Nejsi přihlášen
Spatne obuta guma
Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
Banditatom (Člen) 11.04.2012 18:49:46 Offline |
Re: Spatne obuta guma
na funkci živočicháře to vliv mít nebude...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 11.04.2012 18:50:17 Offline |
a sundej si ten vošklivej čenich
Foglik psal:Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
Ty jo , ty musis bejt ale brusic Ja kdyz jsem ji menil , tak mela v prostred 0 mm , A na bokach naopak 4 mm , jo a este mela tak pul centaku vod kraje "cucaky "
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2012 19:11:34 Offline |
deny1234 psal:Foglik psal:Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
Ty jo , ty musis bejt ale brusic Ja kdyz jsem ji menil , tak mela v prostred 0 mm , A na bokach naopak 4 mm , jo a este mela tak pul centaku vod kraje "cucaky "
tos jí líbal, že ses jako nekde nerozvěsil ?
hezký poděkování gumě ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Foglik psal:Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
....špatnej odvod vody a horší přilnavost při prudším brždění. Každopádně to poznáš až to zválíš. Výměna cca. 250,-Kč, za mě bych měnil
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2012 19:23:37 Offline |
osiris psal:...v prdeli je, že ta šipka když je nahoře, ukazuje dopředu a když je dole, tak do protisměru, aby to pes mrdal, co s tím teď?
počkej,počkej ...to mi vysvětli ?
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2012 20:27:51 Offline |
mr.BSE psal:osiris psal:...v prdeli je, že ta šipka když je nahoře, ukazuje dopředu a když je dole, tak do protisměru, aby to pes mrdal, co s tím teď?
... kolik myslis, ze jich bude?
to já jen tak pro zpestření...on čekal , až se někdo ozve , tak sem mu chtěl udělat radost
hlemejzd999 psal:mr.BSE psal:osiris psal:...v prdeli je, že ta šipka když je nahoře, ukazuje dopředu a když je dole, tak do protisměru, aby to pes mrdal, co s tím teď?
... kolik myslis, ze jich bude?
to já jen tak pro zpestření...on čekal , až se někdo ozve , tak sem mu chtěl udělat radost
to vod tebe není hezký
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:...v prdeli je, že ta šipka když je nahoře, ukazuje dopředu a když je dole, tak do protisměru, aby to pes mrdal, co s tím teď?
no dyk, to už vobjevili na pólu roku 1903: Du nasever, du na sever ... á du na jih, du na jih. Tuším to byl Čech Pavel Němec
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 11.04.2012 20:49:36 Offline |
Koldan psal:osiris psal:...v prdeli je, že ta šipka když je nahoře, ukazuje dopředu a když je dole, tak do protisměru, aby to pes mrdal, co s tím teď?
no dyk, to už vobjevili na pólu roku 1903: Du nasever, du na sever ... á du na jih, du na jih. Tuším to byl Čech Pavel Němec
čoveče já měl za to že cimrman
hlemejzd999 (Člen) 11.04.2012 21:24:33 Offline |
Banditatom psal:Koldan psal:osiris psal:...v prdeli je, že ta šipka když je nahoře, ukazuje dopředu a když je dole, tak do protisměru, aby to pes mrdal, co s tím teď?
čoveče já měl za to že cimrman
no , když to srovnám s tim výletem na Kokořín ...
kojaksro psal:Foglik psal:Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
....špatnej odvod vody a horší přilnavost při prudším brždění. Každopádně to poznáš až to zválíš. Výměna cca. 250,-Kč, za mě bych měnil
Chválím tě-- jediný, co jsi odpověděl na danou otázku.
Ale zase na druhou stranu má lepší přilnavost a odvod vody, když cůfa z garáže, no né?
