Nejsi přihlášen
laďák, tlumiče, baterka
Dotazy:
a) švára má laďáky two brothers racing na hondě VFR 800VTEC a ještě neměnil vatu v laufu a neví kolik jí má nakoupit. Śel by sem dát nějaký logický a pochopitelný návod jak na to a kolik vaty kůpit? Je to hondysta, tak prosím co nejpochopitelněji
b) Kolik mililitrů je tlumičového oleje v př. vidlích na mém banditovi 6 rv98 model 95-97?
c)mám tam gelovou baterku. Může se nabíjet v moto jako obyč. baterka nebo musí být mimo motku, třeba z důvodu zahřívání nebo co.
sou různí lidé mezi námi
Honzik8719 (Člen) 07.03.2012 16:37:48 Offline |
Re: laďák, tlumiče, baterka
Zdeněk psal:Dotazy:
a) švára má laďáky two brothers racing na hondě VFR 800VTEC a ještě neměnil vatu v laufu a neví kolik jí má nakoupit. Śel by sem dát nějaký logický a pochopitelný návod jak na to a kolik vaty kůpit? Je to hondysta, tak prosím co nejpochopitelněji
b) Kolik mililitrů je tlumičového oleje v př. vidlích na mém banditovi 6 rv98 model 95-97?
c)mám tam gelovou baterku. Může se nabíjet v moto jako obyč. baterka nebo musí být mimo motku, třeba z důvodu zahřívání nebo co.
a) když se ještě nejezdí tak to roznejtuj a koukni se kolik jí chybí a podle toho dokup
b) tlačítko hledat
c) gelovka klidně jí můžeš nechat v motorce, ale nemúžeš do ní prát stejnej proud jako do klasický
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 07.03.2012 16:46:09 Offline |
a) vata se mění ale jak psal ten psotižený jedinec roznýtovat juknout dovnitř pak koupit
b) už jsi odpověď dostal
C) voe jak víš, že tam máš gelovku jinač pokud máš tzv. chytrou nabíječku nemusíš nic vyndávat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
banditatom------
c) vím to, protože néjsu blbý no né?
opsal jsem si vše na baterce a zadal to do gůglu "varta 12V 8Ah 80A YTX9-BS, 508 012 008 a vyjelo mi toto.
http://www.elancar.cz/obchod/index.php/ … v-8ah-508-
akorát nemám z vrchu tu červenou izolepu
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 07.03.2012 16:59:23 Offline |
takže máš klasickou kyselinovou agm baterku...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdeněk psal:banditatom------
opsal jsem si vše na baterce a zadal to do gůglu "varta 12V 8Ah 80A YTX9-BS, 508 012 008 a vyjelo mi toto.
akorát nemám z vrchu tu červenou izolepu
gelovka to nejni, takže ten zbytek si přeber jak chceš
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Zdeněk psal:banditatom------
akorát nemám z vrchu tu červenou izolepugelovka to nejni, takže ten zbytek si přeber jak chceš
Joooo kluci pěkně jste mu to řekli ...
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
XJelen psal:Zdeněk psal:banditatom------
akorát nemám z vrchu tu červenou izolepugelovka to nejni, takže ten zbytek si přeber jak chceš
Jak není???????
zadej si www.elancar.cz a nejeď si na motobaterie a najeď na motobaterie a pak e.shop-motobaterie varta((červený nadpis) a klikni
Otevře se ti nové okno a tam klikni na motobaterie 12V gelové a pak roluj dolů a je to ta desátá za 772,97kč a kód má VA 508 012 008
Co na tom kurva není gelové? dyť to tam PÍŠOU
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:XJelen psal:Zdeněk psal:banditatom------
Jak není???????
zadej si www.elancar.cz a nejeď si na motobaterie a najeď na motobaterie a pak e.shop-motobaterie varta((červený nadpis) a klikni
Otevře se ti nové okno a tam klikni na motobaterie 12V gelové a pak roluj dolů a je to ta desátá za 772,97kč a kód má VA 508 012 008
Píšou tam viny
Je to AGM to tam taky píšou to co je v závorce gelové je prostě pičovina.
