Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Monster vs. Bandit

Tomas600N (Člen)
15.05.2007 09:46:09

Monster vs. Bandit

Tak sem prodal Bandita a sháním novou mašinu. Zaujal mě Ducati Monster 600 (40kW),da se sehnat do 70 tisic. Ale chci se zeptat jestli na tom někdo jezdil. Jestli to pro mě nebude nuda o proti Banditovi. Přec jen 40kW a 57kW je rozdíl, ovšem je to dvouválec a na tom sem nikdy nejel. Našel sem par přizpěvku o tom že je to dobra motorka na blbnuti,tož ale s 40kW a 51 Nm ???idontknow Tak kdybyste něco o tom věděli budu rád za rady.good
Jo a řeči typu ať si koupim Bandita si nechtebigsmile B12 bude až na ni budu mítgood

škardík (Člen)
15.05.2007 09:53:52

Re: Monster vs. Bandit

Tomas600N psal:

Tak sem prodal Bandita a sháním novou mašinu. Zaujal mě Ducati Monster 600 (40kW),da se sehnat do 70 tisic. Ale chci se zeptat jestli na tom někdo jezdil. Jestli to pro mě nebude nuda o proti Banditovi. Přec jen 40kW a 57kW je rozdíl, ovšem je to dvouválec a na tom sem nikdy nejel. Našel sem par přizpěvku o tom že je to dobra motorka na blbnuti,tož ale s 40kW a 51 Nm ???idontknow Tak kdybyste něco o tom věděli budu rád za rady.good
Jo a řeči typu ať si koupim Bandita si nechtebigsmile B12 bude až na ni budu mítgood

Je to jak třiapůle. Dokonce slyšíš i stejný zvuky když na tom jedešsick Moc se mi monster líbí, ale oproti banditovi je monster 600 krok zpátky. Když už, tak devítkugood

viz avatar:)
Fresh Man (Člen)
15.05.2007 09:54:45

to bude zábava...badna co si budeš kupovat slabší motorku???
to uš rači SV650.

Bandit pičo
Tomas600N (Člen)
15.05.2007 09:57:37

Fresh Man psal:

to bude zábava...badna co si budeš kupovat slabší motorku???
to uš rači SV650.

Monster se mi líbí, a jak moc je to slabé právě zjišťujusmile1

škardík (Člen)
15.05.2007 10:00:31

Zkrátka něco jako babeta proti simsonu, nebo moje béčko voproti frešovo černýmu vostří. A to pořadí sem si nespletbigsmile

škardík (Člen)
15.05.2007 10:01:45

škardík psal:

Zkrátka něco jako babeta proti simsonu, nebo moje béčko voproti frešovo černýmu vostří. A to pořadí sem si nespletbigsmile

kua vohnivýmu. furt myslim na černýho ptáka a pak se takle pletusurprisedbigsmile

Koldan (Člen)
15.05.2007 10:05:16

škardík psal:
škardík psal:

kua vohnivýmu. furt myslim na černýho ptáka a pak se takle pletusurprisedbigsmile

copa,že by ňáký nový erotický zkušenosti? jak se Ti sedí,de to?bigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Fresh Man (Člen)
15.05.2007 10:11:27

nežárli, seš holt moc daleko..bigsmile

Bandit pičo
Tomas600N (Člen)
15.05.2007 10:21:40

sakra vy ste banda, člověk se tu zepta na zkušenosti s Monstrem a vy tu řešite něčiho černeho ptakasurprised

inkvizitorr (Administrator)
15.05.2007 10:23:13

jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval, to když už tak aspoň to esvéčko....

doba je temná...
Fresh Man (Člen)
15.05.2007 10:23:29

monstra 6 nebrat...mrtvý

Bandit pičo
Tomas600N (Člen)
15.05.2007 10:27:43

inkvizitorr psal:

jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval....

to sem chtěl slyšet...teda to sem slyšet nechtěl,že to nejede,ale co už...takže Monster to asi nebude.Tak asi znova Bandit,SV nechcu...

joseph (Člen)
15.05.2007 10:36:51

Kup si opravdu raději 900,šestikilo je sice levná,ale horší varianta.Výkon ti nebude stačit.

