Nejsi přihlášen
Padáky
Zdarec Bejci,jen malej dotaz - chci si koupit padáky na B12 rv 2003 od Givi , ÁLE než je koupím tak se optám,páč jsou za ranec - neválej se někomu náhodou nepotřebné v garáži za rozumnou cenu ? Díkes
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
Re: Padáky
Špatná sekce.
Ale co tyhle, který se tu teď řešily? http://www.moto-store.net/moto/eshop/37 … GSX-98-01.
Nejsou tp sic Givi, ale cenovka dobrá
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Špatná sekce.
Ale co tyhle, který se tu teď řešily? http://www.moto-store.net/moto/eshop/37 … GSX-98-01.
Givi to jsou,ale jetý
Inženýrek psal:Špatná sekce.
Super Už jsou snad na cestě ke mě
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
Banditatom (Člen) 06.02.2012 22:18:18 Offline |
kdyby jste si tam dali hříbky a né to vošklivý lešení neměli by jste ty problémy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Libor nx psal:Banditatom psal:kdyby jste si tam dali hříbky a né to vošklivý lešení neměli by jste ty problémy
my S-kaři problémy s lešením nemáme
TAky mám originál a superi na střibrnym motoru jsou in /jasně, neni to vzduch.../
A bacha, i s origo se bá škrtat!
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2012 23:16:18 Offline |
osiris psal:...nebuďte zas tak úzkoprsý, jestli nemá obroušený stupačky (což všichni nemaj potřebu zrovna tak jezdit), tak s tím nebude mít problém ;)
já se jen usmívám...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 12.03.2012 23:38:38 Offline |
Borák psal:ale fšichni to chtěj skusit tygře
zkusí..škrtne ..zaklapne plyn...přestřihne šestku drát řití a zase jede dál
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
osiris psal:...nebuďte zas tak úzkoprsý, jestli nemá obroušený stupačky (což všichni nemaj potřebu zrovna tak jezdit), tak s tím nebude mít problém ;)
nemusí to být vždy o tom, že by tak klopil. je kus chlapa, vezme za sebou robku, trošku vlnka v zatáčce a už to škrábe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:VikecB12 psal:Kdyš člověk není piča a na motorce se trochu hejbe,tak nemusí mít fšecko vobroušený aby jel rychle.
...
nejezdim pro rychlost, jezdim pro požitek....takže za mě nevysedávat jak piča a pořádně se naklánět bo to je fajné
Banditatom (Člen) 13.03.2012 17:09:32 Offline |
ničím nechytám asi su divný
Banditatom (Člen) 13.03.2012 17:17:03 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:ničím nechytám asi su divný
Já se teda před časem chytil s jedním spolupracovníkem, ale to asi taky není ono, ni?
čeče v tomhle případě (se) chytám porád...
Lihy psal:Filous psal:VikecB12 psal:Kdyš člověk není piča a na motorce se trochu hejbe,tak nemusí mít fšecko vobroušený aby jel rychle.
...
nejezdim pro rychlost, jezdim pro požitek....takže za mě nevysedávat jak piča a pořádně se naklánět bo to je fajné
moje řeč! Takhle jsem blbnul i na slabších strojích na křižovatkách, prostě to pořádně nakolonit a využít fyziku pro zatočení a zábavu
(jen když jsem byl malý vemeno, tak jsem to udělal na takovém tom lesklém přechodu - babeta ale jezdí do dnes )
Nic lidského mi není cizí
Stránky: 1