Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 08.04.2012 20:28:38 Offline |
Re: cyklopumpička
mirdoc psal:Někde jsem četl, že by se motopneumatika dala NOUZOVĚ nafoukat cyklopumičkou. Je mi jasné, že by to byla pakárna, ale zkoušel to někdo?
Není lepší, než tohle, si koupit prostě nějakou sadu vopravovací, kde máš i bombičky na nafoukání, anebo prostě antipich sprej? pak asi no stress
Hele tohle už asi dnes nemá smysl řešit, ne?
Otec mi vyprávěl různý zážitky z jeho moto-mládí, ale dnes v době mobilové není co řešit a i cestu nemusíš plánovat podle benzínek... Nehledě na to, že je všude provoz šílenej a vždy se někdo najde kdo zastaví a pomůže nebo tě sveze
Nic lidského mi není cizí
Mě tak před 12 lety zastavil stárnoucí těsně před penzí komunismus pamatující policista a kontroloval Bandasku - lékárničku, žárovky a prej kde mám pumpičku a že mi vezme TP , nebyl sem schopný mu vysvětlit, že bezdušovku s pumpičkou nenafoukám, až musel zasáhnout jeho mladčí kolega, aspoň mě nakonec zjebal za zástěrku
Kdysi jsem zkoušel z nouze foukat čz175 zadní gumu. Šlo to, za 15minut hotovo tak na 70%. Odjel jsem. Ale byl jsem zgychlý jak hovno a 30 minut jsem to za jízdy rozdejchával. Pumpička šla srát. Napřed byla teplá, pak horká a pak se zkurvil ten těsnící hříbek uvnitř. Pumpičku jsem vrátil ochotnému chalupáři a odjel. Asi dodnes neví, že má pumpu naprd. Tímto se mu omlouvám.
Ale fukat 150 gumu?
sou různí lidé mezi námi
mirdoc psal:Uznávám, měl jsem blbý dotaz, ale u policie jsem nepracoval.
A proč blbý??? Ses jen zeptal.
Ale vznikl další logický dotaz--- kde bys tu pumpu vozil? Pod sedlem asi těžko.
Jedině uvázat místo hrazdy na řidítka.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:mirdoc psal:Uznávám, měl jsem blbý dotaz, ale u policie jsem nepracoval.
Jedině uvázat místo hrazdy na řidítka.
..moderní dvoupístovou cyklopumpičku dáš pod sedlo ( má na délku tak 25 cm ) ...věř není to schválně
VikecB12 psal:De to čímkoliv co má vývod na autovej ventilek,ale nevím jak by to šlo v případě kdy je patka bezdušove pneu vodskočená vod ráfku...
V pohodě, ale poprvé to musí být "extra" pump aby to nahradilo vzduchový dělo používaný v servisech
God Save The Queen!
pavlikbary (Člen) 08.04.2012 23:32:21 Offline |
Kelly01 psal:VikecB12 psal:De to čímkoliv co má vývod na autovej ventilek,ale nevím jak by to šlo v případě kdy je patka bezdušove pneu vodskočená vod ráfku...
V pohodě, ale poprvé to musí být "extra" pump aby to nahradilo vzduchový dělo používaný v servisech
nebo.....
www.youtube.com/watch?v=jzzuMWFG3zI
snowflake600 (Člen) 08.04.2012 23:50:46 Offline |
pavlikbary psal:Kelly01 psal:VikecB12 psal:De to čímkoliv co má vývod na autovej ventilek,ale nevím jak by to šlo v případě kdy je patka bezdušove pneu vodskočená vod ráfku...
nebo.....
www.youtube.com/watch?v=jzzuMWFG3zI
to ses ale kapku seknul tématem...
Mour psal:Zdeněk psal:mirdoc psal:Uznávám, měl jsem blbý dotaz, ale u policie jsem nepracoval.
Jedině uvázat místo hrazdy na řidítka...moderní dvoupístovou cyklopumpičku dáš pod sedlo ( má na délku tak 25 cm ) ...věř není to schválně
..až to budeš tímto řešit,napiš..rád se juknu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
já mám tenhle kompresůrek a nemusím pumpovat a vleze se v pohodě pod sedačku http://www.hamletovygumy.cz/chytra-moto … y/d-73767/
pavlikbary (Člen) 09.04.2012 08:15:13 Offline |
snowflake600 psal:pavlikbary psal:Kelly01 psal:
V pohodě, ale poprvé to musí být "extra" pump aby to nahradilo vzduchový dělo používaný v servisechnebo.....
www.youtube.com/watch?v=jzzuMWFG3zIto ses ale kapku seknul tématem...
Proc? Obrazkovy navod jak narazit zpet patku
Banditatom (Člen) 09.04.2012 09:51:34 Offline |
nedovedu si představit, že bych foukal cyklopumpičkou autobus.... ale mohl by to být pěkný olympijský sport foukání na čas
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
dannygsf psal:Tak já vozím hliníkovou dvoupístovku už léta,párkrát se hodila.Pokud má dobrou koncovku která stlačí ventilek,foukání není žádná pakárna.Bombičky jsem zavrhl,nerad bych někde hledal díly z moto,když na ni posvítí slunce
...to si ale děláš prdel, že jo???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 09.04.2012 10:33:01 Offline |
Filous psal:dannygsf psal:Tak já vozím hliníkovou dvoupístovku už léta,párkrát se hodila.Pokud má dobrou koncovku která stlačí ventilek,foukání není žádná pakárna.Bombičky jsem zavrhl,nerad bych někde hledal díly z moto,když na ni posvítí slunce
...putovní pohár?
Banditatom psal:Filous psal:dannygsf psal:Tak já vozím hliníkovou dvoupístovku už léta,párkrát se hodila.Pokud má dobrou koncovku která stlačí ventilek,foukání není žádná pakárna.Bombičky jsem zavrhl,nerad bych někde hledal díly z moto,když na ni posvítí slunce
...putovní pohár?
Jóóóóóóóó, konečně jsem spadl ze špice.
sou různí lidé mezi námi
dannygsf psal:Pumpičku myslím vážně,bombičku ne
...ty si vážně myslíš, že ta bombička bouchne na sluníčku a kvůli tomu sebou taháš pumpičku??? ...to nééééééé, tomu nevjeřim, na to uš si dost starej
pavlikbary (Člen) 09.04.2012 15:42:46 Offline |
vorel psal:Videl sem nahazovat panakem vodky
Ten clovek trenoval pred solo cestou do azije
To si neumim dost dobre predstavit vzhledem ke slabe tekavosti tohoto napoje nicmene to zrejme taky funguje po patricnem treningu... ale idealni jsou noviny ve spreji nebo cistic brzd
Filous psal:dannygsf psal:Pumpičku myslím vážně,bombičku ne
...ty si vážně myslíš, že ta bombička bouchne na sluníčku a kvůli tomu sebou taháš pumpičku??? ...to nééééééé, tomu nevjeřim, na to uš si dost starej
Tak voz pumpu a někdo vozí bombičky s knotama a někdo tzv zamrdávací sprej. Já nevozím nic.
Sprej může bouchnout---nevystavujte nad 50 st
Bombička nevím---- propan-butanové bomby jsou taky na benzínkách na slunku celoročně.
Někdo píchne 10x za rok a někdo 10 let nic. Je to otázka štěstí a absolvovaných tras.
Za mě nic---zbyde místo pod sedlem na ferneta
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 09.04.2012 16:03:12 Offline |
dannygsf psal:Pumpičku myslím vážně,bombičku ne
Tohle už nezakecáš čoveče
Málokdy se asi stane normálnímu motorkáři, že píchne a jede ještě hodinu, až mu kolo úplně ujde a cestou odlepí i gumu vod ráfku.
Většinou dojde k úniku a začne se hledat díra. Když je guma víc ušlá, nejde vyvrtat díra pro knot, je potřeba jednu bombičku použít na dofouknutí. Druhou popřípadě použít na tlak, který umožní cestu bez bagáže a spolujezdce k nejbližší pumpě.
Kdo se bojí, že pod sedlem bude mít při cestování teplotu víc jak 50°C, nechťvozí bombičky v mrazící tašce.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Málokdy se asi stane normálnímu motorkáři, že píchne a jede ještě hodinu, až mu kolo úplně ujde a cestou odlepí i gumu vod ráfku.
