Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 08.03.2012 10:20:56 Offline |
jak je to s tou spolehlivostí převodovky na vodních 12kách
čau borci,
helejzte koukal jsem, že první bazénový Banditi z 2007 cenou pomalu slejzaj až na 80 tisíc, o čemž už by se fakt dalo uvažovat. Fakt ukrutná cena když vezmu, že ty lidi za to před pár lety vysolil kolem čtvrt míče.
OTÁZKA ZNÍ, jak je na tom se spolehlivostí převodovka, případně jestli maj první vodníci nějaké jiné konstrukční mouchy.
Kdysi se tu probíralo, že vodník mě jisté problémy s převodovkou. Sám jsem byl jednou u reklamace převodovky v Suzuki Ústí (ve 2007) Tak napište kdo o tom něco víte, případně kterejch kusů se to týká.
jeden příklad i když ten konkrétní kousek samo neznám
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
díky fešáci
Re: jak je to s tou spolehlivostí převodovky na vodních 12kách
Musel jsem vyměnit benzínové čerpadlo při cestování po Slovensku - nevím, jestli to bylo špatným benzínem.
Čeká mě výměna ložisek v kyvce, snad častější opotřebovávání, co jsem slyšel.
Jinak po 40 000 bez problémů.
GSF1250SA K7
zzzmrzlinar psal:mě jisté problémy s převodovkou. Sám jsem byl jednou u reklamace převodovky v Suzuki Ústí (ve 2007) Tak napište kdo o tom něco víte, případně kterejch kusů se to týká.
díky fešáci
To byla ještě Suzuki i v Usti?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
zzzmrzlinar (Člen) 08.03.2012 21:02:36 Offline |
Frodo89 psal:zzzmrzlinar psal:mě jisté problémy s převodovkou. Sám jsem byl jednou u reklamace převodovky v Suzuki Ústí (ve 2007) Tak napište kdo o tom něco víte, případně kterejch kusů se to týká.
díky fešáciTo byla ještě Suzuki i v Usti?
jo byla, byla to pobočka KIS který je myslím v Litoměřicích ale dělaj asi už jen sekačky bo co. Když jsem tam přijel v 2009 tak čumím a místo naleštěnejch Gsxerek tak byly pračky.
...teda co jsem tak koukal, tak pod kilo to je vpodstatě vyjímka. Spíš bych řekl, že si docela cenu drží, já ji kupoval v roce 2008 za cca stejný prachy co jsou teď :- )
... a hlavně, nějsou k mání a to je možná ono.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...za celou dobu sem neměl na dílně žádnýho vodníka s problémem převodofky a ani nevim, že by u nás něgdo reklamoval novej bajk s takovým problémem...f poctatě ani s žádnym jinym problémem, tagže esi se někomu vysypala špajzka, tag to byla nejspíš vojedinělá závada...pár jich bylo u nás prodanejch a jezděj na servis a fakt nevim vo problému...ale možná na m.cz něgdo něco řikal, tagže to bude určitě pravda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...za celou dobu sem neměl na dílně žádnýho vodníka s problémem převodofky a ani nevim, že by u nás něgdo reklamoval novej bajk s takovým problémem...f poctatě ani s žádnym jinym problémem, tagže esi se někomu vysypala špajzka, tag to byla nejspíš vojedinělá závada...pár jich bylo u nás prodanejch a jezděj na servis a fakt nevim vo problému...ale možná na m.cz něgdo něco řikal, tagže to bude určitě pravda
ledaže by psal, že jeho brácha má kámoše co to říkal
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 11.03.2012 18:28:37 Offline |
Filous psal:...za celou dobu sem neměl na dílně žádnýho vodníka s problémem převodofky a ani nevim, že by u nás něgdo reklamoval novej bajk s takovým problémem...f poctatě ani s žádnym jinym problémem, tagže esi se někomu vysypala špajzka, tag to byla nejspíš vojedinělá závada...pár jich bylo u nás prodanejch a jezděj na servis a fakt nevim vo problému...ale možná na m.cz něgdo něco řikal, tagže to bude určitě pravda
Dík, to rád slyším, že se není čeho bát. Na m.cz se radši dívat nebudu, byych se dozvěděl jak se to strašně kroutí a jak to hovno jede, a vo brzdách co nemaj ten správnej nástup ani nemluvím. Jen povídám, že jsem byl před pár lety v Suzuki Ústí koupit brzdovky a přišel mechoš a říká prodavačovi, hele vole budeme mít reklamaci na převodovku na dvanáctpade banditovi, tak jsem si na to vzpomněl, ač vůbec nevím jak to dopadlo.
Stránky: 1