Nejsi přihlášen
Re: Nechytá
Fugitive psal:Nechce mě po zimě chytnout B12.Baterka by měla být ok ale nechytá ,Může se B12 .2002 roztlačit? Dík za odpověd.
Odpoj hadicku privodu paliva od nadrze, strikackou tam nacpi benzin zapoj hadicku s5. A startne.
Dej vedet
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
Velociraptor (Člen) 15.03.2012 20:12:15 Offline |
jimacu psal:Na kohoutu dej PRI, a na půl hoďky odejdi, nech tomu čas, aby to nateklo . Když to nechám deset minut, tak to ani neprdne .
půl hoďky je trochu moc ne? Ja to nechavam tak 5-10 minut a na drnc chytne
To,co děláme v životě se ozývá do věčnosti
corimec psal:Propoj to kabelama s autem,jak už ti tu nekdo radil,po zimě to musí dostat pořádnej kopanec a už bude chytat normálka,nejspíš ta tvoje baterka už dodělává.
To je to nejlepší co můžeš udělat, to mají geloví mazlíčci rádi, a ještě auto pořádně protůrovat.
Velociraptor psal:jimacu psal:Na kohoutu dej PRI, a na půl hoďky odejdi, nech tomu čas, aby to nateklo . Když to nechám deset minut, tak to ani neprdne .
půl hoďky je trochu moc ne? Ja to nechavam tak 5-10 minut a na drnc chytne
Já nevím, asi to je přicpaný nebo co, nebo se to musí nechat stát na hlavním stojanu, aby to stálo rovně.
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 21:32:35 Offline |
jimacu psal:corimec psal:Propoj to kabelama s autem,jak už ti tu nekdo radil,po zimě to musí dostat pořádnej kopanec a už bude chytat normálka,nejspíš ta tvoje baterka už dodělává.
To je to nejlepší co můžeš udělat, to mají geloví mazlíčci rádi, a ještě auto pořádně protůrovat.
ale houno...dvanáct voltů je pořád dvanáct voltů a určitě nemá gelovku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jimacu psal:corimec psal:Propoj to kabelama s autem,jak už ti tu nekdo radil,po zimě to musí dostat pořádnej kopanec a už bude chytat normálka,nejspíš ta tvoje baterka už dodělává.
Když je baterka dobrá,tak to chytne a když už dodělává(což je tenhle případ zřejmě)tak je jí to jedno.A neni gelovka jako gelovka,nekteré gelovky vůbec nejsou gelovky
hlemejzd999 psal:jimacu psal:corimec psal:Propoj to kabelama s autem,jak už ti tu nekdo radil,po zimě to musí dostat pořádnej kopanec a už bude chytat normálka,nejspíš ta tvoje baterka už dodělává.
Nebuď smutný, tvoje nevědomost je mezi populací hodně rozšířená.
V autě dává nabíjení asi 17 V, čerstvě nabitá baterka má mnohem víc než 12 V.
V bandasce je gelovka, a ta při napětí vyšším než 14 V jde srát, to samý, když jí nabiješ obyčejnou nabíječkou, ne spešl na gelovky... Jsou to svině háklivý i na podvybití.
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 22:28:05 Offline |
jimacu psal:hlemejzd999 psal:jimacu psal:
To je to nejlepší co můžeš udělat, to mají geloví mazlíčci rádi, a ještě auto pořádně protůrovat.ale houno...dvanáct voltů je pořád dvanáct voltů a určitě nemá gelovku
V bandasce je gelovka, a ta při napětí vyšším než 14 V jde srát, to samý, když jí nabiješ obyčejnou nabíječkou, ne spešl na gelovky... Jsou to svině háklivý i na podvybití.
tak v mojem autě dává 14,5 a gelovku tam určitě nemám ..baterka je stará snad jak sama motorka , po zimě jsem ji nandal a byla podle pulzní nabíječky plně nabitá (chtěl jsem ji dobít ,ale drží )..a to jsem ji vloni a předloni po zimě došťouchával obyč nabiječkou a když to nechtělo chytit , tak přes kabely ...no nevim...nic na to neříkala a startuje furt na cuknutí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jimacu psal:hlemejzd999 psal:jimacu psal:To je to nejlepší co můžeš udělat, to mají geloví mazlíčci rádi, a ještě auto pořádně protůrovat.
hele tak zrovna vod tebe bych tohle nečekal... na to že se vrtáš v těch ukazatelích zařazenýho kvaltu tos fakt myslels vážně?
