Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Oprava rohu kapotáže

Zdeněk (Člen)
01.04.2012 10:37:14

Oprava rohu kapotáže

No zkoušel jsem hledat, ale asi blbě.
Mám motku padlou "asi ze stojánku"bigsmile na pravou stranu a ten rožek kapotáže nad blinkrem je sjetý až na černéj plast. Chtěl bych to trošku zamaskovat, bo já to vidím na první pohled. Jak to řešíte vy? Nechci lakovat celou půlku kapoty ani zatírat štětečkem, protože stejný odstín asi nikdo netrefí a by to bylo moc vidět. Uvažoval jsem o nějaké "náplasti" ale né karbonové. By mě zajímalo, jak to máte vy vyřešeno.
PS: a eNko z toho dělat NEBUDU
Jen tak mimo ---U novějšího eSka svítí obě světla jako tlumené  i jako dálkové nebo je jedno tlum a druhé dálka?

sou různí lidé mezi námi
Zdeněk (Člen)
01.04.2012 10:45:39

Re: Oprava rohu kapotáže

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3796_sam_0851.jpg

sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen)
01.04.2012 10:54:01

v rychlosti... nechat v lakovně namíchat tzv. tužku v barvě zatřít zaleštit zalakovat... nebo nechat namýchat sprej zastříknout zaleštit zalakovat stačí?

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
sonyk (Člen)
01.04.2012 10:59:31

jojo nedavno sem to resil tady sice u auta ale da se taky pouzit http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9118

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Luk (Člen)
01.04.2012 12:20:29

kazda naplast bude hnusna, to radsi nechat tak...
ad svetla: jedno je potkavacka, druhy dalkovy

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Zdeněk (Člen)
01.04.2012 13:32:16

Luk psal:

To je moc škoda, se mi ňák nelíbí jedno světlo mimo osu motky. Lepší je, když žhnou obě....... né kvůli svítivosti, ale kvůli dýzajnu. Mohl bys sem hodit fotku? Prosím.     
Ale jinak čumák je mooooc pěknéj.

Lak.... Díky za info, koncem dubna zajdu do lakovny objednat lahvinku. Ale mám obavu, jak se s metlou zachází??? No budu muset vytasit pistol a startovat kompresor. No nějak to zkusím.

sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen)
01.04.2012 13:38:56

Zdeněk psal:
Luk psal:

To je moc škoda, se mi ňák nelíbí jedno světlo mimo osu motky. Lepší je, když žhnou obě....... né kvůli svítivosti, ale kvůli dýzajnu. Mohl bys sem hodit fotku? Prosím.     

Lak.... Díky za info, koncem dubna zajdu do lakovny objednat lahvinku. Ale mám obavu, jak se s metlou zachází??? No budu muset vytasit pistol a startovat kompresor. No nějak to zkusím.

nech si namýchat sprej kup si lak a oprav jen to místo.... napiš osirisej ten je barvičkář-čichač profesionálbigsmile

jinač jak může mět S-ko pěknej čumák to nechápusurprised

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous (Člen)
01.04.2012 13:45:49

...nech to vopravit u lakýry, todle bude potřeba dotmelit, dyš to enem stříkneš, bude to pořát vidět a stejně tě to bude srát...a dyš to nebude ňákej patlal, tag barvu trefí...dyš si necháš namíchat sprej, tag to stejně bude vidět, páč tym sprejem neuděláš rozstřik tak aby to bylo k nepoznání...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdeněk (Člen)
01.04.2012 17:46:55

To dotmelení je jasné, přece bych to něštříkl na ten zarovnaný hrbatý rožek. To bych tam dal rači červenou izolepu.

sou různí lidé mezi námi
Luk (Člen)
01.04.2012 20:16:57

Zdeněk psal:
Luk psal:

Fotku se svetlem asi nemam, B6 uz nejakej patek nevlastnim. Ted mam B12 K6, ta ma svetlo jako ty novy vodnici.

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Kelly01 (Člen)
01.04.2012 20:20:50

Neblbni, víš že teďka jste na tom s prachama dost blběbigsmile

God Save The Queen!
kdrk (Člen)
01.04.2012 22:19:26

Filous má pravdugood Sám to doma neuděláš. Lakýra ti udělá rozstřik a do ztracena a přetáhne to lakem. Nebude to zas až tak drahý. Ale stojí to za to aby to vypadalo. Kdybys to stříkal spreyem tak ty okraje těžko rozleštíš do ztracena a hlavně to bude vidět protože v tý metle budeě mít to zrno položený jinak než v původním laku.idontknow

tachec (Člen)
02.04.2012 08:10:04

Z toho stojánku to spadlo samo nebo v tom má prsty mladá manželka bigsmile

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Mour (Člen)
02.04.2012 08:34:21

tachec psal:

..( no nedá mi to bigsmilebigsmile ) ...myslíš jakože při té pětiminutovce mezi dětmi, práci a jízdou na motce bigsmilebigsmilebigsmile

To Zdeněk:
...jinak já mám na nádrži a podsedláku nálepku a když nejsou na pussy-viny chechtáky, tak sere pes goodbigsmile

Zdeněk (Člen)
02.04.2012 11:36:48

Mour psal:
tachec psal:

..( no nedá mi to bigsmilebigsmile ) ...myslíš jakože při té pětiminutovce mezi dětmi, práci a jízdou na motce bigsmilebigsmilebigsmile

To Zdeněk:
...jinak já mám na nádrži a podsedláku nálepku a když nejsou na pussy-viny chechtáky, tak sere pes goodbigsmile

Mour-----Kurňa vy mi to nezapomenete snad nikdy. Jsem čekal, kdy se to zase objeví. good

Tachec----Nevím, mě to nespadlo. Už to tam bylo při koupi.  Ale podle mě to "spadlo ze stojánka" tak při max 20km/h. Na laufu jsou skoro neviditelné stopy a na pravém víku takovek malinkej hrkanec. Nebo to bylo rychleji a odnesly to padáky, keré se už sundaly. No se mi při koupi zdálo, že jsou trochu hejblé řidítka, ale nějak jsem si na to zvyk a teď nevím o ničem.

Kdrk a ostatní----- Sprej bych nepoužil, sem psal že pistol a komresor. S Lakováním mám nějaké zkušenosti (auto i moto), ale s metlou jsem ještě nedělal. No uvidím, v nejhorším případě tam na řidítka pověsím voňavéj stromeček. Odláká to pozornost idontknowidontknow

sou různí lidé mezi námi
Mour (Člen)
02.04.2012 13:02:14

Zdeněk: ...to víš....každý si nějakou tu kárku s sebou táhnem bigsmile

Loser (Administrator)
02.04.2012 15:22:31

ty voe, tak se mi zda, ze sis mel preci jen poridit to eNko. Bo podrena kapota te sere a to same u nevycentrovanyho svetla - vsechno tohle resi eNko.
Tak si sahni do svedomi a priznej si, ze si to s tou koupi eSka uspechal bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS