Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » změna nicku

hlemejzd999 (Člen)
11.07.2010 23:28:37

změna nicku

ode dneška mi říkejte hlemejzdmekánik cool,neboť jsem už minule zrepasoval zadní brzdu (která nynčko brzdí jak blázen ) , opravil kdeco upadlýho a ulomenýho a dnes dokončil výměnu gufer ve vidlich a teď to příde !!!... už NETEČOU !!!bigsmile...no já vim - nic to pro některý z vás neznamená ..jsou to prkotiny ,ale pro mě ...PRO  MĚ! je to NĚCO good Původně jsem se na to chtěl vyfláknout ,páč jsem to nikdy nedělal ,ale zasejc sem se chtěl něco dovědět  a né jen jezdit sem,tamsmokin...ale tim asi končim no ,páč výměna gufer ventilů bude už trochu vyšší levl bigsmile...(ještě bych se na něm chtěl svézt teda bigsmile)....takže asi takhle,no...musel jsem to sem napsat ,páč doma to ocení možná akorát tak náš pes ...tady to bude mít odezvu podobnou..., neřkuli stejnou  bigsmile,ale budete odteďka vědět ,jak jsem ukrutně šikovnej ...a taky se trochu nudim beer

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Inženýrek (Člen)
11.07.2010 23:31:17

Re: změna nicku

smile1good

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
jaryn (Člen)
11.07.2010 23:34:20

krasna prace...good

God Gave me Everything I want
hlemejzd999 (Člen)
11.07.2010 23:45:06

to je reakce toho našeho psa ,když jsem mu o tom povídal...

http://img638.imageshack.us/img638/6030/p1020928u.jpg

K.a.s.y.m. (Člen)
12.07.2010 07:15:46

goodgood říkám furt ,že bandit je kombinace a Jawky a Stodváci...základní věci se daj v pohodě dělat doma goodgood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Luk (Člen)
12.07.2010 07:20:10

dobre ty, pobavilsgoodbigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
barynek (Člen)
12.07.2010 20:33:18

hlemejzd999 psal:

to je reakce toho našeho psa ,když jsem mu o tom povídal...

http://img638.imageshack.us/img638/6030/p1020928u.jpg

zdá se jakoby říkal - vyliž mi koule, mi to stejně nezajímábigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
jinak gratulejšngoodsmile1

Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen)
12.07.2010 20:35:57

barynek psal:

zdá se jakoby říkal - vyliž mi koule, mi to stejně nezajímábigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
jinak gratulejšngoodsmile1

je to fena - takže jedině vyliž mi banditpussy...bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
12.07.2010 20:37:14

normálně říkám naší feně pes ,abysme si rozuměli bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
13.07.2010 08:41:08

hlemejzd999 psal:

normálně říkám naší feně pes ,abysme si rozuměli bigsmilebigsmilebigsmile

...já řikám naší čubje psice, aby se to nepletlo...a jinag goodgoodgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomsth (Člen)
13.07.2010 17:33:42

hlemejzd999 psal:

ode dneška mi říkejte hlemejzdmekánik cool,neboť jsem už minule zrepasoval zadní brzdu (která nynčko brzdí jak blázen ) , opravil kdeco upadlýho a ulomenýho a dnes dokončil výměnu gufer ve vidlich a teď to příde !!!... už NETEČOU !!!bigsmile...no já vim - nic to pro některý z vás neznamená ..jsou to prkotiny ,ale pro mě ...PRO  MĚ! je to NĚCO good Původně jsem se na to chtěl vyfláknout ,páč jsem to nikdy nedělal ,ale zasejc sem se chtěl něco dovědět  a né jen jezdit sem,tamsmokin...ale tim asi končim no ,páč výměna gufer ventilů bude už trochu vyšší levl bigsmile...(ještě bych se na něm chtěl svézt teda bigsmile)....takže asi takhle,no...musel jsem to sem napsat ,páč doma to ocení možná akorát tak náš pes ...tady to bude mít odezvu podobnou..., neřkuli stejnou  bigsmile,ale budete odteďka vědět ,jak jsem ukrutně šikovnej ...a taky se trochu nudim beer

no tak to jsi fiškovnej good...heleď a nalil si do těch vidlí olej? bigsmilebigsmile
bigsmile..jasně že si dělám ass, ale já si kdysi liboval, že mi číza už nedělá při každý zastávce loužičku oleje, bodejť by jo, když už tam žádnej nebyl bigsmilebigsmile