Strýcfajtr !!!
jimacu psal:Nebuď smutný, tvoje nevědomost je mezi populací hodně rozšířená.
ty seš taky myslim smutnej
Budu se muset podívat kam ta moje gelovka, co je fakt gelovka, chodí srát, když jí už 3. zimu dobíjím starou nabíječkou, která dává přes 16V... by se mi měly v zádveří baráku hromadit hovna a vono nic, letos zas jak na sviňu drží a startuje
GSF 600 S '99
Tož jsem zvědavej, kde a hlavně kdy si založím hnojiště. V Bandasce mám baterku od výroby (2004). Pravda, občas ji hodim na modelářskou nabíječku, takže péči má, ale kdo s ní co dělal 6 let přede mnou, netuším. Zatim to chodí
2T...2T s čerpadlem...4T :-D
osiris psal:...chytne klidně i po pěti letech, položit na bok, krumpáčem načnout nádrž, kousek ustoupit a škrtnout
http://resources0.news.com.au/images/20 … e-fire.jpg
Jediná kloudná věc,co se dá s tou italskou pičou udělat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2012 07:07:15 Offline |
XJelen psal:jimacu psal:hlemejzd999 psal:
ale houno...dvanáct voltů je pořád dvanáct voltů a určitě nemá gelovkuNebuď smutný, tvoje nevědomost je mezi populací hodně rozšířená.
V bandasce je gelovka, a ta při napětí vyšším než 14 V jde srát, to samý, když jí nabiješ obyčejnou nabíječkou, ne spešl na gelovky... Jsou to svině háklivý i na podvybití.hele tak zrovna vod tebe bych tohle nečekal... na to že se vrtáš v těch ukazatelích zařazenýho kvaltu tos fakt myslels vážně?
no zrovna jsem si rikal ze musi bejt pekne nalitej nebo zcazenej ze napsal takovou picovinu.mele se to tu furt dokola a stejne si to porad nekteri mysli.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 psal:jimacu psal:hlemejzd999 psal:
ale houno...dvanáct voltů je pořád dvanáct voltů a určitě nemá gelovkuNebuď smutný, tvoje nevědomost je mezi populací hodně rozšířená.
V bandasce je gelovka, a ta při napětí vyšším než 14 V jde srát, to samý, když jí nabiješ obyčejnou nabíječkou, ne spešl na gelovky... Jsou to svině háklivý i na podvybití.tak v mojem autě dává 14,5 a gelovku tam určitě nemám ..baterka je stará snad jak sama motorka , po zimě jsem ji nandal a byla podle pulzní nabíječky plně nabitá (chtěl jsem ji dobít ,ale drží )..a to jsem ji vloni a předloni po zimě došťouchával obyč nabiječkou a když to nechtělo chytit , tak přes kabely ...no nevim...nic na to neříkala a startuje furt na cuknutí
Omlouvam se, fakt kecám, na nový auta se na nabíjení staví 13,8 - 14,2, to by gelovce vadit nemělo .
jimacu psal:hlemejzd999 psal:jimacu psal:
V bandasce je gelovka, a ta při napětí vyšším než 14 V jde srát, to samý, když jí nabiješ obyčejnou nabíječkou, ne spešl na gelovky... Jsou to svině háklivý i na podvybití.tak v mojem autě dává 14,5 a gelovku tam určitě nemám ..baterka je stará snad jak sama motorka , po zimě jsem ji nandal a byla podle pulzní nabíječky plně nabitá (chtěl jsem ji dobít ,ale drží )..a to jsem ji vloni a předloni po zimě došťouchával obyč nabiječkou a když to nechtělo chytit , tak přes kabely ...no nevim...nic na to neříkala a startuje furt na cuknutí
Omlouvam se, fakt kecám, na nový auta se na nabíjení staví 13,8 - 14,2, to by gelovce vadit nemělo .
