Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » "Hučení" při 5k-5,5k tis. otáček

Pigi (Člen)
02.04.2012 20:39:05

"Hučení" při 5k-5,5k tis. otáček

Zdravim ve spolek smile1, koupil sem si Bandita 600S 2005good a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů smile1. cool

eSko je prostě eSko ;)
PALOUS (Člen)
02.04.2012 20:44:55

Re: "Hučení" při 5k-5,5k tis. otáček

je to klasická motorka určená k masturbaci to nevíš?surprised

Jebat motorky :-)
Pigi (Člen)
02.04.2012 20:46:36

PALOUS psal:

Přesně tyhle odpovědi sem čekalgoodgoodsurprised, ale celkem by mě to zajímalo, jestli to dělá normálně nebo ne smile1help

eSko je prostě eSko ;)
PALOUS (Člen)
02.04.2012 20:47:26

Pigi psal:
PALOUS psal:

Přesně tyhle odpovědi sem čekalgoodgoodsurprised, ale celkem by mě to zajímalo, jestli to dělá normálně nebo ne smile1help

jasně a ještě se kroutí v zatáčkáchgood

Pigi (Člen)
02.04.2012 20:51:30

PALOUS psal:
Pigi psal:
PALOUS psal:

jasně a ještě se kroutí v zatáčkáchgood

Za chvíli z tebe bude věštec jako Vlastík Plamínekbigsmile, jinak routí se nádherně good, jen to "hučení" neni nadhernýbad

eSko je prostě eSko ;)
PALOUS (Člen)
02.04.2012 20:54:00

Buť rád že hučígoodaž nebude bude něco špatněbad

Petula (Člen)
02.04.2012 20:54:13

Hele s každým hučením se dá něco dělat bigsmilebigsmilebigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Pigi (Člen)
02.04.2012 20:56:05

Petula psal:

To je mi jasnýgoodbigsmile, jen bych rád odstranil to hučení při těch 5k otáčekgood

eSko je prostě eSko ;)
Banditatom (Člen)
02.04.2012 20:56:13

Petula psal:

ty jsi se dneska nějak rozjela né?bigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
02.04.2012 20:56:16

Petula psal:

...někdy i dvakrát ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
02.04.2012 20:58:10

Pigi psal:
Petula psal:

To je mi jasnýgoodbigsmile, jen bych rád odstranil to hučení při těch 5k otáčekgood

tak to to budeš muset prodatsmile2

Pigi (Člen)
02.04.2012 20:58:47

Měl by se tu udělat SPAMbox na hlavní stránce...goodbigsmile, ale teď z5 k mému problémugoodgoodbigsmile

eSko je prostě eSko ;)
Pigi (Člen)
02.04.2012 21:01:01

PALOUS psal:
Pigi psal:
Petula psal:

Prodávat se nic nebude!bigsmile, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobřegood. Ale jak sem jaksi pochopil z vašeho heslování, tak se s tim budu muset smířit nebo koupit laďáček?goodsmile1

eSko je prostě eSko ;)
PALOUS (Člen)
02.04.2012 21:05:49

Pigi psal:
PALOUS psal:
Pigi psal:

Prodávat se nic nebude!bigsmile, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobřegood. Ale jak sem jaksi pochopil z vašeho heslování, tak se s tim budu muset smířit nebo koupit laďáček?goodsmile1

laďák gut ale ty masturbace tam sou a budougoodjde o zvyk a hoň to na 9000 tam to je redygoodjak by řek bobulej kudlééééj,ten nedával ani za 6bigsmile

Pigi (Člen)
02.04.2012 21:08:29

PALOUS psal:
Pigi psal:
PALOUS psal:

laďák gut ale ty masturbace tam sou a budougoodjde o zvyk a hoň to na 9000 tam to je redygoodjak by řek bobulej kudlééééj,ten nedával ani za 6bigsmile

O ty masturbace nejdegoodgood, jen mi vadí ten přechod přes těch 5k otáček ;), ale to se pořešígood. Jinak dík za "užitečné rady"redface bigsmilebigsmilegood

eSko je prostě eSko ;)
Petula (Člen)
02.04.2012 21:22:25

osiris psal:
Petula psal:

...někdy i dvakrát ;)

jenom??? bigsmilebigsmile

Petula (Člen)
02.04.2012 21:24:57

Banditatom psal:
Petula psal:

ty jsi se dneska nějak rozjela né?bigsmilebigsmilebigsmile

no počkej, dneškem to nekončí bigsmilebigsmile

4Fun.cz (Člen)
02.04.2012 23:12:55

Taky mi v tom občas hučí, ale stará si v tom libuje.Zvykne si i ta Tvá bigsmile smokin

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Filous (Člen)
02.04.2012 23:42:54

...dělá to na všechny kvalty???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš (Člen)
03.04.2012 11:16:50

Pigi psal:

Zdravim ve spolek smile1, koupil sem si Bandita 600S 2005good a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů smile1. cool

Ska to dělaj všechny. Měls koupit Nko.help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen (Člen)
03.04.2012 11:20:06

Ondráš psal:
Pigi psal:

hele ty šašku bigsmile mám takovej pocit, že bys měl šoupat nohama až do září bigsmile
sklerotiku!

