: Vysedávání je dobrý na extra rychlý zatáčky...přeneseš těžiště a máš věčí kontak gumičky s asfaltíčkem
Bandit pičo
Tomy psal:Na motorkách typu Bandit a vůbec pokud to není supersport(kterej je na vysedávání i uzpůsobenej) mi to nesedí a zkoušel jsem vydedávat na Banditu a myslím si,že je to na těhle naháčích jenom spíš o frajeřině.Bez vysedávání tu zatáčku projedu rychleji a lépe mi přijde,alespoň z mého pohledu...
nigdo nemluvil vo tom,že vysedneš jak na supersportu a kolenem pojedeš po zemi,i když i to při troše akrobacie jde,bavím se vo tom,že se do té zatáčky zatlačíš a jednu půlku prdele zesuneš ze sedla a prohneš se trošku v boku,prostě že na tom nebudeš sedět jak dyby sis zapomněl vyndat roba.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1