Nejsi přihlášen
Re: 16.5. - C.E.C. Brno - jede někdo?
Já chcu jet, ale vypadá to až po hokně tudíž po čtvrté bych tam mohl byt!! Jinak Radimovi budu držet palce a doufám že se tam s TnTčkovéma fandama někde srazím ........ akorát mě sere to že sem měl rozjednaný angažmá na start .... ale bohužel finanční tíseň mě donutila se opět nezůčastnit ..... posraný 4 litry mě opět nenechají jet! :((( Kua kua a to sem si polepšil hranici už pod 2:30! :(((
inkvizitorr (Administrator) 15.05.2007 09:42:56 Offline |
jedem s kožuchem až zbejvající tři závody, tj. první toho 16.7, bo než sme se rozkoukali a stihli zaplatit startovný, byly ty první dva v
doba je temná...
inkvizitorr psal:jedem s kožuchem až zbejvající tři závody, tj. první toho 16.7, bo než sme se rozkoukali a stihli zaplatit startovný, byly ty první dva v
Tak nezapomeň dát echo, roztleskávačky pojedou fandit
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
inkvizitorr (Administrator) 15.05.2007 11:23:37 Offline |
RadkaB6 psal:inkvizitorr psal:jedem s kožuchem až zbejvající tři závody, tj. první toho 16.7, bo než sme se rozkoukali a stihli zaplatit startovný, byly ty první dva v
no tak toho se právě bojim nejvíc, že to někdo přijede sledovat
doba je temná...
inkvizitorr psal:RadkaB6 psal:inkvizitorr psal:jedem s kožuchem až zbejvající tři závody, tj. první toho 16.7, bo než sme se rozkoukali a stihli zaplatit startovný, byly ty první dva v
no tak toho se právě bojim nejvíc, že to někdo přijede sledovat
neboj, my Ti ty uši zatleskáme do hlavy se vší parádou
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
RadkaB6 psal:inkvizitorr psal:RadkaB6 psal:
Tak nezapomeň dát echo, roztleskávačky pojedou fanditno tak toho se právě bojim nejvíc, že to někdo přijede sledovat
neboj, my Ti ty uši zatleskáme do hlavy se vší parádou
..píši si do debilníčku:16.7.Brno..sukýnku sebou..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
taky se tam objevim 15.7.2007....chvíli se zdržím a pak pojedu dom
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
smula... no, co už...
ale toho 15.večer tam stopro budu... se stavte
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1