Nejsi přihlášen
Gipro
Zdárek, potřebuji poradit s napojením Gipro, nacvakl jsem to do konektoru, ale jen mi to probliklo a nic.Do ukazatele vedou 3 dráty,zelený,modrý a červený a z jednotky jsou 4, oranžovo zelený ten mám na červeném, bíločerný na modrém a zelený na šedém. Ještě tam je bíločervený. Manuál k tomu nemám, takže netuším co s tím,poradíte někdo?
Re: Gipro
tak ze prvé novej - doplň profil
za druhé - zkus tlačítko hledat
a za třetí - tady máš odpověď http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9217
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
davo777 psal:Zdárek, potřebuji poradit s napojením Gipro, nacvakl jsem to do konektoru, ale jen mi to probliklo a nic.Do ukazatele vedou 3 dráty,zelený,modrý a červený a z jednotky jsou 4, oranžovo zelený ten mám na červeném, bíločerný na modrém a zelený na šedém. Ještě tam je bíločervený. Manuál k tomu nemám, takže netuším co s tím,poradíte někdo?
...nepamatuju si to přesně, musel bych to pohledat, ale napojení pouze konektorem nestačí, je tam eště jeden volnej kábl, kerej musíš napojit na tušim černo/modrej (fakt si nejsem jistej), vedoucí z jednotky mašiny...pokud máš zapojeno správně, jednotka přebliká vot 6 do 1 a naskočí "L" (jako learning-učení) a pag se rozjedeš, jakmile dosahneš cca 3000ot, naskočí na displeji "n"(jako next-další) a takle pokračuješ aš po nejvyšší kvalt, potom vypneš zapalování a po dalšim zapnutí, by ti to mělo klasicky nabjehnout vot 1-6 (případně 5) a naskočit "-" při neutrálu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:davo777 psal:Zdárek, potřebuji poradit s napojením Gipro, nacvakl jsem to do konektoru, ale jen mi to probliklo a nic.Do ukazatele vedou 3 dráty,zelený,modrý a červený a z jednotky jsou 4, oranžovo zelený ten mám na červeném, bíločerný na modrém a zelený na šedém. Ještě tam je bíločervený. Manuál k tomu nemám, takže netuším co s tím,poradíte někdo?
...nepamatuju si to přesně, musel bych to pohledat, ale napojení pouze konektorem nestačí, je tam eště jeden volnej kábl, kerej musíš napojit na tušim černo/modrej (fakt si nejsem jistej), vedoucí z jednotky mašiny...pokud máš zapojeno správně, jednotka přebliká vot 6 do 1 a naskočí "L" (jako learning-učení) a pag se rozjedeš, jakmile dosahneš cca 3000ot, naskočí na displeji "n"(jako next-další) a takle pokračuješ aš po nejvyšší kvalt, potom vypneš zapalování a po dalšim zapnutí, by ti to mělo klasicky nabjehnout vot 1-6 (případně 5) a naskočit "-" při neutrálu...
jako kniha, jako kniha
teď sem to zrovna vo víku znovu ladil po nandání nový baterky a tůto přesný znění je v návodu k obsluze.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Včera jsem si to montil na tigra.
Konektor na konektor, volnej kábl na spínané + třeba z parkovačky, osvětlení spz, nebo kdekoliv jinde.
Nastartovat na centrálu, dát jedničku pustit spojku a nechat točit tak kolem 2-3. tis. dokud se nerozbliká 2. Pak opakovat pro všechny kvalty až se při posledním objecí O, je hotovo.
faitík psal:Filous psal:davo777 psal:Zdárek, potřebuji poradit s napojením Gipro, nacvakl jsem to do konektoru, ale jen mi to probliklo a nic.Do ukazatele vedou 3 dráty,zelený,modrý a červený a z jednotky jsou 4, oranžovo zelený ten mám na červeném, bíločerný na modrém a zelený na šedém. Ještě tam je bíločervený. Manuál k tomu nemám, takže netuším co s tím,poradíte někdo?
jako kniha, jako kniha
teď sem to zrovna vo víku znovu ladil po nandání nový baterky a tůto přesný znění je v návodu k obsluze.
..jak znova ladil?
..světa jsu neznalý a řeči neznám,ale po 4-ech(slovy čtyrech) měsíčkách jsem vrátil baterii do útrob kozy,klíčkem otočil a numerka běhaly na displeyovi od 1 do 6 jak nadité..
..po rozjezdu bylo vše jak loni,nic jsem neučil,vše fachalo..
..pravdou je,že jsem čuměl,ale o to radostněji jsem čuměl..haleluja..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Lihy psal:XJelen psal:Lihy psal:jaká chvála, dyk je to Sko
ty vole jantar s čoprem bude povídat
cccc, z čopra je jen motor.... vostatní tu zapoměli ufóni
tak to nevim, že by Sleip uďál někde chybu?
