Nejsi přihlášen
kamosmartin (Člen) 26.03.2012 15:03:10 Offline |
Spotřeba
NEvím, určitě se to tu řešilo, ale nevím jak se tady prohledává forum. Kolik vám pruměrně papají motky?
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace..but with love of power of motorbikes, it´s a different..
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2012 20:15:46 Offline |
Re: Spotřeba
kamosmartin psal:NEvím, určitě se to tu řešilo, ale nevím jak se tady prohledává forum. Kolik vám pruměrně papají motky?
nevím, kolik to přesně je průměrně , ale vždycky
celou nádrž ... ale je zajimací, že když stojí doma , tak ani litr ...a samozřejmě kůže
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kamosmartin (Člen) 26.03.2012 20:16:20 Offline |
U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace..but with love of power of motorbikes, it´s a different..
kamosmartin psal:U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
tak třeba 16 ...............
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
kamosmartin psal:U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
Zrovna včera jsem si to spočetl a vyšlo mi 6l/100km Jinak to sežere pouze tolik kolik tomu dám
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2012 20:21:55 Offline |
libac22 psal:kamosmartin psal:U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
za mě třeba 12...ať nežeru...
hlemejzd999 psal:libac22 psal:kamosmartin psal:U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
no řek číslo tak jsem něco plácnul žejo
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Honzik8719 (Člen) 26.03.2012 20:35:56 Offline |
hlemejzd999 psal:libac22 psal:kamosmartin psal:U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
mluvíš počítám o oleji?
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2012 20:40:46 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:libac22 psal:
tak třeba 16 ...............za mě třeba 12...ať nežeru...
mluvíš počítám o oleji?
to ne....ten mám spocitanej naprosto přesně ...na 266 km 0,35l.
Libor nx psal:deny1234 psal:kamosmartin psal:U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
Me 6 N sedum na sto , je jedno jak jedu
N-ka žerou víc než S-ko,to je jasný
No tak když máš stohlavé stádo, kde máš sedmdesát N-kovejch oveček a pak třicítku eSek, tak je jasný, že Ti ta N-ka sežerou více
Nic lidského mi není cizí
mrkni se do sekce uživatelé. Každý z nich to tu za ta léta co toto forum funguje řešil. je to tu nejčastěji řešené téma a pokud přijde další trouba, kerej místo Hledání se zeptá, tak holt dostane pojeb, zaslouženej.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
holt musíš hledat a nebo přečkat tu sprchu někdo povolí :-
a jestli hledáš kloudnou odpověď, tak třeba napiš na Vlastíkovi Plamínkovi z motorkari.cz. Ten blbec všeználek ti jistě poradí
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Koldan psal:kamosmartin psal:U nás motorky už dávno jezdí, ubylo by vás. napsat číslo.. abych si udělal představu. Jste děsně vtipní frajeři
mrkni se do sekce uživatelé. Každý z nich to tu za ta léta co toto forum funguje řešil. je to tu nejčastěji řešené téma a pokud přijde další trouba, kerej místo Hledání se zeptá, tak holt dostane pojeb, zaslouženej.
byla to snad první otázka v technický vod 2006, tušim správně se menoval Ali Akbar .
A buď v klidu, většinou je to jednociferný číslo, takže na plnou najedeš nejmíň skoro 200km.
redik27 psal:PFremer psal:Tak jsem to v sobotu vytáh, na můj vkus to sežralo docela dost Furt tam ale ještě mám.
to se ti zdá jenom cenou benálu
Ještě ne, mám v tom loňskej bengín, takže jezdim za nějakejch 34 kačen
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zavislak81 (Člen) 27.03.2012 11:53:41 Offline |
mě tuhle žrala i trávu kolem silnice
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2012 12:01:52 Offline |
me to zere zhruba 19 litru na nadrz.a nekdy na to najedu i neco pres 200km
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kamosmartin (Člen) 27.03.2012 14:33:54 Offline |
Ono jde o to, že jsem si na B6 dal laďák z dvouválu SVčka.. a zdá se mi že papa dost, tak jestli to na to může mít vliv, jinak jezdí super..