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
hlemejzd999 (Člen)
13.07.2010 19:08:40

tomsth psal:

no tak to jsi fiškovnej good...heleď a nalil si do těch vidlí olej? bigsmilebigsmile
bigsmile..jasně že si dělám ass, ale já si kdysi liboval, že mi číza už nedělá při každý zastávce loužičku oleje, bodejť by jo, když už tam žádnej nebyl bigsmilebigsmile

tak ted jsem to zrovna byl projet do Benešova a zpět  a paráda..po 75 km zatim netečou ,tak s tim olejem si mě znejistěl surprised...ale vážně - dal jsem ho tam určitě...ted je to uplně jiná jízda ,než před výměnou..zdá se , že to líp sedí a tolik to přední kolo neskáče , asi tomu pomohla i ta větší viskozita( dal jsem tam 15w Denicol)...a jinak jsem při zpáteční cestě projížděl Vlašimí a u fabriky S&B jsem dával přednost chodcům - chodci přešli , já tam dal asi dvojku a rozjezd a chcíp bigsmilebigsmilebigsmile ...prostě machr největšíbigsmile pak jsem tam ještě jak pussystál ,než jsem tam dokopal jedničku ( povrkával jsem si tam plynem a hledal tu jedničku ,kterej se tam moc nechtělo bigsmile )a nakonec jsem teda odjel ...jako kretén...ale totální  bigsmile...to bude tim hicem ...help

K.a.s.y.m. (Člen)
14.07.2010 07:45:26

hlemejzd999 psal:
tomsth psal:

tak ted jsem to zrovna byl projet do Benešova a zpět  a paráda..po 75 km zatim netečou ,tak s tim olejem si mě znejistěl surprised...ale vážně - dal jsem ho tam určitě...ted je to uplně jiná jízda ,než před výměnou..zdá se , že to líp sedí a tolik to přední kolo neskáče , asi tomu pomohla i ta větší viskozita( dal jsem tam 15w Denicol)...a jinak jsem při zpáteční cestě projížděl Vlašimí a u fabriky S&B jsem dával přednost chodcům - chodci přešli , já tam dal asi dvojku a rozjezd a chcíp bigsmilebigsmilebigsmile ...prostě machr největšíbigsmile pak jsem tam ještě jak pussystál ,než jsem tam dokopal jedničku ( povrkával jsem si tam plynem a hledal tu jedničku ,kterej se tam moc nechtělo bigsmile )a nakonec jsem teda odjel ...jako kretén...ale totální  bigsmile...to bude tim hicem ...help

co to tu ty lidi učíš..tady jsou do teď zvyklí z přechodu utíkat aby je něco nesmetlo nebo tam radši nelezou a ty jim zastavíš...idontknowidontknowbigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
14.07.2010 12:28:57

K.a.s.y.m. psal:

co to tu ty lidi učíš..tady jsou do teď zvyklí z přechodu utíkat aby je něco nesmetlo nebo tam radši nelezou a ty jim zastavíš...

náhodou oni mi tam vlezli , že jsem musel zastavit...( a to mě myslim už od přejezdu slyšeli dastatečně bigsmile)..chtěl jsem to líznout těsně před tim prvnim člověkem  ,ale už to nešlo bigsmilebigsmilebigsmile...prosimtě ,nemohl bys zařídit, ať to někdo opakovaně hlásí v rozhlase ?help...takhle se stane akorát neštěstí smile1...možná to byli lufťáci ,který to neznaj surprised...nebo jsou to lidi ,který u vás bydlej teprv krátce...