Ale kurva kde bys pořád tu gelovku hledal,sou to vobyčejný bezudržbovky,né gelovky.
Banditatom (Člen) 16.03.2012 18:43:01 Offline |
VikecB12 psal:jimacu psal:hlemejzd999 psal:
tak v mojem autě dává 14,5 a gelovku tam určitě nemám ..baterka je stará snad jak sama motorka , po zimě jsem ji nandal a byla podle pulzní nabíječky plně nabitá (chtěl jsem ji dobít ,ale drží )..a to jsem ji vloni a předloni po zimě došťouchával obyč nabiječkou a když to nechtělo chytit , tak přes kabely ...no nevim...nic na to neříkala a startuje furt na cuknutíOmlouvam se, fakt kecám, na nový auta se na nabíjení staví 13,8 - 14,2, to by gelovce vadit nemělo .
Ale kurva kde bys pořád tu gelovku hledal,sou to vobyčejný bezudržbovky,né gelovky.
jedna blbá reklama v bikes crownu a je každá černá beterka gelovka...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:jimacu psal:hlemejzd999 psal:tak v mojem autě dává 14,5 a gelovku tam určitě nemám ..baterka je stará snad jak sama motorka , po zimě jsem ji nandal a byla podle pulzní nabíječky plně nabitá (chtěl jsem ji dobít ,ale drží )..a to jsem ji vloni a předloni po zimě došťouchával obyč nabiječkou a když to nechtělo chytit , tak přes kabely ...no nevim...nic na to neříkala a startuje furt na cuknutí
Ať jim říkáte jak chcete, jestji v nich šplouchá nebo ne ( to není předmětem týhle diskuse), jsou uplně jinýho typu než v autech, v návodu ( YUASA YTX 12-BS) k nim píšou:
Upozornění! Uzavřené bezúdržbové akumulátorové baterie VRLA lze obyčejnou nabíječkou na autobaterie snadno zničit. Informujte se o správné nabíječce v sekci Nabíječky akumulatorů a baterii
Shrnu to - baterku do auta můžeš nabíjet čím chceš, třeba starou doma dělanou nabíječkou ( na napětí nezáleží ) a pude. Motocyklovou jen k tomu určenou ( omezuje napětí na asi 14V ), když ne, tak pude, ale do předčasnýho šrotu.
Teď zase kurvím Kojakovi kšefty, ten kluk mě nemůže mít rád.
jimacu psal:VikecB12 psal:jimacu psal:
Omlouvam se, fakt kecám, na nový auta se na nabíjení staví 13,8 - 14,2, to by gelovce vadit nemělo .Ale kurva kde bys pořád tu gelovku hledal,sou to vobyčejný bezudržbovky,né gelovky.
Ať jim říkáte jak chcete, jestji v nich šplouchá nebo ne ( to není předmětem týhle diskuse), jsou uplně jinýho typu než v autech, v návodu ( YUASA YTX 12-BS) k nim píšou:
Upozornění! Uzavřené bezúdržbové akumulátorové baterie VRLA lze obyčejnou nabíječkou na autobaterie snadno zničit. Informujte se o správné nabíječce v sekci Nabíječky akumulatorů a baterii
Shrnu to - baterku do auta můžeš nabíjet čím chceš, třeba starou doma dělanou nabíječkou ( na napětí nezáleží ) a pude. Motocyklovou jen k tomu určenou ( omezuje napětí na asi 14V ), když ne, tak pude, ale do předčasnýho šrotu.
