Nejsi přihlášen
PROSBA
Hojte hošani.
Chtěl bych Vás poprosit za moji mladou (myslím tím dcerku ) vzala si do hlavy,že musí mít voňavku a na ní musí být její fotka ..... no prostě potřeboval bych aby jste ji klikli v odkaze na ty hvězdičky aby měla co nejvíc hlasu,tak kdyby Vám to nic neudělalo tak za ní dík.
Editoval osiris (14.03.2012 21:21:32)
když to jede,je to OK
Re: PROSBA
zdenek 1 psal:Hojte hošani.
Chtěl bych Vás poprosit za moji mladou (myslím tím dcerku ) vzala si do hlavy,že musí mít voňavku a na ní musí být její fotka ..... no prostě potřeboval bych aby jste ji klikli v odkaze na ty hvězdičky aby měla co nejvíc hlasu,tak kdyby Vám to nic neudělalo tak za ní dík.
JSEM MAGOR TEN ODKAZ : http://www.elite-vune.cz/muj-obal/3148
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:38:55 Offline |
maj to tam
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2012 19:01:26 Offline |
když už je to tu ...já se taky s dovolením vetřu se svým návrhem ..taky chci vonavku
http://www.elite-vune.cz/muj-obal/4050
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2012 19:08:45 Offline |
máš to tam
hlemejzd999 psal:když už je to tu ...já se taky s dovolením vetřu se svým návrhem ..taky chci vonavku
http://www.elite-vune.cz/muj-obal/4050
ty seš vůl
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
je tam
Banditatom (Člen) 14.03.2012 22:12:59 Offline |
zdenek 1 psal:Datel psal:PALOUS psal:jebat to je nejvíc
Tak si přečti co šecí píšů
"je tam"...."máš to tam".....Dík datlíku,zase ti někdy možná na kilerech půjčím stroma
ješííš marja to je jak pozvánka na houror
http://www.elite-vune.cz/muj-obal/4087
..taky chci svoju vuoňu
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
Radek_Brno (Člen) 15.03.2012 08:36:02 Offline |
máš to tam
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2012 20:38:48 Offline |
Kelly01 psal:A kam mám kliknout
Na univerzitě třetího věku jsme to nebrali
na ty hvězdičky
zdenek 1 psal:Tak přátelé jedné stopy,holka Vás všechny pozdravuje a DĚKUJE ZA HLASY !!! Má celkem velkou radost jak ji tady všichni fandíte
Jinak začínala na 120cáté stránce a díky Vám je na páté .
No a má ho tam ?
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:zdenek 1 psal:Tak přátelé jedné stopy,holka Vás všechny pozdravuje a DĚKUJE ZA HLASY !!! Má celkem velkou radost jak ji tady všichni fandíte
Jinak začínala na 120cáté stránce a díky Vám je na páté .No a má ho tam ?
Myslíš, že dyby to věděl, tak bude tak děkovat?
zdenek 1 psal:Tak přátelé jedné stopy,holka Vás všechny pozdravuje a DĚKUJE ZA HLASY !!! Má celkem velkou radost jak ji tady všichni fandíte
Jinak začínala na 120cáté stránce a díky Vám je na páté .
...při tvejch osmatřiceti by jí mohlo bejt 18 a když sem dá do placu fotku v bikinách, myslím že by tak mohla klidně i vyhrát
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:zdenek 1 psal:Tak přátelé jedné stopy,holka Vás všechny pozdravuje a DĚKUJE ZA HLASY !!! Má celkem velkou radost jak ji tady všichni fandíte
Jinak začínala na 120cáté stránce a díky Vám je na páté ....při tvejch osmatřiceti by jí mohlo bejt 18 a když sem dá do placu fotku v bikinách, myslím že by tak mohla klidně i vyhrát
No a kdyš jí vosumnáct nebude,tak nám zvrhlíkům to taky vadit nebude
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2012 08:08:59 Offline |
no vidiš... to je za chvilku ...
