Nejsi přihlášen
Moto Grand Prix Brno - Lístky
Ahoj lidi. Chci si koupit na léto lístky do Brna.
Poraďte jaká tribuna, kde je to nejlepší.... nikdy sem nebyl ani na okruhu, ani na těch závodech...
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Re: Moto Grand Prix Brno - Lístky
jezek psal:Ahoj lidi. Chci si koupit na léto lístky do Brna.
Poraďte jaká tribuna, kde je to nejlepší.... nikdy sem nebyl ani na okruhu, ani na těch závodech...
hele všichni tě budou hnát na céčko, ale já bych ti doporučil géčko někde za osmnáctkou, když si dobře sedneš, budeš vidět už na výjezd ze švoncu a pak celej kopec. Z vlastní zkušenosti, na céčku už se toho moc neděje, přijedou ve vláčku a zas v tom vláčku odjedou, na tom géčku se toho víc děje, akorát nevim jesli na gp je tam TV, na WSBK nebejvá.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:jezek psal:Ahoj lidi. Chci si koupit na léto lístky do Brna.
Poraďte jaká tribuna, kde je to nejlepší.... nikdy sem nebyl ani na okruhu, ani na těch závodech...hele všichni tě budou hnát na céčko, ale já bych ti doporučil géčko někde za osmnáctkou, když si dobře sedneš, budeš vidět už na výjezd ze švoncu a pak celej kopec. Z vlastní zkušenosti, na céčku už se toho moc neděje, přijedou ve vláčku a zas v tom vláčku odjedou, na tom géčku se toho víc děje, akorát nevim jesli na gp je tam TV, na WSBK nebejvá.
Na Céčku se v neděli nedostaneš ani na záchod jak je tam narváno. Od doby co mně tam dýmovnicema zapálili naši vlajku a ještě kvůli tomu hořela tráva, že museli přijet hasiči, tak radši chodím na Déčko a mám klid.
Kategorie už jsou sjednocené, takže si kup lístek na přírodní tribuny, v pátek nebo v sobotu si to celé obejdi a najdi si tribunu, která ti nejvíc vyhovuje - je to všechno za stejnou cenu...
Na některých tribunách je pěkný výhled (třeba B) a nechodí tam moc lidí, ale zase tam není velkoplošná obrazovka, což by mně vadilo.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
jezek psal:může si tam člověk přinést vlastní jídlo a pití, nebo ne???
Můžes si tam s sebou přinést jídla a pití kolik uneseš - to nikdo nekontroluje i když je na lístku psané, že by jsi neměl mít větší pet-láhev než 0.5 litru, tak to zatím nikdo neřeší. V Německu (Sachsenring) je to ostřejší, tam koukají i do batohů a skleněné láhve a velké pet-láhve se musí nechat před vstupem.
jezek psal:a s těma dražšíma tribunama co stojej až 5000,- zkušenosti nemáte?
Na tribunách si nemůžeš při koupi lístku vybrat řadu a sedadlo, takže se mně jednou na T4 stalo, že jsem seděl dost nízko a místo do zatáčky jsem viděl stan Castrolu - to byla otrava.
Na druhou stranu nemusíš brzo vstávat, protože to místo na tribuně máš jisté - nikdo ti ho nezasedne.
Pokud nechceš vidět start a cíl, tak si myslím, že tribuny nemají smysl.
Jinak lístky je výhodné kupovat před koncem roku, protože stojí na přírodní tribuny 990Kč - což je rozdíl oproti současným 1550Kč.
Kelly01 psal:Nejlepší je ta kde máš V.I.P s parkováním a catheringem zdarma, samo že podmínkou je vlastní tribuna a oplocenej plac
Jinak bych tam nešel bo je tam kravál, lidi a chtěj nehorázný prachy
Takže budu sedět doma,naliju si ferneta,nazuju stařecký papuče,zapnu el.dečku a podívam se na to v televizi. Coo,Kelly?
Amen. . .
snowflake600 (Člen) 05.03.2012 15:03:34 Offline |
svatej psal:Kelly01 psal:Nejlepší je ta kde máš V.I.P s parkováním a catheringem zdarma, samo že podmínkou je vlastní tribuna a oplocenej plac
Jinak bych tam nešel bo je tam kravál, lidi a chtěj nehorázný prachyTakže budu sedět doma,naliju si ferneta,nazuju stařecký papuče,zapnu el.dečku a podívam se na to v televizi. Coo,Kelly?
noa eště vydělá 5 táců za lístek, no kde to sme ..:D
ok, dík za radu. A to brzo vstávání - v kolik tam chodíte aby ste měli dobrej flek? Myslim na ty přírodní tribuny?