Teď zase kurvím Kojakovi kšefty, ten kluk mě nemůže mít rád.
a v autě jako regulace na altíku na cca 14.5 V nejni??? víš co dělá ta baterka, když ta regulace nefachá. klidně to tam pere třeba 25-30V a ta baterka se vyvaří než řekneš borůvkovej koláč. a to je asi i u moto myslim. čim pomalejš nabíjíš, mysim že to sou ampéry, tim víc tu baterku šetříš. a vyplň si profil
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:jimacu psal:VikecB12 psal:
Ale kurva kde bys pořád tu gelovku hledal,sou to vobyčejný bezudržbovky,né gelovky.Ať jim říkáte jak chcete, jestji v nich šplouchá nebo ne ( to není předmětem týhle diskuse), jsou uplně jinýho typu než v autech, v návodu ( YUASA YTX 12-BS) k nim píšou:
Teď zase kurvím Kojakovi kšefty, ten kluk mě nemůže mít rád.a v autě jako regulace na altíku na cca 14.5 V nejni??? víš co dělá ta baterka, když ta regulace nefachá. klidně to tam pere třeba 25-30V a ta baterka se vyvaří než řekneš borůvkovej koláč. a to je asi i u moto myslim. čim pomalejš nabíjíš, mysim že to sou ampéry, tim víc tu baterku šetříš. a vyplň si profil
No a je logický,že čím menší baterka,tím šetrněji by se měla nabíjet. Doma mám kasickou nabíječku z bauhauzu za šest kil,má nějakou tu automatickou regulaci toho,kolik to do baterky pere a motorková baterka to zvládá bez problémů
No hoši tak já včera zrovna....
Kamoš co jsem mu prodal moji namašlenou B6S říká nakopni mi ju .
A já otočím klíčem a říkám tys baterku nevyndal půl roku cos nejezdil nejezdil co?
A on že ne...tak start kabely a už jsem viděl že kontrolka neutrálu taky svítí
Kohout na PRI a 6x protočit 3x se sytičem a třikrát bez . A valím na to, po 4 pokusu už kuckla a pak už blafla na 2 válce po 25 sekundách se chytl 3 a po dalších 20 vteřinách už vrčela na všechny.
A on že mu to kuckalo při jízdě , a já pučto sem grňo ...
Navlík jsem se do bundy botek a přilby a jedem ,první 5 km pomalinku do 5 tisíc pak po dalších 2 km už 7 t. a pak už jsem ju začal kroutit k 10 t .
No najeli jsme asi 30 km a já ji dal ceres furt k červenýmu a motor ......ŠEPOT KVĚTIN
Když jsem mu ji vracel motor jenom krasně brumlal a já mu říkám táhne krásně aji 190 jsem měl na tachu .
A on tolik jsem s tím v životě nejel ....a já právě proto ti kucká, protože ju určitě dusíš jak ropáka to není auto ,to je Bandit ten musí mít 5 tisíc a víc
No prostě mi ukápla aji slza, jak se k němu chová ...špinavej jak sviňa..
Bandit jel jak z praku (teda jak na 600 )
Asik se k němu vrátím ,ale jedině na B12S ,po piánu v litru ta šestka fakt nemá to zrychlení, musel jsem ju furt držet pod žrádlem a furt řadit...
Ale jinak ....bandit je bandit.....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Lachtan psal:jimacu psal:VikecB12 psal:
Ale kurva kde bys pořád tu gelovku hledal,sou to vobyčejný bezudržbovky,né gelovky.Ať jim říkáte jak chcete, jestji v nich šplouchá nebo ne ( to není předmětem týhle diskuse), jsou uplně jinýho typu než v autech, v návodu ( YUASA YTX 12-BS) k nim píšou:
Teď zase kurvím Kojakovi kšefty, ten kluk mě nemůže mít rád.a v autě jako regulace na altíku na cca 14.5 V nejni??? víš co dělá ta baterka, když ta regulace nefachá. klidně to tam pere třeba 25-30V a ta baterka se vyvaří než řekneš borůvkovej koláč. a to je asi i u moto myslim. čim pomalejš nabíjíš, mysim že to sou ampéry, tim víc tu baterku šetříš. a vyplň si profil
Je je jé, ale vždyť tý baterce v autě vůbec nevadí že jí nabíjíš třeba 30 V, záleží ale na proudu, ale hlavně to musíš na konci nabíjení vypnout. Proto, když ti prdne regulace, tak se ti baterka vyvaří, přestane brát, a změni se v elektrolizér, hřeje se a plynuje.
Starou klasickou olověnou 6V baterku můžeš taky nábíjet nabiječkou na auto, která dává 18V, a nic se nestane, když jí nenecháš připojenou dva dny.
Howk...
Stránky: 1