Tak jak ti to napsal BanditaTom
Věř mu, i když jezdí na eNku ,má pravdu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Zdeněk psal:XJelen psal:Zdeněk psal:banditatom------
Jak není???????
...prodejci se prsej, že to sou gelofky, ale ve skutečnosti nejsou, je f tom rouno, kerý je napuštěný kyselinou a díky tomu rounu f tom nic nešplouchá a chová se to jako gelofka...f poctatě se pro tebe jako uživatele nic nemění, de enem vo jinou technologiji...pro tvoje uklidnění, fšichni prodejci voznačujou tydle bezúdržbofky jako gelový a fšichni vo nich jako vo gelofkách mluvjej...
...vatu v laufu napjechuj třeba násadou vot motyky a doplně potřebný mnošství, kerý budeš taky pjechovat...ale pjechuj rozumě, viděl sem oválnej lauf, kerej jeden doveda pjechoval tag, aš z něj udělal kulatej...
...ve vidlích máš mít 512ml za přetpokladu, že budou suchý, fčetně tlumiče...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hajzlové, vždyť by se to dalo klasifikovat jako klamavá reklama a klamání zákazníka. Na to jsou tuším paragrafy, že záměrně někoho uvedly v omyl---- teda pokud máte pravdu
A pokud nemáte, tak je to dle paragrafu ..., zbírky 2012, písmena 7 a odstavce a)až d)
KLAMÁNÍ a vojebávání a zbytečné mrdání Zdeňka
a za to hrozí----
5minutový distanc z fóra suzukibandit (možná)
sou různí lidé mezi námi
snowflake600 (Člen) 07.03.2012 18:41:10 Offline |
sonyk psal:se tam cpe nejaka vata jo? a to jako k cemu?
k hounu, aby ti ten černej carbon nehodil zlatavou barvu..
dokud to nevodpadne, tak na nějakou vatu jebu..a když, tak koupim nerez a jebu na to dál...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2012 18:50:55 Offline |
Zdeněk psal:hajzlové, vždyť by se to dalo klasifikovat jako klamavá reklama a klamání zákazníka. Na to jsou tuším paragrafy, že záměrně někoho uvedly v omyl---- teda pokud máte pravdu
A pokud nemáte, tak je to dle paragrafu ..., zbírky 2012, písmena 7 a odstavce a)až d)
a za to hrozí----
5minutový distanc z fóra suzukibandit (možná)
Začínáš si koledovat vo putovní pohár
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Zdeněk psal:hajzlové, vždyť by se to dalo klasifikovat jako klamavá reklama a klamání zákazníka. Na to jsou tuším paragrafy, že záměrně někoho uvedly v omyl---- teda pokud máte pravdu
a za to hrozí----
5minutový distanc z fóra suzukibandit (možná)Začínáš si koledovat vo putovní pohár
jakoby mi něco říkalo ...........
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2012 21:31:45 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Zdeněk psal:hajzlové, vždyť by se to dalo klasifikovat jako klamavá reklama a klamání zákazníka. Na to jsou tuším paragrafy, že záměrně někoho uvedly v omyl---- teda pokud máte pravdu
a za to hrozí----
5minutový distanc z fóra suzukibandit (možná)Začínáš si koledovat vo putovní pohár
jakoby mi něco říkalo ...........
