Nejsi přihlášen
Monster vs. Bandit
Tak sem prodal Bandita a sháním novou mašinu. Zaujal mě Ducati Monster 600 (40kW),da se sehnat do 70 tisic. Ale chci se zeptat jestli na tom někdo jezdil. Jestli to pro mě nebude nuda o proti Banditovi. Přec jen 40kW a 57kW je rozdíl, ovšem je to dvouválec a na tom sem nikdy nejel. Našel sem par přizpěvku o tom že je to dobra motorka na blbnuti,tož ale s 40kW a 51 Nm ??? Tak kdybyste něco o tom věděli budu rád za rady.
Jo a řeči typu ať si koupim Bandita si nechte B12 bude až na ni budu mít
Re: Monster vs. Bandit
Tomas600N psal:Tak sem prodal Bandita a sháním novou mašinu. Zaujal mě Ducati Monster 600 (40kW),da se sehnat do 70 tisic. Ale chci se zeptat jestli na tom někdo jezdil. Jestli to pro mě nebude nuda o proti Banditovi. Přec jen 40kW a 57kW je rozdíl, ovšem je to dvouválec a na tom sem nikdy nejel. Našel sem par přizpěvku o tom že je to dobra motorka na blbnuti,tož ale s 40kW a 51 Nm ??? Tak kdybyste něco o tom věděli budu rád za rady.
Jo a řeči typu ať si koupim Bandita si nechte B12 bude až na ni budu mít
Je to jak třiapůle. Dokonce slyšíš i stejný zvuky když na tom jedeš Moc se mi monster líbí, ale oproti banditovi je monster 600 krok zpátky. Když už, tak devítku
viz avatar:)
škardík psal:škardík psal:Zkrátka něco jako babeta proti simsonu, nebo moje béčko voproti frešovo černýmu vostří. A to pořadí sem si nesplet
kua vohnivýmu. furt myslim na černýho ptáka a pak se takle pletu
copa,že by ňáký nový erotický zkušenosti? jak se Ti sedí,de to?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 15.05.2007 10:23:13 Offline |
jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval, to když už tak aspoň to esvéčko....
doba je temná...
inkvizitorr psal:jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval....
to sem chtěl slyšet...teda to sem slyšet nechtěl,že to nejede,ale co už...takže Monster to asi nebude.Tak asi znova Bandit,SV nechcu...
Tomas600N psal:inkvizitorr psal:jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval....
to sem chtěl slyšet...teda to sem slyšet nechtěl,že to nejede,ale co už...takže Monster to asi nebude.Tak asi znova Bandit,SV nechcu...
Děláš chybu
SV 1000S
Bouchal psal:Tomas600N psal:inkvizitorr psal:jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval....
Děláš chybu
myslim SV 650 SV 1000 bych bral všemi deseti ale nejsou finance
Tomas600N psal:Bouchal psal:Tomas600N psal:
to sem chtěl slyšet...teda to sem slyšet nechtěl,že to nejede,ale co už...takže Monster to asi nebude.Tak asi znova Bandit,SV nechcu...Děláš chybu
myslim SV 650 SV 1000 bych bral všemi deseti ale nejsou finance
Mě vyhovujou 2 válce já bych to bral i 650, měl jsem jíAle na banditu jsem nejel, nemůžu soudit
SV 1000S
proč jsi prodaval, když kupuješ zasejc to stejný? raděj než monstera tak sv a jestli chseš itala, tak raptora - pěknější než sv nahatý a motor stejnej - měl jsem nabídku 03 za 90 tis a vymazlenej krasavec z Italie, nevim kolko najeto
jinak ducati kluci asi ne, leda na tom jezdit ve dvou, aby ti ten druhej šteloval a hlidal to posrany desmo. když to měl kamoš nové, tak to bylo eště jakštaks, ale ted už na tom rachtá i zrcátka
on the road
losmiros psal:proč jsi prodaval, když kupuješ zasejc to stejný? raděj než monstera tak sv a jestli chseš itala, tak raptora - pěknější než sv nahatý a motor stejnej - měl jsem nabídku 03 za 90 tis a vymazlenej krasavec z Italie, nevim kolko najeto
jinak ducati kluci asi ne, leda na tom jezdit ve dvou, aby ti ten druhej šteloval a hlidal to posrany desmo. když to měl kamoš nové, tak to bylo eště jakštaks, ale ted už na tom rachtá i zrcátka
Já to furt řikám.................Italské kladiva
losmiros psal:proč jsi prodaval, když kupuješ zasejc to stejný? raděj než monstera tak sv a jestli chseš itala, tak raptora - pěknější než sv nahatý a motor stejnej - měl jsem nabídku 03 za 90 tis a vymazlenej krasavec z Italie, nevim kolko najeto
Pordaval jsem protože mi ho kamoš naboural
takže mam zaplacene i to co tam vlastně nebylo
gore psal:inkvizitorr psal:jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval, to když už tak aspoň to esvéčko....
nebo TL-ko
Ale jedině s tlumičem řízení!!!
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1