Většinou dojde k úniku a začne se hledat díra. Když je guma víc ušlá, nejde vyvrtat díra pro knot, je potřeba jednu bombičku použít na dofouknutí. Druhou popřípadě použít na tlak, který umožní cestu bez bagáže a spolujezdce k nejbližší pumpě.
Kdo se bojí, že pod sedlem bude mít při cestování teplotu víc jak 50°C, nechťvozí bombičky v mrazící tašce.
Jen tak pro zajímavost, běžte se někdo kouknout na ty vaše bombičky, estli tam je napsaná max teplota. Třeba Dannygsf taky začne s jezdit s bombičkou a pumpičku dá do auta. Vlastně by to zaujímalo i mě. Díky za námahu.
sou různí lidé mezi námi
jeden outdoorgas
http://www.youtube.com/watch?v=j9Qypcob_Q0
No pumpu v autě nevozím,tam mám kompresor Sprej už nikdy,po té co jsem byl nucen čistit celý prostor pod sedlem.Né že by bouchl,ale vibracemi se do něj udělala dírka o hlavu šroubu.Holt,špatně jsem ho uložil.Jinak pumpu vozím na všech motorkách už víc než 30 let,osvědčila se nejen mně,ale i známým kteří to považovali za zbytečnou kokotinu. Tak že zůstanu u kombinace knoty+pumpa
dannygsf psal:No pumpu v autě nevozím,tam mám kompresor Sprej už nikdy,po té co jsem byl nucen čistit celý prostor pod sedlem.Né že by bouchl,ale vibracemi se do něj udělala dírka o hlavu šroubu.Holt,špatně jsem ho uložil.Jinak pumpu vozím na všech motorkách už víc než 30 let,osvědčila se nejen mně,ale i známým kteří to považovali za zbytečnou kokotinu. Tak že zůstanu u kombinace knoty+pumpa
...ale jó, tag budem vozit každej to svý ...čoveče, enem si neumim přectavit, kam bych tu pumpu nacpal
Filous psal:dannygsf psal:No pumpu v autě nevozím,tam mám kompresor Sprej už nikdy,po té co jsem byl nucen čistit celý prostor pod sedlem.Né že by bouchl,ale vibracemi se do něj udělala dírka o hlavu šroubu.Holt,špatně jsem ho uložil.Jinak pumpu vozím na všech motorkách už víc než 30 let,osvědčila se nejen mně,ale i známým kteří to považovali za zbytečnou kokotinu. Tak že zůstanu u kombinace knoty+pumpa
...ale jó, tag budem vozit každej to svý ...čoveče, enem si neumim přectavit, kam bych tu pumpu nacpal
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Zdeněk psal:Filous psal:dannygsf psal:Pumpičku myslím vážně,bombičku ne
Tak voz pumpu a někdo vozí bombičky s knotama a někdo tzv zamrdávací sprej. Já nevozím nic.
Bombička nevím---- propan-butanové bomby jsou taky na benzínkách na slunku celoročně.
Někdo píchne 10x za rok a někdo 10 let nic. Je to otázka štěstí a absolvovaných tras.
Za mě nic---zbyde místo pod sedlem na ferneta
Vozím všechno
Knoty, sprej, bombičky
Všechno na když si opravě přiklopíš sedlem klíče
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 09.04.2012 22:19:42 Offline |
Kelly01 psal:Zdeněk psal:Filous psal:
...ty si vážně myslíš, že ta bombička bouchne na sluníčku a kvůli tomu sebou taháš pumpičku??? ...to nééééééé, tomu nevjeřim, na to uš si dost starejTak voz pumpu a někdo vozí bombičky s knotama a někdo tzv zamrdávací sprej. Já nevozím nic.
Za mě nic---zbyde místo pod sedlem na fernetaVozím všechno
Knoty, sprej, bombičky
Všechno na když si opravě přiklopíš sedlem klíče
čeče tohle znám zacvaklý klíče na pumpě rozborka podsedlovky s asistencí příslušníku PČR( ti byli rychlí)
Prej doklady od vozidla...pod sedlem! Vaše doklady...pod sedlem..no tak mi máme čas
Stránky: 1