Banditatom--- No co, kůpil eNko a zjistil že chce malý eSko. Furt lepší toto, než když vidím ty zasrané bodofky, co stejně hovno svítí.
sou různí lidé mezi námi
Koldan psal:osiris psal:...v prdeli je, že ta šipka když je nahoře, ukazuje dopředu a když je dole, tak do protisměru, aby to pes mrdal, co s tím teď?
byl to Karel Němec, ale snaha se počítá
GSF 600 S '99
kojaksro psal:Foglik psal:Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
Myslim, že záleží co má obuto. moje dunlopka, radši sem se šel podívat do garáže, abych neplkal nesmysly, je podle šipky obuta správně, ale drážky na vzorku odvádí případnou vodu na prostředek gumy. Zadní má drážky obráceně. Zřejmě je to kvůli tomu, aby odhazovaná voda od předního kola směřovala pod motorku ( vzhledem ke styčné ploše gumy zřejmě nehrozí riziko aquaplaningu ) a ze zadního už je to jedno a je širší tak to radši hází do boku. Takže pokud má drážky na odvod vody směrem ven od středu, tak bude mít, pokud pojede ve vodě, maximálně zasraný úplně všechno ( ale to bude mít stejně ), jinak je to asi jedno.
To je můj názor, ale jsem ještě mladý tak mě klidně někdo může poučit o mém omylu.
honza1977 psal:kojaksro psal:Foglik psal:Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
Myslim, že záleží co má obuto. moje dunlopka, radši sem se šel podívat do garáže, abych neplkal nesmysly, je podle šipky obuta správně, ale drážky na vzorku odvádí případnou vodu na prostředek gumy. Zadní má drážky obráceně. Zřejmě je to kvůli tomu, aby odhazovaná voda od předního kola směřovala pod motorku ( vzhledem ke styčné ploše gumy zřejmě nehrozí riziko aquaplaningu ) a ze zadního už je to jedno a je širší tak to radši hází do boku. Takže pokud má drážky na odvod vody směrem ven od středu, tak bude mít, pokud pojede ve vodě, maximálně zasraný úplně všechno ( ale to bude mít stejně ), jinak je to asi jedno.
To je můj názor, ale jsem ještě mladý tak mě klidně někdo může poučit o mém omylu.
...tak každopádně pokud je opravdu obráceně, je to prostě špatně a budu se opakovat:
- špatná stabilita
- špatný dodvod vody
- na suchu špatný brždění ( plocha gumy, se zvětšuje )
....pokud jsi krajinkář, nepoznáš to a je to jedno....spíš při nějaký krizovce
Kdyby to bylo jedno tak se ještě jezdí na dřevěnejch dunlopech
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 12.04.2012 21:43:49 Offline |
kojaksro psal:honza1977 psal:kojaksro psal:
....špatnej odvod vody a horší přilnavost při prudším brždění. Každopádně to poznáš až to zválíš. Výměna cca. 250,-Kč, za mě bych měnilMyslim, že záleží co má obuto. moje dunlopka, radši sem se šel podívat do garáže, abych neplkal nesmysly, je podle šipky obuta správně, ale drážky na vzorku odvádí případnou vodu na prostředek gumy. Zadní má drážky obráceně. Zřejmě je to kvůli tomu, aby odhazovaná voda od předního kola směřovala pod motorku ( vzhledem ke styčné ploše gumy zřejmě nehrozí riziko aquaplaningu ) a ze zadního už je to jedno a je širší tak to radši hází do boku. Takže pokud má drážky na odvod vody směrem ven od středu, tak bude mít, pokud pojede ve vodě, maximálně zasraný úplně všechno ( ale to bude mít stejně ), jinak je to asi jedno.
To je můj názor, ale jsem ještě mladý tak mě klidně někdo může poučit o mém omylu....tak každopádně pokud je opravdu obráceně, je to prostě špatně a budu se opakovat:
- špatná stabilita
- špatný dodvod vody
- na suchu špatný brždění ( plocha gumy, se zvětšuje )
....pokud jsi krajinkář, nepoznáš to a je to jedno....spíš při nějaký krizovce
Kdyby to bylo jedno tak se ještě jezdí na dřevěnejch dunlopech
...takže mrdaloj je to šumák?
