Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 24.11.2007 17:55:09 Offline |
depozit??
vyplatí se dávat značky z moto do depozitu???
Re: depozit??
ne jen že vyplatí.Se mnou takhle vypekli.Ty tam značku dát musíš.Jen tak pro zasmátí mě to stálo 5000 pokuty.To jen aby sis nemyslel že je to OK:Teď tady bude plno takových co ti řeknou ser na to.Já jen mluvím z vlastní zkušenosti.Teď mám povinný na neurčito a jen si hvízdám.Protože mě to stojí o 300 víc? Pokud spočtu náklady na to,dát spz do depozita na jaře vyzvednout cesta,fronta čas,nervy.Za to mě ty tři kila stojej
PALOUS psal:Vostrý Ondřej psal:vyplatí se dávat značky z moto do depozitu???
mě spíš překvapuje k čemu je dobrý je tam vůbec dávat?to jako že ušetříte pár kaček?
Asi tak.V domění že ušetří pár korun na ručení,je rvou úředníkům na podzim a na jaře když dou zase pro značku.Nechápu
Martin B12 (Člen) 24.11.2007 19:40:56 Offline |
Píčovina i v zime se najde pár dní kdy se dá vyjet, dneska peknejch 25 km
street triple picco
PALOUS psal:Vostrý Ondřej psal:vyplatí se dávat značky z moto do depozitu???
mě spíš překvapuje k čemu je dobrý je tam vůbec dávat?to jako že ušetříte pár kaček?
kluku vlasatej budu ji tam letos asik dávat. a důvod? páč dyž máš pojistku na dobu neurčitou a zistíč,že i s 36 měsíci bezeškodného průběhu pořád platíš 2300 měsíčně,tak si řekneš že tu pojišťovnu pošleš do řiti a najdeš si levnější. No a pak oni ti řeknou,že smlouvu můžeš vypovědět nějaké tři týdny před výročním dnem,tak to holt hodíš značku do depozitu, zrušíš pojistku a uzavřeš jinde:o)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:PALOUS psal:Vostrý Ondřej psal:vyplatí se dávat značky z moto do depozitu???
kluku vlasatej budu ji tam letos asik dávat. a důvod? páč dyž máš pojistku na dobu neurčitou a zistíč,že i s 36 měsíci bezeškodného průběhu pořád platíš 2300 měsíčně,tak si řekneš že tu pojišťovnu pošleš do řiti a najdeš si levnější. No a pak oni ti řeknou,že smlouvu můžeš vypovědět nějaké tři týdny před výročním dnem,tak to holt hodíš značku do depozitu, zrušíš pojistku a uzavřeš jinde:o)
Kuwa milionářu nesérto už ti dává takovej kouř že tě zabije těch 2300?
Jebat motorky :-)
Zdar Ja davam kazdej rok SPZ do depozitu. Duvod: Vestinou sem behem zimy v cizine a proc pojistovne platit kdyz mi motorka stoji v garazi??? Rocne platim cca 2000 kc (cca 160 kc/mesic) Dani do depozitu prijde na 100 kc jednorazove. Takze kdyz ji tam mam 1 mesic uz se mi to vyplati. Pojistovnam ani korunu navic
Než se drbat s nošením do depozitu, je lepší tlačit na pojišťovnu a snížit platbu. Letos nám přišlo od Uniqy, že se zvýšlly náklady a že na litrové 7 let nebourané auto máme zaplatit 2700 Kč oproti loňským 2340. Místo aby ji snížili, tak ji ještě zvýšili. Tak jsem tam naběhl, podal výpověď, řekl jim co si o nich myslím a během pěti minut padly dvě omluvy a snížení pojistné částky na 1700 Kč. A stejnou zkušenost mám při stanovení úrokové sazby u hypotéky na konci fixace. Prostě to chce jen otevřít hubu
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Šum psal:Zdar Ja davam kazdej rok SPZ do depozitu. Duvod: Vestinou sem behem zimy v cizine a proc pojistovne platit kdyz mi motorka stoji v garazi??? Rocne platim cca 2000 kc (cca 160 kc/mesic) Dani do depozitu prijde na 100 kc jednorazove. Takze kdyz ji tam mam 1 mesic uz se mi to vyplati. Pojistovnam ani korunu navic
Vo tom ten depozit je.....
Já vám to neberu ale z mýho pohledu, odmontovat značku, jet na úřad, vyplnit něco, fronta, a na jaře na opak, tak to mi za pár stovek fakt nestojí, za tu dobu co se s tim budu srát prodělám dalece víc. Můj názor. Pro mě je čas hrozně cenej.
Jinak s čím ale souhlasím, že pojišťovnám ani korunu
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
PALOUS psal:Koldan psal:PALOUS psal:
mě spíš překvapuje k čemu je dobrý je tam vůbec dávat?to jako že ušetříte pár kaček?kluku vlasatej budu ji tam letos asik dávat. a důvod? páč dyž máš pojistku na dobu neurčitou a zistíč,že i s 36 měsíci bezeškodného průběhu pořád platíš 2300 měsíčně,tak si řekneš že tu pojišťovnu pošleš do řiti a najdeš si levnější. No a pak oni ti řeknou,že smlouvu můžeš vypovědět nějaké tři týdny před výročním dnem,tak to holt hodíš značku do depozitu, zrušíš pojistku a uzavřeš jinde:o)
Kuwa milionářu nesérto už ti dává takovej kouř že tě zabije těch 2300?
ne, to pětikilo rozdílu mě nezabije, de vo princip, proč platit někomu víc,když konkurence nabízí levněj to samé.podporuji obchodní soutěž a konkurenční boj:o)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Too Koldan: ...souhlasím s tebou. Jen poopravím. Výpověď je nutné dát pojišťovně minimálně 6 týdnů před datem výročí uzavření smlouvy. Nebo do měsíce od doručení informace o navýšení pojistné částky.
V současné době je základní pojistné u většiny pojišťoven kolem2.500 Kč za rok. Samozdřejmě +-.
Když motorka stojí 5 měsíců v garáži, tak mi stojí zato dát značku do depozita. 100 Kč za uložení a ušetřím dobře 900 Kč. Na to dělám přibližně jeden celý den. Takže to chce správně načasovat a věnovat půl hodiny na uložení a potom vyzvednutí značky.
A v zimě nejezdíme. Jak už tu bylo psáno....klouže to a člověk si jízdu nevychutná. Spíš je připosraný kde to položí.
Koldan psal:PALOUS psal:Koldan psal:
kluku vlasatej budu ji tam letos asik dávat. a důvod? páč dyž máš pojistku na dobu neurčitou a zistíč,že i s 36 měsíci bezeškodného průběhu pořád platíš 2300 měsíčně,tak si řekneš že tu pojišťovnu pošleš do řiti a najdeš si levnější. No a pak oni ti řeknou,že smlouvu můžeš vypovědět nějaké tři týdny před výročním dnem,tak to holt hodíš značku do depozitu, zrušíš pojistku a uzavřeš jinde:o)Kuwa milionářu nesérto už ti dává takovej kouř že tě zabije těch 2300?
ne, to pětikilo rozdílu mě nezabije, de vo princip, proč platit někomu víc,když konkurence nabízí levněj to samé.podporuji obchodní soutěž a konkurenční boj:o)
1600 na celej rok bez nějakejch bonusůvono de jen vo to nenechat si to pojistit nějakejch kancelářích ani on-line na internetumusíš za někým kdo se tím živý ale ne zas za někým kdo dělá jen jednu,prostě má z čeho vybrat a takovej u nás jeVW transporter 2.5Tdi na rok 4800
To Palous: opět máš recht, ale je tam ještě jedno riziko těchdle nízkejch nákladů ....japak se pak nejlevněší pojišťovna staví ke škodnejm událostem .... teda neže by ty nejdražší nedělali drahoty ale .... samo věřím tomu že nejdražší pojišťovna může byt ještě horší než nejlevnější ....
důležitý je aby nebyla způsobena škoda někým kdo má nesolidní pojišťovnu. Obecně s tou úrovní a kvalitou služeb je to těžký..na jedné straně konkurenční boj a tlak na ceny, na straně druhé byrokracie a průtahy, člověk si moc nevybere, ten trh není usazenej.
Běžný člověk se logicky ptá: Proč bych měl platit za něco, co jinde dostanu levnějc.
bla...blabla...!
Kakin psal:To Palous: opět máš recht, ale je tam ještě jedno riziko těchdle nízkejch nákladů ....japak se pak nejlevněší pojišťovna staví ke škodnejm událostem .... teda neže by ty nejdražší nedělali drahoty ale .... samo věřím tomu že nejdražší pojišťovna může byt ještě horší než nejlevnější ....
čeče tak to netuším ale moto 50,300,1200+auto2.5,1.6 + vlek a to už je kuwa znát.jen co vím tak tam melou něco vo 50ti milionech.A dnes je to stejně jedno páč když to na hlavní napereš do někoho kdo vyjel z vedlejší a pojedeš rychlejc tak seš stejně v hajzlua zatím sem teda neboural a ani to nemám v úmyslu a až to do mě někdo nakouří tak se rozbulím
fido psal:důležitý je aby nebyla způsobena škoda někým kdo má nesolidní pojišťovnu. Obecně s tou úrovní a kvalitou služeb je to těžký..na jedné straně konkurenční boj a tlak na ceny, na straně druhé byrokracie a průtahy, člověk si moc nevybere, ten trh není usazenej.
Běžný člověk se logicky ptá: Proč bych měl platit za něco, co jinde dostanu levnějc.
mě je prostě jedno jak se levná pojišťovna staví ke škodné události já to neovlivním
bla...blabla...!
ja nedavam znacku do depozitu uz kolik let na nekolika verkach, nikdy nic se nestalo a kdyz to enmam posjisteny tak na tym nejezdim a je to pod zamkem
Billy psal:ja nedavam znacku do depozitu uz kolik let na nekolika verkach, nikdy nic se nestalo a kdyz to enmam posjisteny tak na tym nejezdim a je to pod zamkem
To ale na magistrátě nikoho nezajímá,známej měl takhle auto a po nějake dobe mu došla obsílka a stálo ho to tuším 7000kč u nějakýho správního řízení
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Billy psal:ja nedavam znacku do depozitu uz kolik let na nekolika verkach, nikdy nic se nestalo a kdyz to enmam posjisteny tak na tym nejezdim a je to pod zamkem
To ale na magistrátě nikoho nezajímá,známej měl takhle auto a po nějake dobe mu došla obsílka a stálo ho to tuším 7000kč u nějakýho správního řízení
Mě 5000.Už sem to tu psal.To deset let nic a najednou poštačka a už to jelo.
Chlapi please radu.
Známej kupuje moto (ZZR 1400) situace je následující.
1.majitel v CZ - původ Anglie dal před prodejem moto do depozita, odhlasil ho na nynějšího majitele, ten ho však z depozita nevyjmul a najezdil něco bez značky a jelikož bydlí trvale v DE a na moto nejezdí prodává. Tudíž moto je v tuto chvíli oficiálně stále v depozitu.
Pokud bude kámík chtít moto koupit, jak má postupovat? Prý stačí když majitel napíše papír, že si nepřeje moto na sebe převédst a že ho převede na kámíka? Je to tak v poho?
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:Chlapi please radu.
Známej kupuje moto (ZZR 1400) situace je následující.
1.majitel v CZ - původ Anglie dal před prodejem moto do depozita, odhlasil ho na nynějšího majitele, ten ho však z depozita nevyjmul a najezdil něco bez značky a jelikož bydlí trvale v DE a na moto nejezdí prodává. Tudíž moto je v tuto chvíli oficiálně stále v depozitu.
Pokud bude kámík chtít moto koupit, jak má postupovat? Prý stačí když majitel napíše papír, že si nepřeje moto na sebe převédst a že ho převede na kámíka? Je to tak v poho?
Aby pak nebyla dalsi pohadka o zatoulane čtrnáctce , od takovejch veci radsi dal princi
...uplně bes problému, jen ať si kámoš vot prodávajícího nechá předložit smlouvu o koupi vot původního majitele a má sebou k přihlášení aspoň její kopiji...motyka je prostě f polopřevodu...přihlašoval sem takle klukovu motorku, kerá byla f tomdle stavu pjet let a žádnej trabl...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kua dneska jsem jí viděl, to je Hyperstroj Už jsem u Filouse v servisu pokukoval po předchůdkyni zzr 1200, ale tohle je hukot. Tenhle design je přesně to co se mi líbí.. 1/2 lidí to zavrhne a půlka slintá blahem...
Jinak jsem se i svez.. a těch 100 koníků oproti 12° je kurva znát :) To bylo jak nirvána zamlada :) Tak gusto má každej jiný
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1