Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » střílení z laufu

CaFry (Člen)
04.03.2012 17:14:05

střílení z laufu

Zdar lidi zase sem tu s dalšim dotazem ( nehysterčim jenom se ptam bigsmile ) .Takže k dotazu. Dneska sem vytahl Banďoura, po nekonečnem nastartovani to teda chytlo na sytič krasně běžel. Nechal sem ho zahřivat asi pět minut, jak se zahřal už aji chladič, tak sem pozvolna ubiral na sytiču až na volnoběžne otačky, do teto chvile všecko v cajku. Když sem to po chvili chtěl protočit tak to začlo prskat, otačky se dostaly do ňakych 4 tisic a motor se jako když přidusil a pak z vyfuku střelil a černy dym se vyvalil ( mam origo vyfuk ) a tak pořad dokola až se po několika protočeni všecko vzpamatovalo.Dělalo to i před zimou přes sezonu po delšim stani. Tak bych chtěl teda vědět co to je a co s tym?Svičky loni nove, filtr taky a seřizeni před sezonou a nalitane 22 tisic.tak dik za odpovědi a popřipadě za ňakou tu radu good

......bo Ostrava je regijon razovyty.......
VikecB12 (Člen)
04.03.2012 17:20:06

Re: střílení z laufu

Je to normální,taky mě to dělá po delší vodstávce na obou banditech. Neřešit,projet,až je vohřátej,tak mu párkrát zatáhnu nadoraz aby se to pěkně vypálilo a hotovo. Ničím jiným jak projížďkou a pořádným protažením to nevodstraníš.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
04.03.2012 17:21:42

...jag píše Vikec, chce to vyhnat pavouci, u Bandasek je to normální...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
04.03.2012 17:47:08

Filous psal:

já se jednou tak lek ...to byla rána v tej garage bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
CaFry (Člen)
04.03.2012 18:20:43

hlemejzd999 psal:
Filous psal:

bigsmilebigsmile tak teď sem se fajně zasmal bigsmile  . tak v tym připadku esi to tak ma byt tak už sem v klidu, ale popravdě sem z toho měl vitr a aji se mi zda že jak to tak pali do toho laufu tak mam z toho ten vnitřek vyfuku asi vypaleny bo mam zvuk jak laďak bigsmile

Filous (Člen)
04.03.2012 18:36:41

CaFry psal:
hlemejzd999 psal:
Filous psal:

bigsmilebigsmile tak teď sem se fajně zasmal bigsmile  . tak v tym připadku esi to tak ma byt tak už sem v klidu, ale popravdě sem z toho měl vitr a aji se mi zda že jak to tak pali do toho laufu tak mam z toho ten vnitřek vyfuku asi vypaleny bo mam zvuk jak laďak bigsmile

...vnitřek origo laufu je jen železo, tam se nemá co vypálit...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
CaFry (Člen)
04.03.2012 18:38:38

aha, no ale stejně to ma jiny zvuk idontknow  ale jako že by mi to vadilo to zas neeeee cool

VikecB12 (Člen)
04.03.2012 20:04:02

Tak se vohni pod motorku,jestli ti nevylítlo těsnění mezi svodama a mezisvodem ke koncovce...

CaFry (Člen)
04.03.2012 20:34:03

tak to je asi to jedine v čem to stopro neni bo těsněni mezi svodama a koncouvkou je funglovka a pojištěne tmelem.ale jeden borec mi v letě řikal že to je přepalena přepažka v koncovce.nevim, neviděl sem pruřez takže fakt netušim esi mlel capiny nebo by to mohlo byt možne.měl sem koncovku sundanou jestli by to tym nahodou nemohlo byt, jestli se třeba něco nevysype, ňake zbytky něčeho a nic.asi to přestanu řešit.až upadne vyměnim bigsmile

VikecB12 (Člen)
04.03.2012 20:37:53

No jestli se po střelení změnil zvuk,tak bych to teda řešil,buďto někde na vejfuku,nebo třeba příruba na airboxu atd...

noise (Člen)
04.03.2012 21:15:51

Mně ješte k tomu všemu šel dým jak z tíráku smile1

Čim víc jezdim tim míň chlastám.
béšestka (Člen)
04.03.2012 21:31:19

Zdar, ze mě si taky párkrát vystelilgood, při řazeni dolusmile1 sem myslel že praskla gumasmile1
Jo a nedělá to jenom BANDIT PIČO.
ČUS BANDITI. PIČOOOOOOOOOOOOsmile1

Prstořeza známej:-)
CaFry (Člen)
05.03.2012 08:33:05

no sakra eště na to hodim oko teda, hlavně na tu přirubu.no snad to neni nic hrozneho

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS