Nejsi přihlášen
Re: Kocovina
baltaz..: já ti to neřeknu, tudíž to neuslyšíš... já ti to napíšu
tagže si to přečteš![]()
![]()
NECHLASTEJ![]()
![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Já mám odzkoušený Mlíko je to doceal zajímavé stačí když jak přijdeš z nějaké akce dom tak vypiješ mlika kolik se do tebe vleze a ráno je pohoda...![]()
Fik-B6S psal:Já mám odzkoušený Mlíko je to doceal zajímavé stačí když jak přijdeš z nějaké akce dom tak vypiješ mlika kolik se do tebe vleze a ráno je pohoda...
jj souhlas mlíko pomáhá.... nebo rajčatový jujce a ten se dá i při akci pít a to pak s ním člověk vydží že se i sám diví![]()
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
demlis psal:jj souhlas mlíko pomáhá.... nebo rajčatový jujce a ten se dá i při akci pít a to pak s ním člověk vydží že se i sám diví
Jujce muže bát i juný než rajčatový u mně fungoval třeba ananasový ale musí tám výt nějaký podíl toho ananasu nemůže to být takový ta napodobenina co se ananasu podobá...
Fresh Man psal:tomasNJ psal:woe... ty tam nemáš hrubku
sori
woe chtěl sem říc ... Mynerálku....
midlář pyje mynerálku a miš midlý mídlem![]()
![]()
![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlavní je nekouřit.
.2měsíce nekouřim,vyžeru 2krát tolik a druhej den jsem na tom 2krát líp..
ale jelikož si tohle předsevzetí dáte všichni až po novým roce,nepomuže vám ani světsená voda rektem přímo do pupku![]()
![]()
Když nejezdím,tak tvořím...
Ton@l psal:Jsou na to nejake tabletky anialkohol,ale nevim jestli to funguje
Jeslti myslíš to jak propaguje Harapes, tak balení stojí 250kč. To mě radši bude bolet hlava...![]()
Sice nevim jak to funguje, či na kolik je to použití, ale moc těch bobulí tam nebylo.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
až přijdeš napranej domu, tak si dej pomeranč. nebo to v knajpě zatluč džusem...
a ráno to spraví podmáslí nebo kefír...krásně hojí ten rozežranej pajšl....slabší povahy se ovšem můžou pos*at...
Baltazar: hele...vono v určitym věku...už nepomůže nic ![]()
ale jinak...před spanim cosi s hodně vitamínama (pomeranč nebo klidně tabletku celaskonu a bé vitamínu), hodně zapít vodou, ráno zase hodně vody a případně to mlíko, dodá ti to minerálije (ale to nezkoušej, pokud nemáš silnej žaludek)...
a jedna rada na závěr (do třetice všeho dobrýho)...dyš budeš chlastat jenom zelenou, budeš ráno v oukeji ![]()
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:Baltazar: hele...vono v určitym věku...už nepomůže nic
ale jinak...před spanim cosi s hodně vitamínama (pomeranč nebo klidně tabletku celaskonu a bé vitamínu), hodně zapít vodou, ráno zase hodně vody a případně to mlíko, dodá ti to minerálije (ale to nezkoušej, pokud nemáš silnej žaludek)...
a jedna rada na závěr (do třetice všeho dobrýho)...dyš budeš chlastat jenom zelenou, budeš ráno v oukeji
Všechny rady oukej, ale ta s tou zelenou a mlíkem ta by vyhrála bo po mlíku se po...u i bez chlastu a po zelenej bych se taky mohl i ![]()
budu bumbat jen pivo, šampíčko a visku, teda nic špatnýho ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The father of the little princess of the dawn
...protože tenhle mazec způsobujou játra, kterejm došel proti pro ně jedovatýmu ethanolu methanol a začínaj se tak s ním rvát, tak jim bodne, když jim zpátky dodáš kapičku toho míň škodlivýho a nebolavýho v podobě další (ale maličkatý) nálože a voni ti poděkujou tím, že se začnou znova ráchat v tom co jim šmakuje víc a vyserou se na ten sajrajt kterej dělá blbě i tobě, tím pádem získáš čas na to aby nepozorovaně ty játra spláchly i to co tě tak vytáčí ;)
...čili ráno vyprošťovák (ale MALEJ !!!) a během večera i posléze zavodňovat :))
...ale nic pro slabší povahy který se poblijou už při myšlence na tuhle metodu :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
OSI má částečně pravdu. ale vypít hodně vody před tím než se jde spát je taky fajne.
alkohol totiž váže vodu a proto ikdyž jste vylitý jak děla jste zároveň odvodnění. druhý den ráno se tomu sice říká kocovina ale ve výsledku je to pouhá dehydratace..........
A je to!!
Dopadlo to výborně jsem jen trochu v šoku
v tom třetím 2l šampíčku bylo asik něco zkaženýho, nebo v tom
, nebo ta viska byla zkažená a proto jsem to v 5 ráno razantně co? razantně ![]()
![]()
![]()
no a teď mi je zatím príma![]()
![]()
![]()
![]()
The father of the little princess of the dawn
Lenka psal:Baltazar: hele...vono v určitym věku...už nepomůže nic
a jedna rada na závěr (do třetice všeho dobrýho)...dyš budeš chlastat jenom zelenou, budeš ráno v oukeji
Svatá pravda Zelená je nejlepší a dá se kombinovat s pivem...![]()
což o většině ostatního chlastu říct nemůžu...![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 08.03.2012 10:37:10 Offline |
Lihy psal:A já si s tim celý ty čtyři roky lámu hlavu
to chlastáš teprv čtyři roky ? ![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1