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2012 08:23:45 Offline |
já mám taky dceru 12 letou, ale nevim ,jestli bych SEM dal někdy její inzerát
tady je to vo hubu i pro dospělýho
Banditatom (Člen) 16.03.2012 10:31:37 Offline |
VikecB12 psal:zdenek 1 psal:Doprdele,hoši mý jsme chtěli pomoct hlasovat je ji teprve dvanáááct
Tak to už abys pomalinku najížděl na nějakou antikoncepci,dneska ty děcka nestrácí čas nějakým dětstvím
no a než se naděje bude dědek
Ještě donedávna jsem jezdíval na tábory jako oddílový vedoucí a když člověk ten dorost poslouchal (kluky i holky), tak jsem si až kolikrát "stěžoval" proč když já jsem byl na základce, tak jsme řešili úplně jiný "důležitý věci"
jo a hlas máte všici
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 16.03.2012 13:11:12 Offline |
MaraKM psal:Ještě donedávna jsem jezdíval na tábory jako oddílový vedoucí a když člověk ten dorost poslouchal (kluky i holky), tak jsem si až kolikrát "stěžoval" proč když já jsem byl na základce, tak jsme řešili úplně jiný "důležitý věci"
jo a hlas máte všici
copa nestíhals nakupovat postinor
No právě než bych něco riskoval, tak jsem toho raději nechal, aby i pokušení pominulo resp. ať si to řeší někdo jinej
Jen jsem zdeňovi přispěl, že tady ta "diskuze" není ouplně z cesty... Před pár měsíci pronesl jeden servisák, co jsem ho tu měl "Musím holce (14) rychle pořídit nějakou motorku, páč se bojím, aby mi ji nezprznil nějakej fotbalista..."
ale co si budeme říkat, takovej ten červíček v hlavě, co by kdyby tu je furt....
Nic lidského mi není cizí
VikecB12 psal:4Fun.cz psal:zdenek 1 psal:Doprdele,hoši mý jsme chtěli pomoct hlasovat je ji teprve dvanáááct
A už si strčí malíšek do nosa?
Myslím že pomalu začíná přemejšlet že si ho strčí uplně někam jinam
...ty si vůůůůl ...hele a nejni malíček málo??? ...ale zase ze začátku se nemá nic přehánět, že???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 17.03.2012 11:27:28 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:4Fun.cz psal:
A už si strčí malíšek do nosa?Myslím že pomalu začíná přemejšlet že si ho strčí uplně někam jinam
...ty si vůůůůl ...hele a nejni malíček málo??? ...ale zase ze začátku se nemá nic přehánět, že???
...jen dva prstíčky strčím a hned zase půjdu
zdenek 1 psal:Hoši raději se nebudu k některým připomínkám ani vyjadřovat raději ji na sraz pičobanditů ani nebudu brát ale jinak díky za všechny hlasy a stále ještě můžete klikat
Jen ji klidně ber.Schováš ji za stromem...tam hrozí maximálně, že ji někdo pochčí
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen) 18.03.2012 11:23:39 Offline |
4Fun.cz psal:zdenek 1 psal:Hoši raději se nebudu k některým připomínkám ani vyjadřovat raději ji na sraz pičobanditů ani nebudu brát ale jinak díky za všechny hlasy a stále ještě můžete klikat
Jen ji klidně ber.Schováš ji za stromem...tam hrozí maximálně, že ji někdo pochčí
4Fun.cz psal:zdenek 1 psal:Hoši raději se nebudu k některým připomínkám ani vyjadřovat raději ji na sraz pičobanditů ani nebudu brát ale jinak díky za všechny hlasy a stále ještě můžete klikat
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:zdenek 1 psal:Hojte hošani.