K.a.s.y.m. (Člen)
14.07.2010 13:14:02

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

co to tu ty lidi učíš..tady jsou do teď zvyklí z přechodu utíkat aby je něco nesmetlo nebo tam radši nelezou a ty jim zastavíš...

náhodou oni mi tam vlezli , že jsem musel zastavit...( a to mě myslim už od přejezdu slyšeli dastatečně bigsmile)..chtěl jsem to líznout těsně před tim prvnim člověkem  ,ale už to nešlo bigsmilebigsmilebigsmile...prosimtě ,nemohl bys zařídit, ať to někdo opakovaně hlásí v rozhlase ?help...takhle se stane akorát neštěstí smile1...možná to byli lufťáci ,který to neznaj surprised...nebo jsou to lidi ,který u vás bydlej teprv krátce...

nemáme místní rozhlas,ale zkus no napsat do Vlašimského Zpravodaje bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
15.07.2010 08:49:42

K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

tak se to asi zlepšilo ...dneska sem tudy projížděl a široko daleko ani noha bigsmile..je pravda , že bylo 7 ráno bigsmile

Kukii (Člen)
15.07.2010 09:52:56

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:

tak se to asi zlepšilo ...dneska sem tudy projížděl a široko daleko ani noha bigsmile..je pravda , že bylo 7 ráno bigsmile

hele hlemejžd, ty si zas usměrni traktoristy v tej vašej prdeli, bo mě tuhle jeden málem sejmul jakýmsi vehementem na sečení čehosi idontknowsmile1

Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
15.07.2010 10:00:12

Kukii psal:
hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

hele hlemejžd, ty si zas usměrni traktoristy v tej vašej prdeli, bo mě tuhle jeden málem sejmul jakýmsi vehementem na sečení čehosi idontknowsmile1

máš jet tak o hodku dřív když jdou do práce to by jsi se pral ještě s autobusama bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
15.07.2010 12:50:40

Kukii psal:

hele Kukii, to je vomluf..jsou tak nějak rozjaření a nepozorní , neboť ten vehement  je asi na sečení TRÁVY smokin bigsmile,  a voni to asi rovnou testujou na kvalitu bigsmilesmokinsmokinsmokin

hlemejzd999 (Člen)
15.07.2010 12:57:00

K.a.s.y.m. psal:

máš jet tak o hodku dřív když jdou do práce to by jsi se pral ještě s autobusama bigsmile

poprat se s nima ? ...jako , že bych se třeba místo nápisu Karosa,nebo znaku Mercedes vepředu pod sklem připlác v plnej rychlosti a dělal samolepku Suzuki ,jo ?

K.a.s.y.m. (Člen)
15.07.2010 13:11:32

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

poprat se s nima ? ...jako , že bych se třeba místo nápisu Karosa,nebo znaku Mercedes vepředu pod sklem připlác v plnej rychlosti a dělal samolepku Suzuki ,jo ?

goodgoodbigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
16.07.2010 07:07:35

hlemejzd999 psal:
Kukii psal:

hele Kukii, to je vomluf..jsou tak nějak rozjaření a nepozorní , neboť ten vehement  je asi na sečení TRÁVY smokin bigsmile,  a voni to asi rovnou testujou na kvalitu bigsmilesmokinsmokinsmokin

tak to by mě zajímalo, kde to pole je, bo sem nic takovýho nepotkala bigsmilebigsmilegoodgood

Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen)
17.07.2010 14:32:24

Kukii psal:
hlemejzd999 psal:
Kukii psal:

tak to by mě zajímalo, kde to pole je, bo sem nic takovýho nepotkala bigsmilebigsmilegoodgood

koukej podél cest...většinou  tam sedí několik traktoristů s hubou od ucha k uchu bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
21.03.2012 20:02:12

hlemejzd999 psal:

koukej podél cest...většinou  tam sedí několik traktoristů s hubou od ucha k uchu bigsmile

ty vole ...dneska sem je zase viděl goodbigsmilebigsmile

yebat (Člen)
21.03.2012 22:27:18

Ty vole, teď sem přišel z knajpy a tady u toho tematu se dobře pobavil... bigsmilegood

Banditatom (Člen)
22.03.2012 18:57:46

ty vogo plazivej a nic jsis při tom nezranil???surprised

...ale joo jsem čikovnejevilgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen)
22.03.2012 20:43:11

Banditatom psal:

ty vogo plazivej a nic jsis při tom nezranil???surprised

...ale joo jsem čikovnejevilgood