Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 10.04.2012 19:19:41 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2012 07:08:04 Offline |
Re: zadní brzd.páčka jebka
ja mysli ze je.na SV ckovym foru to snad jednou resili a zameny by to byt melo.jedna se hlavne o te prumerna stupacku.akorat si nepamatuju ktery roky byli kompatibilni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
je to značně nedostatkový zboží..a 1800 za novou to si jí snad někde pučim jenom na to stkáčko a pak tam vrátim tenhle zmrdík, co tam mám... našla sem na Bčko za 500,-. tak to zkusim, max. to pošlu dál...
Život je boj-mašina je nej!!!
A co zajet ke zručnýmu svářeči a fon ti tam za 150kč přismrkne kus alu špalku a ty jsi do toho můžeš pilníčkem na nehty udelat protiskuzný drážky,tak jsem to na SV vyřeši já.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2012 18:03:05 Offline |
pulmotor psal:A co zajet ke zručnýmu svářeči a fon ti tam za 150kč přismrkne kus alu špalku a ty jsi do toho můžeš pilníčkem na nehty udelat protiskuzný drážky,tak jsem to na SV vyřeši já.
ja myslim ze ten kus dokonce ma
K.a.s.y.m. psal:pulmotor psal:A co zajet ke zručnýmu svářeči a fon ti tam za 150kč přismrkne kus alu špalku a ty jsi do toho můžeš pilníčkem na nehty udelat protiskuzný drážky,tak jsem to na SV vyřeši já.
to je ten háček pánové.. už ho nemám kdybych ho měla tak to neřešim někam se totiž vytratil...
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2012 19:08:10 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:pulmotor psal:A co zajet ke zručnýmu svářeči a fon ti tam za 150kč přismrkne kus alu špalku a ty jsi do toho můžeš pilníčkem na nehty udelat protiskuzný drážky,tak jsem to na SV vyřeši já.
to je ten háček pánové.. už ho nemám kdybych ho měla tak to neřešim někam se totiž vytratil...
až se mi nějakej ulomí , tak ti ho věnuju
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2012 19:51:03 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:pulmotor psal:A co zajet ke zručnýmu svářeči a fon ti tam za 150kč přismrkne kus alu špalku a ty jsi do toho můžeš pilníčkem na nehty udelat protiskuzný drážky,tak jsem to na SV vyřeši já.
no dlouho jsi ho měla v tankvaku
to je jedno stačí jakejkoli kus hliníku vhodného tvaru...že by Honza v práci nic nesehnal bych se divil
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
ja myslim ze ten kus dokonce mato je ten háček pánové.. už ho nemám kdybych ho měla tak to neřešim někam se totiž vytratil...
no dlouho jsi ho měla v tankvaku
to je jedno stačí jakejkoli kus hliníku vhodného tvaru...že by Honza v práci nic nesehnal bych se divil
rok v tankvaku byl, ale pak se záhadně ztratil.. respektive, přemístila sem ho někam, jakože ho nechám přivařit a s mou rychlostí přístupu se stačil ztratit Honza v práci určo něco najde, ale než mi to tam nechat přivařit, to by mě snad radši přiškrtil všecko musí být tiptop a po dvou svařování by stejně chtěla nová...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2012 11:37:25 Offline |
ta to pak jo
Stránky: 1