Filous psal:davo777 psal:Zdárek, potřebuji poradit s napojením Gipro, nacvakl jsem to do konektoru, ale jen mi to probliklo a nic.Do ukazatele vedou 3 dráty,zelený,modrý a červený a z jednotky jsou 4, oranžovo zelený ten mám na červeném, bíločerný na modrém a zelený na šedém. Ještě tam je bíločervený. Manuál k tomu nemám, takže netuším co s tím,poradíte někdo?
hele fílo a jak to dám do toho módu L když už to má naučenou tvojí B12
jebka dneska chytla tak sem to chtěl zprovoznit, ale přebliká mi to od jedničky do pětky a naskočí - jako neutrál, na kvalty jebky to samosebou nereaguje
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:davo777 psal:Zdárek, potřebuji poradit s napojením Gipro, nacvakl jsem to do konektoru, ale jen mi to probliklo a nic.Do ukazatele vedou 3 dráty,zelený,modrý a červený a z jednotky jsou 4, oranžovo zelený ten mám na červeném, bíločerný na modrém a zelený na šedém. Ještě tam je bíločervený. Manuál k tomu nemám, takže netuším co s tím,poradíte někdo?
jebka dneska chytla tak sem to chtěl zprovoznit, ale přebliká mi to od jedničky do pětky a naskočí - jako neutrál, na kvalty jebky to samosebou nereaguje
zapneš klíček, vypneš chcípák (to červený tlačítko na pravym vovladači), a 5x za sebou zapneš a vypneš klíček. Vono se to vynuluje a můžeš nastavovat znova
faitík psal:XJelen psal:Filous psal:...nepamatuju si to přesně, musel bych to pohledat, ale napojení pouze konektorem nestačí, je tam eště jeden volnej kábl, kerej musíš napojit na tušim černo/modrej (fakt si nejsem jistej), vedoucí z jednotky mašiny...pokud máš zapojeno správně, jednotka přebliká vot 6 do 1 a naskočí "L" (jako learning-učení) a pag se rozjedeš, jakmile dosahneš cca 3000ot, naskočí na displeji "n"(jako next-další) a takle pokračuješ aš po nejvyšší kvalt, potom vypneš zapalování a po dalšim zapnutí, by ti to mělo klasicky nabjehnout vot 1-6 (případně 5) a naskočit "-" při neutrálu...
jebka dneska chytla tak sem to chtěl zprovoznit, ale přebliká mi to od jedničky do pětky a naskočí - jako neutrál, na kvalty jebky to samosebou nereagujezapneš klíček, vypneš chcípák (to červený tlačítko na pravym vovladači), a 5x za sebou zapneš a vypneš klíček. Vono se to vynuluje a můžeš nastavovat znova
jak rychle musím ten klíček pětkrát zapnout a vypnout vona ta spínačka je 13 let stará a už není v nejlepší kondici, takže to zasejc není jen tak zapnout a vypnout klíček
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:faitík psal:XJelen psal:
jebka dneska chytla tak sem to chtěl zprovoznit, ale přebliká mi to od jedničky do pětky a naskočí - jako neutrál, na kvalty jebky to samosebou nereagujezapneš klíček, vypneš chcípák (to červený tlačítko na pravym vovladači), a 5x za sebou zapneš a vypneš klíček. Vono se to vynuluje a můžeš nastavovat znova
jak rychle musím ten klíček pětkrát zapnout a vypnout vona ta spínačka je 13 let stará a už není v nejlepší kondici, takže to zasejc není jen tak zapnout a vypnout klíček
když to počítá od 1 do 5, tak když tam máš 2,3, nebo 4 si myslim...
faitík psal:XJelen psal:faitík psal:zapneš klíček, vypneš chcípák (to červený tlačítko na pravym vovladači), a 5x za sebou zapneš a vypneš klíček. Vono se to vynuluje a můžeš nastavovat znova
když to počítá od 1 do 5, tak když tam máš 2,3, nebo 4 si myslim...
pičo esli zlomim klíček?!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:faitík psal:XJelen psal:
jak rychle musím ten klíček pětkrát zapnout a vypnout vona ta spínačka je 13 let stará a už není v nejlepší kondici, takže to zasejc není jen tak zapnout a vypnout klíčekkdyž to počítá od 1 do 5, tak když tam máš 2,3, nebo 4 si myslim...
pičo esli zlomim klíček?!
tak si v
XJelen psal:osiris psal:...dyť ti to ty vole starej psal na apríla
cifix já tak asi vim kolikátýho je
fajtíku ty kurfo ze z plzně počkej až ti pochčím autobus
filous, ty vole a ty mě v tom necháš jo?
... ...se mušim podivat do manuálu, já si to fuck nepamatuju, ale je to tag ňák, že pjetkrát za sebou vypnout klíček nebo co...ale nevim, esi se u toho nemusí řikat abrakadabra
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:XJelen psal:osiris psal:...dyť ti to ty vole starej psal na apríla
cifix já tak asi vim kolikátýho je
fajtíku ty kurfo ze z plzně počkej až ti pochčím autobus
filous, ty vole a ty mě v tom necháš jo?... ...se mušim podivat do manuálu, já si to fuck nepamatuju, ale je to tag ňák, že pjetkrát za sebou vypnout klíček nebo co...ale nevim, esi se u toho nemusí řikat abrakadabra
osiris:
Xjelen: mě to takle funguje
Filous: i bez abrakadabra
fajťas - máš kliku lumpe povedlo se, veksloval jsem s tim klíčkem moc rykle akorát na to nastavení potřebuju otáčkoměr, kerej si zrovna postavil hlavu nevíte někdo o nějakým šikulovi co se vyzná v budíkách? Potřebuju nějakýho chirurga co by se na to podíval
Strýcfajtr !!!
Kožak psal:Filous psal:...Gipro má ňákou svoji paměť, tagže i po vyndání baterky není potřeba ho znova učit...
čeče nevim jak je to možný ale takhle to zafungovalo až napo3tí...2krát sem to musel znova nastavovatasi sleroza neboco
tak přesně to sem musel dělat i já
Stránky: 1