Nejsi přihlášen
Znackova predajna SUZUKI - Slovensko
maju aj u vas tak "super" ceny???
akurat sa na jednom slovenskom fore do mna navaza jeden asizamestnanec a samozrejme ja do neho..zevraj maju dobre ceny (vraj kvalita=cena), tak som mu tam napisal par cien, za ktore ja nakupujem..
su aj u vas tak kurewsky drahy???
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Re: Znackova predajna SUZUKI - Slovensko
tak uz tym chalanom vobec nerozumieme!!!!alebo oni??
http://motocykel.sk/forum_posts.php?topic_id=1396 niesu za ziadnu cenu a vsetci by sa na celom fore iba hadali a dokazovali si kto je vacsi frajer
[color=blue][color=blue]jednoznacne musim povedat ze banda bandit a forum je no.1
tož já jsem dneska koupil origoš olejove filtr, šel jsem tam s tim že budou mět nějaké hiflow a on mi borec donesl tentoc.vzal jsem ho když už jsem se trmacel pul hodiny přes město v dešti za 330kč, ale nejvic mě nasralo, že to neni made in japan, ale in china, tož kde sme?? kdybych to věděl, tak na to seru, čiňani, kurvy a japonci taky, šmejdi, s číny to musí bejt leda tak za pět kč.
ale aspoň mám pěknů krabičku, barvno od suzuki, bude to má modla
on the road
666killer psal:vorel psal:a oného, Terora poznáš?
tieš tu chvílu bol, ale bo nedostal odpovedi co chcel tak sa bohousky nasral
a na kissmana si pamätate??
Teď nedávno jsem hledal nové plexi na bandasku verzi s K6 a na netu jsem našel za 3500 (druhovýroba) a když jsem byl v suzuki tak jsem byl mile překvapen 3700 a origo...
no vidis!!!ze vedia prekvapit?? teba prave dobrou cenou
mne sa vsak stal opak. uz som spominal.zhanal som retaz DIDku ponukli mi ju za 10500,- vraj akasi " new generation" ci co..no a nakoniec som zohnal DIDku "normalnu" za 3500,- tak neveim..taktiez tu konzolu na riadiacu paku = 5000,-
kupovat tak u nich a asi aj prestanem jazdit, lebo by mi do nadrze neostalo
Stránky: 1