Nejsi přihlášen
Re: Zámek sedla
Nešvy psal:Raději bych to měl s jednim....Ale díkes
Nevím proč kupovat drahou spínačku, kup samotný zámek a zkus si nechat podle klíčku od spínačký předělat zámek. U nás to dělají třeba ve FABU v Rychnově nad Kněžnou. Nechal jsem si takto předělat uzávěr od nádrže u auta za nějakých 200 Kč a mám to na stejný klíč jako je od zapalování
Nešvy psal:Zámek funguje, ale prasknul mi u šroubů. Jen mi vadí,že ho tam mám přidělaný el.páskou.Raději mám všechno v cajku...
...no tag ho nech zavařit, zabrousit, nastříkat a máš po problému ...teda esi jako vloška zámku normálně funguje a máš ruplou enem tu plechovou škatuli
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lukas29 psal:Zdravim, vyskytl se takovej problém vyháklo se mi to lanko pod sedlem a já ted nemužu sundat sedlo. Nevíte někdo jak to sundat? Díky
...blbje...násilím přizvednout z leva sedlo a háčkem zatáhnout za táhlo...
Filous---- fakt origo nápad za všechny prachy. V jednoduchosti je síla.
Akorát doufám, že to nečetl někdo, kdo bude chtít moje přilby, až je budu mít pod sedlem na těch háčkách.
Vlastně jsem si dal kufr na 2 přilby, tak přilby už jen do něj. Jen již prosím Filousi nikomu neraď jak odejít s mojim plným kufrem.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:Filous---- fakt origo nápad za všechny prachy. V jednoduchosti je síla.
Akorát doufám, že to nečetl někdo, kdo bude chtít moje přilby, až je budu mít pod sedlem na těch háčkách.
Vlastně jsem si dal kufr na 2 přilby, tak přilby už jen do něj. Jen již prosím Filousi nikomu neraď jak odejít s mojim plným kufrem.
...u tvýho modelu je potřeba přizvednout zadek sedla, páč starej model má zámek uprostřet...si nasranej, že sem to vyzradil??? ...je mi to uprdele...a kufr??? ...dyš za něj vemu silou fší, tag s nim vodejdu i dyš ho máš zamčenej
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2012 21:39:25 Offline |
Filous psal:Zdeněk psal:Filous---- fakt origo nápad za všechny prachy. V jednoduchosti je síla.
Vlastně jsem si dal kufr na 2 přilby, tak přilby už jen do něj. Jen již prosím Filousi nikomu neraď jak odejít s mojim plným kufrem....u tvýho modelu je potřeba přizvednout zadek sedla, páč starej model má zámek uprostřet...si nasranej, že sem to vyzradil??? ...je mi to uprdele...a kufr??? ...dyš za něj vemu silou fší, tag s nim vodejdu i dyš ho máš zamčenej
mě de taky kufr velkou silou vycuknout ven ...ta západka je tam nějak k hovnu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:Zdeněk psal:Filous---- fakt origo nápad za všechny prachy. V jednoduchosti je síla.
Vlastně jsem si dal kufr na 2 přilby, tak přilby už jen do něj. Jen již prosím Filousi nikomu neraď jak odejít s mojim plným kufrem....u tvýho modelu je potřeba přizvednout zadek sedla, páč starej model má zámek uprostřet...si nasranej, že sem to vyzradil??? ...je mi to uprdele...a kufr??? ...dyš za něj vemu silou fší, tag s nim vodejdu i dyš ho máš zamčenej
mě de taky kufr velkou silou vycuknout ven ...ta západka je tam nějak k hovnu
stratils klíče?
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2012 21:43:55 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...u tvýho modelu je potřeba přizvednout zadek sedla, páč starej model má zámek uprostřet...si nasranej, že sem to vyzradil??? ...je mi to uprdele...a kufr??? ...dyš za něj vemu silou fší, tag s nim vodejdu i dyš ho máš zamčenejmě de taky kufr velkou silou vycuknout ven ...ta západka je tam nějak k hovnu
stratils klíče?
já ne Zdeněk asi
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2012 21:46:13 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Kožak psal:
stratils klíče?já ne Zdeněk asi
jo a dík Kožaku za ty samolepky..už jsem dvě aplikoval
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0257.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0260.jpg
nádhera
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 17.03.2012 22:02:06 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
já ne Zdeněk asijo a dík Kožaku za ty samolepky..už jsem dvě aplikoval
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0257.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0260.jpgnádhera
ale hovno, já nic neztratil. Asi blběji čtete.
JJen se mi ztrácí benzín z nádrže, ale vždy jen tehdy, když někam jedu. U auta mi zase mizí nafta. Asi to bude výrobní vada spalovacích motorů.
PS: nálepky jsou O.K.
sou různí lidé mezi námi
Stránky: 1