Nejsi přihlášen
střílení z laufu
Zdar lidi zase sem tu s dalšim dotazem ( nehysterčim jenom se ptam ) .Takže k dotazu. Dneska sem vytahl Banďoura, po nekonečnem nastartovani to teda chytlo na sytič krasně běžel. Nechal sem ho zahřivat asi pět minut, jak se zahřal už aji chladič, tak sem pozvolna ubiral na sytiču až na volnoběžne otačky, do teto chvile všecko v cajku. Když sem to po chvili chtěl protočit tak to začlo prskat, otačky se dostaly do ňakych 4 tisic a motor se jako když přidusil a pak z vyfuku střelil a černy dym se vyvalil ( mam origo vyfuk ) a tak pořad dokola až se po několika protočeni všecko vzpamatovalo.Dělalo to i před zimou přes sezonu po delšim stani. Tak bych chtěl teda vědět co to je a co s tym?Svičky loni nove, filtr taky a seřizeni před sezonou a nalitane 22 tisic.tak dik za odpovědi a popřipadě za ňakou tu radu
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
Re: střílení z laufu
Je to normální,taky mě to dělá po delší vodstávce na obou banditech. Neřešit,projet,až je vohřátej,tak mu párkrát zatáhnu nadoraz aby se to pěkně vypálilo a hotovo. Ničím jiným jak projížďkou a pořádným protažením to nevodstraníš.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 17:47:08 Offline |
Filous psal:...jag píše Vikec, chce to vyhnat pavouci, u Bandasek je to normální...
já se jednou tak lek ...to byla rána v tej garage
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:...jag píše Vikec, chce to vyhnat pavouci, u Bandasek je to normální...
tak teď sem se fajně zasmal . tak v tym připadku esi to tak ma byt tak už sem v klidu, ale popravdě sem z toho měl vitr a aji se mi zda že jak to tak pali do toho laufu tak mam z toho ten vnitřek vyfuku asi vypaleny bo mam zvuk jak laďak
CaFry psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...jag píše Vikec, chce to vyhnat pavouci, u Bandasek je to normální...
tak teď sem se fajně zasmal . tak v tym připadku esi to tak ma byt tak už sem v klidu, ale popravdě sem z toho měl vitr a aji se mi zda že jak to tak pali do toho laufu tak mam z toho ten vnitřek vyfuku asi vypaleny bo mam zvuk jak laďak
...vnitřek origo laufu je jen železo, tam se nemá co vypálit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tak to je asi to jedine v čem to stopro neni bo těsněni mezi svodama a koncouvkou je funglovka a pojištěne tmelem.ale jeden borec mi v letě řikal že to je přepalena přepažka v koncovce.nevim, neviděl sem pruřez takže fakt netušim esi mlel capiny nebo by to mohlo byt možne.měl sem koncovku sundanou jestli by to tym nahodou nemohlo byt, jestli se třeba něco nevysype, ňake zbytky něčeho a nic.asi to přestanu řešit.až upadne vyměnim
Stránky: 1