Bouchal (Člen)
15.05.2007 10:38:26

Tomas600N psal:
inkvizitorr psal:

jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval....

to sem chtěl slyšet...teda to sem slyšet nechtěl,že to nejede,ale co už...takže Monster to asi nebude.Tak asi znova Bandit,SV nechcu...

Děláš chybuidontknowbigsmile

SV 1000S
Tomas600N (Člen)
15.05.2007 11:08:40

Bouchal psal:
Tomas600N psal:
inkvizitorr psal:

myslim SV 650bigsmile SV 1000 bych bral všemi desetigoodgood ale nejsou financesmile2

Bouchal (Člen)
15.05.2007 13:27:49

Tomas600N psal:
Bouchal psal:
Tomas600N psal:

myslim SV 650bigsmile SV 1000 bych bral všemi desetigoodgood ale nejsou financesmile2

Mě vyhovujou 2 válce já bych to bral i 650, měl jsem jígoodAle na banditu jsem nejel, nemůžu soudithelp

SV 1000S
Kim (Člen)
15.05.2007 18:42:55

Tomas600N:začni znova u simsonaidontknow
a pak stejně skončíš u bandourabigsmile
monsteridontknowmožná zadarmo,to asi josmile1

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
losmiros (Člen)
15.05.2007 18:50:52

proč jsi prodaval, když kupuješ zasejc to stejný? raděj než monstera tak sv a jestli chseš itala, tak raptora - pěknější než sv nahatý a motor stejnej - měl jsem nabídku 03 za 90 tis a vymazlenej krasavec z Italie, nevim kolko najeto

jinak ducati kluci asi ne, leda na tom jezdit ve dvou, aby ti ten druhej šteloval a hlidal to posrany desmo. když to měl kamoš nové, tak to bylo eště jakštaks, ale ted už na tom rachtá i zrcátkasick

on the road
Datel (Člen)
15.05.2007 20:57:06

losmiros psal:

proč jsi prodaval, když kupuješ zasejc to stejný? raděj než monstera tak sv a jestli chseš itala, tak raptora - pěknější než sv nahatý a motor stejnej - měl jsem nabídku 03 za 90 tis a vymazlenej krasavec z Italie, nevim kolko najeto

jinak ducati kluci asi ne, leda na tom jezdit ve dvou, aby ti ten druhej šteloval a hlidal to posrany desmo. když to měl kamoš nové, tak to bylo eště jakštaks, ale ted už na tom rachtá i zrcátkasick

Já to furt řikám.................Italské kladivasickbigsmile

losmiros (Člen)
15.05.2007 21:18:50

nejhorší na tom je to, že oni si eště libujou, jako že to je to pravé ořechové, suchá spojka a ložisko jim rachtá jak prase, kdyby si ho dotáhli, tak je po pazvukách..

trumpety

on the road
Tomas600N (Člen)
15.05.2007 21:44:15

losmiros psal:

Pordaval jsem protože mi ho kamoš nabouralsmile2
takže mam zaplacene i to co tam vlastně nebylobigsmilebigsmilesurprised

gore (Člen)
16.05.2007 12:11:55

inkvizitorr psal:

jel sem na devítikilu a i to mi připadlo jako líná chrchla, takže šestikouli bych určitě nedoporučoval, to když už tak aspoň to esvéčko....

nebo TL-ko

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Ondráš (Člen)
16.05.2007 13:19:41

gore psal:
inkvizitorr psal:

nebo TL-ko

Ale jedině s tlumičem řízení!!!

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Fresh Man (Člen)
16.05.2007 18:43:07

TL- hlavně anti hoop u starších modelůgood

Bandit pičo
tomasNJ (Člen)
16.05.2007 19:05:04

no no no....

losmiros...idontknow

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Tomas600N (Člen)
16.05.2007 20:58:16

mno to SV nakonec nebude asi nejhorší volbabigsmile
nevite jak to jede o proti Banďourovi?help

Pšán (Člen)
16.05.2007 21:25:38

Tomas600N psal:

mno to SV nakonec nebude asi nejhorší volbabigsmile
nevite jak to jede o proti Banďourovi?help

..proti 6?...se zeptej losmirose..