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
jezek psal:ok, dík za radu. A to brzo vstávání - v kolik tam chodíte aby ste měli dobrej flek? Myslim na ty přírodní tribuny?
Záleží na kterou tribunu půjdeš - pokud půjdeš na C, tak už brzo ráno to tam proti obrazovce uprosřed rovinky budou mít vymezené fanoušci Rossiho a podobně, na D u výjezdu ze stadionu jsou zase fanoušci Abáji. Je potřeba myslet na to, že nemá cenu se hrnout blízko k plotu, protože na něj se navěsí transparenty a vlajky a před to si pak ještě stoupnou lidi s foťákama. Všichni se samozřejmě budou tlačit před velkoplošné obrazovky, ale i v jedenáct hodin je ještě dost místa se někam rozumně natlačit. Na přírodní tribunu D by se klidně vešlo přes 100.000 lidí Na přírodní tribuně C bývá kolem 40.000 lidí - to jsou pak fronty na StaroBahno...
Kelly01 psal:Nejlepší je ta kde máš V.I.P s parkováním a catheringem zdarma, samo že podmínkou je vlastní tribuna a oplocenej plac
Telka bývá i na C. Na superbiky tam bejvá míň lidí, v pátek se dá čouhnout i do boxů. Lístky vyjdou o dost míň a věřím, že Kuba a MadMax nezklamou. Loni se s mašinama parkovalo na střelnici http://www.mapy.cz/#x=16.447600&y=4 … 99elnice_1
a bylo to za kilo na celej víkend.
Lupeny tady: http://www.automotodrombrno.cz/cz/vstupenky
Letos jsou lupeny po vytisknutí velikosti A4 a budou řešeny online in-out systémem, takže žádný házení přes plot.
Lepší někdy, než nikdy.
sonyk psal:vono uz i na WSBK stoji to cecko za prd. sama fronta hafo lidi. taky koukam uz po jinejch tribunach
Na WSBK jsou velkoplošné obrazovky jen na Céčku a na cílovce, takže moc možností není
tachec psal:sonyk psal:vono uz i na WSBK stoji to cecko za prd. sama fronta hafo lidi. taky koukam uz po jinejch tribunach
Na WSBK jsou velkoplošné obrazovky jen na Céčku a na cílovce, takže moc možností není
to je zas pravda
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kelly myslíš asi takhle?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Drakoxxl psal:Já teda tradičně s rodinkou na WSBK http://www.motodovca.wz.cz/superbikybrno2011.html
Telka bývá i na C. Na superbiky tam bejvá míň lidí, v pátek se dá čouhnout i do boxů. Lístky vyjdou o dost míň a věřím, že Kuba a MadMax nezklamou. Loni se s mašinama parkovalo na střelnici http://www.mapy.cz/#x=16.447600&y=4 … 99elnice_1
a bylo to za kilo na celej víkend.
Lupeny tady: http://www.automotodrombrno.cz/cz/vstupenky
Letos jsou lupeny po vytisknutí velikosti A4a budou řešeny online in-out systémem, takže žádný házení přes plot.
já jsem je zmenšil na 1/4 ,čárové kódy jsem nachal původní velikost a zalil do fólie.doufám,že to budou akceptovat,A4 beru pro jistotu sebou
Libor nx psal:já jsem je zmenšil na 1/4 ,čárové kódy jsem nachal původní velikost a zalil do fólie
.doufám,že to budou akceptovat,A4 beru pro jistotu sebou
Jde hlavně o přečtení toho čárovýho kódu, tak to budu řešit podobně
Loni sem našel ubytko tady v Tišňově http://www.penzion-hamry.cz/
Pokoj pro čtyři se sprchou a TV vyšel na tři noci za 2000,-Kč, každej den cca 25 km hezká projížďka na okruh a zpět
Jinak se tam Libore určo potkáme, blíž se domluvíme na B srazu
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Libor nx psal:já jsem je zmenšil na 1/4 ,čárové kódy jsem nachal původní velikost a zalil do fólie
.doufám,že to budou akceptovat,A4 beru pro jistotu sebou
Jde hlavně o přečtení toho čárovýho kódu, tak to budu řešit podobně
Loni sem našel ubytko tady v Tišňově http://www.penzion-hamry.cz/
Pokoj pro čtyři se sprchou a TV vyšel na tři noci za 2000,-Kč, každej den cca 25 km hezká projížďka na okruh a zpět
Jinak se tam Libore určo potkáme, blíž se domluvíme na Bsrazu
my s bráchou a klukama jezdíme na privat do Popůvek pod stan.letos jedu jen na moto GP.určitě dáme pokec a na srazu
Stránky: 1