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ja ti napisu nak normalne Bod 1 nevim ty vejfuky neznam , ale at si to necha udelat nejlip tam kde vejfuky delaj , proc ? treba proto , ze jsem to jednou delal , pouzil jsem nerezovy nejty , na hlinikovou koncofku , a za cas to nedopadlo uplne nejlip Do tech vydli , nalej uplne normalne do kazdy 0.5 l litru voleje , na naky + - 00, hovno mililitru se vyser , to myslim vazne , akorat , pokud muzu doporucit , tam dej W15 , misto 10 , bude to trochu tvrdsi . Hele gelofka to fakt neni , kor za tychle prachy , v klidu nabijej v motorce , ani ji nemusis odpojovat , samo ze nejakou lepsi nabijeckou , ne na nakladaky
deny1234 psal:Ja ti napisu nak normalne Bod 1 nevim ty vejfuky neznam , ale at si to necha udelat nejlip tam kde vejfuky delaj , proc ? treba proto , ze jsem to jednou delal , pouzil jsem nerezovy nejty , na hlinikovou koncofku , a za cas to nedopadlo uplne nejlip Do tech vydli , nalej uplne normalne do kazdy 0.5 l litru voleje , na naky + - 00, hovno mililitru se vyser , to myslim vazne , akorat , pokud muzu doporucit , tam dej W15 , misto 10 , bude to trochu tvrdsi . Hele gelofka to fakt neni , kor za tychle prachy , v klidu nabijej v motorce , ani ji nemusis odpojovat , samo ze nejakou lepsi nabijeckou , ne na nakladaky
na vejfuky a baterku už ti řekli kucí vejš a k vidlím...
sou v manuálu a určitě to nejni že jenom hrcneš půl litru voleje. měl bys je celý rozhodit, pořádně vyčistit, vypumpovat, vyprat, smontovat a nalejt ale na předepsanou vejšku hladiny od hrany trubky, páč nikdy nejsou dokonale suchý aby ti v nich nezůstal nějakej mililitr. taky je dobrý při týdle rozborce třeba udělat gufera, řikám třeba. předepsanej volej jak psal razdvadeny je 10w, hustší 15kou nějakym způsobem přitvrdíš. řešej se progresivní pružiny, podložky, mrdky, sračky, sou tu toho haldy... H L E D A T ! ! !
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
olej ve vidlích v 6ce
uk models.................521ml nebo 97mm
us models.................522ml nebo 96mm
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
snowflake600 psal:sonyk psal:se tam cpe nejaka vata jo? a to jako k cemu?
dokud to nevodpadne, tak na nějakou vatu jebu..a když, tak koupim nerez a jebu na to dál...
kuwa vysvetluj mi to jako pani mame z JZD mam yoshimuru a pokud nevymenim nebo nedoplnim vatu tak me ceka co? temhle odbornej vysvetlenim nerozumim. Mysli si ze jsem kocour Lister z cervenyho trpaslika nebo Joey z pratel. Proste abych to pochopil i ja
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:snowflake600 psal:sonyk psal:se tam cpe nejaka vata jo? a to jako k cemu?
dokud to nevodpadne, tak na nějakou vatu jebu..a když, tak koupim nerez a jebu na to dál...kuwa vysvetluj mi to jako pani mame z JZD mam yoshimuru a pokud nevymenim nebo nedoplnim vatu tak me ceka co? temhle odbornej vysvetlenim nerozumim. Mysli si ze jsem kocour Lister z cervenyho trpaslika nebo Joey z pratel. Proste abych to pochopil i ja
...esi máš karbon, tag tě čeká díra f tubusu ...stačí to takle???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 09.03.2012 08:56:30 Offline |
Filous psal:sonyk psal:snowflake600 psal:
dokud to nevodpadne, tak na nějakou vatu jebu..a když, tak koupim nerez a jebu na to dál...kuwa vysvetluj mi to jako pani mame z JZD mam yoshimuru a pokud nevymenim nebo nedoplnim vatu tak me ceka co? temhle odbornej vysvetlenim nerozumim. Mysli si ze jsem kocour Lister z cervenyho trpaslika nebo Joey z pratel. Proste abych to pochopil i ja
...esi máš karbon, tag tě čeká díra f tubusu ...stačí to takle???
slovu díra snad rozumíš ,ne ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 09.03.2012 09:03:27 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:...esi máš karbon, tag tě čeká díra f tubusu ...stačí to takle???
slovu díra snad rozumíš ,ne ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … agephp.jpg
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1