Nejsi přihlášen
"Hučení" při 5k-5,5k tis. otáček
Zdravim ve spolek , koupil sem si Bandita 600S 2005
a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů
.
eSko je prostě eSko ;)
Re: "Hučení" při 5k-5,5k tis. otáček
Pigi psal:PALOUS psal:je to klasická motorka určená k masturbaci to nevíš?
Přesně tyhle odpovědi sem čekal
, ale celkem by mě to zajímalo, jestli to dělá normálně nebo ne
jasně a ještě se kroutí v zatáčkách
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Pigi psal:PALOUS psal:je to klasická motorka určená k masturbaci to nevíš?
Přesně tyhle odpovědi sem čekal
, ale celkem by mě to zajímalo, jestli to dělá normálně nebo ne
jasně a ještě se kroutí v zatáčkách
Za chvíli z tebe bude věštec jako Vlastík Plamínek, jinak routí se nádherně
, jen to "hučení" neni nadherný
eSko je prostě eSko ;)
![]() |
Banditatom (Člen) 02.04.2012 20:56:13 Offline |
Petula psal:Hele s každým hučením se dá něco dělat
ty jsi se dneska nějak rozjela né?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PALOUS psal:Pigi psal:Petula psal:Hele s každým hučením se dá něco dělat
To je mi jasný
, jen bych rád odstranil to hučení při těch 5k otáček
tak to to budeš muset prodat
Prodávat se nic nebude!, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobře
. Ale jak sem jaksi pochopil z vašeho heslování, tak se s tim budu muset smířit nebo koupit laďáček?
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:PALOUS psal:Pigi psal:
To je mi jasný, jen bych rád odstranil to hučení při těch 5k otáček
tak to to budeš muset prodat
Prodávat se nic nebude!
, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobře
. Ale jak sem jaksi pochopil z vašeho heslování, tak se s tim budu muset smířit nebo koupit laďáček?
laďák gut ale ty masturbace tam sou a budoujde o zvyk a hoň to na 9000 tam to je redy
jak by řek bobulej kudlééééj,ten nedával ani za 6
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Pigi psal:PALOUS psal:
tak to to budeš muset prodatProdávat se nic nebude!
, teď sem to koupil a doufám že bude sloužit dobře
laďák gut ale ty masturbace tam sou a budou
jde o zvyk a hoň to na 9000 tam to je redy
jak by řek bobulej kudlééééj,ten nedával ani za 6
O ty masturbace nejde, jen mi vadí ten přechod přes těch 5k otáček ;), ale to se pořeší
. Jinak dík za "užitečné rady"
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:Zdravim ve spolek
, koupil sem si Bandita 600S 2005
a měl bych dotaz. To u každýho šestkovýho bandita když se dostanu na 5000-5500 otáček začne "hučet"? "Hučí" jenom v tomhle rozmezí otáček. Tak by mě zajímalo jestli je "závada" u mě nebo to je u všech šestkových banditů
.
Ska to dělaj všechny. Měls koupit Nko.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Pigi psal:Zdravim ve spolek
.
hele ty šašku mám takovej pocit, že bys měl šoupat nohama až do září
sklerotiku!
Strýcfajtr !!!
Ondráš psal:Pigi psal:Zdravim ve spolek
.
A já že mu poradím a on už to "ví"
ještě k tomu N-ku kup votvírací helmu (ideálně do 2k) a nebude tě nějaký hučení okolo 5k otáček štvát
Nic lidského mi není cizí
VikecB12 psal:Filous psal:...dělá to na všechny kvalty???
Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.
Přesně to myslim , ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu
. Doufám že si s tim poradí laďák
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:VikecB12 psal:Filous psal:...dělá to na všechny kvalty???
Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.
Přesně to myslim
, ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu
začni tou nejvěčí píčovinou co by tě napadla: odsedni si od nádrže. dyž sem na ni navalil břišákovou vánočku ala Inkviz, taky mi to dělalo pokud to nepomůže optaj sa Filousa, to bude tak jediná odpověď k věci, zbytek sů vořešpruti s věčným dilema eNko a eSko
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Pigi psal:VikecB12 psal:
Beztak má namysli to rezonování z podnádrže,dělalo mě to na fšech banditech,kolem těch 4-5tisíc ot.Přesně to myslim
, ale to rezonování mě nesere, jen mě sere to hučení k tomu
začni tou nejvěčí píčovinou co by tě napadla: odsedni si od nádrže. dyž sem na ni navalil břišákovou vánočku ala Inkviz, taky mi to dělalo
pokud to nepomůže optaj sa Filousa, to bude tak jediná odpověď k věci, zbytek sů vořešpruti s věčným dilema eNko a eSko
Jestli to dělá na každym banditu, tak to bude prostě asi daný, jinak nesedim nalepenej na nádrži
eSko je prostě eSko ;)
Pigi psal:yebat psal:nebo zkus natankovat plnou...
Koukám že další chytrej nápad
, jinak plnou mám
Jak píše Filous, zkus to na všechny kvalty. Jestli to hučí jen třeba na 3ku (což bejvá nejčastější, teda aspoň u B12) tak je to jasný, že to má na svědomí osubení v převodovce. Ale dokud to jen hučí, tak bych to neřešil....až to začne rachtat (čož je asi otázka ještě pár desítek tisích km), je čas poohlídnout se po příslušnejch ozubenejch kolech a nebo rovnou celý převodovce.
...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...
...myslíš piercing?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.04.2012 10:17:53 Offline |
osiris psal:Filous psal:...přesně f tomdle pásmu votáček produkuje Bandit nejvíc vibrací a na zhoršení má vlif spousta faktorů...tuning stupačky, chybjející závaží za krkem a ve vocasu, volný rámový šrouby, vůle f přepákování a uložení kyfky, prostě těško takle po netu radit, ale neviděl bych to tag tragicky...
...myslíš piercing?
stačí si ho v jégrovkách srovnat po směru jízdy ....jinak do něj de vítr a je to prostě zvuk ,jako fujara ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
yebat psal:nebo zkus natankovat plnou...
Budeš se divit, ale když já zhruba při přepnutí na rezervu jsem slyšel takové plechové drnčení nebo ty rezonance. Sundal jsem nádrž a koukal a utahoval a kontroloval a nic jsem nenašel. Po natankování cca 10litrů byl klid. Zhruba před hodinou mi to zase začlo. Brzo budu na suchu. Asi zkusím dát jinéj ten molitanovo-polistyrenovej bazmek co je mezi rámem a nádrží. Tento se mi zdá nějaký vymačkaný.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:yebat psal:nebo zkus natankovat plnou...
Budeš se divit, ale když já zhruba při přepnutí na rezervu jsem slyšel takové plechové drnčení nebo ty rezonance. Sundal jsem nádrž a koukal a utahoval a kontroloval a nic jsem nenašel. Po natankování cca 10litrů byl klid. Zhruba před hodinou mi to zase začlo. Brzo budu na suchu. Asi zkusím dát jinéj ten molitanovo-polistyrenovej bazmek co je mezi rámem a nádrží. Tento se mi zdá nějaký vymačkaný.
No, divit se nebudu... :) prázdná nádrž rezonuje
Jako prase...
Stránky: 1