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2012 14:47:33 Offline |
PFremer psal:K.a.s.y.m. psal:me to zere zhruba 19 litru na nadrz.a nekdy na to najedu i neco pres 200km
Pane, tak to je žrout
no to vis no trojkovej dynojet s kosikovyma filtrama si rekne.a to mluvim o klidny jizde
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2012 14:51:21 Offline |
kamosmartin psal:Ono jde o to, že jsem si na B6 dal laďák z dvouválu SVčka.. a zdá se mi že papa dost, tak jestli to na to může mít vliv, jinak jezdí super..
z ceho je ladak je vcelku putna stejne se to lisi jen uchytnejma bodama na motorku vnitky jsou stejny.jestli se ti zda ze dost zere muze bejt trabl i jinde.hlavne vzduchovy filtr na to ma obrovsky vliv.jinak me sestka jezdila v rozmezi 5-6 standartne ale dalo se za 4 ale i za 10 ale to byli extremy.dobrym voditkem dobre nastavenyho motoru jsou svicky.pokud jsou krasne cihlove cerveny mas dobrou smes..bily tak je to chudy a cerny je to bohaty.
zzzmrzlinar (Člen) 27.03.2012 16:31:43 Offline |
šestka se standard vejfukem a vším ostatním taky standard si brala dlouhodobě 5,5, pomalá kochačka byla za 4,5. Jinak střelba nebo vokruh jsou samozřejmě za víc
12ka s gixer vačkama a nějakejma jinčíma tryskama si brala 6,5 - 10, tam už ten rozptyl byl nějakej větší.
K.a.s.y.m. psal:kamosmartin psal:Ono jde o to, že jsem si na B6 dal laďák z dvouválu SVčka.. a zdá se mi že papa dost, tak jestli to na to může mít vliv, jinak jezdí super..
z ceho je ladak je vcelku putna stejne se to lisi jen uchytnejma bodama na motorku vnitky jsou stejny.jestli se ti zda ze dost zere muze bejt trabl i jinde.hlavne vzduchovy filtr na to ma obrovsky vliv.jinak me sestka jezdila v rozmezi 5-6 standartne ale dalo se za 4 ale i za 10 ale to byli extremy.dobrym voditkem dobre nastavenyho motoru jsou svicky.pokud jsou krasne cihlove cerveny mas dobrou smes..bily tak je to chudy a cerny je to bohaty.
Nesnaž se ho zmást,je přece jasný,že laďák je naladěnej na konkrétní typ motorky a při montáži na jinou motorku dochází k obrovským nežádoucím jevům a hlavně k poškození motoru,samozřejmě nevratnýmu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kamosmartin psal:NEvím, určitě se to tu řešilo, ale nevím jak se tady prohledává forum. Kolik vám pruměrně papají motky?
Měl jsem tam18 litrů a nuloval tacháč a přepínal jsem na rezervu při 206km a ta by měla být cca 4,5 litrů, takže
18-4,5=13,5 litrů na 206 km a tzn že na 1 litr jsem ujel 15,25 km.
Takže na 100 km ve dvou jsem měl spotřebu 6,55 litru a to znamená, že
6,55 x 34,90 = 228,60 kč (při cenách 3.3.2012)
6,55 x 37,90 = 248,20 kč (při cenách 27.3.2012)
Tudíž z toho vyplývá, že dnes jezdíme dráž o 20kč než před 24 dny.
Kurva to je zas slovní úloha jak kdybych měl z matiky za 1
Ale já měl čtverec Asi ju budu reklamovat u učitele z matiky.
A v VTP jsem vyčetl spotřebu 4,5-9,9 l/100km
Ale když ju budeš 50km tlačit, tak spotřeba ti klesne na krásný průměr 3,23l to už je jako maléj skůtřík.
sou různí lidé mezi námi
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2012 19:13:52 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:kamosmartin psal:Ono jde o to, že jsem si na B6 dal laďák z dvouválu SVčka.. a zdá se mi že papa dost, tak jestli to na to může mít vliv, jinak jezdí super..
Nesnaž se ho zmást,je přece jasný,že laďák je naladěnej na konkrétní typ motorky a při montáži na jinou motorku dochází k obrovským nežádoucím jevům a hlavně k poškození motoru,samozřejmě nevratnýmu
Stránky: 1