Strýcfajtr !!!
Ondráš (Člen)
03.04.2012 11:35:40

XJelen psal:

hele ty šašku bigsmile mám takovej pocit, že bys měl šoupat nohama až do září bigsmile
sklerotiku!

Já to nevydržel... help
Dávám si ban...redface

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen (Člen)
03.04.2012 11:37:52

Ondráš psal:
XJelen psal:

sklerotiku!

Já to nevydržel... help
Dávám si ban...redface

musel jsem tě napomenout goodbigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
VikecB12 (Člen)
03.04.2012 13:48:45

Filous psal:

Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
MaraKM (Člen)
03.04.2012 14:39:40

Ondráš psal:
Pigi psal:

A já že mu poradím a on už to "ví" idontknow
ještě k tomu N-ku kup votvírací helmu (ideálně do 2k) a nebude tě nějaký hučení okolo 5k otáček štvát evil

Nic lidského mi není cizí
Pigi (Člen)
03.04.2012 17:49:20

VikecB12 psal:
Filous psal:

Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.

Přesně to myslim good, ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu bigsmile. Doufám že si s tim poradí laďáksmokin

eSko je prostě eSko ;)
Koldan (Člen)
03.04.2012 18:56:19

Pigi psal:
VikecB12 psal:
Filous psal:

Přesně to myslim good, ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu bigsmile. Doufám že si s tim poradí laďáksmokin

začni tou nejvěčí píčovinou co by tě napadla: odsedni si od nádrže. dyž sem na ni navalil břišákovou vánočku ala Inkviz, taky mi to dělalosmokin pokud to nepomůže optaj sa Filousa, to bude tak jediná odpověď k věci, zbytek sů vořešpruti s věčným dilema eNko a eSkosmokin

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Pigi (Člen)
03.04.2012 19:02:50

Koldan psal:
Pigi psal:
VikecB12 psal:

začni tou nejvěčí píčovinou co by tě napadla: odsedni si od nádrže. dyž sem na ni navalil břišákovou vánočku ala Inkviz, taky mi to dělalosmokin pokud to nepomůže optaj sa Filousa, to bude tak jediná odpověď k věci, zbytek sů vořešpruti s věčným dilema eNko a eSkosmokin

Jestli to dělá na každym banditu, tak to bude prostě asi danýbigsmile, jinak nesedim nalepenej na nádrži goodgoodsmile1

eSko je prostě eSko ;)
yebat (Člen)
03.04.2012 19:06:03

nebo zkus natankovat plnou... smile1

Pigi (Člen)
03.04.2012 19:26:18

yebat psal:

Koukám že další chytrej nápadgoodevilbigsmilebigsmile, jinak plnou mám bigsmilebigsmile

eSko je prostě eSko ;)
Lihy (Člen)
04.04.2012 08:24:24

Pigi psal:
yebat psal:

Koukám že další chytrej nápadgoodevilbigsmilebigsmile, jinak plnou mám bigsmilebigsmile

Jak píše Filous, zkus to na všechny kvalty. Jestli to hučí jen třeba na 3ku (což bejvá nejčastější, teda aspoň u B12) tak je to jasný, že to má na svědomí osubení v převodovce. Ale dokud to jen hučí, tak bych to neřešil....až to začne rachtat (čož je asi otázka ještě pár desítek tisích km), je čas poohlídnout se po příslušnejch ozubenejch kolech a nebo rovnou celý převodovce.

Filous (Člen)
04.04.2012 08:37:24

...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
04.04.2012 08:47:20

Filous psal:

...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...

...myslíš piercing? bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen)
04.04.2012 10:17:53

osiris psal:
Filous psal:

...myslíš piercing? bigsmile

stačí si ho v jégrovkách srovnat po směru jízdy ....jinak do něj de vítr a je to prostě zvuk ,jako fujara ...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Zdeněk (Člen)
04.04.2012 15:56:57

yebat psal:

Budeš se divit, ale když já zhruba při přepnutí na rezervu jsem slyšel takové plechové drnčení nebo ty rezonance. Sundal jsem nádrž a koukal a utahoval a kontroloval a nic jsem nenašel. Po natankování cca 10litrů byl klid. Zhruba před hodinou mi to zase začlo. Brzo budu na suchu. Asi zkusím dát jinéj ten molitanovo-polistyrenovej bazmek co je mezi rámem a nádrží. Tento se mi zdá nějaký vymačkaný.

sou různí lidé mezi námi
yebat (Člen)
04.04.2012 16:32:44

Zdeněk psal:
yebat psal:

Budeš se divit, ale když já zhruba při přepnutí na rezervu jsem slyšel takové plechové drnčení nebo ty rezonance. Sundal jsem nádrž a koukal a utahoval a kontroloval a nic jsem nenašel. Po natankování cca 10litrů byl klid. Zhruba před hodinou mi to zase začlo. Brzo budu na suchu. Asi zkusím dát jinéj ten molitanovo-polistyrenovej bazmek co je mezi rámem a nádrží. Tento se mi zdá nějaký vymačkaný.

No, divit se nebudu... :) prázdná nádrž rezonuje
Jako prase... good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS