Nejsi přihlášen
...pro dvoráky
...zas asi potečou hovna
http://krkonossky.denik.cz/zpravy_regio … 20406.html
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2012 13:09:57 Offline |
Re: ...pro dvoráky
to je tak ,když se všechno prodá soukromníkům , to je jak s vodou a se všim...naši vodu vlastní Veolia...francouská firma
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2012 13:16:39 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:to je tak ,když se všechno prodá soukromníkům , to je jak s vodou a se všim...naši vodu vlastní Veolia...francouská firma
Naši vodu vlastní studna
a stočné vlastní kdo ?
hlemejzd999 psal:tachec psal:hlemejzd999 psal:to je tak ,když se všechno prodá soukromníkům , to je jak s vodou a se všim...naši vodu vlastní Veolia...francouská firma
Naši vodu vlastní studna
a stočné vlastní kdo ?
Stočné vlastní rybník na návsi do kterého to teče
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2012 13:33:27 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:tachec psal:
Naši vodu vlastní studnaa stočné vlastní kdo ?
...no nekup to
tachec psal:hlemejzd999 psal:tachec psal:
Naši vodu vlastní studnaa stočné vlastní kdo ?
nejvíctaky to tak mám a peckááááá a prachy nemaj na kanalizaci a to je další peckááááá a kdo říká že to je nahovno ten kecá bo v těch hovnech je víc života než ve sračkách z čističky
zlatá postkomunistická vesnice
Jebat motorky :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2012 16:08:13 Offline |
PALOUS psal:tachec psal:hlemejzd999 psal:
a stočné vlastní kdo ?Stočné vlastní rybník na návsi do kterého to teče
nejvíc
taky to tak mám a peckááááá a prachy nemaj na kanalizaci a to je další peckááááá a kdo říká že to je nahovno ten kecá bo v těch hovnech je víc života než ve sračkách z čističky
zlatá postkomunistická vesnice
my máme tu smůlu , že máme kanalizaci i čističku
Michal Dk psal:osiris psal:Michal Dk psal:
Moje ne já musel mít svou.
...tak můžeš jít do žirče ke splavu švihat prutem do cizích
...no já si myslel že se pudu vysrat ke splavu abych netrhal partu
...a nebo to aspoň prosimtě ke splavu přines v belíku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Michal Dk psal:
Moje ne já musel mít svou.
...tak můžeš jít do žirče ke splavu švihat prutem do cizích
ty voe,čumím jak jantar,ty znáš tu hru kaťafury taky?u nás to je tak že se šlehá prutama do hovna a kdo je víc nahozenej ten vyhrál,minimální počet hráčů dva
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2012 21:39:47 Offline |
kokoti
![]() |
nicola.foxx (Člen) 07.04.2012 00:49:06 Offline |
Ty vaše podkrkonošký hrátky neznám. já se koupu ve vlastním septiku, když se mi sem přijede vysrat tchýně a zacpe votpad, svině lakomá
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Ty vaše podkrkonošký hrátky neznám. já se koupu ve vlastním septiku, když se mi sem přijede vysrat tchýně a zacpe votpad, svině lakomá
jestli ona ta tvoje tchyňa ti to nedělá schválně?
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
hlemejzd999 psal:kokoti
proč kokoti?kaťafuri a plácání sněhuláků z hoven (kerý teda já neznám)
mě připadá jako hra která má smysl a je u toho prdel
takový střílení zelenejch švestek z praku do xichtu jak by smet,ale dnes?dnes ty šmejdi nevylezou ani z baráku,natož se hrabat v hovnech
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2012 12:09:35 Offline |
PALOUS psal:hlemejzd999 psal:kokoti
proč kokoti?
kaťafuri a plácání sněhuláků z hoven (kerý teda já neznám)
mě připadá jako hra která má smysl a je u toho prdel
takový střílení zelenejch švestek z praku do xichtu jak by smet,ale dnes?dnes ty šmejdi nevylezou ani z baráku,natož se hrabat v hovnech
jen sem si zavzpomínal na dětství
hlemejzd999 psal:to je tak ,když se všechno prodá soukromníkům , to je jak s vodou a se všim...naši vodu vlastní Veolia...francouská firma
a s veolii jsou problemy?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 07.04.2012 13:23:29 Offline |
sonyk psal:hlemejzd999 psal:to je tak ,když se všechno prodá soukromníkům , to je jak s vodou a se všim...naši vodu vlastní Veolia...francouská firma
problemy ne ...jen sou drahý jak kurvy ,no....prostě firma ,jak hovado a nemáš možnost brát vodu vod nikoho jinýho...nasaděj ceny ,jak prase a když chceš šetřit , tak lidem zdraží ,protože málo vodebíraj ...to samý s tou čističkou ...chce víc prachů na provoz ,nebo vejplatu , tak zastaví čističku a lidi poserte se ,dokud nebudu mít ,to co chci ... to přeci takle nejde
vlastně ,co by ne ?
hlemejzd999 psal:sonyk psal:hlemejzd999 psal:to je tak ,když se všechno prodá soukromníkům , to je jak s vodou a se všim...naši vodu vlastní Veolia...francouská firma
problemy ne ...jen sou drahý jak kurvy ,no....prostě firma ,jak hovado a nemáš možnost brát vodu vod nikoho jinýho...nasaděj ceny ,jak prase a když chceš šetřit , tak lidem zdraží ,protože málo vodebíraj ...to samý s tou čističkou ...chce víc prachů na provoz ,nebo vejplatu , tak zastaví čističku a lidi poserte se ,dokud nebudu mít ,to co chci ... to přeci takle nejde
vlastně ,co by ne ?
u nas v pribrami je taky veolia, nase firma je jeji ramcovy partner pro zemni a vykopove prace. Co se tyce cisticky tak veolia je jeji provozovatel a mesto majitel, takze pokud by byl problem mesto ma veskere pravomoce. S tim ze je veolia a voda a stocne a vodne drahe jen souhlasim. bohuzel to uz asi nezmenime kdyz se stat toho vzdal a dal to do soukromych firem. Na druhou stranu u nas fe firme diky tomu mame praci pro 10lidi na cely rok
.. http://krkonossky.denik.cz/zpravy_regio … 20407.html
Tak to vypadá že hovna potečou až na počest rozpadu vladní koalice 10.Dubna.
Michal Dk psal:.. http://krkonossky.denik.cz/zpravy_regio … 20407.html
Tak to vypadá že hovna potečou až na počest rozpadu vladní koalice 10.Dubna.
ve vlade tecou hovna furt takze ted nic noveho
sonyk psal:Michal Dk psal:.. http://krkonossky.denik.cz/zpravy_regio … 20407.html
Tak to vypadá že hovna potečou až na počest rozpadu vladní koalice 10.Dubna.ve vlade tecou hovna furt takze ted nic noveho
Jo ale zatím jen obrazně teď to bude hmatatelný.A že nekecaj už jednou předvedli.
hlemejzd999 psal:sonyk psal:hlemejzd999 psal:to je tak ,když se všechno prodá soukromníkům , to je jak s vodou a se všim...naši vodu vlastní Veolia...francouská firma
vlastně ,co by ne ?
antimonopolní úřad??? a nebo sem kráva naivní, že v tomhle státě ještě něco funguje pro lidi??
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2012 11:28:29 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:sonyk psal:a s veolii jsou problemy?
vlastně ,co by ne ?antimonopolní úřad???
a nebo sem kráva naivní, že v tomhle státě ještě něco funguje pro lidi??
...ano....
Stránky: 1