Banditatom (Člen) 12.04.2012 21:49:29 Offline |
kojaksro psal:....myšleno, že to poznáž aš už bude pozdě
pikaču tomu rozumím buď to dérží nebo dám tlamu jinač bečko jsem měl obutý naopak 1.5 roku a poznal jsem guvno... ale jsem mrdal...
Dle mě--- jak píše Kojaksro, jak mu něco vleze do cesty a on bude muset na to dupnout (zmáčknout) tak může mu to ujet a pojede jak po másle.
Ale zase na druhou stranu furt lepší obrácená novější guma, než 10 let stará ztvrdlá guma. i když správně obutá.
Já bych to pro klid v duši nechal otočit.
sou různí lidé mezi námi
honza1977 psal:kojaksro psal:Foglik psal:Cau. Dneska sem koukal na predni kolo a vsimnul sem si sipky na boku ze ukazuje do protismeru. Muze to necemu vadit? na gume uz mam najeto 7t Km a puvodni majitel uz ji taky jezdil a ze by se mi ted chtela otacet se rict neda kdyz ma tak 2mm vzorku na bokach a 4 na stredu a stejne planuju v cervenci vymenu nez pojedu do nemecka.
...vječina gum má vopačně dezén na přetku voproti zadku...je to kvůli brždění a akceleraci...dyš dodržíš směr votáčení danej výropcem, neřeš tvar drážek, je to správně, páč 100% by nepustili ven gumu s vopačnym dezénem...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zase to nedramatizujte
esli jí hodlá před létem sundavat, tak asi bude mít něco za sebou a bude buřt jak odvádí vodu a jak je na tom při brždění, bo tohle všechno co píšete platí u nový gumy, a možná tak do půlky životnosti. Dál předpokládám, že ve 22 to nebude žádnej echt strýtfajtr aby lítal po předku apod. takže ať si sokolík za ty dvě kilča radši cmrdne do nádrže a jezdí. Mě tady připomínáte hon na čarodějnice jak na m.cz s gumama se starším DOTem
stejně půlka lidí tady má šlupky volítaný a prd pozná
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:zase to nedramatizujte
esli jí hodlá před létem sundavat, tak asi bude mít něco za sebou a bude buřt jak odvádí vodu a jak je na tom při brždění, bo tohle všechno co píšete platí u nový gumy, a možná tak do půlky životnosti. Dál předpokládám, že ve 22 to nebude žádnej echt strýtfajtr aby lítal po předku apod. takže ať si sokolík za ty dvě kilča radši cmrdne do nádrže a jezdí. Mě tady připomínáte hon na čarodějnice jak na m.cz s gumama se starším DOTem
sou různí lidé mezi námi
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 09:40:12 Offline |
Zdeněk psal:XJelen psal:zase to nedramatizujte
zrovna včera sem se na ten kód DOT díval ,ale moudrej z toho stejně nejsem ..tam je čísel ,jak ve sportce
XJelen psal:zase to nedramatizujte
Jelene ,jelene oči máš zelené....
Ale jinak s tebou souhlasím, akurát bych si koupil už novou gumu a tu starou hodil po psovi a nazul ji tak jak se má...
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 10:26:34 Offline |
jedu si přezout dneska ve tři pnojmatiku ..pak sem dám fotku a DOT
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 16:48:26 Offline |
tak tam mám nakonec tuhle : http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyr … g_D205.jsp
pro nás nezávodníky tam bude nadosmrti
hlemejzd999 psal:tak tam mám nakonec tuhle : http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyr … g_D205.jsp
pro nás nezávodníky tam bude nadosmrti
...ty kráso, tydle puky eště vyrábjej???