Chtěl bych Vás poprosit za moji mladou (myslím tím dcerku ) vzala si do hlavy,že musí mít voňavku a na ní musí být její fotka ..... no prostě potřeboval bych aby jste ji klikli v odkaze na ty hvězdičky aby měla co nejvíc hlasu,tak kdyby Vám to nic neudělalo tak za ní dík.JSEM MAGOR TEN ODKAZ : http://www.elite-vune.cz/muj-obal/3148
máš tam taky jeden. Čágo a pozdravuj jí KOČKU
ty užs to vozils v deseti? zbytečně si to komplikuješ já tý mý řek, že do dvanácti na to nesmí jako spolujezdec (ten metrpade sem jí zatajil), když se blížilo dvanáct začala votravovat, tak sem jí řek, že bez výbavy nepojede, tak jsem nakonec svolil, že když si sama naspoří na helmu, že zamáznu zbytek. Panenka skoro dva měsíce chodila mejt nádobí a já musel pro kůži a boty teď stačí, že se začnu motat v garáži a už se souká do kalhot nejhorší je, že s ní jezdim tak, že mě to moc neba
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ty užs to vozils v deseti? zbytečně si to komplikuješ já tý mý řek, že do dvanácti na to nesmí jako spolujezdec (ten metrpade sem jí zatajil), když se blížilo dvanáct začala votravovat, tak sem jí řek, že bez výbavy nepojede, tak jsem nakonec svolil, že když si sama naspoří na helmu, že zamáznu zbytek. Panenka skoro dva měsíce chodila mejt nádobí a já musel pro kůži a boty teď stačí, že se začnu motat v garáži a už se souká do kalhot nejhorší je, že s ní jezdim tak, že mě to moc neba
Tak mi to zase tak nevadí že jedu jak s hnojem,spíše mám takové výčitky že jsem takový potencionální vrah své dcery . Jinak začala kňučet dřív jak v deseti,ale pak jsem to nevydržel, jednou ji svezl,no a pak tatííí já chci jet taky .... Na druhou stranu jsem raději když jede semnou,než aby seděla jen u počítače.
když to jede,je to OK
..pánové nechci strašit,ale asi vás čeká ještě jeden level..
..svoji malou jsem vozil snad od šesti,před sebou,nedala pokoj,po buzeráku u garáže..
..v deseti za sebou,kolem komína,po dvanácti dále od komína,v šestnácti si našla týpky s motorkou (a věřte,že je to kurva divný pocit tlačený nejistotou,když si oblékala hadry),v osmnácti zrobila papíry na auto(veškerá kontrola fuč) a loni mi řekla,že si zrobí papíry i motorku..
..paráda..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..pánové nechci strašit,ale asi vás čeká ještě jeden level..
..svoji malou jsem vozil snad od šesti,před sebou,nedala pokoj,po buzeráku u garáže..
..v deseti za sebou,kolem komína,po dvanácti dále od komína,v šestnácti si našla týpky s motorkou (a věřte,že je to kurva divný pocit tlačený nejistotou,když si oblékala hadry),v osmnácti zrobila papíry na auto(veškerá kontrola fuč) a loni mi řekla,že si zrobí papíry i motorku..
..paráda..
...to je stejný i dyš máš kucí...vjeřim, že ty naše jako dost serem, dyš jim s Ájou voláme nebo správujem gde sou, gdy přijedou, ať uš jedou, že uš je tma a maj černý plégo a tag, ale sou to nervy, dyš se celý votpoledne nevozvou a garáš je prázdná ...a dyš vyrazíme fšichni tří, každej jinym směrem, tag to aby se pani zbláznila
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Pšán psal:..pánové nechci strašit,ale asi vás čeká ještě jeden level..
..paráda.....to je stejný i dyš máš kucí...vjeřim, že ty naše jako dost serem, dyš jim s Ájou voláme nebo správujem gde sou, gdy přijedou, ať uš jedou, že uš je tma a maj černý plégo a tag, ale sou to nervy, dyš se celý votpoledne nevozvou a garáš je prázdná ...a dyš vyrazíme fšichni tří, každej jinym směrem, tag to aby se pani zbláznila
taktak svatá pravda
momentalně zavostalej
Banditatom (Člen) 19.03.2012 21:23:09 Offline |
Borák psal:máš to tam taky..
jo vypadá dobře kolipa že jí je ?
...no otázka je kolik za to dostaneš? 10-12let?
Stránky: 1