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 17:59:03 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:tak tam mám nakonec tuhle : http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyr … g_D205.jsp
pro nás nezávodníky tam bude nadosmrti...ty kráso, tydle puky eště vyrábjej???
už asi ne ... to je nějaká stará zásoba ..já si na nějakej DOT nepotrpim
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 18:02:40 Offline |
jak říkám...nadosmrti
Já ty D205 jezdíval na kawě ZR7 a celkem na normální ježdění byly dobrý a ani mě nijak neklouzaly. Dokonce sem na nich zvládal ježdění po předním při "vzletové" rychlosti kolem kila a nikdy mě nepodjela. A bejvali za dobrou cenu...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:tak tam mám nakonec tuhle : http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyr … g_D205.jsp
pro nás nezávodníky tam bude nadosmrti...ty kráso, tydle puky eště vyrábjej???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpg
nó, řek bych hodně stará, odhaduju DOT na 0105
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 20:24:01 Offline |
Koldan psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...ty kráso, tydle puky eště vyrábjej???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0299-2.jpgnó, řek bych hodně stará, odhaduju DOT na 0105
depák ..je mladší ...4707 ...ale byla za hubičku , tak co ...
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 20:26:41 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 20:28:19 Offline |
4907 dokonce ...no tak vidiš
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 20:31:57 Offline |
VikecB12 psal:Já ty D205 jezdíval na kawě ZR7 a celkem na normální ježdění byly dobrý a ani mě nijak neklouzaly. Dokonce sem na nich zvládal ježdění po předním při "vzletové" rychlosti kolem kila a nikdy mě nepodjela. A bejvali za dobrou cenu...
mě to na to moje mrdání stačí...aspoň nebude ubejvat a cena víc než excelentní...
VikecB12 psal:Já ty D205 jezdíval na kawě ZR7 a celkem na normální ježdění byly dobrý a ani mě nijak neklouzaly. Dokonce sem na nich zvládal ježdění po předním při "vzletové" rychlosti kolem kila a nikdy mě nepodjela. A bejvali za dobrou cenu...
Bo máš obří přítlak, tobě změkne i puk
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 20:53:18 Offline |
Kelly01 psal:VikecB12 psal:Já ty D205 jezdíval na kawě ZR7 a celkem na normální ježdění byly dobrý a ani mě nijak neklouzaly. Dokonce sem na nich zvládal ježdění po předním při "vzletové" rychlosti kolem kila a nikdy mě nepodjela. A bejvali za dobrou cenu...
tak to sem taky vybral dobře ...
Kelly01 psal:VikecB12 psal:Já ty D205 jezdíval na kawě ZR7 a celkem na normální ježdění byly dobrý a ani mě nijak neklouzaly. Dokonce sem na nich zvládal ježdění po předním při "vzletové" rychlosti kolem kila a nikdy mě nepodjela. A bejvali za dobrou cenu...
No jo,ale hoď stopíčko ve dvou,to není žádná prdel
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 21:42:48 Offline |
hele vy furt strašíte s těma pukama...já tam měl doteď tuhle a nějak mi nepřišla špatná
http://www.centrumpneumatik.cz/michelin … v_513.html
hlemejzd999 psal:hele vy furt strašíte s těma pukama...já tam měl doteď tuhle a nějak mi nepřišla špatná
Tak to sis s tou 205kou asi trochu polepšil
hlemejzd999 psal:hele vy furt strašíte s těma pukama...já tam měl doteď tuhle a nějak mi nepřišla špatná
...adoprdele ...tag to ta 205tka je fakt mílovej krok fpřet
Tak toto je dle mě dobrá guma. Taky je dám na obě kola.
PS: Pak napiš , kolik ti to žere s tou novou gumou
sou různí lidé mezi námi
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 22:06:59 Offline |
no doprdele a vy tu furt řešíte nějaký gumy ...
mě to nepřišlo nějak ex nepřilnavý ,nebo tvrdý
a to sem i někdy dával skorokoleno a nebál jsem se , že by jako klouzala
ted ste mě zaskočili
driftguma ... todle mam vzadu na XJecku a je sni celkem zabava
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2012 22:44:57 Offline |
tady je aspoň vidět , jak to mám v rukách
bandit.alien (Člen) 15.04.2012 11:29:36 Offline |
4mm uprostřed a 2mm na bocích? Mě ted na prostředku civěj dráty (zadek) a na bocích jak nova, čumak taky 0mm vprostředa boky taky jak nový :D (ted se mi válí na servise už přezouvaj,..) ..Jak to dělaj???
Stránky: 1